kaczydud 08.11.15, 18:10 lubią dudy zwiedzać za naszą kasę Watykan, a na Maltę nie chcą jechać , bo tam popracować trzeba Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bydgoszczanin_z_lesnej Re: duda dopchał się do Watykanu 08.11.15, 18:11 Powiedz kto cie zrobil ? Osioł czy idiota z krową ? Odpowiedz Link Zgłoś
alka7777 Re: duda dopchał się do Watykanu 08.11.15, 18:23 zastanów się nad sobą bo niestety nadajesz się tylko na oślę łaczkę gamoniu Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: duda dopchał się do Watykanu 08.11.15, 18:53 Bydło szcza nin, czy Bydgoszcz to ostatni rezerwat dzikich osłów w Pomrocznej? Gdzie ciebie tam przechowuja. znam Osiedle Leśne lecz żadnego chlewika tam nie zauważyłem Odpowiedz Link Zgłoś
mara571 ja mam dobra pamiec, ale malo czasu, 08.11.15, 18:15 zeby szukac licznych watkow, ktore najpierw prorokowaly wizyte A. Dudy w Watykanie jako pierwsza, potem w paru watkach pytano, kiedy wreszcie tam pojedzie. Wreszcie polecial i znowu jest zle. Wam nie-poeowiec nigdy nie dogodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: ja mam dobra pamiec, ale malo czasu, 09.11.15, 07:36 A ty, cokolwiek durnego by król Julian nie odpie...ł, będziesz się nim zachwycała na przekór wszystkiemu. Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: duda dopchał się do Watykanu 08.11.15, 18:31 Zgadza cie tam trzeba pracować , negocjować itp, Duda woli wygłosić przemówienie w opanowanym przez PIS w senacie , dostać oklaski i kwiatki , zrobić parę fotek i do domciu. A to jedna z nielicznych szans jakie daje mu konstytucja by odegrać kluczowa role w kształtowaniu polskiej polityki zagranicznej. Gdy powstanie nowy rząd Duda nie ma raczej co szukać na takich szczytach. Odpowiedz Link Zgłoś
az43 Re: duda dopchał się do Watykanu 08.11.15, 18:31 A gdzie miał jechać?Tam tam w ramach słuzbowych obowiązków załapie się na mszę i opłatek i w dodatku nic nie musi uzgadniać tylko wysłucha polecenia żeby ratować watykańskie finanse. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: duda dopchał się do Watykanu 08.11.15, 18:56 Tylko jak on w Watykanie będzie aportował leżąc kryżem, tfu krzyżem Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: duda dopchał się do Watykanu 08.11.15, 18:59 Spotkal sie z polonia watykanska? Odpowiedz Link Zgłoś
wsk175 Re: duda dopchał się do Watykanu 08.11.15, 20:45 Masz na myśli oczywiście gejów i pedofili znad Wisły............. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: duda dopchał się do Watykanu 08.11.15, 22:43 przestepcow, ktorzy sie tam ukrywaja. Odpowiedz Link Zgłoś
ketepud Re: duda dopchał się do Watykanu 08.11.15, 22:48 Wesołowski, gdyby żył, to też by się pewnie cieszył. Odpowiedz Link Zgłoś
pispisia Re: duda dopchał się do Watykanu 09.11.15, 13:15 może znowu zrobią ustawkę z hostią , albo może dzielna Duda podszepnie Franciszkowi, jak uratować świat przed zagładą przez uchodźców Odpowiedz Link Zgłoś
kaczaduda Re: duda dopchał się do Watykanu 09.11.15, 15:01 córeczka też się załapała na darmową wycieczkę Odpowiedz Link Zgłoś