Dodaj do ulubionych

czy Donald jest bezpieczny w Brukseli?

27.08.15, 20:37
generalnie to martwie sie o Dude a Ryzy mi zwisa
Generalnie uprzedzam, ze gdyby Dudzie stala sie jakas krzywda to wiadomo co sie stanie z tymi wszystkimi , ktorzy bruzdzili
Ale biorac pod uwage obecne scenariusze I wiesci roznej tresci o nowych tasmach , mimo wszystko wolalbym by Donalda przewiezli kibitka do Polski I by tu stanal przed sadem niz by zginal w dziwnych okolicznosciach bo to I tak nie pomoze a nagran jest ponoc 700-set
Obserwuj wątek
    • ayran Re: czy Donald jest bezpieczny w Brukseli? 28.08.15, 08:30
      krystian71 napisała:

> Generalnie uprzedzam, ze gdyby Dudzie stala sie jakas krzywda to wiadomo co sie
      > stanie z tymi wszystkimi , ktorzy bruzdzili

A jaśnie byś nie potrafił? Jaka "krzywda" Dudy łapie się na owo "wiadomo co się stanie"? Czy na przykład wyciąganie łgarstw i oszustw Dudy (krzywda) przez forumowiczów (ci co brużdżą) łapie się na twoją zawoalowaną pogróżkę? Jeśli tak, to bardzom ciekaw, co też się z nimi stanie.
      • 0zdunka Re: czy Donald jest bezpieczny w Brukseli? 28.08.15, 08:42
        oddzielaj jakoś cytat z instrukcji od słów własnych
      • krystian71 nie strasze , nawet nie ostrzegam 28.08.15, 12:52
        ayran napisał:

> krystian71 napisała:
        >
        > > Generalnie uprzedzam, ze gdyby Dudzie stala sie jakas krzywda to wiadomo
        > co sie
        > > stanie z tymi wszystkimi , ktorzy bruzdzili
        >
        > A jaśnie byś nie potrafił? Jaka "krzywda" Dudy łapie się na owo "wiadomo co się
        > stanie"? Czy na przykład wyciąganie łgarstw i oszustw Dudy (krzywda) przez for
        > umowiczów (ci co brużdżą) łapie się na twoją zawoalowaną pogróżkę? Jeśli tak, t
        > o bardzom ciekaw, co też się z nimi stanie.
        >,

bo jestem pewien ze wszystkie BOR-y doskonale wiedza o tym , ze wegierski wariant zawsze jest mozliwy.Ten z 56-tego gdy czerwonoarmiejcy sciagali z latarni kolyszace sie pakunki
        Wiec bedzie strzezony bardziej niz Papa za czasow Jaruzela.
        Z Ryzym Donkiem inna sprawa , mafia nie zna sie na polityce , a przynajmniej inne ma priorytety
        • ayran Re: nie strasze , nawet nie ostrzegam 28.08.15, 13:02
          Czyli podsumowując ten niezborny bełkot. Pisząc:

"generalnie to martwie sie o Dude" chciałeś napisać, że nie martwisz się o Dudę, bo wiesz, że jest bezpieczny?

A z kolei zdanie: "Generalnie uprzedzam, ze gdyby Dudzie stala sie jakas krzywda to wiadomo co sie stanie z tymi wszystkimi , ktorzy bruździli"

w kontekście poprzedniego (Dudzie nic nie grozi, bo będzie pilnie strzeżony), to czysta figura retoryczna? A kim są ci, którzy bruździli i co miałoby się z nimi stać, gdyby się okazało, że jednak Duda nie jest aż tak dobrze strzeżony?

A może (trudno to wykluczyć), w twoich niezbornych wywodach, chodzi o coś zupełnie innego?

a Ryzy mi zwisa
          Generalnie uprzedzam, ze gdyby Dudzie stala sie jakas krzywda to wiadomo co sie stanie z tymi wszystkimi , ktorzy bruzdzili
          • krystian71 jasne ze jestem niespokojny 28.08.15, 13:21
            mimo calej sympatii dla DUDY wizja wojny domowej w MOIM kraju to nie jest sprawa nad kora mozna przejsc spokojnie
            Z ksiazki Rotha wynika do czego potrafia posunac sie fanatycy bez ojczyzny
            Jak sadzisz , czy o tym bedzie rozmawial Duda z Merkel?
            Specjalne dla ciebie jasniej , bo widze , ze masz problem z percepcja...
            Czy Prezydent Duda w prywatnej rozmowie z Merkel wspomni o zawartosci archiwow BND ew.polityce kadrowej koncernu Axel Springer ?
            Wiesz albo I nie...
            Tak sie uprawia dyplomacje , przez wysuwanie propozycji na wyrost by mozna bylo ciut ustapic I zadowolic sie sukcesem na innym polu
            moze wrak , moze dekarbonizacja , moze bazy :)))
            • ayran Re: jasne ze jestem niespokojny 28.08.15, 13:31
              krystian71 napisała:

> Czy Prezydent Duda w prywatnej rozmowie z Merkel wspomni o zawartosci archiwow
              > BND ew.polityce kadrowej koncernu Axel Springer ?

Myślę, że nie wspomni. Choć nie jest nadzwyczajnie lotny, to ma dość rozumu by wiedzieć, że z plecenia takich bredni nie odniesie żadnych korzyści.

> Tak sie uprawia dyplomacje , przez wysuwanie propozycji na wyrost by mozna bylo
              > ciut ustapic I zadowolic sie sukcesem na innym polu
              > moze wrak , moze dekarbonizacja , moze bazy :)))

Na pewno wszystkie trzy. Przede wszystkim, ze spotkania z Merkel wyjdzie z zapewnieniem, ze wrak już wkrótce wróci do Polski.
              • krystian71 bardziej od wraku interesuje mnie zawartosc archiw 28.08.15, 14:18
                BND I miedzynarodowe sledstwo , a to chyba juz tuz-tuz :)))
                • ayran Re: bardziej od wraku interesuje mnie zawartosc a 28.08.15, 14:28
                  Z cała pewnością. Duda to załatwi dzisiaj z Merkel, a wraca, zdaje się jutro, tak że w niedzielę, a najpóźniej w poniedziałek, międzynarodowe śledztwo ruszy pełna parą. A w jakiej sprawie, że tak z ciekawości dopytam?
                  • krystian71 Re: bardziej od wraku interesuje mnie zawartosc a 28.08.15, 14:36
                    parezja.pl/glen-jorgensen-przyczyna-katastrofy-smolenskiej-byl-szereg-eksplozji/
                    • ayran Re: bardziej od wraku interesuje mnie zawartosc a 28.08.15, 14:47
                      Rozumiem. Duda pójdzie do Merkel (doktor fizyki) z rewelacjami duńskiego obsesjonata w ręku i wyjdzie z jej gabinetu z gwarancją międzynarodowego śledztwa. Ciekawe jaką kwotę miałbyś odwagę postawić za tym scenariuszem, bo ja jestem gotów zakład przyjąć na każdą.
                    • ayran Re: bardziej od wraku interesuje mnie zawartosc a 28.08.15, 14:52
                      przystojny facet, swoją drogą:

wiadomosci.onet.pl/kraj/ewa-stankiewicz-i-glenn-j-rgensen-wzieli-slub/92yq9e
                      • krystian71 nie mnie oceniac , spytam swoja Jolke 28.08.15, 15:11
                        jak w Koscielu - musi kawaler
    • laweta2014 Re: czy Donald jest bezpieczny w Brukseli? 28.08.15, 08:35
      Chyba wiedział co robi kiedy sprzedawał obcemu wywiadowi ( TW OSKAR) + konsekwencje teraz dupa blada
      • gelati Moze sie pojawic miedzynarodowy list gonczy 28.08.15, 08:46
        Za duzo mowil Kulczykowi.
    • dystans4 Re: czy Donald jest bezpieczny w Brukseli? 28.08.15, 09:36
      Jeśli tylko nie odwiedzi go prezes, wróć! - seryjny samobójca, to jak najbardziej bezpieczny.
    • 13kisiel Re: czy Donald jest bezpieczny w Brukseli? 28.08.15, 12:12
      śmiał się z kiboli strzelał do nich aż uciekł :-)))
    • 0zdunka Re: czy Donald jest bezpieczny w Brukseli? 28.08.15, 12:27
      Doopa Grasia bardziej zagrożona bo to on jest tym ogniwem łączącym korporację niemieckie przez BND z Tuskiem.
    • retrofag Re: czy Donald jest bezpieczny w Brukseli? 28.08.15, 12:31
      Jest bezpieczniejszy od ciebie.
      • krystian71 ja sie nie boje , ja mam raka n/t 28.08.15, 15:47

• szwampuch58 Re: Uwaga, skup sie teraz... 28.08.15, 14:30
      ...chamowaty kartoflu odpowiadam :Jest
      • krystian71 musisz strescic swoimi slowami 28.08.15, 14:39
        nie otwieram linkow od szwabspukow
    • adam81w Re: czy Donald jest bezpieczny w Brukseli? 28.08.15, 14:50
      Zgadzam się.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka