Dodaj do ulubionych

A ja się cieszę, że Duda wygrał,

09.08.15, 16:23
zobaczcie jak to forum odżyło, było niemrawe, tylko jakieś trolle zarabiały na kieliszek chleba, tak, to do ciebie, kisiel, a teraz aż kipi od pomysłów, od łapania naszego kłamcy na stolcu prezydenckim, nie minął tydzień, a już dał tyle razy ciała, że aż miło się czyta, po prostu odpowiedni facet na odpowiednim stołku, jeszcze powinien sobie na nos przykleić czerwoną piłkę, wtedy dopiero byłby wiarygodny.
Obserwuj wątek
    • 141288bs Re: A ja się cieszę, że Duda wygrał, 09.08.15, 16:45
      Bronek nie musial przyklejac.
    • dobry-termin Re: A ja się cieszę, że Duda wygrał, 09.08.15, 16:46
      Jak dotychczas to tylko Bronek daje ciała...
      • czan-dra Re: A ja się cieszę, że Duda wygrał, 09.08.15, 16:52
        Widzicie PiSięta drogie, trochę jesteście opóźnieni, albowiem Wasz Duda, już wycofuje się z obietnic, a tak się zarzekał trefniś, że dotrzyma słowa danego, czyli typowy PiSior.
        • jane-panzram Re: A ja się cieszę, że Duda wygrał, 09.08.15, 16:54
          No to chyba też jesteś pisięciem, bo przez 8 lat znosił bez kwiknięcia wycofanie się z wszystkich praktycznie obietnic 😃
        • taniarada Re: A ja się cieszę, że Duda wygrał, 09.08.15, 16:56
          Artykuł poniżej .Mój niedrogi.Nie powiadomili cię towarzysze z Nieobywatelskiej.To Kopacz sobie tak wmówiła.
        • zapijaczony_ryj Jarozbaw niezależnie od przybranej maski zawsze 09.08.15, 17:07
          czan-dra napisał:

> Widzicie PiSięta drogie, trochę jesteście opóźnieni, albowiem Wasz Duda, już wy
          > cofuje się z obietnic, a tak się zarzekał trefniś, że dotrzyma słowa danego, cz
          > yli typowy PiSior.
          >

był oszustem!
          Z Maską Budynia tyz tak ma
        • 141288bs Re: A ja się cieszę, że Duda wygrał, 09.08.15, 20:30
          czan-dra napisał:

> Widzicie PiSięta drogie, trochę jesteście opóźnieni, albowiem Wasz Duda, już wy
          > cofuje się z obietnic, a tak się zarzekał trefniś, że dotrzyma słowa danego, cz
          > yli typowy PiSior.
          >
          - ze co,wycfuje sie? - musisz POwielac klamstwa kopaczki?
      • zapijaczony_ryj Przygłupie-Bronek to Historia! 09.08.15, 17:05
        dobry-termin napisał(a):

> Jak dotychczas to tylko Bronek daje ciała...
        • jane-panzram Re: Przygłupie-Bronek to Historia! 09.08.15, 17:06
          Jak to, Bronek to już dla ciebie historia? :(
          • zapijaczony_ryj Re: Przygłupie-Bronek to Historia! 09.08.15, 17:13
            jane-panzram napisała:

> Jak to, Bronek to już dla ciebie historia? :(

Normalnie, tak jak Kwasniewski , Wypitny, czu Jarozbaw jako jarozbaw, bo teraz występuje pod twarzą Budynia
          • erte2 Re: Przygłupie-Bronek to Historia! 09.08.15, 20:23
            jane-panzram napisała:

Jak to, Bronek to już dla ciebie historia?
            Tak żabciu, niestety ( o ile pod hasłem Bronek miałaś na myśli byłego Prezydenta Bronisława Komorowskiego).
            Prezydentura Bronisława Komorowskiego to już historia. Tak jak Wałęsy, Kwaśniewskiego, Narutowicza, Mościckiego; tak jak rola Piłsudskiego w budowie niepodległej Polski, i jak wielu, wielu innych naszych ważnych rodaków i współobywateli.
            Dzisiaj Bronisław Komorowski jest przez jednych postrzegany jako odpowiedzialny, wyważony i sympatyczny prezydent który co prawda nie dokonywał przełomów jak Wałęsa, nie porywał tłumów jak Paderewski czy nie wygrywał bitew jak Sobieski czy Jagiełło, ale był przewidywalnym i odpowiedzialnym normalnym człowiekiem na normalne czasy.
            Niestety, prymitywna i głupawa część Polaków dostrzegała jedynie nic nieznaczące potknięcia i lapsusy które nie miały żadnego znaczenia, ale stanowiły doskonałą pożywkę dla pisowskiego hejterstwa i chamstwa. I, niestety, tych drugich było nieco więcej.
    • taniarada Re: A ja się cieszę, że Duda wygrał, 09.08.15, 16:47
      Ja też się cieszę ,że ty się cieszysz .Cieczki dostają ci tak pięknie tu hajtują nad Platformą Nieobywatelską .Ty ciągle dajesz ciała ,bo ciągle stawiasz na nie tego konia.Polecam koniecznie:niezalezna.pl/69790-zaklamana-janda-straszyla-duda-i-pis-em-przypomniano-jej-ile-pis-owi-zawdziecza
    • jane-panzram Re: A ja się cieszę, że Duda wygrał, 09.08.15, 16:48
      nie minął tydzień, a już dał tyle
      > razy ciała

W czym mianowicie? 😃
      Bo ja nie widziałam, aby on w czymkolwiek dał ciała.
      Co więc sobie w pięknej główce uroiłeś?
      • taniarada Re: A ja się cieszę, że Duda wygrał, 09.08.15, 16:51
        On już taki urojony od zawsze .I do tego te upały.Nie powinien też żreć tyle czosnku.Bo piana się robi.Z Miśkiem Kamińskim i Giertychem do boju po kamieni kupę.niezalezna.pl/69784-z-zadnych-obietnic-sie-nie-wycofuje-wystapienie-dudy-obejrzalo-ponad-100-tys-internautow
      • czan-dra Re: A ja się cieszę, że Duda wygrał, 09.08.15, 16:54
        Słoneczko, koniecznie zrób użytek z wujka Gugla, i oczom Twym pokaże się co Duda robi z obietnic danych "narodowi".
        • jane-panzram Re: A ja się cieszę, że Duda wygrał, 09.08.15, 16:56
          Misiaczku, a czemu ja mam szukać czegoś, co się ci objawiło? Mam twoich omamów w internecie szukać?😃
    • 13kisiel Re: A ja się cieszę, że Duda wygrał, 09.08.15, 16:49
      Każdy Polak się cieszy że matoł przegrał :-)))
      • czan-dra Re: A ja się cieszę, że Duda wygrał, 09.08.15, 16:55
        Stiopa, a wiesz ty iloma procentami wygrał trefniś?
        A jak tam pogoda w Moskwie?
        • jane-panzram Re: A ja się cieszę, że Duda wygrał, 09.08.15, 16:57
          Wygrał z kimś, kto miał mieć 70%
          Czekasz na trzecią turę?
          • 13kisiel Re: A ja się cieszę, że Duda wygrał, 09.08.15, 17:00
            PAD ma zaufanie Polaków...nie musi wchodzić na krzesło by błyszczeć :-)))
          • czan-dra Re: A ja się cieszę, że Duda wygrał, 09.08.15, 17:03
            Słoneczko, to iloma procentami wygrał trefniś Duda?
            Chodzi mi o realną cyfrę. To chyba nie jest trudne?
            • jane-panzram Re: A ja się cieszę, że Duda wygrał, 09.08.15, 17:05
              Wygrał o tyle, o ile kiedyś Kwach wygrał nad Wałęsą 😃
              • czan-dra Re: A ja się cieszę, że Duda wygrał, 09.08.15, 17:08
                Tak jak przypuszczałem :(
                Szkoda.
                • jane-panzram Re: A ja się cieszę, że Duda wygrał, 09.08.15, 17:12
                  Ty to jakiś nawiedzony. Wygrał, mimo że jeszcze 2 miesiące temu dałbyś sobie rękę uciąć, że przegra. Jedynie miałeś wątpliwości, czy w pierwszej już turze, czy dopiero w drugiej.
                  A teraz podniecasz się, że przegrał o półtora procent.
                  To jest prawie milion głosów 😃
                  • jane-panzram Re: A ja się cieszę, że Duda wygrał, 09.08.15, 17:13
                    Czy t sześćset tysięcy, nie wiem. Jest to pewnie całą ludność Poznania jakiegoś czy Katowic.

Nie masz się czym podniecać. Przegrał to przegrał, a nie "prawie wygrał".
                    • kosel_maruvi Re: A ja się cieszę, że Duda wygrał, 09.08.15, 17:56
                      jane-panzram napisała:

> Czy t sześćset tysięcy, nie wiem. Jest to pewnie całą ludność Poznania jakiegoś
                      > czy Katowic.
                      >
                      > Nie masz się czym podniecać. Przegrał to przegrał, a nie "prawie wygrał".

Jestes pewna, ze nie wygral moralnie ?
                      To byl przez wiele lat modny sposob wygrywania w niektorych kregach.
                      • 13kisiel Re: A ja się cieszę, że Duda wygrał, 09.08.15, 18:01
                        za chwilę wygra PiS...skowyt polszewików będzie bezcenny :-)))
    • zapijaczony_ryj Fakt daje dUdy częściej niz jego idol! 09.08.15, 17:04
      czan-dra napisał:

> zobaczcie jak to forum odżyło, było niemrawe, tylko jakieś trolle zarabiały na
      > kieliszek chleba, tak, to do ciebie, kisiel, a teraz aż kipi od pomysłów, od ła
      > pania naszego kłamcy na stolcu prezydenckim, nie minął tydzień, a już dał tyle
      > razy ciała, że aż miło się czyta, po prostu odpowiedni facet na odpowiednim sto
      > łku, jeszcze powinien sobie na nos przykleić czerwoną piłkę, wtedy dopiero byłb
      > y wiarygodny.
    • volupte Re: A ja się cieszę, że Duda wygrał, 09.08.15, 17:35
      Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło:-)
    • camille_pissarro :-)) 09.08.15, 18:42
      Na jesieni odstawi się Platfusów od żłoba ( w tym przypadku to jest jak najbardziej adekwatne określenie ) , następnie zrobi się audyt 8 rządów oszustów i złodziei - tu jedno z ich ostatnich przedsięwzięć , po następnych 4 latach nie pozostanie po nich śladu :-) , wówczas na tym forum będzie mogło wszelkiej maści lewactwo skowyczeć ( czytaj "wymieniać poglądy " ) , ale większość Polaków nie będzie tymi duperalami zawracać sobie głowy. Nawet objazd demiurga III RP po lewackich redakcjach zachodniej Europy nie zainteresuje technokratów w Brukseli bo na głowie mają poważniejsze problemy niż jakieś idee fixe Michnika o pełzającym coup d'état - amen.
      • czan-dra Re: :-)) 09.08.15, 18:46
        Jakby ci to powiedzieć, byś zrozumiał, może tak, ten post nie jest na temat wątku, poproś kogoś o IQ wyższym od Twojego, co jest nadzwyczaj łatwe, niech ci wytłumaczy o czym jest ten wątek.
        • camille_pissarro Re: :-)) 09.08.15, 18:57
          Czego nie zrozumiałeś idioto z przekazu ? Wyraźnie napisałem , że będziecie mogli na tym forum skowyczeć czyli w waszej, lewackiej nomenklaturze wymieniać poglądy. A czy ten wasz skowyt będzie ożywczy , śmiem wątpić :-)
          • czan-dra Re: :-)) 09.08.15, 19:06
            Nadal upośledzony przygłupie nie zrozumiałeś o czym jest wątek? Dlaczego mnie to nie dziwi?
            A lewaka to w rodzinie poszukaj, pewnie daleko nie musisz prostaku.
            • camille_pissarro Re: :-)) 09.08.15, 19:18
              Durniu, słusznie ci "Wawerka" zwróciła uwagę, byś baczniej przyjrzał się swojej sygnaturce i się do nie zastosował , bo twe wynurzenia nie są warte funta kłaków, do tego intelektualny impotencie nie jesteś w stanie zajarzyć prostego przekazu :-)
              • czan-dra Re: :-)) 09.08.15, 19:31
                No, dobra zbłaźniłeś się jak zwykle, i teraz spadaj stąd trollu, dopóki mam dobry humor i toleruję cię idioto, bo wiem żeś upośledzony.
                EOT.
      • behemot17-13 Re: :-)) 09.08.15, 19:16
        Jesteś niewiarygodny w roli przepowiadacza. Przypomnij sobie swoje krakanie - benzyna już już powyżej 6 zeta, tu, na tym forum. Jest?
        • camille_pissarro :-) 09.08.15, 19:40
          Gwoli ścisłości to HGW wieszczyła , że 1 l benzyny będzie gdy PiS dojdzie do władzy, a tymczasem , za rządów PO cena benzyny osiągnęła 6,00 PLN ( ja tyle płaciłem przynajmniej kilka tankowań na BP ), zatem nie bardzo kojarzę mój post , w którym wieszczyłem , ze benzyna będzie po 6,00 PLN, raczej pisałem o faktach, że ta benzyna właśnie tyle kosztowała :-)
          • behemot17-13 Re: :-) 09.08.15, 20:00
            Nie będę szukał, Tobie też zapewne nie będzie się chciało. Był taki wpis zamieszczony przez Ciebie, był i nie w kontekście wypowiedzi p. prezydent. Wówczas benzyna faktycznie była na granicy 6 zeta, ale jednak.
    • w_v_w Re: A ja się cieszę, że Duda wygrał, 09.08.15, 18:48
      czandra, czytaj czesciej swoja sygnaturke i stosuj :)
        • czan-dra Re: Ludzie sie też radują :-) 09.08.15, 19:04
          No i widzisz Stiopa, już nie piszesz, że wszyscy, będą z ciebie ludzie, jak na ruska jesteś całkiem zmyślny.
      • camille_pissarro Re: A ja się cieszę, że Duda wygrał, 09.08.15, 19:04
        :-) słuszna uwaga, na jego miejscu po tym twoim wpisie, powinien ja bezzwłocznie zmienić:-)
    • ukos Platforma w opozycji była piorunująco skuteczna 09.08.15, 19:20
      czan-dra napisał:

> forum odżyło, było niemrawe, tylko jakieś trolle zarabiały
      > na kieliszek chleba, tak, to do ciebie, kisiel, a teraz aż kipi
      > od pomysłów, od łapania naszego kłamcy na stolcu prezydenckim,
      > nie minął tydzień, a już dał tyle razy ciała, że aż miło się czyta

PiSowskie trolle są teraz bardzo butne, bo z powodu zaawansowanej sklerozy nie pamiętają jakie baty obrywali ich partyja, PrzesPan i PanPrezydętTysiąclecia w latach 2005-2007. Jeśli wygrają, to znowu tak będzie, znowu "nie dadzą radĘ" (oryginalna deklinacja PrezesPana) i po krótkim czasie znów czmychną jak niemyci.
      • camille_pissarro Re: Platforma w opozycji była piorunująco skutecz 09.08.15, 19:44
        To już historia. Dzięki zręcznej socjotechnice picera z Sopotu et consortes tak było , nie ma co tego wspominać, dziś mamy zgoła inna rzeczywistość po 8 latach rządów oszustów i złodziei...
    • wiosnaludzikow Re: A ja się cieszę, że Duda wygrał, 09.08.15, 20:25
      czan-dra napisał:

> zobaczcie jak to forum odżyło, było niemrawe, tylko jakieś trolle zarabiały na
      > kieliszek chleba, tak, to do ciebie, kisiel,
      Zawodowy troll zarzuca zawodowemu trollowi, że jest zawodowym trollem. Ty się upiłeś czandra :) ...czy tak na serio, bez wstydu.
      • czan-dra Re: A ja się cieszę, że Duda wygrał, 09.08.15, 20:34
        Ten jeden, ostatni raz, odpowiem ci trollu, ja nie mam bana na zakładanie wątków a ty trollu masz, czyli, jak ze mnie troll, a jaki z ciebie, ty nawet nie jesteś zawodowym trollem, bo przy tym fachu coś trzeba umieć, a ty jesteś tak ograniczony, ,ze nawet na zawodowstwo byś się amatorzyno nie załapał, reasumując, jesteś takim trollem z upodobania, podobno to można leczyć, chociaż w twoim przypadku, to bezcelowe.

PS. Celowo ty, piszę z małej, bo na szacunek to trzeba zasłużyć.
      • w_v_w Re: A ja się cieszę, że Duda wygrał, 09.08.15, 21:49
        niektorzy pisza, ze FK odzylo a mi sie wydaje, ze to tchnienie przedsmiertne :D:D:D
    • bard333 bożżż... jaki ty głupi jesteś... 09.08.15, 22:29
      pokazałeś właśnie, kto jest chejterem, do tej pory mało było postów wyciągniętych z doopy, bo jeśli ktoś dowalał brąkowi, to tylko za te durnoctwa, które wyprawiał.

Teraz pełowskie bydełko wierzga z radości, że może wreszcie rzygać bezinteresownie...

Róbcie tak dalej...:) na jesieni będziecie mieli jeszcze więcej okazji do hejtu...;)

na szczęście większość z was to emeryci...

szykujecie następnego cybę?
      • religijnych.uczuc.obraza Łżesz ormowcu 10.08.15, 09:48
        Bronkowi np. dowalano za krzesło, którego nie było.
    • haen2010 Cieszyć się? 10.08.15, 08:28
      Że Bronuś przegrał? Nie ma powodu. Bronuś był po prostu rzetelny dupek od starych solidaruchów, mocno nierozgarnięty. Nie szkodzić - to była jego dewiza.

Dał dupy sam, na własny rachunek. Nie chciało mu się. Teraz kolej na platformę. Nieszczęścia chodzą seriami, gdyż kreują je nieudacznicy.
      • w_v_w Re: Cieszyć się? 10.08.15, 17:52
        Wpierdy nalezaly sie Brakowi!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka