anwad 31.07.15, 16:54 Co sądzicie o tym, że rząd zdecydował o przyjęciu - na początek - 2 tys. muzułmańskich uchodźców z Afryki i Bliskiego Wschodu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
porannakawa01 Re: Muzułmanie w Polsce 31.07.15, 16:57 Drobna sprawa gdy porównać ilość Polaków przyjętych przez państwa zachodnie po upadku Solidarności! 150 tysięcy Polaków! Goło i wesoło, jedynie z paszportem lub i nawet bez! Tera trzeba te długi spłacać podobnym! Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Muzułmanie w Polsce 31.07.15, 17:15 Myślisz, że muzułmanów można porównać do Polaków? Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa01 Re: Muzułmanie w Polsce 31.07.15, 17:20 anwad 31.07.15, 17:15 Myślisz, że muzułmanów można porównać do Polaków? Pod jakim względem, jakie kryteria porównawcze? Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Muzułmanie w Polsce 31.07.15, 17:24 Na przykład Polacy a muzułmanie w Paryżu. Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: Muzułmanie w Polsce 31.07.15, 18:06 > Na przykład Polacy a muzułmanie w Paryżu. A może muzułmanie w Polsce i Polacy na Islandii? Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Muzułmanie w Polsce 31.07.15, 18:09 Polacy są migrantami niekłopotliwymi, a wręcz pożądanymi, przydatnymi. Muzułmanie są często źródłem problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: Muzułmanie w Polsce 31.07.15, 20:19 > Polacy są migrantami niekłopotliwymi, a wręcz pożądanymi, przydatnymi. Szczególnie ci, którzy od tych jeszcze mniej kłopotliwych wymuszają haracze:) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Muzułmanie w Polsce 31.07.15, 19:06 anwad napisała: > Myślisz, że muzułmanów można porównać do Polaków? no a czym się różnią od nas ?/ Odpowiedz Link Zgłoś
bpos Re: Muzułmanie w Polsce 31.07.15, 17:42 Kawa, do cholery! Liczba. Nie ilość. Ilość to może być kartofli albo wody. Poza tym OK. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter amen... 31.07.15, 19:05 porannakawa01 napisała: > Drobna sprawa gdy porównać ilość Polaków przyjętych przez państwa zachodnie po > upadku Solidarności! > 150 tysięcy Polaków! > Goło i wesoło, jedynie z paszportem lub i nawet bez! > Tera trzeba te długi spłacać podobnym! > Odpowiedz Link Zgłoś
wagonetka Re: Muzułmanie w Polsce 31.07.15, 17:23 ja sądzę, że to bardzo po chrześcijańsku pomagać potrzebującym Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Muzułmanie w Polsce 31.07.15, 17:24 Czytam i oczom nie wierzę - ilu chrześcijan pojawiło się na tym forum... Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: Muzułmanie w Polsce 31.07.15, 17:31 Anwad jest wzorem chrześcijanki..... Odpowiedz Link Zgłoś
marta595 Re: Muzułmanie w Polsce 31.07.15, 17:42 1zzarda napisał: > Anwad jest wzorem chrześcijanki..... Wzorem ażurowym, ma się rozumieć? Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Muzułmanie w Polsce 31.07.15, 17:38 Rozumiem, że chętnie przystosujesz się do muzułmańskich zasad, skoro jesteś taka miłosierna. Odpowiedz Link Zgłoś
wagonetka Re: Muzułmanie w Polsce 31.07.15, 17:39 a kto oczekuje ode mnie tego, abym stosowała się do muzułmańskich zasad? Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Muzułmanie w Polsce 31.07.15, 17:41 No właśnie owi muzułmanie tego wymagają. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Muzułmanie w Polsce 31.07.15, 17:46 Dopiero usłyszysz. W Polsce na razie problemy mają tylko cudzoziemcy: "Do sieci wyciekło nagranie z ośrodka w Lninie, w którym muzułmanie zachowują się w agresywny sposób, próbując narzucać innym uchodźcom nie wyznającym islamu swoje zasady kulturowe. Czeczeni nie chcą się zgodzić, by mężczyźni chodzili w krótkich spodenkach, a kobiety w krótkich spódnicach oraz koszulkach, choć panują upały". Odpowiedz Link Zgłoś
wagonetka Re: Muzułmanie w Polsce 31.07.15, 17:48 no wiesz, na razie tylko polscy biskupi żądają (często w sposób agresywny) ode mnie tego, abym żyła według ich zasad a oni - o ile wiem - nie są muzułmanami Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa01 Re: Muzułmanie w Polsce 31.07.15, 18:52 wagonetka 31.07.15, 17:39 a kto oczekuje ode mnie tego, abym stosowała się do muzułmańskich zasad? anwad 31.07.15, 17:41 No właśnie owi muzułmanie tego wymagają. To już w Polsce jest wprowadzone. Niewierzący mają się stosować do zasad polskiego kk wyznaczanych przez Epidiaskop. Narzucają swoją wolę przekonania tm, którzy z polskim kk nie mają nic do czynienia. Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: Muzułmanie w Polsce 31.07.15, 17:49 anwad napisała: > Rozumiem, że chętnie przystosujesz się do muzułmańskich zasad, skoro jesteś tak > a miłosierna. Z muzułmanami jest dokladnie tak jak z chrześcijanami. Wśród tych drugich drugich też jest sporo takich, co zmuszają innych do życia według swoich zasad: natemat.pl/150067,calkowity-zakaz-aborcji-po-raz-kolejny-w-sejmie-zlozono-obywatelski-projekt-ustawy Odpowiedz Link Zgłoś
wagonetka Re: Muzułmanie w Polsce 31.07.15, 17:50 są różni muzułmanie i różni katolicy nie uogólniajmy fanatyk jest zawsze fanatykiem, niezależnie od religji Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Muzułmanie w Polsce 31.07.15, 18:52 Czy ktos zmusza tych zakazujacych aby poddawały sie aborcji? Odpowiedz Link Zgłoś
13kisiel Re: Muzułmanie w Polsce 31.07.15, 18:53 emigrantów powinny przyjąć państwa kolonialne...RP ma swoich Cyganów i Żydów,wystarczy :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter kisiel 31.07.15, 19:07 13kisiel napisał: > emigrantów powinny przyjąć państwa kolonialne...RP ma swoich Cyganów i Żydów,wystarczy :-))) no i sporo niepełnosprawnych umysłowo , zniszczonych wdychaniem kadzidła Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Muzułmanie w Polsce 31.07.15, 21:54 "RP ma swoich Cyganów i Żydów" no ciebie Kisiel.Co prawda nadajesz z jakiejś jaskini czy drzewa jednak po polacku. Odpowiedz Link Zgłoś
trevistas Re: Muzułmanie w Polsce 01.08.15, 01:19 13kisiel napisał: > emigrantów powinny przyjąć państwa kolonialne...RP ma swoich Cyganów i Żydów,wy > starczy :-))) I Ukraincow...:D Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Muzułmanie w Polsce 01.08.15, 00:07 anwad napisała: > Rozumiem, że chętnie przystosujesz się do muzułmańskich zasad, skoro jesteś taka miłosierna. jak rozumiem te kilka tysięcy muzułmanów przejmie władzę w Polsce ?? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter gdzie ? przeciez tu tylko katoliccy :)) 31.07.15, 21:33 anwad napisała: > Czytam i oczom nie wierzę - ilu chrześcijan pojawiło się na tym forum... Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: Muzułmanie w Polsce 31.07.15, 23:54 PiSu też to dotyczy, czy pozostaje on wierny swoim pogańskim idolom? Odpowiedz Link Zgłoś
trevistas Re: Muzułmanie w Polsce 01.08.15, 01:22 wagonetka napisał(a): > ja sądzę, że to bardzo po chrześcijańsku pomagać potrzebującym > Ale co najwyzej chrzescijanom, choc jak pokazuje historia to I wzajemna wspolpraca chrzescijan byla raczej marna... Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Muzułmanie w Polsce 31.07.15, 17:56 anwad napisała: > Co sądzicie o tym, że rząd zdecydował o przyjęciu - na początek - 2 tys. muzułm > ańskich uchodźców z Afryki i Bliskiego Wschodu? Trzy korekty. Dwa tysiące ton narkotyków premier Kopatsch rzuca na polski rynek, dwa miliony to nie muzułmanie tylko terroryści oblegający nasz kontynent, no i kolejne bo wraz z nimi AIDS i Ebola, bomba biologiczna... Odpowiedz Link Zgłoś
13kisiel Re: Muzułmanie w Polsce 31.07.15, 18:18 to tylko pokazuje że jesteśmy niemieckim landem bez prawa głosu Odpowiedz Link Zgłoś
stelmachlukasz Re: Muzułmanie w Polsce 31.07.15, 19:06 Przyjmujemy uchodźców na życzenie Berlina i Paryża którzy sami sobie nie dają rady z bandami Libańczyków, Turków, Syryjczyków, ryzykując dodatkowo napływem islamistów, zbrodniarzy z Państwa Islamskiego, najrozmaitszych agitatorów. UE nie daje sobie z tym rady, co widać gołym okiem. Chcemy zamieszek jakie były we Francji, gdzie spalono okoliczne dzielnice dookoła Ile-De-France? Ludzie masowo protestują przeciw takiej polityce UE - w Dreźnie, Bratysławie, WIdeniu, zobaczcie co się dzieje we Francji pod Calais przy Eurotunelu. www.wykop.pl/link/2680629/bitwa-z-policja-tysiace-slowakow-na-ulicach-nie-jestesmy-afryka/ www.wykop.pl/link/2680741/narastajacy-kryzys-w-calais-francja-wysyla-posilki-armia-uk-wkracza-do-akcji/ Przyjmujmy ludzi przychylnie (z założenia) nastawionych do naszego kraju - np. Ukraińców, Białorusinów, Litwinów. Ale nie radykalny islam z Bliskiego Wschodu. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter trzeba im pomagać 31.07.15, 19:04 anwad napisała: > Co sądzicie o tym, że rząd zdecydował o przyjęciu - na początek - 2 tys. muzułmańskich uchodźców z Afryki i Bliskiego Wschodu? pora spłacić długi , przecież my też latami uciekalismy z kraju za lepszym życie Odpowiedz Link Zgłoś
