alistair-p 27.04.15, 21:43 Póki co,wszystko wskazuje na to,że Komorowski będzie przedostatni w starciu z Dudą. Ciemny lud coraz mniej podatny na pisuarowe bzdety. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dobry-termin [...] 27.04.15, 21:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: 13 dni do wyborów 27.04.15, 21:49 A co z dorożkarstwem w Chinach? Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: 13 dni do wyborów 27.04.15, 21:57 PO proponowało zmianę Konstytucji, która uniemożliwiałaby sprzedaż Lasów Państwowych. zmiana Konstytucji wymaga 2/3 głosów w sejmie i nie udało się - Pis zablokował ta zmianę. To pisiaki pozostawiły sobie furtkę do sprzedaży LP gdy już (nie daj Boże) dojdą do władzy. Ciekawe jaką aferę szykuje PiS z lasami? Zapewne Srebrna i SKOKi to drobna rozgrzewka przed tym przewałem. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Prywatyzację Lasów Państwowych rozpoczął Qrwski 29.04.15, 07:22 man_sapiens napisał: > PO proponowało zmianę Konstytucji, która uniemożliwiałaby sprzedaż Lasów Państw > owych. zmiana Konstytucji wymaga 2/3 głosów w sejmie i nie udało się - Pis zabl > okował ta zmianę. To pisiaki pozostawiły sobie furtkę do sprzedaży LP gdy już > (nie daj Boże) dojdą do władzy. Ciekawe jaką aferę szykuje PiS z lasami? Zapewn > e Srebrna i SKOKi to drobna rozgrzewka przed tym przewałem. kupując od nich (czytaj wyłudzjąc) ośrodek rządowy na Mazurach na 20 tys zł z działką z widokiem na jezioro! Odpowiedz Link Zgłoś
13kisiel Re: 13 dni do wyborów 27.04.15, 22:44 polszewikom już zwieracze puszczają:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: 13 dni do wyborów 27.04.15, 22:47 13kisiel napisał: > polszewikom już zwieracze puszczają:-))) Napisał glut zmieniając przed kompem pampersa. S. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: 13 dni do wyborów 27.04.15, 23:11 i koniec "plucia" na Komorowskiego,na celowniku jadowitej kaczej sliny serwery ruskie Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: 13 dni do wyborów 28.04.15, 09:37 Ruskie serwery, większe kratki, ręczne liczenie - ciekaw jestem, co będzie największym PiSdackim hitem powyborczym... Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: 13 dni do wyborów 28.04.15, 10:41 kotek.filemon napisał: > Ruskie serwery, większe kratki, ręczne liczenie - ciekaw jestem, co będzie najw > iększym PiSdackim hitem powyborczym... Fałszerstwa. Bez doprecyzowania konkretów. Miliony fałszerstw. S. Odpowiedz Link Zgłoś
chrabya Zaklinanie rzeczywistosci 28.04.15, 10:47 Modlcie sie. Zarliwie. PO kilka razy dziennie. POzamiatane:) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Zaklinanie rzeczywistosci 28.04.15, 10:52 Nadal aktualna jest oferta odkupienia służbowej klawiatury z "PO" jakby co. Na wybory jesienne na pewno dostaniesz nową... Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Zaklinanie rzeczywistosci 28.04.15, 10:53 chrabya napisał(a): > Modlcie sie. Zarliwie. PO kilka razy dziennie. POzamiatane:) Ja niewierzący jestem. A że pozamiatałeś to bardzo dobrze. Lubię, gdy jest czysto. Teraz przeleć jeszcze mopem. S. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Zaklinanie rzeczywistosci 28.04.15, 10:55 Zapisałeś się na FK (pod tym Nickiem, bo pewnie są i inne) 1 kwietnia, a więc ewidentnie na potrzeby smrodzenia w kampanii prezydenckiej. Po wyborach znikniesz i tyle będzie z twoich proroctw. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Zaklinanie rzeczywistosci 28.04.15, 10:58 ayran napisał: > Zapisałeś się na FK (pod tym Nickiem, bo pewnie są i inne) 1 kwietnia, a więc e > widentnie na potrzeby smrodzenia w kampanii prezydenckiej. Po wyborach zniknies > z i tyle będzie z twoich proroctw. I zostanie po nim/nich tylko smród. Przez krótką chwilę. S. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Zaklinanie rzeczywistosci 28.04.15, 13:58 zniknie budyn Duda i to jest dobra wiadomosc ........"smrody" nie znikna wszak kolejna kampania na jesien i "zaklinac rzeczywistosc" muszOm Odpowiedz Link Zgłoś
wykress Re: 13 dni do wyborów 28.04.15, 10:52 Bez pisu nie istniejecie! ... nawet nie mielibyście o czym pisać! jesteście pożytecznymi idiotami ... o niewolniczej mentalności! Nie mogę się doczekać, kiedy szlag trafi ten wasz cały PiS, bo pójdziecie na dno razem z nim! Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: 13 dni do wyborów 28.04.15, 10:57 wykress napisał: > Bez pisu nie istniejecie! ... nawet nie mielibyście o czym pisać! > > jesteście pożytecznymi idiotami ... o niewolniczej mentalności! > > Nie mogę się doczekać, kiedy szlag trafi ten wasz cały PiS, bo pójdziecie na dn > o razem z nim! Nie rozumiem twojej niechęci. Ja nie lubię dyskusji kibiców sportowych o wyższości Legii nad Lechią więc nie wchodzę na fora, gdzie oni dyskutują lub "dyskutują". Nie oglądam seriali, więc nie wchodzę na fora, gdzie analizują 2931 odcinek Na Wspólnej. Ale nie piszę, że gdy skończy się serial tamci dyskutanci pójdą na dno. Nie pójdą. Zacznie się następny serial. S. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon E tam, przesada 28.04.15, 13:51 Pisiury po każdym moralnym zwycięstwie otrzepują się i pełzną dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
wykress Re: 13 dni do wyborów 28.04.15, 22:50 snajper55 napisał: > Nie rozumiem twojej niechęci. Ja nie lubię dyskusji kibiców sportowych o wyższo > ści Legii nad Lechią więc nie wchodzę na fora, gdzie oni dyskutują lub "dyskutu > ją". Nie oglądam seriali, więc nie wchodzę na fora, gdzie analizują 2931 odcine > k Na Wspólnej. Ale nie piszę, że gdy skończy się serial tamci dyskutanci pójdą > na dno. Nie pójdą. Zacznie się następny serial. > > S. ... również nie ineresuje się piłką i nie oglądam seriali ... jednak tak głupio się składa, że od polityki i jej skutków uciec się nie da, więc porównywanie dyskusji politycznych z kibicowaniem i serialowym fanatyzmem jest kompletną głupotą. natomiast dosłowne czy wręcz personalne rozumienie zwrotu "pójdziecie na dno" aż trudno komentować, by chyba nie trzeba mieć IQ powyżej 80, żeby rozumieć, że dotyczy partii a nie forowiczów FK. Można jednak a nawet trzeba, pogratulować platformie iście piłkarskich kibiców ... albo raczej bezmyślnych i bezkrytycznie oddanych partii kiboli ... niniejszym gratuluje! Odpowiedz Link Zgłoś