nicki.santoro 21.08.15, 14:03 Czy jesteś za delegalizacją PO i PSL. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kotek.filemon Re: Konieczne jest dodanie 1 pytania do referendu 21.08.15, 14:04 A delegalizacja PiSs? Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Konieczne jest dodanie 1 pytania do referendu 21.08.15, 14:05 No pewnie też. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Konieczne jest dodanie 1 pytania do referendu 21.08.15, 14:13 Póki co, o delegalizacji organizacji politycznych, społecznych, sportowych czy jakichkolwiek innych, decydują w Polsce sądy. Rozumiem, że jak na prawdziwego pisiaka i genetycznego patriotę przystało, uważasz pozostawienie tak oczywistej sprawy w rękach takich moralnych degeneratów jak sędziowie, za przejaw braku patriotyzmu, ale proponuję, byś zamiast kosztownej drogi referendalnej po prostu poczekał na zdobycie przez PiS bezwzględnej (a najlepiej konstytucyjnej) większości w Sejmie i w Senacie. Odpowiedz Link Zgłoś
artexe Re: Konieczne jest dodanie 1 pytania do referendu 21.08.15, 14:23 ayran napisał: > Póki co, o delegalizacji organizacji politycznych, społecznych, sportowych czy > jakichkolwiek innych, decydują w Polsce sądy. Rozumiem, że jak na prawdziwego p > isiaka i genetycznego patriotę przystało, uważasz pozostawienie tak oczywistej > sprawy w rękach takich moralnych degeneratów jak sędziowie, za przejaw braku pa > triotyzmu, ale proponuję, byś zamiast kosztownej drogi referendalnej po prostu > poczekał na zdobycie przez PiS bezwzględnej (a najlepiej konstytucyjnej) większ > ości w Sejmie i w Senacie. Ty, jesteś tylko prawdą i drogą o sprawiedliwości. Ne wiem, tylko dlaczego ne protestowałeś, kiedy te same bzdury o delegalizacji PiS wypowiadali na tym forum kumple z twojej formacji- czyli z PO. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Konieczne jest dodanie 1 pytania do referendu 21.08.15, 14:40 Pewnie z tego samego powodu, dla którego i teraz nie protestuję. Wedle twojej szkoły czytania ze zrozumieniem mój wpis zawiera jakiś protest? W którym fragmencie? Odpowiedz Link Zgłoś
artexe Re: Konieczne jest dodanie 1 pytania do referendu 21.08.15, 14:44 ayran napisał: > Pewnie z tego samego powodu, dla którego i teraz nie protestuję. > Wedle twojej szkoły czytania ze zrozumieniem mój wpis zawiera jakiś protest? W > którym fragmencie? Według mojej szkoły zawiera przynajmniej dezaprobatę do autora wpisu. Wystarczy? Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Konieczne jest dodanie 1 pytania do referendu 21.08.15, 14:45 Szkoła jak szkoła - pewnie za dyplomami tej szkoły nikt się specjalnie nie rozbija. Mój wpis jest w całości kpiną z treści wpisu. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolomm-z-radia-maryja proponuję pytanie o kare smierci 21.08.15, 14:32 w kontekście tego co się stało w Kamiennej Gorze Odpowiedz Link Zgłoś
artexe Re: proponuję pytanie o kare smierci 21.08.15, 14:36 oszolomm-z-radia-maryja napisał: > w kontekście tego co się stało w Kamiennej Gorze Mówisz...śmierć za śmierć? Czy to, cokolwiek pomoże tej ofierze zbrodniarza? Odpowiedz Link Zgłoś
oszolomm-z-radia-maryja Re: proponuję pytanie o kare smierci 21.08.15, 15:21 ofierze nie ale może to spowoduje że więcej tych ofiar już nie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: proponuję pytanie o kare smierci 21.08.15, 15:32 Weź siekierę, włam się do aresztu, walnij mordercę w łeb i przestań nudzić. Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: proponuję pytanie o kare smierci 21.08.15, 18:59 > ofierze nie ale może to spowoduje że więcej tych ofiar już nie będzie Prawo powinno dopuścić wszelkie gwałty na tobie. Ofiarom nie pomoże, ale może ich więcej nie będzie. Jak się taki jeden z drugim na tobie wyżyje, to nie będzie myślał potem o głupotach. Odpowiedz Link Zgłoś
maszmi Re: Konieczne jest dodanie 1 pytania do referendu 21.08.15, 18:44 czy jesteś za wydłużeniem urlopu? Odpowiedz Link Zgłoś
artexe Re: Konieczne jest dodanie 1 pytania do referendu 21.08.15, 19:55 maszmi napisała: > czy jesteś za wydłużeniem urlopu? Yes,yes, yes....cytując autora tego powiedzenia,czyli klasyka. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow proponuję dodanie 1 pytania 21.08.15, 20:30 Czy chcesz finansować alkohol , żarcie i hotele dla działaczy kierowniczej partii: wpolityce.pl/polityka/262855-szok-impreza-zarcie-i-woda-za-darmo-mloda-dzialaczka-po-o-kulisach-wyjazdu-do-kopacz-po-ujawnieniu-nagrania-rezygnuje Odpowiedz Link Zgłoś
artexe Re: proponuję dodanie 1 pytania 21.08.15, 20:43 wiosnaludzikow napisał: > Czy chcesz finansować alkohol , żarcie i hotele dla działaczy kierowniczej part > ii: > wpolityce.pl/polityka/262855-szok-impreza-zarcie-i-woda-za-darmo-mloda-dzialaczka-po-o-kulisach-wyjazdu-do-kopacz-po-ujawnieniu-nagrania-rezygnuje To za proste pytanie...wiadomo, że władza może więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: proponuję dodanie 1 pytania 21.08.15, 21:23 > To za proste pytanie...wiadomo, że władza może więcej. ...i jakie trudne bo admin/cenzor PO natychmiast mój wątek z tym tematem wyciął na Oślą. Odpowiedz Link Zgłoś
artexe Re: proponuję dodanie 1 pytania 21.08.15, 21:26 wiosnaludzikow napisał: > > To za proste pytanie...wiadomo, że władza może więcej. > ...i jakie trudne bo admin/cenzor PO natychmiast mój wątek z tym tematem wyciął > na Oślą. Wiem kim jest opiekun tego forum. To intelektualna nędza. Odpowiedz Link Zgłoś
13kisiel Re: Konieczne jest dodanie 1 pytania do referendu 21.08.15, 20:40 Yes,Yes,Yes :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
nachlany_wolak Re: Konieczne jest dodanie 1 pytania do referendu 21.08.15, 21:28 Co jest lepsze kisiel czy budyń Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Konieczne jest dodanie 1 pytania do referendu 21.08.15, 21:32 sam się zdelegalizuj - tak będzie przyjemniej... :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś