axyzaa 07.05.15, 20:01 zdążył w ciągu trzech pierwszych minut obrazić swojego stryja (Brauna), dziennikarzy, widzów, i pozostałych kandydatów, a zostało jeszcze 15 minut audycji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
axyzaa Re: Braun u Ziemca 07.05.15, 20:07 m.c.hrabia napisał: > macie zdrowie , podziwiam . Przypadek. Uprawiałam zapping, usłyszałam, że Braun z telewizji to stryj Brauna pacjenta Tworek i się zaciekawiłam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Braun u Ziemca 07.05.15, 20:11 Gdyby to były wybory na głupka roku, to Braun zajął by drugie miejsce, on jest li tylko głupi, ale bezapelacyjnie pierwsze miejsce ma Kowalski, taki cieć, zwany po nowemu ochroniarzem, w radiowej trójce słucham go co rano jak krzyczy, jak jakiś niedorobiony Mussolini, gorąco polecam, nic tak rano nie pobudza jak dawka zdrowego śmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
axyzaa Re: Braun u Ziemca 07.05.15, 20:20 czan-dra napisał: > Gdyby to były wybory na głupka roku, to Braun zajął by drugie miejsce, on jest > li tylko głupi, ale bezapelacyjnie pierwsze miejsce ma Kowalski, taki cieć, zwa > ny po nowemu ochroniarzem, w radiowej trójce słucham go co rano jak krzyczy, ja > k jakiś niedorobiony Mussolini, gorąco polecam, nic tak rano nie pobudza jak da > wka zdrowego śmiechu. > Na szczęście to już koniec. W przyszłości przydałoby się rozważyć podniesienie progu rejestrowania kandydatów do 500.000 głosów. Ogórkowa by się załapała;-) Odpowiedz Link Zgłoś
axyzaa Re: Braun u Ziemca 07.05.15, 20:24 volupte napisał: > 100tys. to i tak dużo. W dobie internetu? Przeciętny gimbus ma dwa tysiące znajomych na fejsie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Braun u Ziemca 07.05.15, 20:21 axyzaa napisała: > zdążył w ciągu trzech pierwszych minut obrazić swojego stryja (Brauna), dzienni > karzy, widzów, i pozostałych kandydatów, a zostało jeszcze 15 minut audycji. - od kiedy prawda obraza? Odpowiedz Link Zgłoś
wsk175 Re: Braun u Ziemca 07.05.15, 20:38 Braun owi się wydaję, że to wybory papieża Polski.............................. Odpowiedz Link Zgłoś