jane-panzram Re: trzeba im pomagać 31.07.15, 19:17 Myślę, że akurat na Bliski Wschód byś za lepszym życiem nie uciekał, z uwagi liczne tamtejsze PRAWDZIWE państwa wyznaniowe. Na przykład w takiej Arabii Saudyjskiej - może nie wiesz o tym - jest zakazane być... ateistą. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter PISia filozofia 31.07.15, 20:23 jane-panzram napisała: > Myślę, że akurat na Bliski Wschód byś za lepszym życiem nie uciekał, z uwagi liczne tamtejsze PRAWDZIWE państwa wyznaniowe. > Na przykład w takiej Arabii Saudyjskiej - może nie wiesz o tym - jest zakazane > być... ateistą. no a co to ma do pomocy ludziom którym pozostało tylko życie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Ty jesteś kompletnie oderwany od rzeczywistości 31.07.15, 20:35 Tacy są m.in. ludzie, którym Ty pragniesz tak bezwarunkowo pomagać: "Muzułmanie wyrzucili do morza 12 chrześcijańskich uchodźców" "Tutaj modlimy się tylko do Allaha" Te słowa mieli powiedzieć muzułmanie do młodego Nigeryjczyka, który odmawiał chrześcijańską modlitwę. Według relacji innych uchodźców, nie przerywał on modłów mimo gróźb ze strony muzułmanów. Jego postawa doprowadziła w konsekwencji do walki, w wyniku której Nigeryjczyk został wyrzucony do morza. Część chrześcijan na łodzi stanęła w obronie współwyznawcy. Zostali oni zaatakowani przez islamskich uchodźców i przy okrzykach "Allah jest wielki" również wyrzuceni za burtę. W sumie pozbawiono życia 12 chrześcijan pochodzących z Nigerii i Ghany. Pozostali, aby uratować swoje życie, przylgnęli do pontonu. Ich życie uratowało tylko przybycie włoskich służb ratowniczych". Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Ty jesteś kompletnie oderwany od rzeczywistoś 31.07.15, 21:27 anwad napisała: > Tacy są m.in. ludzie, którym Ty pragniesz tak bezwarunkowo pomagać: > > "Muzułmanie wyrzucili do morza 12 chrześcijańskich uchodźców" > > "Tutaj modlimy się tylko do Allaha" no a co to ma do tyc zgnojonych przez swoich , wyznawców Islamu ?? Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: trzeba im pomagać 31.07.15, 20:32 jane-panzram napisała: > Myślę, że akurat na Bliski Wschód byś za lepszym życiem nie uciekał, z uwagi li > czne tamtejsze PRAWDZIWE państwa wyznaniowe. A Armia Andersa i Iran ? Oj, króciutką masz pamięć... Odpowiedz Link Zgłoś
rozbawiony77 Re: trzeba im pomagać 31.07.15, 23:16 Kiedy weszła do niego armia Andersa, Iran był od dawna pod wspólną brytyjsko radziecką okupacją, a Pahlavi latał u nich po posyłki. Oj, króciutką masz wiedzę:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: Muzułmanie w Polsce 31.07.15, 19:10 Przyszle wladze obciaza kosztami utrzymania tychze zydolakow.z PO.! ZEN Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Muzułmanie w Polsce 31.07.15, 20:22 xystos napisał: > Przyszle wladze obciaza kosztami utrzymania tychze > zydolakow.z PO.! powiedz no mi człeku czy Jezus Chrystus twój bóg nie były to przypadkiem Żydem ?? Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Muzułmanie w Polsce 31.07.15, 21:58 Jako Żydowi Jezus Chrystus nie może być bogiem, Jego bogami są Rosenberg i Moczar. Odpowiedz Link Zgłoś
rozbawiony77 Re: Muzułmanie w Polsce 31.07.15, 23:22 No nie dacie mi dziś spokojnie zjeść jagnięciny w ziołach pod dingac. Z webbrygadowym prowokatorem z fś się kłócicie? Oj, dzieci, dzieci... Odpowiedz Link Zgłoś
jane-panzram Re: Muzułmanie w Polsce 31.07.15, 19:30 Mnie nieodmiennie rozwala, że najwięksi wrogowie KK są zarazem najbardziej chętni do przyjęcia muzułmańskich imigrantów. Stoi za tym naprawdę pokrętna logika, bo jeśli któraś religia obecnie specjalizuje się w państwach wyznaniowych, wpływie religii na politykę - to islam o kilka długości wyprzedza w tym KK. Wot, chcą tolerancji dla islamu, nie tolerują chrześcijan. Taka to wielka tolerancja. Rząd postanowił działać na swoją szkodę: w kraju gdzie ponad 80% ludzi jest przeciw przyjmowaniu - on postanowił przyjmować. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Muzułmanie w Polsce 31.07.15, 19:58 Właśnie mnie zadziwia bezczelność rządu. Oni nawet nie próbują udawać, że zdanie Polaków w ogóle się dla nich nie liczy, a liczy się podporządkowanie rządzącym z innych krajów. Nieważne jakie miałoby to mieć skutki dla Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
jane-panzram Re: Muzułmanie w Polsce 31.07.15, 20:08 Wg mnie to pewnie nijak się nie skończy, bo to tylko 2000 osób. Uciekinierzy z Syrii kierują się głównie do Turcji - ponad MILION przez ostatni rok. My przyjmiemy nie żadnych uchodźców, tylko imigracje zarobkową: są to w miażdżącej większości mężczyźni, z północnej Afryki. Ludzie szukający pracy w bogatym zachodzie. A nie uchodźców z Syrii. Oczywiście nie powiedzą tego w mediach, ale po kilku miesiacach od przyjęcia Polska musi tym ludziom znalezć pracę. Ja uważam te działanie rządu za bzdure po prostu. Oni nie u nas chcą się znaleźć, tylko w zachodniej Europie. Uciekają przed bieda, nie żadnym IS. Przyjmiemy ich jako stacja przesiadkowa. Tak mi się wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Muzułmanie w Polsce 31.07.15, 20:14 To oczywiste, że oni nie chcieliby zostać w Polsce. Natomiast ja się obawiam nie tyle migrantów zarobkowych, co tego nawet drobnego ułamka wśród nich potencjalnych terrorystów. Przecież pewnie przyślą nam tych potencjalnie najbardziej niebezpiecznych, nie będą zostawiać ich u siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
jane-panzram Re: Muzułmanie w Polsce 31.07.15, 20:34 Jeden specjalista od bezpieczeństwa powiedział, że nasz kraj kompletnie nie będzie w stanie wyłowić osób niebezpiecznych. Ale jest też inny argument, który do mnie w pewnym sensie przemówił: otóż niebezpiecznych muzulman to my mamy tuż za miedzą, bo w Niemczech. Jak postanowią zrobić zach, to po prostu tu otrzymała, granice są przecież otwarte. Zamachy w Europie są robione głównie w celach propagandowych. Taki IS obecnie to jak będzie gdzieś robić zamach, to nie w jakiejś Polsce, co nie wiadomo gdzie jest i co to za kraj - tylko w krajach znanych. Bo obecnie IS się rozprzestrzenia, a taki zamach mówi swoim (oraz ludziom z konkurencyjnych ugrupowań) "popatrzcie, jacy jesteśmy mocni, robimy zamachy nawet w Europie, przyłączcie się do nas". Stanę się zacieklym wrogiem przyjmowania uchodźców, kiedy IS okrzepnie, nabierze sił, bo wtedy juz mogą stanowić realne zagrożenie i dla nas. Ludzie będący za IS przecież się rekrutacja też wśród bogatych osób z zachodu. Dlatego, bo IS to duża idea (państwo z prawem opartym literalnie na Koranie, bez interpretacji, czyli takie państwo jak podyktowane przez samego Allaha; powrót do źródeł, czystej wiary, jak do złotych czasów Mahometa; przez to ta idea jest tak porywająca jak komunizm u zarania) Więc również wśród tych muzulman, którzy obecnie są u nas, IS ma swoich zwolenników. Bo to jest idea państwa islamskiego - opartego na piśmie świętym. My na dobrą sprawę i tak nie jesteśmy chronieni przed terroryzmem IS, bo granice są otwarte, a służby niedofinansowane. Eksperyment multi-kulti poniósł klęskę w zachodniej Europie, a u nas dalej są naiwniacy, co to chwała islam, ganią KK, bo tacy za prawami człowieka itp. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Muzułmanie w Polsce 31.07.15, 20:45 Ale muzułmanie to zawsze potencjalny problem. Mamy uchodźców muzułmańskich, Czeczenów. Z nimi pewnie jesteśmy się w stanie dogadać i dogadujemy się, bo mamy wspólnego wroga - Rosję. Poza tym można jakoś się porozumieć choćby ze względu na język. Z muzułmanami z Bliskiego Wschodu, często nie znającymi żadnego języka zachodniego, nawet porozumieć się nie sposób. Po co nam taki kłopot? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Muzułmanie w Polsce 31.07.15, 21:05 anwad napisała: > Ale muzułmanie to zawsze potencjalny problem. bzdura .. > Po co nam taki kłopot? wam czy nam ?? Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Muzułmanie w Polsce 31.07.15, 22:04 A ten prawie milion który uciekł z 4rp(w budowie) to uciekł z powodów politycznych? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Muzułmanie w Polsce 31.07.15, 20:28 anwad napisała: > Właśnie mnie zadziwia bezczelność rządu. Oni nawet nie próbują udawać, że zdanie Polaków w ogóle się dla nich nie liczy, a liczy się podporządkowanie rządzącym z innych krajów. Nieważne jakie miałoby to mieć skutki dla Polski. nieuk nie wie ze ludzie na zachodzie płacą podatki po to żeby taki wsiok jak ty miał np nową szkołę ?? no i teraz trzeba im pomagać w problemie Odpowiedz Link Zgłoś
jane-panzram Re: Muzułmanie w Polsce 31.07.15, 20:37 Wot, połgłówek się odezwał: wróg chrześcijan chce przyjmować muzulman, bo ci tez ludzie. Trzeba mieć łeb jak sklep, żeby tak sprzeczne przekonania w nim pomieścić. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter To do mnie ?? 31.07.15, 21:31 jane-panzram napisała: > Wot, połgłówek się odezwał: wróg chrześcijan chce przyjmować muzulman, bo ci tez ludzie. > > Trzeba mieć łeb jak sklep, żeby tak sprzeczne przekonania w nim pomieścić. no to sie mylisz , ja lubię chrześcijan znam ich sporo , sporo katolików też lubię nie lubię tylko nachalności kleru katolickiego ,ale akurat nigdy nie uważałem ze to są chrześcijanie Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Muzułmanie w Polsce 31.07.15, 22:08 Oto jełop dał głos. A słyszał jełop o Legionie Mickiewicza, Legionie Kozaków Sułtańskich Czajkowskiego lub Generale Józefie Bemie w Muzułmańskiej Turcji? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter człowieczeństwo tobie rzecz nie pojęta 31.07.15, 20:26 jane-panzram napisała: > Mnie nieodmiennie rozwala, że najwięksi wrogowie KK są zarazem najbardziej chęt > ni do przyjęcia muzułmańskich imigrantów. > Stoi za tym naprawdę pokrętna logika, bo jeśli któraś religia obecnie specjalizuje się w państwach wyznaniowych, wpływie religii na politykę - to islam o kilka długości wyprzedza w tym KK. > > Wot, chcą tolerancji dla islamu, nie tolerują chrześcijan. Taka to wielka tolerancja. > > Rząd postanowił działać na swoją szkodę: w kraju gdzie ponad 80% ludzi jest przeciw przyjmowaniu - on postanowił przyjmować. no i to nas religiantko rożni, ty w nich widzisz muzułmanów a ja po prostu ludzi którym nalezy pomóc Odpowiedz Link Zgłoś
jane-panzram Re: człowieczeństwo tobie rzecz nie pojęta 31.07.15, 20:42 No i te podejście, bez zrozumienia obcej kultury, doprowadzil zachod do obecnego stanu. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: człowieczeństwo tobie rzecz nie pojęta 31.07.15, 20:49 jane-panzram napisała: > No i te podejście, bez zrozumienia obcej kultury, doprowadzil zachod do obecnego stanu. raczej wpieprzanie się do polityki bliskowschodnich kacyków przez USA i zachód europy do tego doprowadził gdyby USA nie zniszczyła Saddama albo nie popierało rebelia w Syrii państwo islamskie po prostu by nie istniało Odpowiedz Link Zgłoś
jane-panzram Re: człowieczeństwo tobie rzecz nie pojęta 31.07.15, 21:03 Tak, USA tam robi te burdy, ponieważ rywalizuje w tym regionie z Rosją. Teraz to robią tam już rzeczy kompletnie niewytłumaczalne, bo odpuszczają Iranowi - mimo że to stanowi już zagrożenie dla Izraela. Za cholere tego nie rozumiem. Ale IS zwali się na głowę nie żadnym Amerykanom, tylko prędzej Europie. Fala uciekinierów, uchodźców nie skończy się na tych 2000, przecież di Grecji, Wloch stale ludzie przybywają. Wiesz, że Austria tych imigrantów nie przyjmie? A Węgry na dodatek zamierzają zbudować jak Izrael mur: na granicy z Serbią, bo stamtąd przybywają do nich imigranci muzulmanscy? Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: człowieczeństwo tobie rzecz nie pojęta 31.07.15, 21:06 Obama to najgorszy prezydent USA, jak dotychczas. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter dlatego jest II kadencję ?? 31.07.15, 21:12 anwad napisała: > Obama to najgorszy prezydent USA, jak dotychczas. > Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: człowieczeństwo tobie rzecz nie pojęta 31.07.15, 22:12 Nie jest taki zły skoro nie zakazał wjazdu na teren USA zatwardziałemu leniniście i zwolennikowi El Commendante Che, do tego jawnemu agentowi Moskwy Macierewiczowi. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter no i co z tego ?? 31.07.15, 21:24 jane-panzram napisała: > Teraz to robią tam już rzeczy kompletnie niewytłumaczalne, bo odpuszczają Iranowi - mimo że to stanowi już zagrożenie dla Izraela. Za cholere tego nie rozumie m. to zrozum, ajatollahowie po prostu cierpią na brak kasy USA wymusiła na nich latami sankcji uległość.. > Ale IS zwali się na głowę nie żadnym Amerykanom, tylko prędzej Europie. czyli sojusznikom z NATO > Fala uciekinierów, uchodźców nie skończy się na tych 2000, przecież di Grecji, > Wloch stale ludzie przybywają. > Wiesz, że Austria tych imigrantów nie przyjmie? A Węgry na dodatek zamierzają z > budować jak Izrael mur: na granicy z Serbią, bo stamtąd przybywają do nich imigranci muzulmanscy? no i ?? Odpowiedz Link Zgłoś
rozbawiony77 Re: człowieczeństwo tobie rzecz nie pojęta 31.07.15, 23:28 Nie zauważyłaś, jak kolter kaleczy polszczyznę?. Z webbrygadą się spierasz?:))) Chyba dostali smsa, żeby jątrzyć na polskich forach narodowościowo, bo zjawili się tu dziś z fś prawie wszyscy. Potrzebują podkładek pod aktualną linię putlerowskiej propagandy, a wy im,naiwni, je dajecie:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jane-panzram Re: człowieczeństwo tobie rzecz nie pojęta 31.07.15, 23:32 :/ No to nie wiedziałam. Dzięki za cynk. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter w workach darmowe wi-fi :)) 31.07.15, 23:35 jane-panzram napisała: > :/ > No to nie wiedziałam. Dzięki za cynk. o kolejna granatem od pługa oderwana :)) znalazła wsparcie u kolesia z Tworek ... Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Do budy PISowski wyskrobku 31.07.15, 23:34 rozbawiony77 napisał: > Nie zauważyłaś, jak kolter kaleczy polszczyznę?. Z webbrygadą się spierasz?:))) > Chyba dostali smsa, żeby jątrzyć na polskich forach narodowościowo, bo zjawili > się tu dziś z fś prawie wszyscy. Potrzebują podkładek pod aktualną linię putlerowskiej propagandy, a wy im,naiwni, je dajecie:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Muzułmanie w Polsce 31.07.15, 19:50 Ci bezczelni imigranci spod znaku półksiężyca powołują się bezczelnie na Mahometa: Idźcie precz ode Mnie, przeklęci, w ogień wieczny, przygotowany diabłu i jego aniołom! Bo byłem głodny, a nie daliście Mi jeść; byłem spragniony, a nie daliście Mi pić; byłem przybyszem, a nie przyjęliście Mnie; byłem nagi, a nie przyodzialiście Mnie; byłem chory i w więzieniu, a nie odwiedziliście Mnie. Wszystko, czego nie uczyniliście jednemu z tych najmniejszych, tegoście i Mnie nie uczynili. I pójdą ci na mękę wieczną, sprawiedliwi zaś do życia wiecznego". Już się zaczyna narzucanie muzułmańskiego podejścia do ludzi. Ostatni moment, żeby się przed tym bronić. Odpowiedz Link Zgłoś
jane-panzram Re: Muzułmanie w Polsce 31.07.15, 20:00 Ty chyba się nie orientujesz nic w sprawie. Otóż, czy pamiętasz, aby jacyś chrześcijanie wpadli do redakcji powiedzmy NIE i wszystkich tam zabijali za rysunki satyryczne? Ale był Charlie Hebdo. Ty pamiętasz, czy przywódcy duchowi społeczności muzułmańskich w Europie się odcinali , potepiali działania Al-Kaidy, albo IS? Czy społeczności muzułmańskie się wtapiaja w społeczność krajów Europy, czy może nie? Takich pragmatykow zgrywania tacy jak ty, kiedy np chodzi o górników w Polsce ("wszystko zlikwidować") Ale jak chodzi o muzulman, to pragmatyzm natychmiast znika i zostaje idealistyczny i patrzenie przez różowe okulary na rzeczywistość "no może w zachodniej Europie to się skończyło źle, ale u nas na pewno będzie dobzie!! " Odpowiedz Link Zgłoś
kolter oko za oko śni się katoliczce 31.07.15, 20:46 jane-panzram napisała: > Ty chyba się nie orientujesz nic w sprawie. > Otóż, czy pamiętasz, aby jacyś chrześcijanie wpadli do redakcji powiedzmy NIE i > wszystkich tam zabijali za rysunki satyryczne? > Ale był Charlie Hebdo. > Ty pamiętasz, czy przywódcy duchowi społeczności muzułmańskich w Europie się od > cinali , potepiali działania Al-Kaidy, albo IS? > Czy społeczności muzułmańskie się wtapiaja w społeczność krajów Europy, czy moż > e nie? > > Takich pragmatykow zgrywania tacy jak ty, kiedy np chodzi o górników w Polsce ( > "wszystko zlikwidować") Ale jak chodzi o muzulman, to pragmatyzm natychmiast zn > ika i zostaje idealistyczny i patrzenie przez różowe okulary na rzeczywistość " > no może w zachodniej Europie to się skończyło źle, ale u nas na pewno będzie do > bzie!! " na a ty pamiętasz ze masz nawet 77 razy wybaczać ?? Odpowiedz Link Zgłoś
jane-panzram Re: oko za oko śni się katoliczce 31.07.15, 20:51 Och, to ile razy już przebaczyles episkopatowi w Polsce, czy takiemu biskupowi? No ile, mój nauczycieli wybaczania? 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: oko za oko śni się katoliczce 31.07.15, 20:56 jane-panzram napisała: > Och, to ile razy już przebaczyles episkopatowi w Polsce, czy takiemu biskupowi? > No ile, mój nauczycieli wybaczania? 😁 zacznijmy od tego ze tu mowa o tobie i twojej wierze na pokaz mnie z dobrych uczynków bozia na sądzie ostatecznym nie będzie rozliczał :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jane-panzram Re: oko za oko śni się katoliczce 31.07.15, 21:05 A gdzie ja pisałam o swojej wierze? 😃 Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: oko za oko śni się katoliczce 31.07.15, 21:06 jane-panzram napisała: > A gdzie ja pisałam o swojej wierze? 😃 na 100% masz jej brak Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Muzułmanie w Polsce 01.08.15, 10:51 > Otóż, czy pamiętasz, aby jacyś chrześcijanie wpadli do redakcji powiedzmy NIE i > wszystkich tam zabijali za rysunki satyryczne? Po zamachu na Heydricha Niemcy wymordowali Bogu ducha winnych mieszkańców Lidic. Bo byli, jak zamachowcy, Czechami. Stalin zagłodził na śmierć miliony Ukraińców - i nie wolno im było wyjeżdżać z Ukrainy. Tradycja odpowiedzialności zbiorowej wiecznie żywa, to nawyraźniej jedna z idei Lenina. Odpowiedz Link Zgłoś
rozbawiony77 Re: Muzułmanie w Polsce 31.07.15, 20:04 Aleś se poprowokował... :))) W państwie wyznaniowym, znaczy tam gdzie rządzi umma i szariat, już byś nie żył, gdybyś jako ateista ośmielił się z taką dezynwolturą cytować ICH proroka.A tak, to tylko mały tchórzliwy obszczymurek z ciebie znów wylazł. Jak zwykle. Skaczesz tylko na tych, którzy cię oleją:)))). Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Muzułmanie w Polsce 31.07.15, 20:32 Tylko wyjatkowy ignorant moze porownywac obecna fale muzulmanskich emigrantow do KK. Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Muzułmanie w Polsce 31.07.15, 20:41 Nie bój się, na ciebie nie skoczę. Mam adidasy na nogach i te wąskie szczeliny w podeszwach ciężko się czyści, miłosierny bracie. Odpowiedz Link Zgłoś
rozbawiony77 Re: Muzułmanie w Polsce 01.08.15, 08:51 Wrona orłu nie brat:))))) Idź sobie czyścić szczeliny. Jak to twój guru Niesiołowski , sekciarzu powiedział? A, już pamiętam: najpierw wyczyść sobie szczelinę oralną.:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Muzułmanie w Polsce 31.07.15, 20:27 Kochani katoliccy na wylot bliźni, życzę wam jednego, żebyście kiedyś chcieli uciec przed wojną. Żeby nie było zbyt okrutnie to sami, bez dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: Muzułmanie w Polsce 31.07.15, 20:36 Zapomniało to to , jak Iran przyjął 120 tys polskich uchodźców w czasie wojny. Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Muzułmanie w Polsce 31.07.15, 20:42 Na pewno przyjął tylko polskich muzułmanów. Odpowiedz Link Zgłoś
jane-panzram Re: Muzułmanie w Polsce 31.07.15, 20:49 A przypomnij mi: kiedy Iranowi narzucone tych imigrantów z Polski, to wtedy istniało zagrożenie, że ci Polacy zaczną się w tym Iranie wysadzić, głowy ucinac? Ty w ogóle wiesz, czemu w Polsce ludzi nie chcą akurat muzułmanów? Gdyby chodzilo o przyjęcie Ukraińców czy też takich np Tybetańczyków, to by wielkość sprzeciwu przyjmowania ich była radykalnie inna? Dalej będziesz głodne kawałki pisał? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter komuna wróciła.... 31.07.15, 20:54 jane-panzram napisała: > A przypomnij mi: kiedy Iranowi narzucone tych imigrantów z Polski, to wtedy istniało zagrożenie, że ci Polacy zaczną się w tym Iranie wysadzić, głowy ucinac? nikt zasadniczo nie pytał persów czy chcą tam obcych , Polacy byli tylko sojusznikami okupanta > Ty w ogóle wiesz, czemu w Polsce ludzi nie chcą akurat muzułmanów? typowa niechęć katolików do obcych ?? > Gdyby chodzilo o przyjęcie Ukraińców czy też takich np Tybetańczyków, to by wielkość sprzeciwu przyjmowania ich była radykalnie inna? > Dalej będziesz głodne kawałki pisał? rozumiem ze już postanowiłaś ze nikt nie ma prawa głosu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jane-panzram Re: komuna wróciła.... 31.07.15, 21:14 > typowa niechęć katolików do obcych ?? Jest to mylne wrażenie. Ponieważ stanowczo przeciwni są też i ateisci. To jest niechęć do przyjmowania KONKRETNYCH obcych, mianowicie obcych muzulman. Bardzo pouczajaca jest lektura komentarzy tutaj: m.wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,117915,18357758,najglupsza-rzecz-jaka-dzis-zobaczysz-w-sieci-jaroslaw-gowin.html Jeśli popytam swoich znajomych, to też się możesz bardzo zdziwić: osoby nawet o bardzo lewicowych poglądach są przeciwne. I nie z powodu katolicyzmu, tylko nauki, która płynie z doświadczen krajów w zachodniej Europie. Odpowiedz Link Zgłoś
jane-panzram Re: komuna wróciła.... 31.07.15, 21:16 Jeśli POPYTASZ Szlag by trafił tę autokorektę. Popytaj znajomych, to się bardzo zdziwisz. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: komuna wróciła.... 31.07.15, 21:20 jane-panzram napisała: > Jeśli POPYTASZ > Szlag by trafił tę autokorektę. > > Popytaj znajomych, to się bardzo zdziwisz. generalnie hołota nie jest mi znana ,moim znajomym zasadniczo to nie przeszkadza !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jane-panzram Re: komuna wróciła.... 31.07.15, 21:41 Haha, na poważnie, ty popytaj, to zobaczysz, że jesteś tą "hołotą" otoczony. Jak z ludźmi porozmawiasz, to zobaczysz przynajmniej, dlaczego nie chcą muzulman. Jak w rozmowie spokojnej ci wytłumaczą, czemu są przeciw, to przestaniesz widzieć świat tak na czarno-biało Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: komuna wróciła.... 31.07.15, 21:53 jane-panzram napisała: > Haha, na poważnie, ty popytaj, to zobaczysz, że jesteś tą "hołotą" otoczony. ja w przeciwieństwie do ciebie nie żyje tym tematem, nie mam czasu ani ochoty łazić sondy robić mam to w dupie > Jak z ludźmi porozmawiasz, to zobaczysz przynajmniej, dlaczego nie chcą muzulman. Jak w rozmowie spokojnej ci wytłumaczą, czemu są przeciw, to przestaniesz widzieć świat tak na czarno-biało masz już ukończone choć z 14 lat? , pieprzysz durnoty jak pierwsza naiwna panienka z gimnazjum Odpowiedz Link Zgłoś
jane-panzram Re: komuna wróciła.... 31.07.15, 21:57 A ty ukończone 10, że mi tak odpowiadasz? Radzę ci, popytaj, a nie rżniesz "lepszą kastę" 😃 Odpowiedz Link Zgłoś
kolter masz mozg ?? 31.07.15, 21:59 jane-panzram napisała: > A ty ukończone 10, że mi tak odpowiadasz? Radzę ci, popytaj, a nie rżniesz "lepszą kastę" 😃 radzisz mi popytać -sram na to co mówią inni tacy jak ty nienawistnicy Odpowiedz Link Zgłoś
jane-panzram Re: masz mozg ?? 31.07.15, 22:27 Czytaj bez emocji, to zrozumiesz przekaz, bo masz problem ze zrozumieniem, jak emocje wezmą u ciebie górę. Nic nie zrozumiałeś z tego co napisałam, kompletnie nic. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter doskonale rozumiem 31.07.15, 22:43 jane-panzram napisała: > Czytaj bez emocji, to zrozumiesz przekaz, bo masz problem ze zrozumieniem, jak > emocje wezmą u ciebie górę. > Nic nie zrozumiałeś z tego co napisałam, kompletnie nic. znam takie jak ty, dla własnej wygody skazujesz innych na cierpienia.... Odpowiedz Link Zgłoś
kolter chcesz mnie gowinem przekonac ?? 31.07.15, 21:17 jane-panzram napisała: > > typowa niechęć katolików do obcych ?? > > Jest to mylne wrażenie. Ponieważ stanowczo przeciwni są też i ateisci. To jest > niechęć do przyjmowania KONKRETNYCH obcych, mianowicie obcych muzulman. > Bardzo pouczajaca jest lektura komentarzy tutaj: > m.wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,117915,18357758,najglupsza-rzecz-jaka-dzis-zobaczysz-w-sieci-jaroslaw-gowin.html > Jeśli popytam swoich znajomych, to też się możesz bardzo zdziwić: osoby nawet o > bardzo lewicowych poglądach są przeciwne. I nie z powodu katolicyzmu, tylko nauki, która płynie z doświadczen krajów w zachodniej Europie. no własnie dziś z pewną bogobojną emerytka rozmawiałem i ona jest za sprowadzenie tych ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
jane-panzram Re: chcesz mnie gowinem przekonac ?? 31.07.15, 21:35 Nie Gowinem, tylko komentarzami pod jego bon motami nt islamu. A tam nawet ci, co Gowina mają za prawdziwego debila, nagle się z nim zgadzają. To popytaj jeszcze. Bo ta pani, jak wiesz, jest w mniejszości. Ludzie nie z powodu katolicyzmu są przeciwni sprowadzaniu muzulman. W rozmowie nie spotkasz argumentu "tych innowierców to ja katolik nie chcę " Nie wiem, kto tak to argumentuje. Za to stale będziesz trafiał na argumenty krążące wokół zagrożenia życia, które to przyniesie. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: chcesz mnie gowinem przekonac ?? 31.07.15, 21:49 jane-panzram napisała: > Nie Gowinem, tylko komentarzami pod jego bon motami nt islamu. > A tam nawet ci, co Gowina mają za prawdziwego debila, nagle się z nim zgadzają no a co to za argument ,ze anonimowy idiota szczeka na forum ?? > To popytaj jeszcze. Bo ta pani, jak wiesz, jest w mniejszości. mi to zwisa masz kretyńską nadzieję ze namówisz mnie do tego żebym był takim kimś bezwartościowym jak y ?? > Ludzie nie z powodu katolicyzmu są przeciwni sprowadzaniu muzulman. W rozmowie > nie spotkasz argumentu "tych innowierców to ja katolik nie chcę " > Nie wiem, kto tak to argumentuje. > Za to stale będziesz trafiał na argumenty krążące wokół zagrożenia życia, które > to przyniesie. żałosny PISk .... Odpowiedz Link Zgłoś
jane-panzram Re: chcesz mnie gowinem przekonac ?? 31.07.15, 22:01 No miłosierny Samarytanin nam się tu objawił. Z wyższej rasy chłop, chociaż na co dzień prymityw i nie umie napisać jednego postu bez nienawiści do kościoła. Ale pełen miłosierdzia dla muzulman, taki to dobry duszek :) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter no do roboty.... 31.07.15, 22:04 jane-panzram napisała: > No miłosierny Samarytanin nam się tu objawił. > Z wyższej rasy chłop, chociaż na co dzień prymityw i nie umie napisać jednego postu bez nienawiści do kościoła. Ale pełen miłosierdzia dla muzulman, taki to dobry duszek :) pokaz no choc jeden mój post w którym widzisz nienawiść do kogokolwiek ,inaczej wyjdziesz tu na pieniaczkę Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: komuna wróciła.... 31.07.15, 22:18 Boże chroń mnie przed twoimi znajomymi. Właśnie dzisiaj w nocy okradli z bielizny ekipę TVN 24 Międzywodziu. To był gniew ludu. Kunik ich ułaskawi. Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: Muzułmanie w Polsce 31.07.15, 21:02 A przypomnij mi: kiedy Iranowi narzucone tych imigrantów z Polski, to wtedy istniało zagrożenie, że ci Polacy zaczną się w tym Iranie wysadzić, głowy ucinac? Puknij się w ten swój nieucięty łeb. Sama napisałaś : ".. tylko głównie uciekinierzy przed biedą, z Afryki. " Ilu emigrantów przyjmie Polska? 3 tys ? W Polsce mieszka obecnie 25 tys muzułman. Ucięli komuś łeb? Jak na razie jakaś tłustawa katolicka blondyna ucięła łby świńskie i porozrzucała ,kretynka , przed meczetem. Odpowiedz Link Zgłoś
jane-panzram Re: Muzułmanie w Polsce 31.07.15, 21:24 Kurka wodna, to że nikogo w Polsce nie rozwalili nie ma znaczenia - bo dopiero mogą to zrobić. A nie zrobili z prostego naprawdę powodu: Polska to zadupie w porównaniu do Francji czy Niemiec. To nie jest "medialny " kraj jak USA Nas tylko to chroni przed terroryzmem: że jesteśmy zadupiem dla bojowników islamskich. Ludzie tak przeważnie rozumuja: po co ich tu sprowadzać, żeby nas wysadzili? To nie wynika z jakiejś wrodzonej nienawiści akurat do muzulman. Tylko z tego co Polacy widzieli w mediach o muzulmanach Żadna matka nie chciałaby dla córki męża muzulmana - bo ci do kobiet mają specyficzny stosunek. Jak coś słyszy Polak o islamie, to w kontekście terroryzmu: a to WTC, a to zamach w Londynie, a to podpalenia we Francji, a to wysadzenie meczetu gdzieś na Bliskim Wschodzie. Po latach takich obrazków nie dziwota, że muzulmanie mają tak zła prasę w Polsce. Kojarzą się że zniszczeniem i śmiercią. Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: Muzułmanie w Polsce 31.07.15, 21:37 jane-panzram napisała: > Ludzie tak przeważnie rozumuja: po co ich tu sprowadzać, żeby nas wysadzili? T > o nie wynika z jakiejś wrodzonej nienawiści akurat do muzulman. Tylko z tego co > Polacy widzieli w mediach o muzulmanach Pretensje do mediów , a nie do muzułman. To media starsza zalewem muzułman. Prawda jest taka ,ze w Europie muzułmanie stanowią raptem 6% całej populacji, w Polsce zaś zaledwie 0,1% No i powiedz, po co takim jak Ty c łeb ucinać, skoro i tak go nie używacie? Odpowiedz Link Zgłoś
