Dodaj do ulubionych

JKM to idiota, inaczej tego skomentować się

08.07.15, 16:38
nie da, im starszy tym głupszy, nagle zaczął mu przeszkadzać jeden wspólny wzór dla Europy dla biletu, i z tej jakże wzniosłej okazji "zahajlował" i zacytował "Ein Reich, ein volk - ein ticket", to dopiero jest wiocha.

wiadomosci.onet.pl/kraj/janusz-korwin-mikke-uzyl-faszystowskiego-gestu-w-parlamencie-europejskim/69gdd2
Obserwuj wątek
    • szwampuch58 Re: JKM to idiota, inaczej tego skomentować się 08.07.15, 16:52
      Kto wybral tych" idiotow"...krasnoludki?
      bi.gazeta.pl/im/7/6925/z6925217Q,Posiedzenie-Parlamentu-Europejskiego---na-zdjeciu-.jpg
    • mn7 Nie mów, że dopiero to zauważyłeś :-)) 08.07.15, 17:26
    • artexe Re: Przedtem był idiota Protaiewicz 08.07.15, 17:28
      Polityk PO Jacek Protasiewicz wyzywał niemieckich celników na lotnisku we Frankfurcie nad Menem. Padły słowa: "Heil Hitler". Protasiewicz tłumaczy, że do incydentu owszem, doszło, ale nie on był agresywny. Przyznaje też: - Piłem wino w samolocie.
      www.se.pl/wiadomosci/polityka/skandal--z-protasiewiczem-heil-hitler-na-lotnisku-posel-tlumaczy-pilem-wino-wideo_383377.html
      Tłumaczy go wino?
      • mn7 a u was biją murzynów, co nie? 08.07.15, 17:35
        • artexe Re: a u was biją murzynów, co nie? 08.07.15, 17:38
          U nas, prawdę nazywają po imieniu.
          JKM - idiota
          Protasiewicz- idiota.

• mn7 czyli jednak u was biją murzynów... 08.07.15, 18:02
      • akiriusz Re: Przedtem był idiota Protaiewicz 08.07.15, 17:35
        no to ja będę adwokatus biaboli tutaj, i pójdę dalej tym tropem. Jak dla europy zostanie zaproponowany jeden wzór domu, jeden wzór mebli, a na końcu jeden wzór mundurku to też nikt nie zaprotestuje? To raz.

Dwa, forma protestu JKM rzeczywiście jest skandaliczna, ale marzącym o nowym pan-eurpejskim imperium typkom z CDU z Mąkrelą na czele - należało się. JKM tego hardkoru zresztą ie wymyślił, takie jazdy robią im Grecy od miesięcy, przebierając cała wierchuszkę rządu Niemiec w mundury z II wojny.

do do protasiewicza to nawet nie ma czego komentować, podobnie jak Rokity w samolocie. żenua.

Akiriusz

przeczytane.org | pamiętnik mola ksiązkowego
        www.przeczytane.org/marek-huberath-vatran-auraio/
        • l_zaraza_l Re: Przedtem był idiota Protaiewicz 08.07.15, 17:58
          akiriusz napisał(a):

> no to ja będę adwokatus biaboli tutaj, i pójdę dalej tym tropem. Jak dla europy
          > zostanie zaproponowany jeden wzór domu, jeden wzór mebli, a na końcu jeden wzó
          > r mundurku to też nikt nie zaprotestuje? To raz.

Ale chyba czym innym jest ujednolicenie wyglądu dokumentów tożsamości czy właśnie biletów a czym innym wprowadzenie jednego jedynego wzoru domu.
          Szczerze mówiąc mało mnie ubogaca fakt, że muszę wiedzieć jakim pociągiem pokonam trasę, by dopilnować, żeby nabyć bilet właściwych kolei.

• szwampuch58 Re: Co ma do tego nawalony Jacek? 08.07.15, 17:37
        kartofel:
        bi.gazeta.pl/im/5c/78/11/z18318428Q,Janusz-Korwin-Mikke.jpg
        • artexe Re: Co ma do tego nawalony Jacek? 08.07.15, 17:39
          szwampuch58 napisał:

> kartofel:
          > bi.gazeta.pl/im/5c/78/11/z18318428Q,Janusz-Korwin-Mikke.jpg

Tutaj- drugi kartofel.
          www.se.pl/wiadomosci/polityka/skandal--z-protasiewiczem-heil-hitler-na-lotnisku-posel-tlumaczy-pilem-wino-wideo_383377.html
    • wagonetka Re: JKM to idiota, inaczej tego skomentować się 08.07.15, 17:44
      czan-dra napisał:

> nie da, im starszy tym głupszy

ja myślę, że on jest trochę nieteges z głową
      znaczy - trochę upośledzony
    • wiosnaludzikow Re: JKM to idiota, inaczej tego skomentować się 08.07.15, 17:46
      czan-dra napisał:

> nie da, im starszy tym głupszy, nagle zaczął mu przeszkadzać jeden wspólny wzór
      > dla Europy dla biletu, i z tej jakże wzniosłej okazji "zahajlował" i zacytował
      > "Ein Reich, ein volk - ein ticket", to dopiero jest wiocha.
      >
      > wiadomosci.onet.pl/kraj/janusz-korwin-mikke-uzyl-faszystowskiego-gestu-w-parlamencie-europejskim/69gdd2
      Fakt ale są też gorszeprzypadki np. Komorowski ze swoimi kaszalotami w Danii czy z krzesełkiem i szogunem w Japonii albo z polowaniem w USA . Tak więc jak Komorowski mógł być jako większy jeszcze idiota (nie używam takich określeń ale Ty leminży trollu od "Zgoda buduje" mnie do tego upoważniłeś) prezydentem to JKM może być też.
      • mn7 Re: JKM to idiota, inaczej tego skomentować się 08.07.15, 18:01
        Chodzi o to krzesło wymyślone przez hejterów?
      • adam111115 Re: JKM to idiota, inaczej tego skomentować się 09.07.15, 11:59
        y z krzesełkiem i

Aż tak bardzo posunietej głupoty pisowskiej to się po tobie wiosna nie spodziewałem
    • 13kisiel Re: JKM to idiota, inaczej tego skomentować się 08.07.15, 19:04
      na pewno będzie to wzór niemiecki jedyny w swoim rodzaju jak III rzesza :-)))
    • sclavus Re: JKM to idiota, inaczej tego skomentować się 08.07.15, 20:47
      żadne odkrycie - to wiadomo od dawna...
      ... jedyna niewiadoma, to jak daleko posunie się w swoich idiotyzmach - wiadomo tylko, że ma nieograniczone niczym w tym możliwości! ;)
    • mariner4 Jego elektorat to totalne palanty 08.07.15, 21:28
      No kto z Was na niego głosował?
      Przyznacie się?
      M.
      • sverir Re: Jego elektorat to totalne palanty 09.07.15, 11:20
        Ja nie głosowałem, ale w zasadzie jestem korwinowcem i nie lubię, kiedy ktoś mnie z tego powodu nazywa palantem.
        • szwampuch58 Re: Jego elektorat to totalne palanty 09.07.15, 12:20
          Czy lubisz twoja sprawa,palant to palant
          • sverir Re: Jego elektorat to totalne palanty 09.07.15, 12:26
            Zgadzam się i rad jestem powitać cię w gronie palantów:-)
    • kosel_maruvi Re: JKM to idiota, inaczej tego skomentować się 09.07.15, 11:03
      czan-dra napisał:

> nie da, im starszy tym głupszy, nagle zaczął mu przeszkadzać jeden wspólny wzór
      > dla Europy dla biletu, i z tej jakże wzniosłej okazji "zahajlował" i zacytował
      > "Ein Reich, ein volk - ein ticket", to dopiero jest wiocha.
      >
      > wiadomosci.onet.pl/kraj/janusz-korwin-mikke-uzyl-faszystowskiego-gestu-w-parlamencie-europejskim/69gdd2

Korwin, Kukiz, Kaczor

Trzech panow K i wszyscy nie do konca normalni a gawiedz na nich glosuje i sie cieszy.
      • akiriusz Re: JKM to idiota, inaczej tego skomentować się 09.07.15, 12:52
        No ale wiesz co ten idiota od lat gadał w jakie bagno socjaliści róznej maści i inni lewacy wpakują europe przez unię i eurostrefę, i bach... po latach wyśmiewania poważni ekonomiści nagle to samo piszą. np. że cała ta sprawa z Euro ma powód tylko polityczny, a ekonomicznie dołuje i dusi wzrost w większości państw europy. 10 lat temu było to bredzenie idioty, teraz staje się to mainstreamem :D

Akiriusz

przeczytane. org | pamiętnik mola książkowego
        www.przeczytane.org/marek-huberath-vatran-auraio/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka