volupte 03.09.15, 21:53 .....o Polsce a rzeczywistosć.natemat.pl/153479,polska-krajem-ogromnych-nierownosci-falsz-ekonomista-na-twitterze-obala-gospodarcze-bzdury-pis-u Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
superspec Bez nierówności nie ma kapitalizmu! 03.09.15, 21:59 A jak za PO one maleją to ta partia jest socjalistyczna. Dziękuję za dowód lewicowości PO. Można sobie głosować w Polsce obyczajowo bo gospodarczo to wsio socjalisty.:) Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Bez nierówności nie ma kapitalizmu! 03.09.15, 22:10 A którą partia jest anarchistyczna? Kuki nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Prawda PiSu ... 03.09.15, 21:59 niemożliwe przecież miliony głodnych dzieci , a setki tysięcy umarło z głodu. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa01 Re: Prawda PiSu ... 03.09.15, 22:01 Dane biorące pod uwagę ?współczynnik Giniego?, czyli miarę różnic poziomu dystrybucji dochodu w różnych krajach - Wyszło, że w Polsce nie tylko nie ma ?ogromnych nierówności?, ale że są one na średnim europejskim poziomie i maleją. Kaczyniaki z tym mają problem. Dudzą cóś o ogromnych nierównościach - w wszak każdy ma równy żołądek i każdemu siem należy! Po równo! Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Prawda PiSu ... 03.09.15, 22:11 No po równo - jednemu pączki , drugiemu gó.... Odpowiedz Link Zgłoś
fredi07 Re: Prawda PiSu ... 03.09.15, 23:18 Jak mądrzejszy będzie miał na pączki to ci kupi bułkę.Kaczor wrogów znajdzie i pobłogosławi twój karabin. Do psychatriaka przywieźli pacjenta. -Ja jestem Napoleon...-Późno już. Dajcie go na szóstkę tam już jeden Napoleon siedzi.-zadecydował ordynator. Rano ordynator zawezwał nowego pacjenta. -Dalej uważacie, że jesteś Napoleonem? -Po tej nocy to jestem pani Walewska. I takiego prezydenta mamy. Odpowiedz Link Zgłoś