dobry-termin 14.06.15, 19:51 Czy brzoza ulega tym prawom? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rccc Re: Nowe prawo fizyki 14.06.15, 20:33 juz niedlugo zaczna sie tlumaczyc przy przpiekaniu co mieli na mysli www.youtube.com/watch?v=iOcjLridx74 Żakowski i Sikorski: to był zamach Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Nowe prawo fizyki 14.06.15, 20:35 jasne że był zamach ,puszka to wykazała bez dwu zdań. Odpowiedz Link Zgłoś
rccc Re: Nowe prawo fizyki 14.06.15, 20:39 puszka potwierdzila co tych 2 pustakow powiedzialo :D Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Nowe prawo fizyki 14.06.15, 20:46 puszka potwierdzila czli ogólnonarodowa zgoda ,był zamach na puszkę. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Nowe prawo fizyki 14.06.15, 20:48 Puszka pusta niczym łeb wyznawcy smoleńskiej religii. Odpowiedz Link Zgłoś
rccc Re: Nowe prawo fizyki 14.06.15, 20:51 wyznawcy wersji Mack Donalda sa juz w odwrocie i milion troli Kopacz nie pomoze Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Nowe prawo fizyki 14.06.15, 20:55 Mackie to był Majcher, pisia łąko, a troll pisze się przez 2 l. Odpowiedz Link Zgłoś
rccc Re: Nowe prawo fizyki 14.06.15, 21:06 a bo ja wiem co wpisujesz w rubryce zatrudnienie? :D Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe a tobie co znowu? 14.06.15, 21:29 sto pięćdziesiąty czwarty dowód na zamach ci się objawił? nie siedź tyle na słońcu. Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Nowe prawo fizyki 14.06.15, 21:53 Nie mogę się oprzeć, żeby nie przypomnieć GUST - Grand Unified Smolensk Theory, mojego skromnego autorstwa, rozszerzanej i uzupełnianej przez wielu naukowców z wiodących uczelni światowych. Pancerny samolot zbudowany z puszek po RedBullu, który nigdy nie wystartował z Warszawy, w sztucznej mgle nie podchodząc do lądowania wylądowałby w Smoleńsku ale wpadł w bombę helową i został obezwładniony na wysokości 36m jako że nigdy nie zszedł poniżej 100m dzięki czemu jego skrzydło ścięło brzozę, która była już ścięta tydzień wcześniej przez Putina. Po odpaleniu bomby implozyjnej w gaśnicy znajdującej się w apteczce samolotu zaskoczeni terroryści owinęli ładunek wybuchowy wokół skrzydła i zdetonowali go telefonem co spowodowało oderwanie 1 /3 skrzydła i wtedy samolot spadł na podwozie gdyż utrata takiej części skrzydła jest łatwa do opanowania i nie mogła zakłócić spokojnego lotu a jedynie spowodowała łagodny odgłos przypominający "Jebuduuuu". Wówczas tuszczy siepacze dostarczyli na miejsce wypadku kokpit który pochodził z Syberii gdzie znajdowali się pasażerowie samolotu jeszcze nie rozstrzelani przez KGB, w tym gen. Błasik który nie wyleciał nigdy z Warszawy. Uzupełnienie: ładunek owinięty wokół skrzydła eksplodował dwa razy co łącznie z wybuchem bomby implozyjnej daje trzy wybuchy. Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Nowe prawo fizyki 14.06.15, 22:04 nie mam nic do dodania choć bardzo bym chciał. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Nowe prawo fizyki 14.06.15, 23:18 Skarbie, jak która. Smoleńska podlega prawom ustanowionym przez Prezesa i KGB, Antoniego i GRU, oraz Ojca Dyrektora i Jego Najgłębszych Przełożonych. -- Opozytura to bardzo ładne słowo, bo zawiera i działanie PiS w charakterze ekspozytury - © Miętowe Loczki. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Nowe prawo fizyki 14.06.15, 23:30 i585.photobucket.com/albums/ss294/udinfirst/pigeon.gif Udanej nocy i gorącego dnia, Skarbie... Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Nowe prawo fizyki 15.06.15, 08:57 A czy były dwa małe wybuchy czy dwa duże wybuchy? Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Nowe prawo fizyki 15.06.15, 09:08 Trzeba poczekać, aż przyjdzie Niegracz. Odpowiedz Link Zgłoś
kosel_maruvi Re: Nowe prawo fizyki 15.06.15, 09:22 dobry-termin napisał(a): > Czy brzoza ulega tym prawom? Czego ty znoowu nie wiesz ? Przeciez naczelny foizyk PiSu juz wszystko wyjasnil x3.cdn03.imgwykop.pl/c3201142/comment_FPvLS9OUArw3040dILlIg8iK22Z0HtAt.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Zrób sobie "Test Macierewicza" to zobaczysz 15.06.15, 10:21 dobry-termin napisał(a): > Czy brzoza ulega tym prawom? Wygląda to tak: Najpierw musisz wejść na krzesło i zeskoczyć z niego na podłogę na nogi. A potem stań na krześle na głowie i zeskocz z krzesłą głową na podłogę. Ten san ciężar, ta sama waga, ta sama wysokość, a ostateczny wynik zupełnie inny. Sam się zresztą przekonasz, bo to jest taka sama właśnie różnica gdy samolot się rozbija brzuchem, a grzbietem. Odpowiedz Link Zgłoś
dobry-termin Re: Zrób sobie "Test Macierewicza" to zobaczysz 15.06.15, 10:53 Wiem, pytanie było zbyt trudne. Co do krzesła ryja: Pan Komorowski pokazał, jak wchodzić na krzesło. Jakie wnioski z tego wynikają? Od Kolego ryja nie oczekuję odpowiedzi, bo to zbyt trudne. Odpowiedz Link Zgłoś
kombatant_fk.zapijaczony.ryj Re: Zrób sobie "Test Macierewicza" to zob 15.06.15, 12:37 dobry-termin napisał(a): > Wiem, pytanie było zbyt trudne. Co do krzesła ryja: Pan Komorowski pokazał, ja > k wchodzić na krzesło. Jakie wnioski z tego wynikają? Od Kolego ryja nie oczeku > ję odpowiedzi, bo to zbyt trudne. KOmorowski nigdy nie wchodził na zadne krzesło, za to brat NI siedział na dwóch jednocześnie! Odpowiedz Link Zgłoś
free-sound Napisz coś o tym nowym prawie fizyki 15.06.15, 10:59 Bąka puściłeś ale treści nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
dobry-termin Re: Napisz coś o tym nowym prawie fizyki 15.06.15, 12:17 Kolego free, tobie też platfusy wyżarły rozum, bo tak bezmózgowo jakoś odPOwiadasz... Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Też chętnie poznam to "nowe" prawo 15.06.15, 13:56 Może przekona mnie do teorii zamachu... free-sound napisał: > Bąka puściłeś ale treści nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote To napiszesz coś o tym "nowym prawie" 15.06.15, 15:34 czy mam "se" dać spokój?! Odpowiedz Link Zgłoś