Dodaj do ulubionych

popodrywać

27.02.02, 11:12
mogę dziś kogos wirtualnie...
kto che?
Obserwuj wątek
    • Gość: tygrysek Re: popodrywać IP: 9.67.96.* 27.02.02, 11:14
      ..a co z plażą????,...buuuuu, buuuuu...
      ..JA BYM CHCIAŁ NA PLAŻĘ!!!!!
      • mag_nolia Re: popodrywać 27.02.02, 11:17
        OK, wkładam bikini...włosy w kok...i idziemy rozłożyć się na plaży...
    • men_ Re: popodrywać 27.02.02, 11:16
      hę ?:)
      • mag_nolia Re: popodrywać 27.02.02, 11:18
        ...witaj miły...
        jakie dziś rozkosze twą duszę karmiły...?
        • men_ Re: popodrywać 27.02.02, 11:21
          E tam ...
          A to bikini to już przeżytek :)
          • mag_nolia Re: popodrywać 27.02.02, 11:23
            no nie proponowałam żebyś Ty je wkładał, do naczyń odpowiedni będzie haftowany
            kolorowo fartuszek...
            • men_ Re: popodrywać 27.02.02, 11:25
              W misie czy słoniki ten fartuszek ? czy w Kwiatuszki ?
    • kropka! Re: popodrywać 27.02.02, 11:18
      A DLACZEGO TYLKO WIRTUALNIE?
      • mag_nolia Re: popodrywać 27.02.02, 11:20
        mogłabym nie tylko....jreśli ktoś żywy wyłoniłby się z monitora...
        • Gość: tygrysek Re: popodrywać IP: 9.67.96.* 27.02.02, 11:25
          bikini to wcale nie przezytek nudziarzu!!!!
          ..jak ktos w nim ładnie wyglada!!,...no nie Mag???

tygrysek...
          • mag_nolia Re: popodrywać 27.02.02, 11:38
            ...oczywiście Tygrysie, men dołaczył do naturystów i nas też chciał tam
            zaciagnąć...
            • Gość: tygrysek Re: popodrywać IP: 9.67.96.* 27.02.02, 11:41
              ..to niech se idzie!!!,..tylko żeby reszty nie wypłoszył...
              jak go gołego zobaczą!!!:))))))
              ..a my tu tymczasem...

tygrysek...
              • 9876aaww Re: popodrywać 27.02.02, 11:51
                znowu babki lawirujesz????o, ty....!
                • Gość: tygrysek Re: popodrywać IP: 9.67.96.* 27.02.02, 11:59
                  ..no wiesz!!! aa...coś ty!!!
                  ..ta jedna mi wystarczy!!!,..i ona wie kto!!!:))))

tygrysek...
                  • 9876aaww Re: popodrywać 27.02.02, 12:05
                    no a co z resztą???ładnie to tak zbajerować i porzucić? a fe!
                    • Gość: tygrysek Re: popodrywać IP: 9.67.96.* 27.02.02, 12:08
                      ..ale ja przecież nie bajerowałem aa..!!!!!!
                      ....to były wesołe towarzyskie rozmowy i zabawy!!!
                      Tygryski takie są!!,..to ich natura!!!:)))
                      zawsze sa wesołe i przyjacielskie!!:))
                      tylko jak je ktoś wkurzy to lepiej niech zejdzie z drogi....

tygrysek...
                      • 9876aaww Re: popodrywać 27.02.02, 12:09
                        Ty....pasiasty...o czym ty gadasz?
                        • Gość: tygrysek Re: popodrywać IP: 9.67.96.* 27.02.02, 12:11
                          ..o sobie!!:))))))))))))
                          ..bo mnie posądzasz o jakieś bajerzenie!!!!!
                          ..a nie lubię tego!!!!:))

tygrysek...
                          • 9876aaww Re: popodrywać 27.02.02, 12:13
                            - najeżył się Tygrys,ząbki pokazał
                            • Gość: tygrysek Re: popodrywać IP: 9.67.96.* 27.02.02, 12:14
                              ..no cos ty aa....na ciebie??..nigdy!!!!!!:)))
                              ..to było tylko w ramach wyjaśnień:))))
                              chlup!,...

bo jak ta jedyna by sobie cos pomyslała
                              złego to....:))))

tygrysek...
                              • 9876aaww Re: popodrywać 27.02.02, 12:16
                                pewnie,pewnie! Jakbyś smiał na treserkę...
                                • Gość: tygrysek Re: popodrywać IP: 9.67.96.* 27.02.02, 12:18
                                  ..a co to ?? prowokacja????
                                  ...juz niejeden Tygrys treserke pożarł!!!:))
                                  ..jak się wkurzył!!

tygrysek...
                                  • 9876aaww Re: popodrywać 27.02.02, 12:19
                                    jakie to złe, jakie nasierścione!!!! zaraz pogryzie....
                                    • Gość: tygrysek Re: popodrywać IP: 9.67.96.* 27.02.02, 12:23
                                      a ty znowu swoje!!!!..jakie złe???!!!
                                      • arosa Re: popodrywać 27.02.02, 12:32
                                        :))))))))))))))))))))) Całusek dla Tygryska!!!!
                                        • ja_nek Re: popodrywać 27.02.02, 13:22
                                          Magnolia Czarodziejka....
                                          Co za spojrzenie.....

Pozdrawiam
                                          Janek
                                          • mag_nolia Re: popodrywaćjANEK 27.02.02, 13:27
                                            HMMM, CZUJĘ SIĘ PODRYWANĄ...A TO NIE JEST W ZGODZIE Z TEMATEM...
                                            HMMM JESTEM ZAKŁOPOTANA...
                                            • ja_nek Re: popodrywaćMagnolia 27.02.02, 16:12
                                              Słów cięcie - gięcie, odetnijmy pierwsze po...
                                              Zostanie magnes...

Błysk....

• Gość: czarus Re: popodrywać IP: 212.244.106.* 27.02.02, 16:38
                                            a Ty Janek ciagle z tym spojrzeniem?

ja tez juz dawno sienie utopilem
                                            plywac nie lubie ale tak bardzo chcialbym sie utopic

pozdrowka

ja_nek napisał(a):

> Magnolia Czarodziejka....
                                            > Co za spojrzenie.....
                                            >
                                            > Pozdrawiam
                                            > Janek

• kropka! Re: popodrywać 27.02.02, 16:54
                                              czy łyżka wody Ci wystarczy?
                                              • Gość: czarus Re: popodrywać IP: 212.244.106.* 27.02.02, 17:06
                                                raczej nie
                                                bardziej potrzebuje madrych oczu, w ktorych mozna utonac

• ja_nek Re: popodrywać 28.02.02, 11:55
                                                  I kto tu o spojrzeniach mówi..

Skoro już to ja wolę oczy mądre, ciepłe i inteligentne

Pozdrawiam
                                                  Janek
                                                  • kropka! Re: popodrywać 28.02.02, 12:04
                                                    czaruś właśnie tak napisał...;))
                                                  • 9876aaww Re: popodrywać 28.02.02, 12:22
                                                    OCZY - WIŚCIE!!
                                                  • kropka! Re: popodrywać 28.02.02, 12:28
                                                    oby tytlko nie straszyły...;))
                                                  • Gość: czarus Re: popodrywać IP: 212.244.106.* 28.02.02, 12:30
                                                    Janek, to musimy sie wspolnie gdzies wybrac co by te oczka upolowac

Ty sie zajmiesz rozmowa i glebszym rozpoznaniem a ja bede wystawial niby to
                                                    przypadkiem.

• kropka! Re: popodrywać 28.02.02, 12:33
                                                    jak mawiają jaskółki , niezbyt dobre są spółki...;)
                                                  • 9876aaww Re: popodrywać 28.02.02, 12:34
                                                    ....i oczy zawisły....
                                                  • kropka! Re: popodrywać 28.02.02, 12:42
                                                    tylko jest jedno pytanie, czy miały na czym???;))
                                                  • 9876aaww Re: popodrywać 28.02.02, 12:45
                                                    na moście o:)
                                                  • Gość: czarus Re: popodrywać IP: 212.244.106.* 28.02.02, 12:50
                                                    byscie lepiej dziewczyny sie umowily z nami gdzies na tance?

ja co prawda nie recze za raczki ale o to chyba w tym wszustkim chodzi

a tak na powaznie to potanczylbym sobie i wreszcie sie upil bo od dlugiego czasu
                                                    nic w gebie z tych drinkow nie mailem

pozdrowka

• 9876aaww Re: popodrywać 28.02.02, 12:53
                                                    zlot?
                                                  • kropka! Re: popodrywać 28.02.02, 12:54
                                                    a co nam po pijanych.... no nie 9876... ???
                                                  • 9876aaww Re: popodrywać 28.02.02, 13:01
                                                    no waśnie! chyba,że to my się upijemy a oni nie!!!!
                                                  • Gość: czarus Re: popodrywać IP: 212.244.106.* 28.02.02, 13:14
                                                    moj dobry kolega stranger powiedzialby

bo jak to spiewa lauper

girls just wanna have fun

juz nie bede dawal tekstu bo kazdy zna

zlot?
                                                    nie, ja latac nie potrafie

Janek, idziesz ze mna na impreze?
                                                    gdzies muza lata 80-te
                                                    na taka jaka gra stranger

idziesz?

kobiety sie wykruszyly
                                                    ochlapuski jedne
                                                    wstyd je zabrac
                                                    spily by sie i do[piero bysmy mieli
                                                  • kropka! Re: popodrywać 28.02.02, 13:17
                                                    hej, koleś wolnego , kto pierwszy zaczął o piciu ??!!
                                                    głodnemu zawsze chleb na myśli...
                                                  • 9876aaww Re: popodrywać 28.02.02, 13:19
                                                    a właśnie na złość Wam - przylecimy, na rauszu i z małpim humorem!!!!
                                                  • kropka! Re: popodrywać 28.02.02, 13:30
                                                    ten czaruś/stranger to jakis małolat....
                                                  • Gość: czarus Re: popodrywać IP: 212.244.106.* 28.02.02, 13:42
                                                    juz sam nie wiem kto pije a kto nie
                                                    ale z checia poszedbym z nieznajomymi sie zabawic gdzies

te tance z lat 80-tych
                                                    te przytulanki i takie tam

teraz to juz co innego
                                                    trudno sie czlowiekowi odnalezc

ale pare miejsc z taka muza jeszcze zostalo
                                                  • 9876aaww Re: popodrywać 28.02.02, 13:48
                                                    no to w czym problem? zlot i już!
                                                    ..a juz tak Cię przytulimy,że....
                                                  • kropka! Re: popodrywać 28.02.02, 14:06
                                                    ups, chyba się wystraszył...!!!
                                                  • Gość: czarus Re: popodrywać IP: 212.244.106.* 01.03.02, 14:29
                                                    nie, nie wystraszyl sie

mamy ochote pospiewac life is life? la la la
                                                    ewentualnie leben ist leben ale to juz nie to samo

dancing with tears in my eyes
                                                    pamietacie ten kawalek dziewczyny?

pozdrowka

odlotowego weekendu zycze!

kropka! napisał(a):

> ups, chyba się wystraszył...!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka