pkt4a 26.07.15, 21:49 ks.Andrzej i Agata : www.polityka.pl/tygodnikpolityka/spoleczenstwo/1598869,1,wszystkie-winy-ksiedza-andrzeja.read Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lumpior Re: Andrzej 26.07.15, 21:58 kobieta.fakt.pl/seks-i-emocje/dylematy-kobiet-ksiezy-na-co-narzekaja-,artykuly,521827.html Odpowiedz Link Zgłoś
pkt4a Re: Andrzej 26.07.15, 22:13 "A na domiar złego wiem, że pozwana zaszła z księdzem Andrzejem w ciążę. Na żądanie księdza wywołała sztuczne poronienie, czyli aborcję" "Andrzej poradził się znajomego lekarza, ten podał nazwę lekarstwa na reumatyzm, które wywołuje poronienie. – Kazał mi kupić ten lek i wsadzić pod język cztery tabletki – opowiada Agata. – Zrobiłam to. Poprosiłam o receptę lekarkę z przychodni. Nie spytała nawet, po co mi ten lek, wypisała blankiet. Specyfik kupiłam w aptece, zażyłam przy Andrzeju. Co pewien czas pytał, czy już coś czuję, a kiedy zaczęły się bóle, zawiózł mnie do szpitala w Wysokiem Mazowieckiem" Odpowiedz Link Zgłoś
jantoni.jajcorz Re: Andrzej 27.07.15, 08:14 pkt4a napisał: > ... podał nazwę lekarstwa na reumatyzm, które wywołuje poronienie Podaj tę nazwę, nie bądź taki:) Wielu wpadkowiczom się przyda ... Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Andrzej 27.07.15, 00:01 O co chodzi, przecież ani in-vitro ani żadnego gender nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Zakaz aboercji jest dla maluczkich, bo to 27.07.15, 08:09 zmniejsza dochody z kościelnych szopek zwanych "sakramentami". Kler może to stosować do woli. Odpowiedz Link Zgłoś
pkt4a Re: Zakaz aboercji jest dla maluczkich, bo to 27.07.15, 22:46 ks.Andrzej sobie d%py jakimiś aborcjami nie zaprząta , no chyba że służbowo z ambony to co innego wtedy to palcem pogrozi Odpowiedz Link Zgłoś