Dodaj do ulubionych

Byłam zwolenniczką przyjmowania uchodźców

16.09.15, 19:12
a teraz już nie wiem co myśleć....
skoro takie sytuacje się już w Polsce zdarzają....
Od jednego z przeciwników przyjmowania otrzymałam informację o ośrodku dla uchodźców w
Lininie na Mazowszu. W google można znaleźć również o tym artykuł pisany 3 miesiące temu, a więc nie jest to coś teraz wymyślone na potrzeby obecnej sytuacji.
Proszę o przeczytanie tego artykułu i wypowiedzenie się.
„Państwo Islamskie w Polsce? Czeczeni chcą rządzić ośrodkiem dla uchodźców”
Data publikacji: 2015-06-16
Obserwuj wątek
    • nachlany_wolak Blablablablablabla 16.09.15, 19:13
      • hagnas Re: Blablablablablabla 16.09.15, 19:33
        To jest Blablablablablabla?
        ”Nagranie przedstawia kłótnie muzułmanów pochodzących z Kaukazu oraz innych uchodźców, w tym Gruzinów i Ukraińców. Wszyscy porozumiewają się w języku rosyjskim. Czeczeni żądają od pozostałych przestrzegania islamskich reguł dotyczących ubioru. Zakazują mężczyznom i kobietom chodzenia w krótkich spodniach i podkoszulkach, także podczas upałów.
        Jedna z kłócących się kobiet mówi, że znajdują się na terenie wchodzącym w skład Unii Europejskiej a nie Państwa Islamskiego, dlatego też nikt nie może być zmuszany do przestrzegania muzułmańskich zasad. W odpowiedzi usłyszała od jednego z Czeczenów, że państwo islamskie jest wszędzie tam gdzie żyją wyznawcy nauk Mahometa, a więc także w ośrodku w Lininie.
        Uchodźcy przyznają, że mahometanie wielokrotnie obrażali i grozili kobietom”
        • snajper55 Tak samo jak katole 17.09.15, 03:57
          hagnas napisała:

> Jedna z kłócących się kobiet mówi, że znajdują się na terenie wchodzącym w skła
          > d Unii Europejskiej a nie Państwa Islamskiego, dlatego też nikt nie może być zm
          > uszany do przestrzegania muzułmańskich zasad. W odpowiedzi usłyszała od jednego
          > z Czeczenów, że państwo islamskie jest wszędzie tam gdzie żyją wyznawcy nauk M
          > ahometa, a więc także w ośrodku w Lininie.

Wypisz wymaluj nasze mohery zakazujące przedstawień, które im się nie podobają mimo, iż ich nie oglądali. Polskie mohery grożące zamieszkami gdy w programu festiwalu nie chce się usunąć niemiłego tym fanatykom filmu.

Wszystkie fanatyzmy są identyczne.

S.
          • don.kichote Re: Tak samo jak katole 17.09.15, 18:58
            snajper55 napisał:

> Wypisz wymaluj nasze mohery zakazujące przedstawień, które im się nie podobają
            > mimo, iż ich nie oglądali. Polskie mohery grożące zamieszkami gdy w programu fe
            > stiwalu nie chce się usunąć niemiłego tym fanatykom filmu.
            >
            > Wszystkie fanatyzmy są identyczne.
            >
            > S.

Rozumiem, że "moherów" nie tolerujesz - ja zresztą też!
            Wytłumacz mi zatem, dlaczego chcesz tolerować wyznawców islamu, skoro utożsamiasz ich zachowanie z zachowaniem moherów?
    • 13kisiel Re: Byłam zwolenniczką przyjmowania uchodźców 16.09.15, 19:16
      przecie wzbogacą cię kulturowo jak muchę czy inną kaśkę czy efkę ;-)))
    • hagnas Na Polskę ruszyła lawina uchodźców z Azji i Kaukaz 17.09.15, 00:22
      Zamkniemy granicę?
      Na Polskę ruszyła lawina uchodźców z Azji i Kaukazu.
      Jest ich coraz więcej.
      • hagnas Re: Na Polskę ruszyła lawina uchodźców z Azji i K 17.09.15, 00:22
        kresy24.pl/72947/na-polske-ruszyla-przez-bialorus-lawina-uchodzcow-z-azji-i-kaukazu-horror-w-terespolu-to-czeczenski-dzien-swistaka/
    • adalberto3 Jestem gotów przyjąć rodzinę z dziećmi, ale .... 17.09.15, 08:55
      .... pod warunkiem, że dostaną samodzielne mieszkanie wśród Polaków, a dzieci będą chodziły do szkół i przedszkoli. To jest najprostszy sposób na pełną integrację. Przed dwoma laty miałem możliwość poznać taką syryjską rodzinę w Niemczech.
      • mara571 Re: Jestem gotów przyjąć rodzinę z dziećmi, ale . 17.09.15, 19:39
        jakiego wyznania byla ta rodzina?
    • don.kichote Wróg naszego wroga, jest naszym przyjacielem 17.09.15, 19:26
      Zatem Czeczeńcy, tłamszeni przez naszego wroga - Rosję - są - niejako "z urzędu" - naszymi przyjaciółmi a o takich pismactwo - albo dobrze, albo wcale!

Dlatego koronnym, wielokrotnie przywoływanym argumentem miłośników przyjmowania islamistów w Polsce, jest argument iż w Polsce nie było problmów z tysiącami Czeczenów, którzy jak powszechnie wiadomo - są muzułmanami.

hagnas napisała:

> „Państwo Islamskie w Polsce? Czeczeni chcą rządzić ośrodkiem dla uchodźcó
      > w”
      > Data publikacji: 2015-06-16
      • savras Re: Wróg naszego wroga, jest naszym przyjacielem 17.09.15, 19:37
        " Wróg naszego wroga, jest naszym przyjacielem"

ten, kto to wymyślił, musiał być nieźle na bakier z logiką

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka