Dodaj do ulubionych

Komorowski strollowany na ulicy

12.05.15, 19:29
Ciężkie dwa tygodnie przed Brąkiem:

www.youtube.com/watch?v=TsutIPov-Fc
Obserwuj wątek
    • mara571 Re: Komorowski strollowany na ulicy 12.05.15, 19:35
      A znalazłeś film z tym chłopakiem, który pytał o radę dla siostry.
      • platfusy.ida.do.paki Re: Komorowski strollowany na ulicy 12.05.15, 19:39
        Też dobre:

www.youtube.com/watch?v=lTl-axSB4as
        • platfusy.ida.do.paki "Wpłacę na Pro Civili" 12.05.15, 19:41
          Młody chłopak, ale nieźle zorientowany :)
          • mara571 To napawa otucha 12.05.15, 19:47
            rośnie pokolenie, które nie szuka informacji w tivi.
            Teraz widać po co rządzącym była ACTA.
    • wojciech.2349 Re: Komorowski strollowany na ulicy 12.05.15, 19:39
      platfusy.ida.do.paki napisał:
      > Ciężkie dwa tygodnie przed Brąkiem:
      --------------------
      No i "bul" nie do zniesienia.
      • mara571 Re: Komorowski strollowany na ulicy 12.05.15, 19:49
        To był pierwszy i ostatni spacer.
        • camille_pissarro Doprawdy nie rozumiem tego zwolennika i obrońcy 12.05.15, 20:54
          WSI. Wszak inspektor Clouseau to schorowany człowiek.Powinien sobie dać spokój , ale nie moze z tego zrezygnować bo trwania na straży żyrandola wymaga układ i 400 osobowa kancelaria prezydenta, a fakty są nieubłagane. Widać jakie spustoszenie w jego organizmie zrobił ten krótki spacer Królewskim Traktem - sapiący, spocony, nawet na pytania odpowiadał z wyraźnym trudem. Nie wspomnę tych okresów zapadania w drzemkę - niestosownych, bo zwykle przyłapywany jest na nich podczas uroczystości. Bynajmniej nie obchodzi mnie jego karta zdrowia, ale widać wyraźnie, że kondycja inspektora Clouseau jest bardzo kiepska i to też jest przeciwwskazaniem piastowania przez niego urzędu prezydenta RP.
          Miałem nie poruszać kwestii kondycji zdrowotnej obecnego prezydenta, ale jak sobie przypomnę chamskie wątki, które dotyczyły zdrowia Ś.p, Lecha Kaczyńskiego to doszedłem do wniosku, że niniejsza uwaga o kondycji zdrowotnej inspektora Clouseau jest jak najbardziej na miejscu.
    • a74-7 Re: Komorowski strollowany na ulicy 12.05.15, 19:51
      Teraz P Prezydent udziela sie w faktach po faktach.Ma uszminkowane usta.
      Pewnie wygladal blado po trudach dnia I pijar kazal go troche ozywic:-)
    • religijnych.uczuc.obraza Re: Komorowski strollowany na ulicy 12.05.15, 19:54
      Sumlinski ma szczęście że nie napisał książki o Kukizie, bo Kukiz zaatakowałby go w czasie wieczoru wyborczego i podał go do sądu i ten biedak Sumlinski znów musiałby podcinac sobie żyły żeby zwrócić na siebie uwagę.
      • x2468 Re: Komorowski strollowany na ulicy 12.05.15, 21:00
        Pan Prezydent porusza się pomiędzy ludźmi podczas gdy ulubieniec publiczności wyłącznie w obstawie i to takiej jaką miał Stalin czyli większej od tej Hitlera.
      • az43 Re: Komorowski strollowany na ulicy 12.05.15, 21:05
        Sądząc z zachowania w kilku przypadkach Sumliński to chyba jakiś psychopata.Jako zjawisko chorobowe podobny do Brauna.
    • camille_pissarro Ciekawa sprawa, że B, Komorowskiemu, 12.05.15, 20:56
      obrońcy WSI jeszcze się chce. Wszak inspektor Clouseau to schorowany człowiek.Powinien sobie dać spokój , ale nie może z tego zrezygnować bo trwania na straży żyrandola wymaga układ i 400 osobowa kancelaria prezydenta, a fakty są nieubłagane. Widać jakie spustoszenie w jego organizmie zrobił ten krótki spacer Królewskim Traktem - sapiący, spocony, nawet na pytania odpowiadał z wyraźnym trudem. Nie wspomnę tych okresów zapadania w drzemkę - niestosownych, bo zwykle przyłapywany jest na nich podczas uroczystości. Bynajmniej nie obchodzi mnie jego karta zdrowia, ale widać wyraźnie, że kondycja inspektora Clouseau jest bardzo kiepska i to też jest przeciwwskazaniem piastowania przez niego urzędu prezydenta RP.
      Miałem nie poruszać kwestii kondycji zdrowotnej obecnego prezydenta, ale jak sobie przypomnę chamskie wątki, które dotyczyły zdrowia Ś.p, Lecha Kaczyńskiego to doszedłem do wniosku, że niniejsza uwaga o kondycji zdrowotnej inspektora Clouseau jest jak najbardziej na miejscu.
      • x2468 Re: Ciekawa sprawa, że B, Komorowskiemu, 12.05.15, 21:13
        Coś ci się pierniczy w schorowanym łebku. Piszesz chłopku roztropku o jakimś nikomu nieznanym Clouseau, Jakimś B. Komorowskim nikt nie wie którym Czyżby żyrandol spadł ci na durny łeb?
        Może Clouseau piSSuaro użyj jakiś obcych słów będzie weselej.
        PiSSuaro to imię czy nazwisko ? A może pseudonim organizacyjny?
        • camille_pissarro Re: Ciekawa sprawa, że B, Komorowskiemu, 12.05.15, 21:40
          Jesteś odosobniony w tej niewiedzy :-), ale to nie dziwi boś trep nad trepy. Jeśli mowa o inspektorze Clouseau to wiadomo, że dotyczy to charakterystyki obecnego strażnika żyrandola, a to określenie powinno być znane każdemu platfusowi bo ukuł je ich guru Dnoald Tusk :-)
    • az43 Re: Komorowski strollowany na ulicy 12.05.15, 21:03
      Pięknie Komorowski spławił gó...arza.
      • 141288bs Re: Komorowski strollowany na ulicy 12.05.15, 21:06
        az43 napisał:

> Pięknie Komorowski spławił gó...arza.
        -co ty powiesz? - ja widzialem rezolutnego chlopaka i glupio tlumaczacego sie Braka
        • az43 Re: Komorowski strollowany na ulicy 12.05.15, 21:37
          Którego masz na mysli?
          Ja komentuję miłosnika grafomańskich książeczek.
      • simera16 Re: Komorowski strollowany na ulicy 12.05.15, 21:11
        az43 napisał:

> Pięknie Komorowski spławił gó...arza.
        >
        Nie uwłaczaj chłopakowi, bo rezolutny, a i nie w ciemię bity. Szkoda tylko, bo o takie rzeczy, to się raczej premiera, a nie prezydenta pyta. Nie te prerogatywy. Źle tego WOS w szkołach uczą.
        • x2468 Re: Komorowski strollowany na ulicy 12.05.15, 21:16
          Źle uczą czy może młody burak i nieuk wyszkolony na lekcjach religii?
          • simera16 Re: Komorowski strollowany na ulicy 12.05.15, 21:18
            x2468 napisał:

> Źle uczą czy może młody burak i nieuk wyszkolony na lekcjach religii?
            >
            Taka opcja też możliwa...
        • volupte Re: Komorowski strollowany na ulicy 12.05.15, 21:17
          Głupi a nie rezolutny. Komor powinien mu gwóźdź dać w prezencie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka