Dodaj do ulubionych

Dedykuję PiSuarowym hejterom

03.07.15, 13:47
WYpisujecie tu takie koszmarne głupoty nie mające żadnego związku z rzeczywistością.Podejrzewam,że część mózgu która odpowiada u was za uczucia wyższe jest w zaniku lub nie istnieje.Może jednak choć trochę,macie tego :
Wstyd – zespół reakcji organizmu (np. rumieniec), połączony z możliwym do przewidzenia działaniem (ukrycie się), przykrymi myślami („Jestem głupi”).
Nie proszę byście przestali pisać,nie żałujcie sobie :-)
Obserwuj wątek
    • danillko Modelowa platfusia wyższa półka kultury 03.07.15, 13:56
      forum.gazeta.pl/forum/w,28,158054610,158057092,Ale_z_gnidy_moze_byc_tylko.html
      alistair-p napisał:

> WYpisujecie tu takie koszmarne głupoty nie mające żadnego związku z rzeczywisto
      > ścią.Podejrzewam,że część mózgu która odpowiada u was za uczucia wyższe jest w
      > zaniku lub nie istnieje.Może jednak choć trochę,macie tego :
      > Wstyd – zespół reakcji organizmu (np. rumieniec), połączony z możliwym
      > do przewidzenia działaniem (ukrycie się), przykrymi myślami („Jestem głu
      > pi”).

> Nie proszę byście przestali pisać,nie żałujcie sobie :-)
    • 13kisiel Re: Dedykuję to płatnym hajterom Kopacz 03.07.15, 14:49
      jak wam nie wstyd...iść pod rękę ze złodziejami z PO :-)))
    • uu1 Czyżby peowscy hejterzy na 03.07.15, 14:57
      dedykację nie zasługiwali?
      btw - jak wszyscy, to wszyscy. Babcia też.
      -------------------------------
      • alistair-p Re: Czyżby peowscy hejterzy na 03.07.15, 15:55
        Przez ponad 9lat nie znalazłem na FK takich kretyńskich i kłamliwych wpisów zwolenników PO jak te w wykonaniu PiSowych najmitów.
        P.S. cóż Pecunia non olet
        • uu1 Re: Czyżby peowscy hejterzy na 03.07.15, 17:02
          Z całym szacunkiem ale określenie takich kretyńskich i kłamliwych wpisów jest jednak bardzo subiektywne.
          > P.S. cóż Pecunia non olet
          W wykonania np. zapijaczonego również.

------------------
          • alistair-p Re: Czyżby peowscy hejterzy na 03.07.15, 18:11
            Taka Szydło czy Duda chyba w siebie wierzą.
            Łat­wo jest uwie­rzyć w siebie, gdy się kłamie, po­nieważ wte­dy mówi się o kimś innym.
            • uu1 Re: Czyżby peowscy hejterzy na 03.07.15, 18:40
              alistair-p napisał:

> Taka Szydło czy Duda chyba w siebie wierzą.
              Nie uważam tego za wadę.
              > Łat­wo jest uwie­rzyć w siebie, gdy się kłamie, po­nieważ wte­dy mówi się o
              > kimś innym.

D.Tusk, E.Kopacz, S.Niesiołowski itp.itd. :-)
              btw - ja nie kłamię z lenistwa.
              --------------------
              • baabeczka Re: Czyżby peowscy hejterzy na 03.07.15, 19:11
                Olewac,ignorować,nie komntowac,omijac...niech gadaja sami ze soba...paskudy,bo z innymi nie umieja dyskutowac, i tak wiedza lepiej. Zyja najczesciej kosztem innych wpisow:-(
    • silencius To nie odpowiedź - to rady dla alistar-p 03.07.15, 19:11
      alistair-p napisał:

> WYpisujecie tu takie koszmarne głupoty nie mające żadnego związku z rzeczywisto
      > ścią.Podejrzewam,że część mózgu która odpowiada u was za uczucia wyższe jest w
      > zaniku lub nie istnieje.

1. "W polityce głupota nie stanowi przeszkody." — Napoleon Bonaparte

2. blog.krolartur.com/dlaczego-on-nie-widzi-jakie-glupoty-gada-czyli-efekt-dunning-kruger/
      "Mówiąc prościej: niektórzy ludzie są – w danym kontekście – zbyt głupi by dostrzec jak są głupi. Co równie istotne, nie potrafią również docenić prawdziwego poziomu zdolności u innych. Efekt jest tym silniejszy, im niższe kompetencje danej osoby – ludzie mający wyniki na poziomie 10% wyniku grupy potrafią przeceniać swoje kompetencje na tyle, by stawiać siebie w granicach 60% wyniku grupy."

3. Nie spotkałem jeszcze nigdy głupca który by przyznał że pozostali są mądrzejsi, wręcz przeciwnie - cała reszta to idioci!
      "
    • stanczyk-5 Re: Dedykuję PiSuarowym hejterom 03.07.15, 19:13
      To nietylko konflikt miedzy.Pis PO
      to konflikt kulturalno-religijny

My.piszemy jako Slowianscy Arianie
      Ty.zas.piszesz jak zhisteryzowany.Zyd

Dostaliscie juz wasz Eretz Israel wiec
      jedzcie.tam.wszyscy
      Krol Kazek.Wielki w.XIV wieku.dal.wam.schronienie
      przed.pogromami w zachodniej.europie.i nadal
      szczegolne prawa ktorej rdzenni polacy niemieli

niechcieöiscie.sie zasymilowac i caly wasz byt
      budowaöidcie.na.falszu,ostatnio centrum zydowskie
      w.Warszawie i ponoc 1000.lat wspoönej histori (?)

Zydzi i Poöacy nigdy niebeda.rodakami a koöonistow
      wykopiemy.z kraju.jezeöi.niemacie honoru i sami
      Polski nieopuscicie.

Jeżeli, co daj Boże, Bóg jest - to chwała Bogu.
      Ale jeżeli, co nie daj Boże, Boga nie ma - to niech nas ręka Boska broni...
    • pochwalaglupoty.pl Re: Dedykuję PiSuarowym hejterom 03.07.15, 19:24
      > zaniku lub nie istnieje.
      Polityka w Polsce nie ma żadnego związku z rzeczywistością, więc wypisywanie głupot nie ma związku z brakiem części mózgu. Wręcz przeciwnie. Żeby uzasadnić pomysły polityków trzeba posiadać ogromne pokłady dobrej woli i kreatywności, które w jednym mózgu się nie pomieszczą. Zwłaszcza w wybrakowanym ;)
    • polska_nasza Re: Forumowej platfusiarni już odbija :) 03.07.15, 19:43
      możliwe że i ze wstydu jak dowiadują się że PO popierają już tylko niedorozwoje umysłowe i innej maści imbecyle :]
    • judeosceptyk Re: Dedykuję PiSuarowym hejterom 03.07.15, 19:47
      "hejterom" ?
      to po zydowsku ?
      • alistair-p Wcale mnie to nie cieszy 03.07.15, 20:05
        Mianowicie to,że mam rację pisząc o fanach PiS,tych piszących tu na forum,całe szczęście nie wszystkich.Przegrana Komorowskiego spowodowała coś,co przypomina wrzucenie granatu do szamba.A marzenie o zemście jest normą.Pamiętajcie tylko,jeśli chcesz się na kimś zemścić,wykop od razu dwa groby.
        • danillko Re: Wcale mnie to nie cieszy 03.07.15, 20:20
          Od kiedy to wymierzenie kary za wieloletnie bimbanie i oszustwa Platformy (a raczej Kongresu Aferałów + uciekinierzy z AWS i UW) jest zemstą?
          Wracajcie do mocodawców z CIA, projekt PO już zakończony.
          alistair-p napisał:

> Mianowicie to,że mam rację pisząc o fanach PiS,tych piszących tu na forum,całe
          > szczęście nie wszystkich.Przegrana Komorowskiego spowodowała coś,co przypomina
          > wrzucenie granatu do szamba.A marzenie o zemście jest normą.Pamiętajcie tylko,j
          > eśli chcesz się na kimś zemścić,wykop od razu dwa groby.
          • alistair-p Re: Wcale mnie to nie cieszy 03.07.15, 20:33
            Właśnie pisałem o takich jak ty :-)
        • silencius Re: Wcale mnie to nie cieszy 03.07.15, 20:35
          alistair-p napisał:

>Przegrana Komorowskiego spowodowała coś,co przypomina wrzucenie granatu do szamba.

Wrzucenie granatu do szamba to znaczy coś nowego w starym układzie.
          Co więc jest tym szambem ? Platforma?
          • alistair-p Re: Wcale mnie to nie cieszy 04.07.15, 12:09
            Uciszyć zaklęciami się nie da :-)Chlapanie szambem na PO czy kogoś kto nie popiera PiS też.
            • silencius Re: Wcale mnie to nie cieszy 04.07.15, 15:14
              Chlapanie ma to do siebie, że chlapie we wszystkich kierunkach także na tego co wrzuca granaty. Zamiast więc chlapać, lepiej się zastanowić nad tym skąd na takiej pięknej "zielonej wyspie" wzięło się takie potężne szambo ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka