a74-7 17.05.15, 20:31 I jest to kandydat Bronek . Pan Prezydent ktory albo z kartki , albo bredzi -konczy swoje odpowiedzi dokladnie na czas .Z pamieci :-O Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fiu-bzdziu2010 Re: Jeden z kandydatow znal pytania przed debata 17.05.15, 20:34 no widziwsz, a ile było drwin w pisuarze, że bez karki nie potrafi ...... Odpowiedz Link Zgłoś
axyzaa Może od Lichockiej dostał nt 17.05.15, 20:35 a74-7 napisał: > I jest to kandydat Bronek . Pan Prezydent ktory albo z kartki , albo bredzi -ko > nczy swoje odpowiedzi dokladnie na czas .Z pamieci :-O Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Jeden z kandydatow znal pytania przed debata 17.05.15, 20:39 A kiedy Bredzislaw mowil bez kartki ,no kiedy ? Wykul na izus I chwacit . Zachwycajcie sie. On nawet wlasna zone pozdrawial z kartki. Tak ja Donaldinio , wykul lekcje po angielsku , a potem klapa. Odpowiedz Link Zgłoś
fiu-bzdziu2010 Re: Jeden z kandydatow znal pytania przed debata 17.05.15, 20:41 Bredzisławą jesteś Ty Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Jeden z kandydatow znal pytania przed debata 17.05.15, 20:44 fryzjereczko , personalnie to sobie mamuskie tykaj . Odpowiedz Link Zgłoś
fiu-bzdziu2010 Re: Jeden z kandydatow znal pytania przed debata 17.05.15, 20:50 Lady się tak nie wyraża Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Jeden z kandydatow znal pytania przed debata 17.05.15, 20:46 Bronek bredzi, rzekl, ze jest zle bo mniej dzieci sie rodzi a wiecej starszych umiera :D Zenada! Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Jeden z kandydatow znal pytania przed debata 17.05.15, 20:51 Bredzislaw juz nie panuje, wyszedl przed orkiestre:-D Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Jeden z kandydatow znal pytania przed debata 17.05.15, 20:54 Oczywista oczywistość. Sfałszowali debatę. :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Jeden z kandydatow znal pytania przed debata 17.05.15, 21:00 pies_na_czarnych napisała: > Oczywista oczywistość. Sfałszowali debatę. :))))))))))) Noga! piesku bo bredzisz . > Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Jeden z kandydatow znal pytania przed debata 17.05.15, 21:26 pies_na_czarnych napisała: > Oczywista oczywistość. Sfałszowali debatę. :))))))))))) > To ruskie z Putinem Merkel mgły tylko brakuje Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Jeden z kandydatow znal pytania przed debata 17.05.15, 20:56 Warty zaznaczenia jest rowniez body language kandydatow _ Duda po europejsku patrzy w oczy interlokuterowi, natomiast pan Prezydente bladzi okiemw przestrzeni przed soba . Odpowiedz Link Zgłoś
az43 Re: Jeden z kandydatow znal pytania przed debata 17.05.15, 21:03 Bo nikogo przed nim nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Jeden z kandydatow znal pytania przed debata 17.05.15, 21:06 az43 napisał: > Bo nikogo przed nim nie ma. no wisz , w Europce taki przyjazny zwyczaj panuje ze patrzy sie na interlokutora , ale moze pan president jeszce nie wszedl mentalnie do europki Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Jeden z kandydatow znal pytania przed debata 17.05.15, 21:14 bez kartki ani rusz Nawet w debacie bula - pytanie znowu z kartki :-D Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Jeden z kandydatow znal pytania przed debata 17.05.15, 21:17 Chcecie byc nowoczesnymi europejczykami - klaniac sie Dudzie prosze . Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Jeden z kandydatow znal pytania przed debata 17.05.15, 21:03 pis Gawryluk Panu Prezydentowi dała pytania czy Dudek osobiście? Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Jeden z kandydatow znal pytania przed debata 17.05.15, 21:21 ciekawe czy pan presydente uscisnie prawice panu poslowi na koniec debaty Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Nie obylo sie bez "kartki" 17.05.15, 21:43 koncowe oswiadczenie Bronek czytal z tableta, spory postep. pokrzyczal, pomachal tlustymi paluchami, prostak i tyle :D Odpowiedz Link Zgłoś
adamszem To proste 17.05.15, 22:17 Wytłumaczenie jest bardzo proste. Jak się kłamie, to trudno patrzeć w oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Jeden z kandydatow znal pytania przed debata 17.05.15, 21:42 No I nie bylo podania reki na koniec debaty . Komorowski pierwszy jako starszy I jako prezydent powinien wyciagnac prawice do posla . Sawuar vivr siem klania prezydentu :-D Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Jeden z kandydatow znal pytania przed debata 17.05.15, 21:45 czego spodziewalals sie po buraku. Chamskie wtracanie w nie swoim czasie. ot caly Bronek :( Brak obycia! Odpowiedz Link Zgłoś
ufomax Pytania obydwaj znali. Pytania przed debatą 17.05.15, 21:47 otrzymały obydwa sztaby wyborcze. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Pytania obydwaj znali. Pytania przed debatą 17.05.15, 21:52 zalosna walka o pretrwanie, obciach, Bronek niczym "trybun ludowy" Odpowiedz Link Zgłoś
ufomax Re: Pytania obydwaj znali. Pytania przed debatą 17.05.15, 22:10 W zasadzie obydwaj niczym nie błysnęli. Potulność Dudy mnie zaskoczyła. To nie jest dobra przywódcza cecha. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Pytania obydwaj znali. Pytania przed debatą 17.05.15, 22:14 ...a mi podoba sie opanowanie, dobre maniery, spokoj Andrzeja Dudy. Machanie tlustymi lapskami i wrzaski Komorowskiego, to nie moje klimaty. Nic dziwnego, ze nie wypuszczal sie do obcych krajow, a jak sie wypuscil, to obciachu narobil. Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Pytania obydwaj znali. Pytania przed debatą 17.05.15, 22:18 w takiej debacie trudno blysnac , za malo czasu na szeroka I konkretna odpowiedz. Duda uszanowal wiek ,jak I urzad prezydenta za co ma duzy plus. Porownuje do prezydenta , ktory ciagle przerywal kontrkandydatowi.Byc moze brak manier u prezydenta nazywasz cecha przywodcza ,kto cie tam wie:-D Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Pytania obydwaj znali. Pytania przed debatą 17.05.15, 22:20 > w takiej debacie trudno blysnac , za malo czasu na szeroka I konkretna odpowied > z. > Duda uszanowal wiek ,jak I urzad prezydenta za co ma duzy plus. > Porownuje do prezydenta , ktory ciagle przerywal kontrkandydatowi.Byc moze bra > k manier u prezydenta nazywasz cecha przywodcza ,kto cie tam wie:-D to bylo do ufo ludka Odpowiedz Link Zgłoś
ufomax Re: Pytania obydwaj znali. Pytania przed debatą 17.05.15, 23:09 Jeśli do mnie, to do ufomaxa. Komorowskiego postawa też mi się nie podobała. Nie wiem czemu to miało służyć. Odpowiedz Link Zgłoś
bew-is Re: Pytania obydwaj znali. Pytania przed debatą 17.05.15, 22:23 To, ze nie jest chamem i prostakiem, jak nasz obecny skaczacy po krzeslach za granica, to jeszcze nie jest minus. Mam nadzieje ze kultura, takt i opanowanie jest istotna cecha dobrego prezydenta. ufomax napisał: > W zasadzie obydwaj niczym nie błysnęli. > Potulność Dudy mnie zaskoczyła. > To nie jest dobra przywódcza cecha. Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Jeden z kandydatow znal pytania przed debata 17.05.15, 22:28 Przy wejsciu pana prezydenta na debate mozna zauwazyc go w towarzystwie stryjka Grzegorza Brauna sciganego przez prawo. Po Debacie znowu wozek z inwalidka do przytulenia pchany przez Hadacza. Rowniez pojawia sie regularny uczestnik klakierni ktorego znamy z ugotowanych - zapasnik sumo. Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Jeden z kandydatow znal pytania przed debata 17.05.15, 23:22 Ten Hadacz psychicznie chory jest , obslinil Prezydenta calujac go ochrona powinna trzymac go z daleka od Prezydenta czy kandydata na Prezydenta . Gdzie byly odpowiednie sluzby ? Odpowiedz Link Zgłoś