Dodaj do ulubionych

Z ded. dla wyb. SLD, którzy teraz wspierają Kukiza

10.06.15, 07:25
Słowa - Paweł Kukiz

Muzyka- Piersi

Tytuł- Wirus SLD

Jak ja was ku... nienawidzę
I jak ja wami ku... gardzę
Jak ja się za was ku... wstydzę
Gdy za granicę czasem zajrzę

Jak ja się wami ku... brzydzę
Jak ja was dobrze ku... znam
Jak ja się bardzo ludziom dziwię
Którzy wybrali taki chłam

To wszystko czego się dotkniecie
Od razu obracacie w pył
Szarańcza przy was to jest bajka
Bo cały kraj już zgnił

Rozpasłe mordy, krzywe ryje
Kurestwo wszędzie tam gdzie wy
Jak ja was ku... nienawidzę
Jak do was bym z kałacha bił

A nawet jak wam plunąć w twarz
To wy mówicie że deszcz pada
Jebana wasza partia mać
Co mi ojczyznę okrada

Nadejdzie kiedyś taki czas
Za wszystko ku... zapłacicie
W helikoptery wsadze was
I nigdy już tu nie wrócicie
Obserwuj wątek
    • taziuta Już go nie wspieramy 10.06.15, 07:31
      axyzaa napisała:
      Re: Z ded. dla wyb. SLD, którzy teraz wspierają K

> Słowa - Paweł Kukiz
      >
      > Muzyka- Piersi

Już tego żłoba nie wspieramy. Teraz wspieramy samych siebie. :)
    • pemire Re: Z ded. dla wyb. SLD, którzy teraz wspierają K 10.06.15, 07:35
      Czyli Wielowiejska ze swoim gangiem zagłosuje na Kukiza?

• jane-panzram Re: Z ded. dla wyb. SLD, którzy teraz wspierają K 10.06.15, 07:36
      No i Kukiz miał rację w tej piosence, bo rządy SLD dobre nie były. Oligarchowie, machlojki, zle reformy.
      [A jak trzebaby było klac, aby opisać rozkład państwa za PO! Dopiero teraz, po rządach PO, widać jak drobna i bzdurna była afera Rywina, jak Miller był uczciwy zgadzają się na komisję śledczą)

Ciekawe dlaczego ta piosenka miałaby odstraszać wyborców SLD od Kukiza? Ona tamte czasy dobrze opisuje!
    • kosel_maruvi Re: Z ded. dla wyb. SLD, którzy teraz wspierają K 10.06.15, 07:37
      axyzaa napisała:

> Słowa - Paweł Kukiz
      >
      > Muzyka- Piersi
      >
      > Tytuł- Wirus SLD
      >
      > Jak ja was ku... nienawidzę

A ja przy okazji przypominam tym wyborcom lewicy, ktorzy sklaniaja sie do glosowania na PiS, ze jej prezes chcial juz kiedys uznac SLD za organizacje przestepcza i ja zdelegalizowac.
      • pemire Re: Z ded. dla wyb. SLD, którzy teraz wspierają K 10.06.15, 07:42
        A ja przypominam wyborcom SLD o pułkowniku Miodowiczu, uwalaniu Millera za współpracę sojuszniczą...tym oczywiście, którzy chcą głosować na PO.
        • gtxl.1 Re: Z ded. dla wyb. SLD, którzy teraz wspierają K 10.06.15, 12:54
          pemire napisał:

> A ja przypominam wyborcom SLD o pułkowniku Miodowiczu, uwalaniu Millera za wspó
          > łpracę sojuszniczą...tym oczywiście, którzy chcą głosować na PO.

Ja, pamiętam nie tylko "półkownika" Miodowicz ale pamiętam co Donald mówił na temat SLD
      • axyzaa Re: Z ded. dla wyb. SLD, którzy teraz wspierają K 10.06.15, 10:29
        Tytuł- Wirus SLD[/b]
        > >
        > > Jak ja was ku... nienawidzę
        >
        > A ja przy okazji przypominam tym wyborcom lewicy, ktorzy sklaniaja sie do gloso
        > wania na PiS, ze jej prezes chcial juz kiedys uznac SLD za organizacje przestep
        > cza i ja zdelegalizowac.

Plują na nich, a oni udają, że deszcz pada. Ich sprawa. Najśmieszniejsze jest to, że pomijając fakt, ze Kukiz chce do nich strzelać z kałacha (zrzućmy to na jego temperament, albo precyzyjniej jednostkę chorobową borderline), Kukiz ma skrajnie prawicowe poglądy, z którymi wcale się nie kryje - antysemityzm to tylko jeden z przejawów.

To się nie mieści w kategoriach ludzkiego pojęcia. I jeszcze w swoim skrajnym megalomaństwie ośmielają się rozdawać certyfikaty lewicowości. Skwituję to tylko uśmiechem pobłażania.
      • gtxl.1 Re: Z ded. dla wyb. SLD, którzy teraz wspierają K 10.06.15, 12:41
        kosel_maruvi napisał:

> axyzaa napisała:
        >
        > > Słowa - Paweł Kukiz
        > >
        > > Muzyka- Piersi
        > >
        > > Tytuł- Wirus SLD
        > >
        > > Jak ja was ku... nienawidzę
        >
        > A ja przy okazji przypominam tym wyborcom lewicy, ktorzy sklaniaja sie do gloso
        > wania na PiS, ze jej prezes chcial juz kiedys uznac SLD za organizacje przestep
        > cza i ja zdelegalizowac.

Wielki "krul ojropy" Donald miał takie same zdanie.

• religijnych.uczuc.obraza Re: Z ded. dla wyb. SLD, którzy teraz wspierają K 10.06.15, 12:45
          Zacytuj tę wypowiedź Donalda.
    • pemire A ja przypomnę pochylaczom nad prawdziwą lewicą. 10.06.15, 07:51
      Z PO.

Wasza troska jest pocałunkiem śmierci dla lewicy. Pocałujcie jakiś lewicowy salon, nikt go kijem nie dotknie. Głosu do urny przez papier toaletowy trzymany, z zatkanym nosem nie wrzuci...

Wasz jad reanimuje nawet Millera. Plujcie ile wam matka nienawiści z cyca dała. A Leszek jeszcze wróci. Bo jego zeszyt z bon motami jeszcze się nie skończył.
      • jane-panzram Re: A ja przypomnę pochylaczom nad prawdziwą lewi 10.06.15, 07:58
        No dokładnie. Jak maleńka i nieznaczaca była afera Rywina przy tych taśmach. Przy tych stu aferach PO
        Teraz to afera Rywina przeszlaby niezauważona, na którejś stronie gazety - bo taka to jest pie... przy aferach Platformy.

Kukizowi to teraz by do tworzenia piosenki słownika i przekleństw zabrakło 8)
        • taziuta POPiS-ową stajnię Augiasza oczyścić czas! :) 10.06.15, 08:23
          jane-panzram napisała:

> No dokładnie. Jak maleńka i nieznaczaca była afera Rywina przy tych taśmach. Przy tych stu
          > aferach PO /.../

> Kukizowi to teraz by do tworzenia piosenki słownika i przekleństw zabrakło 8)

I dlatego zamiast układać nowe rymowanki wziął się za czyszczenie tej stajni Augiasza. Mam nadzieję, że wystarczy mu rozumu aby zauważyć, że gnoju naniosły tu do spółki i PO i PiS.
          • gtxl.1 Re: POPiS-ową stajnię Augiasza oczyścić czas! :) 10.06.15, 12:42
            taziuta napisał:

> jane-panzram napisała:
            >
            > > No dokładnie. Jak maleńka i nieznaczaca była afera Rywina przy tych taśma
            > ch. Przy tych stu
            > > aferach PO /.../
            >
            > > Kukizowi to teraz by do tworzenia piosenki słownika i przekleństw zabrakł
            > o 8)
            >
            > I dlatego zamiast układać nowe rymowanki wziął się za czyszczenie tej stajni Au
            > giasza. Mam nadzieję, że wystarczy mu rozumu aby zauważyć, że gnoju naniosły tu
            > do spółki i PO i PiS.

Oczywiście, masz rację.

• axyzaa Wirus SLD - Kukiz live 10.06.15, 12:38
      Panie adminie. Proszę nie cenzurować Pana Kukiza. Przypominam, że to eks-kandydat na Prezydenta, i przyszły na Premiera.

www.youtube.com/watch?v=tyQARLluC5A
    • pocalujmniewdude Re: Z ded. dla wyb. SLD, którzy teraz wspierają K 10.06.15, 12:43
      haha zajebiste
      • axyzaa Re: Z ded. dla wyb. SLD, którzy teraz wspierają K 10.06.15, 19:15
        pocalujmniewdude napisał(a):

> haha zajebiste

Zaśpiewa na podczas wygranego wieczoru wyborczego. Pomiędzy Rotą a Bogurodzicą.Tylko tytuł zmieni na Wirus PO.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka