Dodaj do ulubionych

Konieczne jest dodanie 1 pytania do referendum

21.08.15, 14:03
Czy jesteś za delegalizacją PO i PSL.
Obserwuj wątek
    • kotek.filemon Re: Konieczne jest dodanie 1 pytania do referendu 21.08.15, 14:04
      A delegalizacja PiSs?
      • volupte Re: Konieczne jest dodanie 1 pytania do referendu 21.08.15, 14:05
        No pewnie też.
    • ayran Re: Konieczne jest dodanie 1 pytania do referendu 21.08.15, 14:13
      Póki co, o delegalizacji organizacji politycznych, społecznych, sportowych czy jakichkolwiek innych, decydują w Polsce sądy. Rozumiem, że jak na prawdziwego pisiaka i genetycznego patriotę przystało, uważasz pozostawienie tak oczywistej sprawy w rękach takich moralnych degeneratów jak sędziowie, za przejaw braku patriotyzmu, ale proponuję, byś zamiast kosztownej drogi referendalnej po prostu poczekał na zdobycie przez PiS bezwzględnej (a najlepiej konstytucyjnej) większości w Sejmie i w Senacie.
      • artexe Re: Konieczne jest dodanie 1 pytania do referendu 21.08.15, 14:23
        ayran napisał:

> Póki co, o delegalizacji organizacji politycznych, społecznych, sportowych czy
        > jakichkolwiek innych, decydują w Polsce sądy. Rozumiem, że jak na prawdziwego p
        > isiaka i genetycznego patriotę przystało, uważasz pozostawienie tak oczywistej
        > sprawy w rękach takich moralnych degeneratów jak sędziowie, za przejaw braku pa
        > triotyzmu, ale proponuję, byś zamiast kosztownej drogi referendalnej po prostu
        > poczekał na zdobycie przez PiS bezwzględnej (a najlepiej konstytucyjnej) większ
        > ości w Sejmie i w Senacie.

Ty, jesteś tylko prawdą i drogą o sprawiedliwości.
        Ne wiem, tylko dlaczego ne protestowałeś, kiedy te same bzdury o delegalizacji PiS wypowiadali na tym forum kumple z twojej formacji- czyli z PO.
        • ayran Re: Konieczne jest dodanie 1 pytania do referendu 21.08.15, 14:40
          Pewnie z tego samego powodu, dla którego i teraz nie protestuję.
          Wedle twojej szkoły czytania ze zrozumieniem mój wpis zawiera jakiś protest? W którym fragmencie?
          • artexe Re: Konieczne jest dodanie 1 pytania do referendu 21.08.15, 14:44
            ayran napisał:

> Pewnie z tego samego powodu, dla którego i teraz nie protestuję.
            > Wedle twojej szkoły czytania ze zrozumieniem mój wpis zawiera jakiś protest? W
            > którym fragmencie?

Według mojej szkoły zawiera przynajmniej dezaprobatę do autora wpisu.
            Wystarczy?
            • ayran Re: Konieczne jest dodanie 1 pytania do referendu 21.08.15, 14:45
              Szkoła jak szkoła - pewnie za dyplomami tej szkoły nikt się specjalnie nie rozbija.
              Mój wpis jest w całości kpiną z treści wpisu.
    • oszolomm-z-radia-maryja proponuję pytanie o kare smierci 21.08.15, 14:32
      w kontekście tego co się stało w Kamiennej Gorze
      • artexe Re: proponuję pytanie o kare smierci 21.08.15, 14:36
        oszolomm-z-radia-maryja napisał:

> w kontekście tego co się stało w Kamiennej Gorze

Mówisz...śmierć za śmierć? Czy to, cokolwiek pomoże tej ofierze zbrodniarza?
        • oszolomm-z-radia-maryja Re: proponuję pytanie o kare smierci 21.08.15, 15:21
          ofierze nie ale może to spowoduje że więcej tych ofiar już nie będzie
          • yoma Re: proponuję pytanie o kare smierci 21.08.15, 15:32
            Weź siekierę, włam się do aresztu, walnij mordercę w łeb i przestań nudzić.
          • sverir Re: proponuję pytanie o kare smierci 21.08.15, 18:59
            > ofierze nie ale może to spowoduje że więcej tych ofiar już nie będzie

Prawo powinno dopuścić wszelkie gwałty na tobie. Ofiarom nie pomoże, ale może ich więcej nie będzie. Jak się taki jeden z drugim na tobie wyżyje, to nie będzie myślał potem o głupotach.
    • wagonetka jestem za delegalizacją nicki.santoro 21.08.15, 15:22
      bez referendum
    • maszmi Re: Konieczne jest dodanie 1 pytania do referendu 21.08.15, 18:44
      czy jesteś za wydłużeniem urlopu?
      • artexe Re: Konieczne jest dodanie 1 pytania do referendu 21.08.15, 19:55
        maszmi napisała:

> czy jesteś za wydłużeniem urlopu?

Yes,yes, yes....cytując autora tego powiedzenia,czyli klasyka.

• wiosnaludzikow proponuję dodanie 1 pytania 21.08.15, 20:30
      Czy chcesz finansować alkohol , żarcie i hotele dla działaczy kierowniczej partii:
      wpolityce.pl/polityka/262855-szok-impreza-zarcie-i-woda-za-darmo-mloda-dzialaczka-po-o-kulisach-wyjazdu-do-kopacz-po-ujawnieniu-nagrania-rezygnuje
      • artexe Re: proponuję dodanie 1 pytania 21.08.15, 20:43
        wiosnaludzikow napisał:

> Czy chcesz finansować alkohol , żarcie i hotele dla działaczy kierowniczej part
        > ii:
        > wpolityce.pl/polityka/262855-szok-impreza-zarcie-i-woda-za-darmo-mloda-dzialaczka-po-o-kulisach-wyjazdu-do-kopacz-po-ujawnieniu-nagrania-rezygnuje

To za proste pytanie...wiadomo, że władza może więcej.
        • wiosnaludzikow Re: proponuję dodanie 1 pytania 21.08.15, 21:23
          > To za proste pytanie...wiadomo, że władza może więcej.
          ...i jakie trudne bo admin/cenzor PO natychmiast mój wątek z tym tematem wyciął na Oślą.
          • artexe Re: proponuję dodanie 1 pytania 21.08.15, 21:26
            wiosnaludzikow napisał:

> > To za proste pytanie...wiadomo, że władza może więcej.
            > ...i jakie trudne bo admin/cenzor PO natychmiast mój wątek z tym tematem wyciął
            > na Oślą.

Wiem kim jest opiekun tego forum.
            To intelektualna nędza.
    • 13kisiel Re: Konieczne jest dodanie 1 pytania do referendu 21.08.15, 20:40
      Yes,Yes,Yes :-)))
      • nachlany_wolak Re: Konieczne jest dodanie 1 pytania do referendu 21.08.15, 21:28
        Co jest lepsze kisiel czy budyń
    • sclavus Re: Konieczne jest dodanie 1 pytania do referendu 21.08.15, 21:32
      sam się zdelegalizuj - tak będzie przyjemniej... :D:D:D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka