Dodaj do ulubionych

Wkurzająca Ogórek

28.04.15, 20:15
Zamiast się u Ziemca pogubić, rozpłakać mówiła całkiem rozsądnie choć prowadzącego niewiele to interesowało.Okazuje się. że Ogórek potrafi mieć jakiś pogląd w jakiejś sprawie i to wcale nie z gatunku populizmu czy poglądów szefa partii, którą reprezentuje. Jeśli ma pogląd inny od Millera to źle. Jeśli jej program nie jest kopią programu SLD to fatalnie. A jeśli nie udzieliła odpowiedzi na kogo ostatnio głosowała, to już dramat. Wkurza ta Ogórek.

Gdyby ją dorwała na przesłuchanie taka Olejnikowa, być może byłby płacz. Albo u redaktorki O
usteczka wykrzywiłyby się z obrzydzeniem. Ale tak się nie stało, więc wkurza ta Ogórkowa.

No i nie jest gorącą zwolenniczką zakupu za ciężkie pieniądze zabawek dla naszych wojskowych. Tego już zbyt wiele
Obserwuj wątek
    • veglie Re: Wkurzająca Ogórek 28.04.15, 20:22
      Wątki na fk przykładem.Pałkarze i leciwe Barbie od Bronka już nadają. :-)
      • gtxl.1 Re: Wkurzająca Ogórek 28.04.15, 20:26
        veglie napisał:

> Wątki na fk przykładem.Pałkarze i leciwe Barbie od Bronka już nadają. :-)

Wyjątkowo celna uwaga.
        • scoutek Re: Wkurzająca Ogórek 28.04.15, 20:33

gtxl.1 napisał(a):

> veglie napisał:
          >
          > > Wątki na fk przykładem.Pałkarze i leciwe Barbie od Bronka już nadają. :-)
          >
          >
          >
          > Wyjątkowo celna uwaga.

i jaka merytoryczna
          • gtxl.1 Re: Wkurzająca Ogórek 28.04.15, 20:35
            scoutek napisała:

>
            > gtxl.1 napisał(a):
            >
            > > veglie napisał:
            > >
            > > > Wątki na fk przykładem.Pałkarze i leciwe Barbie od Bronka już nadaj
            > ą. :-)
            > >
            > >
            > >
            > > Wyjątkowo celna uwaga.
            >
            > i jaka merytoryczna
            >

Merytoryczne są jedynie posty i wątki zapiekłych ze złości leciwych dam z FK.

• veglie Re: Wkurzająca Ogórek 28.04.15, 20:39
              :-D
            • scoutek Re: Wkurzająca Ogórek 28.04.15, 20:40
              Wam, panowie, lat nie liczę
              choć zachowujecie się jak chłopcy z gimnazjum na widok gołej ......
              • gtxl.1 Re: Wkurzająca Ogórek 28.04.15, 20:42
                scoutek napisała:

> Wam, panowie, lat nie liczę
                > choć zachowujecie się jak chłopcy z gimnazjum na widok gołej ......

Ja również Tobie nie liczę lat. Mieszkam w Rybniku.....mówi Ci to coś?

• x2468 Re: Wkurzająca Ogórek 28.04.15, 20:41
              Szczególnie wyraźnie widać to w tym wątku.
              Co do mnie to najbardziej by mnie interesował striptease w wykonaniu pani Ogórkowej. Tylko błagam niech nie zastępuje jej w tym Pawłowicz lub inna piSSówa.
              • simera16 Re: Wkurzająca Ogórek 28.04.15, 20:47
                x2468 napisał:

> Szczególnie wyraźnie widać to w tym wątku.
                > Co do mnie to najbardziej by mnie interesował striptease w wykonaniu pani Ogórk
                > owej. Tylko błagam niech nie zastępuje jej w tym Pawłowicz lub inna piSSówa.
                >
                A tak szczerze; to prócz pierdoł o striptease (chociaż jako facet cie rozumiem), to co masz do zarzucenia Ogórek pomijając fakt, że to nie twój kandydat? Takim prostackim flekowaniem czym od PiSolubnych sie różnisz?
                • gtxl.1 Re: Wkurzająca Ogórek 28.04.15, 20:51
                  simera16 napisał:

A tak szczerze; to prócz pierdoł o striptease (chociaż jako facet cie rozumiem), to co masz do zarzucenia Ogórek pomijając fakt, że to nie twój kandydat? Takim prostackim flekowaniem czym od PiSolubnych sie różnisz?

Niczym się nie różni ale musi wylać swoją żółć.
                  Dał dowód że jest "popisdułką" pisząc o stripteasie pani Ogórek.
                  • x2468 Re: Wkurzająca Ogórek 28.04.15, 21:06
                    Nie przesadzaj żółć? Na tak urodziwą kobietę do tego wcale nie gadatliwą i wysoko stawiająca wartości katolickie?
                    • simera16 Re: Wkurzająca Ogórek 28.04.15, 21:13
                      x2468 napisał:

> Nie przesadzaj żółć? Na tak urodziwą kobietę do tego wcale nie gadatliwą i wyso
                      > ko stawiająca wartości katolickie?
                      >
                      Okej, nie jest z twojej bajki, ale podejrzewałbym cię o mozliwość bardziej merytorycznej krytyki. Wyciągając na pierwszy plan jej urodę chcesz ją zdeklasować? Madrzej i sensowniej nawijała niż np. Braun, Kowalski, Jarubas...
                      • x2468 Re: Wkurzająca Ogórek 28.04.15, 22:03
                        Chcesz merytorycznie? O czym? O telefonie do Putina? O spowiedzi świętej człowieka lewicy czy o napisaniu prawa od nowa.Tego ostatniego to nawet Napoleon nie dokonał. O wieku emerytalny-?przecież ona nie ma o tym nawet zielonego pojęcia.Nawet o finansowaniu swojej kampanii wyborczej niczego nie wie co udowodnił dzisiaj Leszek Miller. Ani Braun ani Kowalski nie są zbyt potrzebni dlatego szkoda czasu na rozmowę o tych "politykach". Jarubas niestety buja w obłokach lecz to również jest bez większego znaczenia.
                        Co innego Ogórkowa. Ona topi poważną silę polityczną niezbędną dla zdrowia sceny politycznej jaką jest SLD. Wcale mi to nie przeszkadza ze jest z lewicy a wręcz odwrotnie.Od lat,jak tylko była możliwość starałem się w wyborach poprzeć kogoś z tej partii. Na lewicy jest naprawdę wielu poważnych i mądrych polityków i wkurza to ze dzisiaj reprezentuje jął tak beznadziejna osoba.Wystawił ja chyba ktoś kto chce pogrzebać SLD. Dlatego jedyne co można zrobić to jak najszybciej o niej zapomnieć.
                        natemat.pl/131803,nie-tylko-kariera-zawodowa-magdaleny-ogorek-to-wydmuszka-ksiazka-nie-spelnia-standardow-pracy-naukowej
                  • x2468 Re: Wkurzająca Ogórek 28.04.15, 21:16
                    "Popisdułka" do określenie Twojego odlotu od rzeczywistości? Dawno wyemigrowałeś z Polski? Do ojczyzny na Sachalin?
          • inocom Re: Wkurzająca Ogórek 28.04.15, 20:40
            scoutek napisała:

>
            > gtxl.1 napisał(a):
            >
            > > veglie napisał:
            > >
            > > > Wątki na fk przykładem.Pałkarze i leciwe Barbie od Bronka już nadaj
            > ą. :-)
            > >
            > >
            > >
            > > Wyjątkowo celna uwaga.
            >
            > i jaka merytoryczna

Każdy winien mieć swoją banię i przerębel, nie tylko na Jordana.
            fakty.interia.pl/galerie/obyczaje/swieto-chrztu-panskiego-zdjecie,iId,975834,iAId,69691#975826
            Wtedy mądrze prawi.
    • mn7 raczej groteskowo żałosna... 28.04.15, 20:41
      • gtxl.1 Re: raczej groteskowo żałosna... 28.04.15, 20:44
        Kolejna ciocia klocia......
      • simera16 Re: raczej groteskowo żałosna... 28.04.15, 20:49
        Bo?
        • gtxl.1 Re: raczej groteskowo żałosna... 28.04.15, 20:52
          simera16 napisał:

> Bo?

Mnie pytasz?

• simera16 Re: raczej groteskowo żałosna... 28.04.15, 20:54
            gtxl.1 napisał(a):

> simera16 napisał:
            >
            > > Bo?
            >
            >
            > Mnie pytasz?
            >
            >
            Nie, tego co p. Ogórek "merytorycznie" dyskwalifikuje.
    • sclavus Re: Wkurzająca Ogórek 28.04.15, 20:48
      jakie to miłe, ze nie proponuje neutralności Rzeczypospolitej, ani nie proponuje koalicji Unii Euroazjatyckiej z Unią Europejską...
      ... arogancka może sobie być - zawsze kobiecie dodaje uroku, kiedy tupie nóżką :D
      • simera16 Re: Wkurzająca Ogórek 28.04.15, 20:51
        sclavus napisał:

> jakie to miłe, ze nie proponuje neutralności Rzeczypospolitej, ani nie p
        > roponuje koalicji Unii Euroazjatyckiej z Unią Europejską...
        > ... arogancka może sobie być - zawsze kobiecie dodaje uroku, kiedy tupie
        > nóżką :D
        >
        Pitolicie Hipolicie... Nic takiego nie proponuje, za to ty niczym PiSoidalny hunwejbin po wypiciu dwóch lampek Napoleona na Moskwe byś szedł.
        • maks-3 ale wkurzyła kilka osób...... 28.04.15, 21:01
          Już były przygotowane toasty z okazji wypieprzenia się i kompromitacji Ogórkowej, juz byli umówieni ,,obiektywni,, komentatorzy a tu taki siurpryz. I teraz wystarczy kilka spotkań, kilka konferencji prasowych i trzecia pozycja utrzymana.W końcu Prezydent RP to funkcja bardziej reprezentacyjna. Trzeba znać języki, dobrze wyglądać, umieć rozmawiać i parę jeszcze cech i umiejętności których nasz obecny prezydent zbyt wiele nie ma. Ciągle ta cienką kartą opozycyjną grać? Duda kandydat nr 2 przypominający ministranta co już popala, jest dla mnie zagadka. Ale skoro się wśliznął tak wysoko musi jakieś umiejętności posiadać. Tylko co one pomogą w rozmowach z głowami innych państw?
        • sclavus Re: Wkurzająca Ogórek 28.04.15, 23:10
          ... spiłeś się, czyco?
          Jeśli - to:
    • m.c.hrabia Re: czy pustka ,próżnia,może wkurzyć ? n/t 28.04.15, 20:52
      • simera16 Re: czy pustka ,próżnia,może wkurzyć ? n/t 28.04.15, 20:55
        Ależ skąd! Dlatego od zawsze sympatią cię mości hrabio dażę!
        • m.c.hrabia Re: czy pustka ,próżnia,może wkurzyć ? n/t 28.04.15, 20:58
          odwzajemniam .
          ale tylko co do twojej szanownej osoby ,
          u innych pustki nie toleruję.
          • simera16 Re: czy pustka ,próżnia,może wkurzyć ? n/t 28.04.15, 21:01
            m.c.hrabia napisał:

> odwzajemniam .
            > ale tylko co do twojej szanownej osoby ,
            > u innych pustki nie toleruję.
            >
            Zawsze żeśmy się dogadywali, jak to na dwa pustostany przystało! Pozdrawiam! :)
            • maks-3 Re: czy pustka ,próżnia,może wkurzyć ? n/t 28.04.15, 21:04
              Hrabia, jak mówią, darzy sympatią Jarubasa. Gratuluję gustu Panie Hrabio. Mnie tez ten Jarubas na chłopaka z podkieleckeiej wsi nie wygląda
    • uu1 Re: Wkurzająca Ogórek 28.04.15, 20:58
      Albo u redaktorki O. usteczka wykrzywiłyby się z obrzydzeniem.
      Nie, botoks by nie pozwolił.
      ------------------
      • kwant1000 Re: Ogórek jest 1000 razy lepsza od bredzisława 28.04.15, 21:13
        mimo że to nie moja bajka
        • uu1 Re: Ogórek jest 1000 razy lepsza od bredzisława 28.04.15, 21:25
          kwant1000 napisał:
          > mimo że to nie moja bajka
          Nie zna swojego miejsca w szyku. Powinna powiedzieć - po głębokim zastanowieniu proszę wszystkich, którzy gotowi by oddać na mnie głos aby zagłosowali na jedynego, niepowtarzalnego znawcę kaszalotów.
          A ona ma czelność mieć własne pomysły i jeszcze o nich mówić. Ale znalazł się natychmiast inteligentny ponad ludzka miarę zwolennik lojalności i sprowadził kandydatkę do parteru.

--------------------
          • veglie Re: Ogórek jest 1000 razy lepsza od bredzisława 28.04.15, 21:34
            Masz pewnie na myśli jednego z grabarzy mumi wolności.
            • uu1 Re: Ogórek jest 1000 razy lepsza od bredzisława 28.04.15, 21:40
              veglie napisał:

> Masz pewnie na myśli jednego z grabarzy mumi wolności.
              Taki jeden trenujący biegi na wrocławskim rynku.

-----------------
              • veglie Re: Ogórek jest 1000 razy lepsza od bredzisława 28.04.15, 21:46
                Nie wiem co trenuje.Wiem,że teraz robi w transporcie i TVN24 za wyrocznię.
                • uu1 Re: Ogórek jest 1000 razy lepsza od bredzisława 28.04.15, 21:55
                  veglie napisał:

> Nie wiem co trenuje.Wiem,że teraz robi w transporcie i TVN24 za wyrocznię.
                  I partię ganz liberalną założy.

---------------------
                  • x2468 Re: Ogórek jest 1000 razy lepsza od bredzisława 28.04.15, 22:06
                    I jest niezwykle merytoryczna:
                    natemat.pl/131803,nie-tylko-kariera-zawodowa-magdaleny-ogorek-to-wydmuszka-ksiazka-nie-spelnia-standardow-pracy-naukowej
                  • veglie Re: Ogórek jest 1000 razy lepsza od bredzisława 28.04.15, 22:10
                    Za jakiś czas będzie jej grabarzem.Doświadczenie już ma.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka