Dodaj do ulubionych

No, PiSięta, o czym dzisiaj mówiła premierka

01.07.15, 16:12
in spe pani Szydło, gdzież to ona dzisiaj była i kogo nawiedziła, słyszałem że była na terenach zalewowych, i tam przekonywała, że wie co to powódź, bo kiedyś jej podłogę w kuchni zalało, i jak dorwą się ...e... dojdą do władzy, to powodzie to będzie ich priorytet, i to wszystko co wiem na temat mojej ulubionej premierki, ona jest lepsza niż Kaczyński z Brudzińskim razem wzięci.
Obserwuj wątek
    • ave.duce Czy ktoś potrafi wymienić wszystkie priorytety 01.07.15, 18:02
      pana dr. Dudy i i pani mgr Szydło - czyli PiS?
      • ave.duce Dla ułatwienia: 01.07.15, 18:03
        sjp.pwn.pl/slowniki/priorytet.html
        • czan-dra Re: Dla ułatwienia: 01.07.15, 18:17
          Wiem o jednym, i to najważniejszym, dorwać się do władzy, a potem, to mogą im skoczyć,
          Tak było za pierwszej koalicji, więc dlaczego by nie miało być i teraz.
    • l.george.l Re: No, PiSięta, o czym dzisiaj mówiła premierka 01.07.15, 18:08
      czan-dra napisał:

> [...], słyszałem że była na terenach zalewowych, i tam przekonywała, że wie co to powódź, bo kiedyś jej podłogę w kuchni zalało [...]

Pewnie po sejmowych modłach o deszcz.
      • ave.duce Re: No, PiSięta, o czym dzisiaj mówiła premierka 01.07.15, 18:15
        l.george.l napisał:

> czan-dra napisał:
        >
        > > [...], słyszałem że była na terenach zalewowych, i tam przekonywała, że w
        > ie co to powódź, bo kiedyś jej podłogę w kuchni zalało [...]
        >
        > Pewnie po sejmowych modłach o deszcz.

W lipcu się modlili, a w sierpniu była powódź ;)
        • sclavus Re: No, PiSięta, o czym dzisiaj mówiła premierka 01.07.15, 18:18
          ... bo bóg pono nierychliwy...
          Sami tak twierdzą a już ten dwojga imion, to z zapałem wielkim!
    • sclavus Re: No, PiSięta, o czym dzisiaj mówiła premierka 01.07.15, 18:16
      ... o bucie i arogancji... - własnej (i innych pisiątek też)
    • danillko Bul, bul, bul... 01.07.15, 18:25
      • czan-dra Re: Bul, bul, bul... 01.07.15, 18:30
        Synku, poproś kogoś mądrzejszego od Ciebie, co nie powinno być trudne wokół wszyscy tacy są, niech wytłumaczy, ale powoli, do czego nawiązuje wątek, przysięgam, że na pewno nie do "bul, bul, bul..."
        • danillko Ą, ę, iż, azaliż... 01.07.15, 18:33
          czan-dra napisał:

> Synku, poproś kogoś mądrzejszego od Ciebie, co nie powinno być trudne wokół wsz
          > yscy tacy są, niech wytłumaczy, ale powoli, do czego nawiązuje wątek, przysięga
          > m, że na pewno nie do "bul, bul, bul..."

Polecam STOPERAN.
          Jesienią podwójną dawkę, ponieważ PO spadnie poniżej PSL...
          • czan-dra Re: Ą, ę, iż, azaliż... 01.07.15, 18:52
            A co mnie obchodzi, czy spadnie PO, czy też nie, mnie interesuje, PiSię dziecię, tylko premierka in spe, jeszcze nie jest premierem, a już rozdawać chce karty, typowy PiSior.

PS. Mógłbym pisać o niej stra - SZYDŁO, ale równał bym w głupocie do Was.
            • danillko Re: Ą, ę, iż, azaliż... 01.07.15, 19:03
              czan-dra napisał:

> A co mnie obchodzi, czy spadnie PO, czy też nie, mnie interesuje, PiSię dziecię
              > , tylko premierka in spe, jeszcze nie jest premierem, a już rozdawać chce karty
              > , typowy PiSior.
              >
              > PS. Mógłbym pisać o niej stra - SZYDŁO, ale równał bym w głupocie do Was.

Pisz jak chcesz platfusie. Wasz poziom kultury jest taki sam jak prof. Muchozola - jesteście układni tylko wtedy, gdy publiczna kasiorka wpływa na wasze prywatne konta, gdy ludzie się burzą i zaczynają odrywać was od korytka, zrzucacie te dystyngowane maski.
              Jedno jest pewne - za kilka miesięcy Pani Premier Kopacz już niczego więcej nie rozda i niczego już nie sprywatyzuje i nie wygasi.
      • ukos Naprawdę tak mówiła? 01.07.15, 22:23
        danilko napisał:

> Bul, bul, bul...

Chyba się przesłyszałeś, wydawało mi się, że to było gul, gul, gul...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka