wykress 20.04.15, 11:37 biznes.interia.pl/raport/wielki-test-o-podatkach/news/na-co-idzie-twoj-pit,2118655,8613 . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
religijnych.uczuc.obraza Re: POdatek od nedzy! 20.04.15, 11:43 nie od rzeczy byłoby napisać co nieco o tym ulubionym przez miliony Polaków sporcie, jakim jest coroczne ślęczenie nad formularzami podatkowymi Przecież wypełnienie PITa to bardzo prosta sprawa, jakie głupki nad tym ślęczą? Może sam autor tego artykułu? W takim razie niewiele dobrego można o autorze powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno PITy mogli by sobie w .... wsadzic 20.04.15, 11:47 ... gdyby w ogole mieli chec rozwiazania tego problemu: www.ekonomia.rp.pl/artykul/1163015.html PS Szara strefa w Polsce to niezly procent rynkowej wartosc calego przedsiewziecia zwanego Apple. Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno chle chle chle... 20.04.15, 11:49 .... 360 mld PLN to prawie 100 mld $... Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Apple, ocena gieldowa: 20.04.15, 11:51 www.stock-analysis-on.net/NASDAQ/Company/Apple-Inc/Valuation/Enterprise-Value Odpowiedz Link Zgłoś
wykress Re: PITy mogli by sobie w .... wsadzic 20.04.15, 12:02 POdatek pit to podatek od konstytucyjnego prawa do pracy, która w wyniku kuriozalnie niskiej kwoty wolnej od podatku jest podwójnie jeśli nie potrójnie opodatkowana, doliczając do tego inne haracze w tym ZUS... okazuje się, że praca w tym kraju jest opodatkowana niczym luksus! ... choć nie trudno sie zgodzić, że normalna praca w Polsce jest luksusem, to mam wrażenie, że jednak nie o to chodzi w normalnym państwie?! ... trudno też nazwać "normalnym" kraj, który zbankrutowałby bez opodatkowania nędzarzy!!! (?);-/ Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: PITy mogli by sobie w .... wsadzic 20.04.15, 12:06 Dlatego ja głosuję na dr Du.ę który przynajmniej podniesie tę kwotę wolną od podatku. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Duda zlikwiduje podatki /nt 20.04.15, 11:54 wykress napisał: > biznes.interia.pl/raport/wielki-test-o-podatkach/news/na-co-idzie-twoj-pit,2118655,8613 > > . Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Duda zlikwiduje podatki /nt 20.04.15, 11:56 Zlikwiduje podatki i podwyższy kwotę wolną od podatku. Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Lepsza wariant. 20.04.15, 16:12 Kwota wolna od podatku powinna byc conajmniej taka, jaka maja poslowie przy rozliczaniu diet poselskich. Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno ooooo, tuuuuuu: 20.04.15, 16:14 zus.pox.pl/pit/kwota-wolna-od-podatku-dla-poslow-wynosi-az-27-tys-zl.htm Odpowiedz Link Zgłoś
der-chef Re: POdatek od nedzy! 20.04.15, 11:56 Kiedy tłumaczyłem te proste zasady kapitalizmu obalaczom komuny to mnie powiesić chcieli. Teraz niech kurffffa zdychają. Na obecnych bogatych też przyjdzie czas zamieszkać pod mostem. Odpowiedz Link Zgłoś
el.commendante Tak to jest w neoliberalnym gó...e, 20.04.15, 12:04 podatki płacą biedni, bogaci są zwolnieni. Odpowiedz Link Zgłoś