artexe 28.08.15, 09:54 Stanął przed Boskim Trybunałem. Nie chciał się stawić przed ziemskim, to bozia wezwała go do swojego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
artexe Re: Zaszczuli go 28.08.15, 10:00 indeed4 napisał: > tak jak Radka Sikorskiego... > > Radka zaszczuli na pewno, pan Bóg zlitował się nad Wesołowskim i uwolnił go od tych, którzy go zaszczuli. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Zaszczuli go 28.08.15, 10:02 W mojej opinii jak B. Blidę. I co więcej - jak rzeczone - również ma szanse na zostanie świętym. Odpowiedz Link Zgłoś
artexe Re: Zaszczuli go 28.08.15, 10:03 tw_wielgus napisał: > W mojej opinii jak B. Blidę. > I co więcej - jak rzeczone - również ma szanse na zostanie świętym. Eeee, porównanie do Blidy nietrafione. Raczej do Sawickiej, Odpowiedz Link Zgłoś
artexe Re: Czy poszedł do nieba? 28.08.15, 10:32 lumpior napisał: > Może msze,pomniki? Watykan nie podał, czy poszedł od razu do nieba, czy,musi najpierw stanąć przed Lucyferem. Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: będzie patronem pedofilów 28.08.15, 11:43 No i może starych kawalerów,panien dewotek. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Zaszczuli go 28.08.15, 11:52 tw_wielgus napisał: > W mojej opinii jak B. Blidę. > I co więcej - jak rzeczone - również ma szanse na zostanie świętym. Obok św. Mikołaja może zostać drugim świętym pedofilem. Odpowiedz Link Zgłoś
13kisiel Re: Arcybiskup Wesołowski 28.08.15, 11:57 lewackie polskojęzyczne media go zaszczuły a Romana nie Odpowiedz Link Zgłoś
artexe Re: Arcybiskup Wesołowski 28.08.15, 12:35 13kisiel napisał: > lewackie polskojęzyczne media go zaszczuły a Romana nie > BINGO kisiel !!!!!!! ty, to masz łep. Odpowiedz Link Zgłoś
nachlany_wolak kisiel i ty to jedna i ta sama łysa osoba 28.08.15, 13:27 jak ty staniesz przed Najwyższym weź ze sobą egzemplarz "Niezależnych inicjatyw..." Odpowiedz Link Zgłoś