jane-panzram Re: Muzułmanie w Polsce 31.07.15, 21:46 Nie czytasz że zrozumieniem. U nas media nie straszą muzułmanami, tylko akurat jak są wybuchy i terroryzm, to dziwnym trafem zawsze to muzulmanie Po latach (to już prawie 15 lat od WTC) człowiek wyrabia sobie opinię Media musiałyby chyba wcale nie informować o Bliskim Wschodzie, to byś wtedy uznał, że nie "straszą", lol. Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: Muzułmanie w Polsce 31.07.15, 22:02 jane-panzram napisała: Jak coś słyszy Polak o islamie, to w kontekście terroryzmu: a to WTC, a to zamach w Londynie, a to podpalenia we Francji, a to wysadzenie meczetu gdzieś na Bliskim Wschodzie. jane-panzram napisała: U nas media nie straszą muzułmanami, tylko akurat > jak są wybuchy i terroryzm, to dziwnym trafem zawsze to muzulmanie Żadna matka nie chciałaby dla córki męża muzulmana - bo ci do kobiet mają specyficzny stosunek. Jak coś słyszy Polak o islamie, to w kontekście terroryzmu: a to WTC, a to zamach w Londynie, a to podpalenia we Francji, a to wysadzenie meczetu gdzieś na Bliskim Wschodzie. Po latach takich obrazków nie dziwota, że muzulmanie mają tak zła prasę w Polsce. Kojarzą się że zniszczeniem i śmiercią. Bardzo ładnie napisałaś, jak media robią Tobie i innym wodę z mózgu . Jak byś czytała coś innego niż gazety, może dowiedziałabyś się ,ze fundamentaliści stanowią 5–8 proc. wszystkich muzułmanów, a terroryści to z kolei zaledwie 3–10 proc. całej liczby fundamentalistów. Odpowiedz Link Zgłoś
rozbawiony77 Re: Muzułmanie w Polsce 01.08.15, 01:05 Przykładając te proporcje do Polaków, powinniśmy mieć dziś w kraju minimum 200 tysięcy katoliskich terrorystów... Wysadzających się z bombami, ucinających łby lewackiej sekcie bojowych lewicowych półgłówków i rozwalających kafarami i granatami meczet w Wawie. Jak to, nie ma ich nawet dwóch???? Znaczy, że można pluć na polskich katolików, noża w brzuch nie wsadzą:))) A teraz policzmy, ile z twoich procent wychodzi terrorystów wśród tych 2000 nielegalnych imigrantów ekonomicznych: co, aż dziesięciu do dwudziestu????!!! Z umiejętnością wysadzania w powietrze np zbiorników gazu, w tym chloru, z umiejętnością obsługi dowolnej broni itd.... Weźmiesz ich do domu? Z jednoprocentowym prawdopodobieństwem (sam podałeś), że ci głowę oderżną gdy zaśniesz, by świadków mocowania na nich przez nich pasa szachida/dki nie było? 20 na 2000. Zapamiętaj tę liczbę. Sam ją pośrednio tu podałeś. (bedzie tego, idzie deser:))) Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: Muzułmanie w Polsce 01.08.15, 08:05 rozbawiony77 napisał: > Przykładając te proporcje do Polaków, powinniśmy mieć dziś w kraju minimum 200 > tysięcy katoliskich terrorystów... Takie twoje wnioski? No, no. Weźmiesz ich do domu? Z jednoprocentowym p > rawdopodobieństwem (sam podałeś), że ci głowę oderżną gdy zaśniesz, Możesz spokojnie wziąć sobie terrorystę do domu. Głowa ci do niczego nie jest potrzebna. Odpowiedz Link Zgłoś
rozbawiony77 Re: Muzułmanie w Polsce 01.08.15, 08:58 Jak miło wykazać głupotę hejterów od kopaczowej:))) Odpowiedz Link Zgłoś
rozbawiony77 Iran nie miał nic do gadania, był wtedy okupowany! 31.07.15, 23:45 Pod radziecko-brytyjską okupacją Iran nie miał w tej sprawie nic do gadania . Pahlaviemu kazali, Pahlavi przyjął. Świat chcecie lewaki normalnym ludziom po swojemu urządzać, pouczacie normalnych ludziach o tym co dla nich musi być dobre, znacie się na muzułmanach jak nikt, a historii na poziomie gimbazy za trudno wam się nauczyć , jak waszemu towarzyszowi Jońskiemu. Czysta z was lewacka niedouczona sekta, skoro wierzycie w coś bez żadnej wiedzy na ten temat. Żenada! Odpowiedz Link Zgłoś
kolter taaaaa 01.08.15, 00:02 rozbawiony77 napisał: > Świat chcecie lewaki normalnym ludziom po swojemu urządzać, pouczacie normalnych ludziach o tym co dla nich musi być dobre, znacie się na muzułmanach jak nikt > , a historii na poziomie gimbazy za trudno wam się nauczyć , jak waszemu towarzyszowi Jońskiemu. > Czysta z was lewacka niedouczona sekta, skoro wierzycie w coś bez żadnej wiedzy > na ten temat. > Żenada! cieszy mnie ze ty mi nie masz ochoty na swój parafialny strój świata urządzać Odpowiedz Link Zgłoś
rozbawiony77 Re: taaaaa 01.08.15, 00:50 Idź poczytaj swoją rosyjską wiki, kto okupował Iran w 1941 i przestań się nieuku wygłupiać na polskim forum. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: taaaaa 01.08.15, 01:06 rozbawiony77 napisał: > Idź poczytaj swoją rosyjską wiki, kto okupował Iran w 1941 i przestań się nieuku wygłupiać na polskim forum. no popatrz dożyłem czasu w którym oszołom nazwał forum GW polskim :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: Iran nie miał nic do gadania, był wtedy okupo 01.08.15, 08:32 rozbawiony77 napisał: > Pod radziecko-brytyjską okupacją Iran nie miał w tej sprawie nic do gadania . P > ahlaviemu kazali, Pahlavi przyjął. Tak rozchachany ignorancie, Irańczycy przyjęli, wyżywili i zadbali o bagatela 120 tys Polaków. Do dziś dbają zresztą o groby tych co tam zmarli. > Świat chcecie lewaki normalnym ludziom po swojemu urządzać, Jeżeli rozchachany prymitywizm jest normalnością , to wole lewaków. Odpowiedz Link Zgłoś
jane-panzram Re: Muzułmanie w Polsce 31.07.15, 20:46 No i zaczyna się bzdurzenie. To są uciekinierzy nie z Syrii przed wojną, tylko głównie uciekinierzy przed biedą, z Afryki. To tak jak z wojna na Ukrainie: tam uciekają do Rosji, natomiast z Syrii uciekaja do Turcji. Do Turcji uciekło ponad milion Syryjczykow. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Muzułmanie w Polsce 31.07.15, 20:58 jane-panzram napisała: > No i zaczyna się bzdurzenie. > To są uciekinierzy nie z Syrii przed wojną, tylko głównie uciekinierzy przed biedą, z Afryki. Libia to też Afryka > To tak jak z wojna na Ukrainie: tam uciekają do Rosji, natomiast z Syrii uciekaja do Turcji. Do Turcji uciekło ponad milion Syryjczykow. no a Turcja sama daje radę to utrzymać ?? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Muzułmanie w Polsce 31.07.15, 21:11 kalllka napisała: > Ehh kolter, znowu szalejesz. zawsze wydawało mi się ze mimo twojego dziwnego sposobu wymowy widzę w tobie istotę ludzką z tą typowa dla niewiast empatią,czyżbym sie mylił ?? Odpowiedz Link Zgłoś
jane-panzram Re: Muzułmanie w Polsce 31.07.15, 21:53 O empatii to jest taka ładna przypowieść, dobrze pokazuje, jak się empatia czasem kończy. Skorpion i żółw byli najlepszymi przyjaciółmi. Pewnego dnia stanęli we dwóch nad brzegiem bardzo szerokiej i bardzo głębokiej rzeki, przez którą musieli się przeprawić. Skorpion spojrzał na nią i pokręcił głową. – Nie dam rady. Jest za szeroka. Żółw uśmiechnął się do przyjaciela i rzekł: – Nie martw się. Po prostu wejdziesz mi na grzbiet i przepłyniemy razem. Skorpion wszedł żółwiowi na grzbiet i w mgnieniu oka znaleźli się bezpiecznie po drugiej stronie. Ale gdy już tam byli, skorpion natychmiast ukłuł żółwia. Żółw spojrzał nań przerażony i spytał, wydając ostatnie tchnienie: – Jak mogłeś to zrobić? Byliśmy przyjaciółmi i właśnie uratowałem ci życie. Skorpion skinął głową i odparł smutno: – Masz rację, ale cóż na to poradzę? Jestem skorpionem! Odpowiedz Link Zgłoś
kolter nie zarazisz mnie jadem swojej nienawiści.... 31.07.15, 21:54 jane-panzram napisała: > O empatii to jest taka ładna przypowieść, dobrze pokazuje, jak się empatia czasem kończy. Odpowiedz Link Zgłoś
jane-panzram Re: nie zarazisz mnie jadem swojej nienawiści.... 31.07.15, 22:05 Lol, uruchomił ci się Niesiołowski Przeczytaj moje posty bez emocji, w nich nie ma "jadu nienawiści" (?) tylko ci tłumacze, jak to ludzie widzą. Ochlon i wtedy czytaj. Kolejny to raz, kiedy czytam człowieka pełnego nienawiści do KK, który nie umie czytać bez emocji niczego o muzulmanach. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter dowody niemoto dowody..... 31.07.15, 22:09 jane-panzram napisała: > Lol, uruchomił ci się Niesiołowski oj PISiorki Stefka nie lubią :)) > Przeczytaj moje posty bez emocji, w nich nie ma "jadu nienawiści" (?) tylko ci > tłumacze, jak to ludzie widzą. Ochlon i wtedy czytaj. ty otwórz oczy na to o czym ja piszę, mam inne stanowisko i inne informacje, rozumiesz ?? > Kolejny to raz, kiedy czytam człowieka pełnego nienawiści do KK, który nie umie > czytać bez emocji niczego o muzulmanach. udowodnij ze nienawidzę tej sekty , no dawaj konkrety :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jane-panzram Re: dowody niemoto dowody..... 31.07.15, 22:17 O empatii sama mogę wiele powiedzieć i ta bajeczka dobrze sprawę obrazuje - i to ogólnie w temacie naiwnej empatii. A się oburzyles jakby było na co 😃 A o twej nienawiści wnioskuję po tym, jak piszesz o tej wierzę, o wiernych i o Kościele. Czy u mnie widzisz, abym ja tak o muzulmanach pisała? 😃 Odpowiedz Link Zgłoś
kolter skrajna nienawiść 31.07.15, 22:41 jane-panzram napisała: > O empatii sama mogę wiele powiedzieć i ta bajeczka dobrze sprawę obrazuje - i t > o ogólnie w temacie naiwnej empatii. > A się oburzyles jakby było na co 😃 mnie nie oburza nic poza paskudnym odrzuceniem ludzi w skaranej sytuacji przez nasycone matolstwo > A o twej nienawiści wnioskuję po tym, jak piszesz o tej wierzę, o wiernych i o > Kościele. pisanie prawdy o obłudzie religiantów świadczy o nienawiści ?? > Czy u mnie widzisz, abym ja tak o muzulmanach pisała? 😃 odmawianie im pomocy to skrajny przykład nienawiści do potrzebującego.... Odpowiedz Link Zgłoś
jane-panzram Re: skrajna nienawiść 31.07.15, 22:51 Ta, w Europie przestawiają po mapie "kwoty imigrantów" jak dziecko przestawia olowiane żołnierzyki, a ty do tego jako zwykły człowiek (a nie polityk) dorabiasz głębszą filozofię. I tak to się kręci. Już po II WŚ powinieneś wiedzieć, jak to z tą empatią w Europie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
jane-panzram Re: skrajna nienawiść 31.07.15, 22:54 I nie, nie z empatia do Polaków Tylko do żydów. Tutaj jest to samo: ekspediują imigrantów z Grecji i Włoch z powodu EMPATII? Śmiech. Popatrz na te ich empatie w stosunku do Ukraińców! Odpowiedz Link Zgłoś
kolter już wiesz 31.07.15, 23:11 jane-panzram napisała: > I nie, nie z empatia do Polaków > Tylko do żydów. Tutaj jest to samo: ekspediują imigrantów z Grecji i Włoch z po > wodu EMPATII? Śmiech. > Popatrz na te ich empatie w stosunku do Ukraińców! skąd u mnie krytyka tzw wiernych i ich kleru .... to z powodu waszej parszywej obłudy Odpowiedz Link Zgłoś
kolter idiotyzm 31.07.15, 23:08 jane-panzram napisała: > Ta, w Europie przestawiają po mapie "kwoty imigrantów" jak dziecko przestawia o > lowiane żołnierzyki, a ty do tego jako zwykły człowiek (a nie polityk) dorabias > z głębszą filozofię. > I tak to się kręci. > Już po II WŚ powinieneś wiedzieć, jak to z tą empatią w Europie jest. jednak nie jestes za bystra ,skoro cały czas używasz tego prymitywnego argumentu"popatrz na innych" w dupie mam takie gadki , mi nikt nie odbierze zwykłej ludzkiej przyzwoitości w obliczu tragedii tych ludzi ,wiec bujaj się idiotko Odpowiedz Link Zgłoś
jane-panzram Re: idiotyzm 31.07.15, 23:18 Czy nastanie moment, kiedy zaczniesz czytać bez zbędnych emocji? Widzę że nie. No to zaparz sobie melisę i miłej nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter pominięta :)) 31.07.15, 23:27 jane-panzram napisała: > Czy nastanie moment, kiedy zaczniesz czytać bez zbędnych emocji piszesz takie idiotyzmy ze tylko mi śmiech nad twoją głupotą pozostał ... > Widzę że nie. No to zaparz sobie melisę i miłej nocy. melisę to ty zacznij łykać ze strachu ze cie terroryści na ulicy ominą przy gwałcie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jane-panzram Re: idiotyzm 31.07.15, 23:22 No już zrozumiałam, że masz się za lepszego, nie musisz stale powtarzać. Jak ty z takim poziomem emocji siedzisz w tym dziale Religia, to cud, że ty jeszcze nie wykorkowałeś. Żeby paru postów nie umieć przeczytać bez nabzdyczenia... Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: idiotyzm 31.07.15, 23:30 jane-panzram napisała: > No już zrozumiałam, że masz się za lepszego, nie musisz stale powtarzać. Jak ty > z takim poziomem emocji siedzisz w tym dziale Religia, to cud, że ty jeszcze n > ie wykorkowałeś. Żeby paru postów nie umieć przeczytać bez nabzdyczenia... niunia od początku roku na religii zostawiłem ze 100 moze postów ,dziś tu na tym forum napisałem wiecej , masz stare informacje poza ty ja sie nie nabzdyczam, po prostu tak traktuje kogoś kogo mam za gł.... po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Muzułmanie w Polsce 31.07.15, 22:28 Usprawiedliwień dla odwrócenia się plecami do uchodźców jest tysiąc i ich liczba rośnie z minuty na minutę. Wszystkie są bardzo racjonalne, bardzo przyzwoite i nie do odparcia. Prawie jak troska o nienarodzone zygoty. Powód, żeby uchodźców przyjąć jest jeden i to bidny - przyzwoitość, aka miłość bliźniego albo litość. 1000:1 - marne szanse w tym moralistycznym pokerze. Do tego wybory... Ja zostanę w swoim nieracjonalnym i nieprzyzwoicie litościwym nierealnym świecie. Może dlatego, że kiedyś mi pomożono, chociaż nie uciekałem przed wojną. I że widziałem na własne oczy skutki wojny. Odpowiedz Link Zgłoś
jane-panzram Re: Muzułmanie w Polsce 31.07.15, 22:47 Tak. To wiedz też, że przejmowanie "kwot imigrantów" to element gry z Grecją i Włochami i nacisku na nich, żeby splacali banki. W tym nie ma głębokich pobudek, to pragmatyczna gra. Tak tych ludzi nazywa UE: to są kwoty imigrantów. I wprowadzają cie przy tym w błąd, bo to nie są uciekinierzy przed wojną, tylko przed biedą. Syryjczycy uciekają do miejsc sobie kulturalnie bliższych. Tam wśród "kwot uchodzcow" Syryjczykow jest mały procent. To jeśli chodzi o propagandę lewaków. Ale i prawacy swoją propagandę sieją przy tej okazji. Ponieważ chrześcijanie z Syrii też wcale nie starają się masowo o azyl u nas. Oni starają się pozostać tam, gdzie są, o azyl tutaj starają się w ostateczności. Wola uciekać też do Turcji. Bo to bliska im kultura. O azyl w Europie starają się wcale nie głównie uciekinierzy przed wojną, tylko przed biedą, ile to można tłumaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter udowodnij ..... 31.07.15, 22:49 jane-panzram wyszczała : > O azyl w Europie starają się wcale nie głównie uciekinierzy przed wojną, tylko > przed biedą, ile to można tłumaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
jane-panzram Re: udowodnij ..... 31.07.15, 23:16 Na tych statkach, co doplywaja do Europy, to kogo widzisz? Są to murzyni, mężczyźni. To uciekinierzy z Afryki. Zresztą oni z wielkiej biedy uciekają. Ja na dobrą sprawę tylko uściślam, bo czy wojna, czy bieda, w sytuacji tych ludzi to nie zmienia nic - chcą uciec do lepszego miejsca. Gdyby tacy powiedzmy Ukraińcy uciekli do nas w liczbie 70.000, to myślisz, że tam w Europie kto z kulawą nogą pomyślał o ekspediowaniu ich od nas do innych krajów UE? Jako kwoty imigrantów? Już to widzę, prędzej by atomówka mnie pieprznęła w łeb. Ale tak się składa, że Grecja i Włochy to te kraje, co mają problemy ze splacali długów... I wicie rozumicie... Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Do budy !!! 31.07.15, 23:24 jane-panzram napisała: > Na tych statkach, co doplywaja do Europy, to kogo widzisz? Są to murzyni, mężcz > yźni. To uciekinierzy z Afryki. > > Zresztą oni z wielkiej biedy uciekają. Ja na dobrą sprawę tylko uściślam, bo czy wojna, czy bieda, w sytuacji tych ludzi to nie zmienia nic - chcą uciec do lepszego miejsca. > > > Gdyby tacy powiedzmy Ukraińcy uciekli do nas w liczbie 70.000, to myślisz, że t > am w Europie kto z kulawą nogą pomyślał o ekspediowaniu ich od nas do innych kr > ajów UE? Jako kwoty imigrantów? > Już to widzę, prędzej by atomówka mnie pieprznęła w łeb. do Polski maja trafić uchodźcy z Syrii czyli z obszaru objętego wojną oraz Erytrei ,tam wojna/ krwawa przemoc trwa od 50 ponad lat Odpowiedz Link Zgłoś
jane-panzram Re: Do budy !!! 31.07.15, 23:26 Do budy to możesz siebie wołać. Na skołatane nerwy proponuję ciepłe mleko przed snem. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter nie masz na prochy ?? 31.07.15, 23:32 jane-panzram napisała: > Do budy to możesz siebie wołać. Na skołatane nerwy proponuję ciepłe mleko przed > snem. no a co lekarz ci prochów nie zapisał to mleczkiem sie wspomagasz ?? Odpowiedz Link Zgłoś
jane-panzram Re: nie masz na prochy ?? 31.07.15, 23:37 Idź ty lepiej do popa, a nie mnie tu popierdujesz smrodliwie 😃 Odpowiedz Link Zgłoś
kolter jak to sie ma do wątku ,trollico ?? 31.07.15, 23:41 jane-panzram napisała: > Idź ty lepiej do popa, a nie mnie tu popierdujesz smrodliwie 😃 > Odpowiedz Link Zgłoś
jane-panzram Re: jak to sie ma do wątku ,trollico ?? 31.07.15, 23:46 Tak samo jak twoje popierdywania bez ładu i składu 😃 Ja o wodzie, ty o wojewodzie.szkoda czasu na to, ty mnie lepiej powiedz jak tam romans z polskim francuzem, trolku? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter no i jak to się ma do wątku ,trollico ?? 01.08.15, 00:02 jane-panzram napisała: > Tak samo jak twoje popierdywania bez ładu i składu 😃 > > Ja o wodzie, ty o wojewodzie.szkoda czasu na to, ty mnie lepiej powiedz jak tam > romans z polskim francuzem, trolku? Odpowiedz Link Zgłoś
jane-panzram Re: no i jak to się ma do wątku ,trollico ?? 01.08.15, 00:06 No a jak twoje poetyckie bajdurzenia mają się do wątku? Ty lepiej zajmij się tym, co znasz najlepiej, czyli tematyką końcówki plebana. Musiał mnie rozbawiony uświadomić, że tracę czas na poważne rozmowy z webbrygadą... Odpowiedz Link Zgłoś
kolter kosz dla trolla 01.08.15, 00:10 Autor: jane-panzram ☺ 01.08.15, 00:06 zgłaszam to do kasacji nie mam zamiaru bana przez takie coś ja ty załapać Odpowiedz Link Zgłoś
jane-panzram Re: kosz dla trolla 01.08.15, 00:17 To zgłoś też za jednym zamachem i tę erupcję mądrości: kolter napisał: > > ty co najwyżej możesz nieuku plebanowi wypolerować ... Odpowiedz Link Zgłoś
kolter no a o co chodzi z tym polerowaniem posadzek ?? 01.08.15, 00:19 jane-panzram napisała: > To zgłoś też za jednym zamachem i tę erupcję mądrości: > > kolter napisał: > > > > ty co najwyżej możesz nieuku plebanowi wypolerować ... Odpowiedz Link Zgłoś
jane-panzram Re: no a o co chodzi z tym polerowaniem posadzek 01.08.15, 00:23 Ja mówiłam o końcówce kazania przecież. Co tam panie w Czelabińsku? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter no a jak to eis ma do wątku .... 01.08.15, 00:25 jane-panzram napisała: > Ja mówiłam o końcówce kazania przecież. > Co tam panie w Czelabińsku? Odpowiedz Link Zgłoś
jane-panzram Re: no a jak to eis ma do wątku .... 01.08.15, 00:28 No pytam o to, jak postrzegacie muzulman w Czelabińsku Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: no a jak to się ma do wątku .... 01.08.15, 00:32 jane-panzram napisała: Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Muzułmanie w Polsce 31.07.15, 23:30 Tysiącpierwsze usprawiedliwienie. Bardzo racjonalne. I jak poprzedni tysiąc - bardzo ... Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Muzułmanie w Polsce 31.07.15, 23:35 Ach, przypomniało mi się, że najważniejsze są "wartości". Cash czy przelewem? Odpowiedz Link Zgłoś
jane-panzram Re: Muzułmanie w Polsce 31.07.15, 23:41 Jak możesz! Zamordowałbyś katolika w biały dzień, bo jest ze "zbrodniczego" kościoła, a gadasz o jakichś wartościach? To tam na akademii antykoscielnej uczą takich wysublimowanych rzeczy jak wartości? W dolarach, czy juanach? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Muzułmanie w Polsce 31.07.15, 23:44 jane-panzram napisała: > Jak możesz! Zamordowałbyś katolika w biały dzień, bo jest ze "zbrodniczego" kościoła, a gadasz o jakichś wartościach? ale nie zamordował i nie nawołuje do tego żeby z głodu umierali w jakiś obozach , tak jak ty trollico nawołujesz przeciwko nie muzułmanom a po prostu ludziom !! To tam na akademii antykoscielnej uczą > takich wysublimowanych rzeczy jak wartości? W dolarach, czy juanach? no a kto tobie zaszczepił nienawiść do głodujących dzieci , kobiet i mężczyzn ?? Odpowiedz Link Zgłoś
jane-panzram Re: Muzułmanie w Polsce 31.07.15, 23:51 Powtarzasz się. Co tam panie na wschodzie? Czy zielone ludziki dają się we znaki swoimi nalotami w niezidentyfikowanych pojazdach lądowych? Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Muzułmanie w Polsce 01.08.15, 00:00 Czyli jednak cash, nie tam jakiś niematerialny przelew. Odpowiedz Link Zgłoś
jane-panzram Re: Muzułmanie w Polsce 01.08.15, 00:03 Nie. Cash przelewem. Tak tobie odpowiadam, jak i ty mi, czyli w poetyce Paulo Coelho Odpowiedz Link Zgłoś
rozbawiony77 Re: Muzułmanie w Polsce 01.08.15, 00:05 Daj spokój manowi, to zwykły lewacki mitoman.Na fzd przy podobnym temacie zapytałem go publicznie, czy skoro aż tak gębę ma pełną miłości do imigrantów islamskich, da mi przykład i przyjmie choć jednego zdrowego uchodźcę np.z Albanii(bo to ich nam grecy podsyłają:))) pod swój dach, da mu wikt i opierunek, przyjmie jego system wartości i trochę go poutrzymuje, biedaka. Żebyś widziała, jak ten nieszczęsny lewacki podskakiwacz wił się i wiał gdzi pieprz rośnie, aby tylko nie przyznać, że nie:))) Mały lewaczek w hipsterskim kapelutku, bywalec parad wolności i konwentykli utrzymywanej przez dzianych rodziców-biznesmenów, Krytyki Politycznej. Czyli hejtujące zero:)))))))). Gdyby mu kazano przyjąć JEDNEGO uchodźcę, to by chyba odwoływał się do ONZ. Nie ma siły i inteligencji, by kąsać wrogów jego partiii u władzy, to se przynajmniej z doskoku obsika cudze nogawki. I poujada na KK, bo go nie wysadzą w powietrze ani nie zarżną na youtubie. Kundelek taki, na posyłki... Odpowiedz Link Zgłoś
jane-panzram Re: Muzułmanie w Polsce 01.08.15, 00:12 No właśnie też zauważyłam, że największą miłością i zrozumieniem do muzulman pałają ci, co zarazem pokazują największą nienawiść do KK I skubani faktycznie do siebie za żadne skarby by tych uchodźców nie przyjęli. Ale co się nagardłują na katolików przy tym, jakich to kazań o istocie wiary przy tym nie dadza! 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
kolter nie szczekaj ... 01.08.15, 00:18 jane-panzram napisała: > No właśnie też zauważyłam, że największą miłością i zrozumieniem do muzulman pałają ci, co zarazem pokazują największą nienawiść do KK no a miałaś pokazać te posty pełne nienawiści, na razie nikt poza tobą tu nienawiści do ludzi nie pokazał, skazywanie na brud, chłód ,głód w obozach dzieci czy kobiet to zapewne w twoim prymitywnym umyśle sama miłość i empatia ?? > I skubani faktycznie do siebie za żadne skarby by tych uchodźców nie przyjęli. > Ale co się nagardłują na katolików przy tym, jakich to kazań o istocie wiary przy tym nie dadza! 😁 nie musisz swojej durnoty w ten sposób wykazywać, obstawiam ze ten cały rozbawiony to twój drugi nick Odpowiedz Link Zgłoś
jane-panzram Re: nie szczekaj ... 01.08.15, 00:27 To byś przyjął, czy nie? Bo w końcu nie wiadomo, jakoś tak się określić nie możesz. Nie, mój drugi nick to szwampuch, a trzeci snajper Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: nie szczekaj ... 01.08.15, 00:31 jane-panzram napisała: > To byś przyjął, czy nie? Bo w końcu nie wiadomo, jakoś tak się określić nie możesz. nie manipuluj prymitywnie , nikt do tej pory o to nie nie pytał w tym wątku i i nikt nie prosi np w imieniu rządu o przyjmowanie tych ludzi do prywatnych osób .. > Nie, mój drugi nick to szwampuch, a trzeci snajper lodzia czwarty ... Odpowiedz Link Zgłoś
jane-panzram Re: nie szczekaj ... 01.08.15, 00:37 Ja też nic nie napisałam o tym, czy jestem za przyjmowaniem czy nie, a ty mi bajdurzenia o pisać, mojej wierze, o braku empatii, a nawet, że ja bym muzulman mordowala. Kto więc troluje i pali głupa? Dlatego pytam stosownie do poziomu rozmowy: co tam panie u was na wschodzie. I jak tam w Czelabińsku, webbrygado 😃 Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Ponieważ stanowczo przeciwni są też i ateisci. 01.08.15, 01:05 jane-panzram napisała: > Ja też nic nie napisałam o tym, czy jestem za przyjmowaniem czy nie, a ty mi ba > jdurzenia o pisać, mojej wierze, o braku empatii, a nawet, że ja bym muzulman m > ordowala. Autor: jane-panzram ☺ 31.07.15, 20:08 Ja uważam te działanie rządu za bzdure po prostu. Autor: jane-panzram ☺ 31.07.15, 21:14 Jest to mylne wrażenie. Ponieważ stanowczo przeciwni są też i ateisci. To jest niechęć do przyjmowania KONKRETNYCH obcych, mianowicie obcych muzulman czyli kto jeszcze i co to za argument ?? Odpowiedz Link Zgłoś
jane-panzram Re: Ponieważ stanowczo przeciwni są też i ateisci 01.08.15, 01:35 I co, znalazłeś fragment o tym, czy jestem za czy przeciw? Jest to dla mnie działanie bzdurne, bo ci ludzie nie do nas chcą się dostać, tylko na zachód. Pewnie nawet nie wiedzą, gdzie Polska leży. Będziemy stacją przesiadkową: trafią do nas, ale jak minie określony czas, to przez granice wyjadą na zachód. Skoro UE płaci za tych uchodźców, to po co ich w ogóle przemieszczać? Gdyby mieli do wyboru Grecję czy Polskę, to wybraliby Grecję. Ale UE ich najpierw przetransportuje do nas, żeby oni musieli za x czasu i tak wyjechać tam, gdzie chcieli trafić, czyli do zachodu. Jest to wg mnie bzdura i głupota. Ja akurat bym nie bała się nawet, gdyby ich ośrodek wybudowali w moim sąsiedztwie. Ale ja nie piszę o swoich przekonaniach osobistych, tylko o tym, że cały ten pomysł uważam za poroniony już u zarania. A obawom Polaków się nie dziwię. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter nie odwracaj kota pipą 01.08.15, 07:53 jane-panzram napisała: > I co, znalazłeś fragment o tym, czy jestem za czy przeciw? tak przeciez cytowałem , nie wiesz o czym sa piszesz ?? > Jest to dla mnie działanie bzdurne, bo ci ludzie nie do nas chcą się dostać, ty > lko na zachód. Pewnie nawet nie wiedzą, gdzie Polska leży. Będziemy stacją prze > siadkową: trafią do nas, ale jak minie określony czas, to przez granice wyjadą > na zachód. no i dlatego jesteś przeciwko ich tu wpuszczaniu !!! > Skoro UE płaci za tych uchodźców, to po co ich w ogóle przemieszczać? Gdyby mieli do wyboru Grecję czy Polskę, to wybraliby Grecję. Ale UE ich najpierw przetransportuje do nas, żeby oni musieli za x czasu i tak wyjechać tam, gdzie chciel > i trafić, czyli do zachodu. > Jest to wg mnie bzdura i głupota. > > Ja akurat bym nie bała się nawet, gdyby ich ośrodek wybudowali w moim sąsiedztwe. > Ale ja nie piszę o swoich przekonaniach osobistych, tylko o tym, że cały ten pomysł uważam za poroniony już u zarania. > A obawom Polaków się nie dziwię. kłamiesz , ja akurat ni jak nie umiem zrozumieć niechęć pomagania rozumie to tylko ktos to w sobie ją ma Odpowiedz Link Zgłoś
rozbawiony77 Re: Muzułmanie w Polsce 01.08.15, 00:47 Bo im nie chodzi wcale o muzułmanów, tylko o poplucie na Polskę, a zwłaszcza na KK. Takie tam tchórzliwe chłystki utrzymywane przez rodziców. Gęby pełne prawd wcielonych leninistów, trockistów i innych samowybieralnych maoistów z Brukseli i GW, a gacie pełne strachu, gdy prawdziwego górnika na oczy zobaczą. A już nie daj Bóg z mutrą czy oponą- lewacy typu man przez ruski miesiąc po takim wydarzeniu z domu nie wychodzą. Wiesz Ty, gdzie on widział tę wojnę etniczną? W Chorwacji na wakacjach, w Mostarze na ścianach. A jak mu życie ocalono? Taksówkarz, barczysty męski Bośniak o jędrnych pośladkach (sprawa dla mana ważna!) ocalił go od tego stresującego delikatne nerwy widoku, opowiedział o swoich nieszczęściach, przez co man nie zażądał reszty i wstrząśnięty uznał, że ledwo uniósł życie oraz że on od tej pory będzie kochał muzułmanów jak.... no powiedzmy dalszych kuzynów. Za to jak można najgłębiej:DDD Sorki za opowiastkę, ale wypełnia profil psychologiczny i przechwałki mana, a mnie się deser (creme brulee czy jakoś tak, z czarnymi wiśniami w koniaku spóźnia i przez to cięty trochę jestem na całe to polskie sekciarskie, tępe jak burak pastewny lewactwo. Co życiem się cieszyć za swoje nie umie, bo ma dwie lewe ręce i łby pełne pierza, a tylko smędzi, popluwa na lepszych od siebie, g...wie, ale wszystkich poucza poprawnie politycznie i psuje ludziom kolację zafundowaną przez ciotkę giełdę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Muzułmanie w Polsce 01.08.15, 10:55 > Bo im nie chodzi wcale o muzułmanów, tylko o poplucie na Polskę, a zwłaszcza na > KK. Nie wiem czy twoje poczucie wyższości pozwoli ci to przyjąć do wiadomości, ale nie jesteś Kościołem Katolickim. Nawet, jeżeli jesteś w towarzystwie innych zakompleksionych ksenofobów. Wygląda na oto, że muszę kupić nowe adidasy. Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Muzułmanie w Polsce 01.08.15, 10:43 > Jak możesz! Zamordowałbyś katolika w biały dzień, bo jest ze "zbrodniczego" koś > cioła, Rozumie, że budujesz twoje wyobrażenie o mnie na swojej osobie.... Możesz mi powiedzieć, co mają twoje ksenofobiczne poglądy wspólnego z Kościołem? Bo o tym, że nie mają nic wspólnego, "samarytanko", z nauczaniem Chrystusa nie ulega dyskusji. Nie przykrywaj swojego bydlęctwa autorytetem Kościoła. Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Iran był podbity przez komuchów sowieckbrytyjskich 31.07.15, 21:11 en.wikipedia.org/wiki/Persian_Corridor W roku 1941 Iran został podporządkowany masońsko-bolszewickim zbrodniarzom. Kształcić się bezgłowia bo was wyślemy w beczkach po śledziach do Państwa Islamskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Iran był podbity przez komuchów sowieckbrytyj 31.07.15, 21:14 qwardian napisał: > > en.wikipedia.org/wiki/Persian_Corridor > W roku 1941 Iran został podporządkowany masońsko-bolszewickim zbrodniarzom. Kształcić się bezgłowia bo was wyślemy w beczkach po śledziach do Państwa Islamskiego... ty co najwyżej możesz nieuku plebanowi wypolerować ... Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: Iran był podbity przez komuchów sowieckbrytyj 31.07.15, 21:21 Durniu prawicowo narodowy, poczytaj coś więcej niż trzy zdania z wiki a dopiero potem się odzywaj. Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Iran był podbity przez komuchów sowieckbrytyj 31.07.15, 21:57 Dochodzę do wniosku, że trzeba w Polsce przeprowadzić staranną selekcję genetyczną i wprowadzić kategorie, bo co niektórzy prezentują się jak kaffir z Afryki... Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Iran był podbity przez komuchów sowieckbrytyj 31.07.15, 22:01 qwardian napisał: > > Dochodzę do wniosku, że trzeba w Polsce przeprowadzić staranną selekcję genetyczną i wprowadzić kategorie, bo co niektórzy prezentują się jak kaffir z Afryki. zgłoś taki postulat swojemu upatrzonemu kandydatowi PIS do sejmu Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: Iran był podbity przez komuchów sowieckbrytyj 31.07.15, 22:08 qwardian napisał: qwardian napisał: > > Dochodzę do wniosku, że trzeba w Polsce przeprowadzić staranną selekcję genetyc > zną No proszę Cie , nie zwalaj swojej niepełnosprawności umysłowej na przodków. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Iran był podbity przez komuchów sowieckbrytyj 31.07.15, 22:28 Już jedna selekcje przeprowadziliscie. Niecałe dwa lata rządów pis i prawie milion wyjechał "za chlebem"? Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Iran był podbity przez komuchów sowieckbrytyj 01.08.15, 00:18 x2468 napisał: Dajesz czadu x .A wracając do islamistów ,po jaką cholerę nam potrzebni terroryści w Polsce i nie tacy oni biedni.Widziałem tych biedaków na A4. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Iran był podbity przez komuchów sowieckbrytyj 01.08.15, 00:20 taniarada napisał(a): > x2468 napisał: Dajesz czadu x .A wracając do islamistów ,po jaką cholerę nam potrzebni terroryści w Polsce i nie tacy oni biedni.Widziałem tych biedaków na A4 opa zgłoś do UOP ze wiesz który to terrorysta a dzieciom jak to katolik podaj miskę strawy Odpowiedz Link Zgłoś
rozbawiony77 Re: Iran był podbity przez komuchów sowieckbrytyj 01.08.15, 01:17 Wy tam na Sawuszkina nawet nie wiecie, że uop-u już w Polsce dawno nie ma????:))))) Kto was tam szkolił, Szarik na zmianę ze Stirlitzem?:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 niech te forumowe lewactwo dalej wszelkimi siłami 01.08.15, 01:52 siłami będzie zwalczać polskość (w tym przypadku łapami somalijczyków i erytrejczyków, których wszyscy chcą się pozbyć), to też będą juz niedługo tak spylać, jak ich bracia w wierze czynią to właśnie z pięknej, multikulturowej Szwecji... www.haaretz.com/jewish-world/jewish-world-news/1.667887 idiotów nie sieją, ale będą wyrywać... Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: niech te forumowe lewactwo dalej wszelkimi si 01.08.15, 07:54 bard333 napisał: > siłami będzie zwalczać polskość (w tym przypadku łapami somalijczyków i erytrejczyków, których wszyscy chcą się pozbyć), to też będą juz niedługo tak spylać, > jak ich bracia w wierze czynią to właśnie z pięknej, multikulturowej Szwecji... > > www.haaretz.com/jewish-world/jewish-world-news/1.667887 > > idiotów nie sieją, ale będą wyrywać... > tak debilnego tekstu w całym wątku jeszcze nie było .. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: niech te forumowe lewactwo dalej wszelkimi si 01.08.15, 09:00 Robię wklejkę :irens 18 godzin i 42 minut temu Nie przekonał mnie ten artykuł do "polubienia" muzułmanina. To co muzułmanie robią, to co jest napisane w koranie, to jak traktują kobiety dogłębnie pokazuje czym jest islam, i co to znaczy być muzułmaninem . Państwo islamskie. Dla niedowiarków, proponuję poszukać czym tak naprawdę jest islam i jakimi wartościami się kieruje. Kim był Mahomet, i kogo za ideał człowieka uważają muzułmanie. Nie chcę islamu w Polsce. Nie chcę meczetów w Polsce. Jestem na NIE dla islamizacji Europy. Muzułmanie - wracajcie do domu. Tutaj nie jest wasz dom. Wracajcie do takim samych, jak wy - a będziecie szczęśliwi.I niech tak zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: niech te forumowe lewactwo dalej wszelkimi si 01.08.15, 10:50 taniarada napisał(a): To co muzułmanie ro > bią, to co jest napisane w koranie, to jak traktują kobiety dogłębnie pokazuje > czym jest islam, i co to znaczy być muzułmaninem . tak samo zachowują sie tzw chrześcijanie , od 1945 roku zawsze w którymś rejonie świata jakies tzw chrześcijanie państwo brało udział w jakiejś wojnie nikt inny a USA ( kraj w którym 95 % ludzi deklaruje wiarę w boga)właśnie rozbuchało terroryzmu islamskiego w rozgrywkach przeciwko komunistycznej Rosji kobiety w islamie ? a kobiety w katolickiej Polsce niby nie są np w pracy dyskryminowane , np wykonując pracę analogiczna z mężczyznami jednak za niższą place ?? no a czy twój pleban jest facetem czy kobietą ,czy to nie dyskryminacja ze kapłanem powszechnego kościoła w tym kraju sa tylko faceci ?? >Państwo islamskie. Państwo Islamskie powstało w wyniku tego ze USA zniszczyło w tamtym rejonie świata ustalony latami porządek rzeczy , oni tam nie potrzebowali demokracji ala USA > Dla niedowiarków, proponuję poszukać czym tak naprawdę jest islam i jakimi wartościami się kieruje. niczym to się nie rożni od katolicyzmu z tym ze katolicy w Europie nie mordują już na stosach innowierców , co nie wyklucza ze mordują się jak bestie (vide Ruanda ) ale nie mordują dlatego ze kler został przyhamowany dzięki rewolucji XVIII wieku >Kim był Mahomet, takim urojonym prorokiem jak wasz rojony Jezus > i kogo za ideał człowieka uważają muzułmanie. no popatrz nie papieża z Rzymu :)) > Nie chcę islamu w Polsce. Nie chcę meczetów w Polsce. bo jestes typowym ciemnogrodzianinem katolickim Jestem na NIE dla islamizacji > Europy. Muzułmanie - wracajcie do domu. Tutaj nie jest wasz dom. Wracajcie do > takim samych, jak wy - a będziecie szczęśliwi.I niech tak zostanie. tandeciara nie wie ze Islam w Europie ma się doskonale od VIII wieku , 1200 lat ?? ze Europa jest dziś taką samą dla nich ojczyzną , jak i a zaraza przywleczona do Europy z Palestyny ?? Odpowiedz Link Zgłoś
3.ndd Do ogolnej swiadomosci 01.08.15, 09:06 Zaczerpnięto go z książki dr. Petera Hammonda: Slavery, Terrorism and Islam: The Historical Roots and Contemporary Threat. Oto on: Islam nie jest ani religią, ani kultem - jest pełnym, kompletnym ustrojem. Islam ma religijne, polityczne, ekonomiczne oraz militarne komponenty. Komponnet religijny jest podstawą dla wszystkich innych komponentów. Islamizacja następuje, kiedy w danym kraje jest wystarczająco dużo muzułmanów, aby zaczęli się domagać swoich tak zwanych "praw religijnych". Kiedy poprawne politycznie i multikulturalne społeczeństwa zgadzają się na "rozsądne" muzułmańskie żądania o ich "prawa religijne", po cichu przechodzą także pozostałe komponenty. Tak właśnie to działa: (Źródło danych procentowych - CIA: The World Fact Book (2007)). Dopóki populacja muzułmanów pozostaje w okolicach 1%, są oni postrzegani jako miłująca pokoj mniejszość. W artykułach prasowych, filmach podkreślana jest ich barwna odmienność: USA Odpowiedz Link Zgłoś