Dodaj do ulubionych

Braun u Ziemca

07.05.15, 20:01
zdążył w ciągu trzech pierwszych minut obrazić swojego stryja (Brauna), dziennikarzy, widzów, i pozostałych kandydatów, a zostało jeszcze 15 minut audycji.
Obserwuj wątek
    • m.c.hrabia Re: Braun u Ziemca 07.05.15, 20:04
      macie zdrowie , podziwiam .
      • axyzaa Re: Braun u Ziemca 07.05.15, 20:07
        m.c.hrabia napisał:

> macie zdrowie , podziwiam .

Przypadek. Uprawiałam zapping, usłyszałam, że Braun z telewizji to stryj Brauna pacjenta Tworek i się zaciekawiłam:-)
    • czan-dra Re: Braun u Ziemca 07.05.15, 20:11
      Gdyby to były wybory na głupka roku, to Braun zajął by drugie miejsce, on jest li tylko głupi, ale bezapelacyjnie pierwsze miejsce ma Kowalski, taki cieć, zwany po nowemu ochroniarzem, w radiowej trójce słucham go co rano jak krzyczy, jak jakiś niedorobiony Mussolini, gorąco polecam, nic tak rano nie pobudza jak dawka zdrowego śmiechu.
      • axyzaa Re: Braun u Ziemca 07.05.15, 20:20
        czan-dra napisał:

> Gdyby to były wybory na głupka roku, to Braun zajął by drugie miejsce, on jest
        > li tylko głupi, ale bezapelacyjnie pierwsze miejsce ma Kowalski, taki cieć, zwa
        > ny po nowemu ochroniarzem, w radiowej trójce słucham go co rano jak krzyczy, ja
        > k jakiś niedorobiony Mussolini, gorąco polecam, nic tak rano nie pobudza jak da
        > wka zdrowego śmiechu.
        >
        Na szczęście to już koniec. W przyszłości przydałoby się rozważyć podniesienie progu rejestrowania kandydatów do 500.000 głosów. Ogórkowa by się załapała;-)
        • volupte Re: Braun u Ziemca 07.05.15, 20:22
          100tys. to i tak dużo.
          • axyzaa Re: Braun u Ziemca 07.05.15, 20:24
            volupte napisał:

> 100tys. to i tak dużo.

W dobie internetu? Przeciętny gimbus ma dwa tysiące znajomych na fejsie:-)
    • 141288bs Re: Braun u Ziemca 07.05.15, 20:21
      axyzaa napisała:

> zdążył w ciągu trzech pierwszych minut obrazić swojego stryja (Brauna), dzienni
      > karzy, widzów, i pozostałych kandydatów, a zostało jeszcze 15 minut audycji.

- od kiedy prawda obraza?
      • wsk175 Re: Braun u Ziemca 07.05.15, 20:38
        Braun owi się wydaję, że to wybory papieża Polski..............................

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka