Dodaj do ulubionych

Miller to żartowniś pierwszej wody,

20.07.15, 19:00
ta koalicja została stworzona po toby być bardziej skutecznymi, a tego to nie rozumiem, czyżby byli do tej pory mniej skuteczni? Czym objawia się ta bardziej skuteczna koalicja, tym że więcej chętnych do dorwania się do koryta? Czy też tym że nagle pojawiły się postulaty, które, notabene, są sensowne, tylko że pojawiły się troszku za późno, PiS już je zawłaszczył, i na tychże postulatach chcą wygrać miejsca w sejmie? Zero szans panie Miller, nie trzeba było się żreć z innymi ugrupowaniami.

wiadomosci.onet.pl/kraj/miller-tworzymy-koalicje-by-byc-bardziej-skutecznymi/r89s0m
Obserwuj wątek
    • 13kisiel Re: Miller to żartowniś pierwszej wody, 20.07.15, 19:21
      oj...ciężko komuchowi oderwać się od koryta :-)))
      • czan-dra Re: Miller to żartowniś pierwszej wody, 20.07.15, 19:37
        Stiopa, Ty to wiesz najlepiej.
    • mariner4 On to tak ma z PZPR. Wtedy 20.07.15, 19:45
      Zbierały się plena KC i zawsze była mowa o "dalszym doskonaleniu". System się walił, w sklepach puste półki, a oni nic, tylko "doskonalili".
      M.
      • inocom Jakbyś pisał o Kopacz :) 20.07.15, 19:50
        mariner4 napisał:

> Zbierały się plena KC i zawsze była mowa o "dalszym doskonaleniu". System się w
        > alił, w sklepach puste półki, a oni nic, tylko "doskonalili".

Poza PO istnieje Świat.
    • inocom Poniżej 8% trafią tam gdzie ich miejsce. 20.07.15, 19:47
      A to jest pewne.
      • veglie Re: Poniżej 8% trafią tam gdzie ich miejsce. 20.07.15, 20:17
        Głównie jak napisałeś za akcję Wisła. :D
        • inocom Re: Poniżej 8% trafią tam gdzie ich miejsce. 20.07.15, 21:25
          veglie napisał:

> Głównie jak napisałeś za akcję Wisła. :D

ZBOWiDowcy wymierają. A młodzi nie są w stanie pojąć, jak o czyjejś winie może świadczyć wyłącznie niesłuszna narodowość.

Przecież analogicznie robili w Niemczech, za III Rzeszy.
          • veglie Re: Poniżej 8% trafią tam gdzie ich miejsce. 20.07.15, 21:57
            Napisz lepiej jak się czują ci na których terenach Ty mieszkasz i zbawca narodu grajek Kupis. :)
            • inocom Re: Poniżej 8% trafią tam gdzie ich miejsce. 20.07.15, 22:27
              veglie napisał:

> Napisz lepiej jak się czują ci na których terenach Ty mieszkasz i zbawca narodu
              > grajek Kupis. :)

Jeśli o mnie chodzi, bo za siebie mogę mówić, to czuję się doskonale.
              • veglie Re: Poniżej 8% trafią tam gdzie ich miejsce. 20.07.15, 23:02
                Czyli akcja Wisła odniosła sukces . :)
                • inocom Re: Poniżej 8% trafią tam gdzie ich miejsce. 20.07.15, 23:09
                  veglie napisał:

> Czyli akcja Wisła odniosła sukces . :)

Pogrążyła SLD

• maks-3 klub ,,miłośników.. L.Millera 20.07.15, 20:11
      czan-dra chyba jesteś prezesem tego klubu. 13kisiel zastępcą. W zarządzie jeszcze kilka nicków
      Rozumiem Twoja troskę ugrupowaniem Millera, rozumiem niepokój jaki Ci będzie teraz towarzyszył w związku z wyborami. Ale jak czegoś nie rozumiesz z wypowiedzi szefów lewicy, ich pytaj.Ale cieszę się że sa zatroskani o lewa stronę naszej sceny politycznej. Tylko czy ci się te strony nie myla czasami?
      • czan-dra Re: klub ,,miłośników.. L.Millera 20.07.15, 20:18
        O, następny, który będzie dyktował co mam pisać i o kim, to Wam pozostało po czasach niesłusznie minionych?
        Na przekór Tobie i tobie podobnym, będę pisał o tym o kim mam ochotę, a Tobie nic do tego, teraz jeśli nie masz niczego do dodania w temacie wątku, żegnam.
        • artexe Re: klub ,,miłośników.. L.Millera 20.07.15, 21:04
          czan-dra napisał:

> O, następny, który będzie dyktował co mam pisać i o kim, to Wam pozostało po cz
          > asach niesłusznie minionych?
          > Na przekór Tobie i tobie podobnym, będę pisał o tym o kim mam ochotę, a Tobie n
          > ic do tego, teraz jeśli nie masz niczego do dodania w temacie wątku, żegnam.
          >

Jesteś błogosławiony nie masz nic do powiedzenia., a jednak piszesz.
        • maks-3 czan-dra pomyśl nieco 20.07.15, 23:13
          Ja nie dyktuję co masz pisać. Nie mam takiego prawa. Ani o kim masz pisać. prośbę mam jedynie abyś pisał mądrze. Oczywiście możesz olać ta radę ale naprawdę chcę dla Ciebie jak najlepiej.
          • artexe Re: czan-dra pomyśl nieco 20.07.15, 23:16
            maks-3 napisał:

> Ja nie dyktuję co masz pisać. Nie mam takiego prawa. Ani o kim masz pisać. proś
            > bę mam jedynie abyś pisał mądrze. Oczywiście możesz olać ta radę ale naprawdę c
            > hcę dla Ciebie jak najlepiej.

Ja,sądzę, że on nie myśli, on nienawidzi.
            Kto nienawidzi, już jest przegrany.
    • remez2 Re: Miller to żartowniś pierwszej wody, 20.07.15, 20:33
      > a tego to nie rozumiem, czyżby byli do tej pory mniej skuteczni?
      Tak, byli mniej skuteczni a nawet nieskuteczni. Platforma (podobno) Obywatelska wraz ze swym obrotowym koalicjantem wszystkie pomysły opozycji trzymała w "zamrażarce".
      > ... nie trzeba było się żreć z innymi ugrupowaniami.
      Co za styl!
    • indris Miller to wstyd dla Polski 21.07.15, 00:11
      Ten osobnik natychmiast po rozwiązaniu Sejmu w roku 2005 i utracie immunitetu poselskiego
      powinien być postawiony przed sądem i dostać wyrok co najmniej 12 lat więzienia na podstawie art. 117 kodeksu karnego ( o prowadzeniu wojny napastniczej).
      Jest hańbą dla Polski, że oczywisty zbrodniarz nie tylko nigdy nie usłyszał zarzutów prokuratorskich, ale uczestniczy w życiu publicznym tak jakby udział Polski w agresji na Irak nigdy nie miał miejsca i że są tacy, którzy na niego głosują.
      W ciągu 100 prawie lat istnienia odrodzonej POlski nigdy nie rządził nią ktoś równie obrzydliwy.
      TRudno jest zrozumieć ludzi, którzy z tak odrażającym osobnikiem prowadzą rozmowy polityczne
      • tomm751 Re: Miller to wstyd dla Polski ? 21.07.15, 01:02
        Rozumiem Twoje zafascynowanie Millerem. Nie chcą tego publicznie rozstrzącać podpowiem że że taką postawę wyjaśnia psychoanaliza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka