26.07.15, 21:49
ks.Andrzej i Agata :
www.polityka.pl/tygodnikpolityka/spoleczenstwo/1598869,1,wszystkie-winy-ksiedza-andrzeja.read
Obserwuj wątek
    • 3xp0 Re: Andrzej 26.07.15, 21:55
      Nie masz jakiejś afery z popem albo rabinem ?
    • lumpior Re: Andrzej 26.07.15, 21:58
      kobieta.fakt.pl/seks-i-emocje/dylematy-kobiet-ksiezy-na-co-narzekaja-,artykuly,521827.html
    • pkt4a Re: Andrzej 26.07.15, 22:13

"A na domiar złego wiem, że pozwana zaszła z księdzem Andrzejem w ciążę. Na żądanie księdza wywołała sztuczne poronienie, czyli aborcję"

"Andrzej poradził się znajomego lekarza, ten podał nazwę lekarstwa na reumatyzm, które wywołuje poronienie. – Kazał mi kupić ten lek i wsadzić pod język cztery tabletki – opowiada Agata. – Zrobiłam to. Poprosiłam o receptę lekarkę z przychodni. Nie spytała nawet, po co mi ten lek, wypisała blankiet. Specyfik kupiłam w aptece, zażyłam przy Andrzeju. Co pewien czas pytał, czy już coś czuję, a kiedy zaczęły się bóle, zawiózł mnie do szpitala w Wysokiem Mazowieckiem"
      • jantoni.jajcorz Re: Andrzej 27.07.15, 08:14
        pkt4a napisał:
        > ... podał nazwę lekarstwa na reumatyzm, które wywołuje poronienie

Podaj tę nazwę, nie bądź taki:)
        Wielu wpadkowiczom się przyda ...
    • man_sapiens Re: Andrzej 27.07.15, 00:01
      O co chodzi, przecież ani in-vitro ani żadnego gender nie było.
    • mariner4 Zakaz aboercji jest dla maluczkich, bo to 27.07.15, 08:09
      zmniejsza dochody z kościelnych szopek zwanych "sakramentami". Kler może to stosować do woli.
      • pkt4a Re: Zakaz aboercji jest dla maluczkich, bo to 27.07.15, 22:46
        ks.Andrzej sobie d%py jakimiś aborcjami nie zaprząta , no chyba że służbowo z ambony to co innego wtedy to palcem pogrozi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka