Dodaj do ulubionych

Salon Piotr Kozłowski

21.11.11, 11:42
Z przyjemnością informuję ,że powstaje nowy salon fryzjerski Piotra Kozłowskiego , świetnego stylisty do tej pory związanego z Salonem Nowogrodzka w Warszawie . Zaczynamy w dniu 26.11.2011r. . Salon znajduję się w Nowej Iwicznej na ul. Granicznej 37 kontakt 22 750 73 79. Już teraz serdecznie zapraszamy!
Obserwuj wątek
    • fryzjerzy.com Re: Salon Piotr Kozłowski 02.12.11, 16:52
      Zainteresowanych zapraszam na naszą stronę na facebooku Salon Piotr Kozłowski:

www.facebook.com/pages/Salon-Piotr-Koz%C5%82owski/242589782468103

fryzjerzy.com napisała:

> Z przyjemnością informuję ,że powstaje nowy salon fryzjerski Piotra Kozłowskieg
      > o , świetnego stylisty do tej pory związanego z Salonem Nowogrodzka w Warszawie
      > . Zaczynamy w dniu 26.11.2011r. . Salon znajduję się w Nowej Iwicznej na ul.
      > Granicznej 37 kontakt 22 750 73 79. Już teraz serdecznie zapraszamy!
    • magdalenik Re: Salon Piotr Kozłowski 01.02.12, 13:57
      Hej ,byłam u Pana Piotra i muszę przyznać ,że baaardzo fajny salonik.Widać ,że bardzo doświadczony fryzjer i świetnie mi doradził kolor . Miałam rude i super mi je rozjaśnił na jasny blond ,żadnych żółtych odcieni . Co do strzyżenia to również świetnie mam teraz krótkie włosy,zawsze się bałam ale już wiem że to moja fryzurka!!!. Polecam pana Piotra ,jest dokładny i sympatyczny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka