Dodaj do ulubionych

Obłudna katolewica

IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 11.04.02, 17:38
Dzisiejszy pokręcony świat doświadcza nas ciężko wciąż nowymi wydarzeniami,
wobec których żaden człowiek posiadający sumienie nie może pozostać obojętnym.
Oto barbarzyńcy otoczyli i niszczą jedno z naszych najświętszych miejsc –
Bazylikę Narodzenia Pańskiego w Betlejem. Żaden Katolik nie może pozostać wobec
takiego barbarzyństwa obojętnym. Jest naszym chrześcijańskim obowiązkiem
sprzeciwić się temu z całą mocą tak, jak to nakazuje nam nasze sumienie.

Wielu "katolików", włączając w to redaktorów tak zwanych "katolickich"
czasopism i ulubieńców antypolskich mediów, wśród których są nawet
funkcjonariusze Kościoła Katolickiego, nie ruszyli nawet palcem, nie mówiąc już
o zajęciu zdecydowanego stanowiska przeciwko temu barbarzyństwu. Patrzmy
uważnie i zapamiętajmy tych ludzi. Oni chcieliby przekonac nas, abyśmy
zachowywali się tak, jak oni – poddali się nie nakazom boskim, a nakazom ich
nowej religii, zwanej polityczną poprawnością. Ich "religia" nie ma nic
współnego z naszą. Ich "religia" nie widzi nic złego w mordowaniu i ucisku
ludzi, którzy nie chcą się poddać ich prawom i żądaniom. Ich "religia" gotowa
jest stłamsić i zgnieść każdego, kto nie chce poddac się ich "oświeconym"
nakazom. Zapamiętajmy ich, i nie dajmy się przekonać do tej "religii", która
jest religią nienawiści.

p.s to tylko chwila przewrwy w nauce. kopiuję ten tekst i dalej idę wkuwać

Obserwuj wątek
    • Gość: Hania Re: Obłudna katolewica IP: 195.217.253.* 11.04.02, 17:41
      Ucz sie, Oszoleczku pilnie.
      Naucz sie przeslanek procesowych. Az 11 ich jest. Spamietasz?
    • Gość: brzytwa Re: Obłudna katolewica IP: *.pcz.czest.pl 11.04.02, 17:44
      Gość portalu: Oszołom napisał(a):

> Dzisiejszy pokręcony świat doświadcza nas ciężko wciąż nowymi wydarzeniami,

Czemu, moze jeszcze nasze "autorytety moralne" podejma jakas akcje.
      Np. p. Michnik wydrukuje protest w GW przeciwko "ostatecznemu rozwiazaniu
      kwestii palestynskiej", p. Mazowiecki pojedzie z jakas misja pokojowa
      do Palestyny, p. Ochojska zorganizuje jakis konwoj pomocy humanitarnej,
      no a p. prof. Geremek, coz, moze sie przynajmniej zasmuci.
      • Gość: Ania Re: Obłudna katolewica IP: *.upc.chello.be 11.04.02, 17:54
        Trzeba koniecznie zorganizowac wyprawe krzyzowa .Ojciec Rydzyk juz powinien
        zbierac ochotnikow .Na tym forum tylu rycerzy gotowych do walki z
        niewiernymi.Rycerz PolishAM herbu Polska Szynka Rycerz Kagan herbu
        Kangur;Rycerz Puls Herbu Tetno.Tylko trzeba jakies fundusze zebrac podac numer
        kont i do boju dzielni krzyzowcy.
        • Gość: brzytwa Re: Obłudna katolewica IP: *.pcz.czest.pl 11.04.02, 18:00
          Gość portalu: Ania napisał(a):

> Trzeba koniecznie zorganizowac wyprawe krzyzowa .Ojciec Rydzyk juz powinien
          > zbierac ochotnikow .

A co tam taki zuczek jak o. Rydzyk moze. Zreszta Aniu, to juz nie te czasy,
          aby konno i z mieczami, (a chocby i z kalasznikowami) isc na czolgi.
          Mysle, ze to jedynie prezydent Bush moglby cos poradzic. Tak jak
          w Jugoslawii.
          • Gość: Skin Re: Obłudna katolewica IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 11.04.02, 18:02
            Żydów można ostraszyć bronią masowego rażenia!! ABC!!!!
            • Gość: Hania Re: Obłudna katolewica IP: 195.217.253.* 11.04.02, 18:05
              Gość portalu: Skin napisał(a):

> Żydów można ostraszyć bronią masowego rażenia!! ABC!!!!

A nauczyles sie juz apelacji?
              • Gość: Skin Re: Obłudna katolewica IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 11.04.02, 18:29
                Ja się od niczego nie odwołuję. Czytałem poradnik Skina w Trybunie i przyjąłem
                tam zawartą linię obrony.. i wygrałem sprawę.. umorzyli ją. (sprawa pobicia
                przeze mnie Niemców w Harrachowie - za głośno się cieszyli więc dostali w czapę)
                • Gość: Hania Re: Obłudna katolewica IP: 195.217.253.* 11.04.02, 18:45

> Ja się od niczego nie odwołuję. Czytałem poradnik Skina w Trybunie i przyjąłem
                  > tam zawartą linię obrony.. i wygrałem sprawę.. umorzyli ją. (sprawa pobicia
                  > przeze mnie Niemców w Harrachowie - za głośno się cieszyli więc dostali w czapę
                  > )

Mozesz na egzaminie Skinie / Oszolku nie wybronic sie poradnikiem z Trybuny.
                  • Gość: Skin Re: Obłudna katolewica IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 11.04.02, 19:15
                    Ja jestem Skin a Oszołom to dewot. Prawdziwa religia to religia naszych
                    przodków Słowian którzy wierzyli w Trygława i Swaroga!
                    • Gość: brzytwa Re: Obłudna katolewica IP: *.pcz.czest.pl 12.04.02, 09:51

> Ja jestem Skin a Oszołom to dewot. Prawdziwa religia to religia naszych
                      > przodków Słowian którzy wierzyli w Trygława i Swaroga!

No i w Swiatowida! No tak, juz rozumiem skad ta wielosc oblicz.

• Gość: snajper Re: Obłudna katolewica IP: 2.4.STABLE* / 10.1.1.* 11.04.02, 18:16

> Dzisiejszy pokręcony świat doświadcza nas ciężko wciąż nowymi wydarzeniami,
      > wobec których żaden człowiek posiadający sumienie nie może pozostać obojętnym.
      > Oto barbarzyńcy otoczyli i niszczą jedno z naszych najświętszych miejsc –
      > Bazylikę Narodzenia Pańskiego w Betlejem. Żaden Katolik nie może pozostać wobec
      > takiego barbarzyństwa obojętnym. Jest naszym chrześcijańskim obowiązkiem
      > sprzeciwić się temu z całą mocą tak, jak to nakazuje nam nasze sumienie.
      >
      > Wielu "katolików", włączając w to redaktorów tak zwanych "katolickich"
      > czasopism i ulubieńców antypolskich mediów, wśród których są nawet
      > funkcjonariusze Kościoła Katolickiego, nie ruszyli nawet palcem, nie mówiąc już
      > o zajęciu zdecydowanego stanowiska przeciwko temu barbarzyństwu. Patrzmy
      > uważnie i zapamiętajmy tych ludzi. Oni chcieliby przekonac nas, abyśmy
      > zachowywali się tak, jak oni – poddali się nie nakazom boskim, a nakazom ich
      > nowej religii, zwanej polityczną poprawnością. Ich "religia" nie ma nic
      > współnego z naszą. Ich "religia" nie widzi nic złego w mordowaniu i ucisku
      > ludzi, którzy nie chcą się poddać ich prawom i żądaniom. Ich "religia" gotowa
      > jest stłamsić i zgnieść każdego, kto nie chce poddac się ich "oświeconym"
      > nakazom. Zapamiętajmy ich, i nie dajmy się przekonać do tej "religii", która
      > jest religią nienawiści.

Dzisiejszy pokręcony świat doświadcza nas ciężko wciąż nowymi wydarzeniami, wobec
      których żaden człowiek posiadający sumienie nie może pozostać obojętnym. Oto
      Palestyńscy barbarzyńcy włamali się i okupują jedno z naszych najświętszych
      miejsc – Bazylikę Narodzenia Pańskiego w Betlejem. Żaden Katolik nie może
      pozostać wobec takiego barbarzyństwa obojętnym. Jest naszym chrześcijańskim
      obowiązkiem sprzeciwić się temu z całą mocą tak, jak to nakazuje nam nasze
      sumienie.

Wielu "katolików", włączając w to redaktorów tak zwanych "katolickich" mediów
      takich jak ND czy RM, wśród których są nawet funkcjonariusze Kościoła
      Katolickiego, nie ruszyli nawet palcem, nie mówiąc już o zajęciu zdecydowanego
      stanowiska przeciwko temu barbarzyństwu. Patrzmy uważnie i zapamiętajmy tych
      ludzi. Oni chcieliby przekonac nas, abyśmy zachowywali się tak, jak oni – poddali
      się nie nakazom boskim, a nakazom ich nowej religii. Ich "religia" nie ma nic
      współnego z naszą. Ich "religia" nie widzi nic złego w mordowaniu i ucisku ludzi,
      którzy nie chcą się poddać ich prawom i żądaniom. Ich "religia" gotowa jest
      stłamsić i zgnieść każdego, kto nie chce poddac się ich nakazom. Zapamiętajmy
      ich, i nie dajmy się przekonać do tej "religii", która jest religią nienawiści.

Pozdrawiam.
      • Gość: brzytwa Re: Obłudna katolewica IP: *.pcz.czest.pl 11.04.02, 18:26
        Gość portalu: snajper napisał(a):

> Wielu "katolików", włączając w to redaktorów tak zwanych "katolickich" mediów
        > takich jak ND czy RM, wśród których są nawet funkcjonariusze Kościoła
        > Katolickiego, nie ruszyli nawet palcem, nie mówiąc już o zajęciu zdecydowanego
        > stanowiska przeciwko temu barbarzyństwu.

1. Przeceniasz ich wplywy (kudy im tam do wplywow GW)
        2. Mylisz sie, media prawicowe zajely wyrazne stanowisko.
        Jako ich odbiorca powinienes o tym wiedziec.
        • Gość: GMR Re: Obłudna katolewica IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 11.04.02, 18:33
          Ja również uważam że Snajper przecenia mozliwości RM. No ale ktoś musi być na
          tym forum chłopcem do bicia no nie?
          • Gość: Hania Re: Obłudna katolewica IP: 195.217.253.* 11.04.02, 18:46
            Gość portalu: GMR napisał(a):

> Ja również uważam że Snajper przecenia mozliwości RM. No ale ktoś musi być na
            > tym forum chłopcem do bicia no nie?

No wlasnie, nie mozna ciagle tylko huzia na Balcerowicza.
            • Gość: GMR Re: Obłudna katolewica IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 11.04.02, 19:16
              Balcerowicz ma o wiele większą władzę niz ks Rydzyk
              • Gość: snajper Re: Obłudna katolewica IP: 2.4.STABLE* / 10.1.1.* 11.04.02, 19:19

> Balcerowicz ma o wiele większą władzę niz ks Rydzyk

Większa wiedza - większa władza. Choć niestey nie jest to reguła, która
                powszechnie obowiązuje. A szkoda.

Za to Rydzyka lepiej słychać. ;))

• Gość: GMR Re: Obłudna katolewica IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 11.04.02, 20:04
                  Tylko w jaki sposób wykorzystuje on tę wiedzę? On ją wykorzystuje do niszczenia
                  Polski jej potencjału a nie do jej budowania
                  • Gość: snajper Re: Obłudna katolewica IP: 2.4.STABLE* / 10.1.1.* 11.04.02, 20:20

> Tylko w jaki sposób wykorzystuje on tę wiedzę? On ją wykorzystuje do niszczenia
                    > Polski jej potencjału a nie do jej budowania

Niszczenia ? Kto nas wyprowadził z rozwalonej planowej gospodarki ? Kto szalejącą
                    inflację zdusił ? Kto zaprowadził normalne zasady gospodarcze ? Itd, itp.
                    • Gość: brzytwa Re: Obłudna katolewica IP: *.pcz.czest.pl 12.04.02, 09:55
                      Gość portalu: snajper napisał(a):

> Gość portalu: GMR napisał(a):
                      >
                      > > Tylko w jaki sposób wykorzystuje on tę wiedzę? On ją wykorzystuje do niszc
                      > zenia
                      > > Polski jej potencjału a nie do jej budowania

Parlament, moj drogi. Dzieki spolecznemu przyzwoleniu. Balcerowicz
                      pokazal swoja ekonomiczna klase w "drugiej turze", az wstyd.
                      No ale cos mi sie jednak zdaje, ze niektorzy dalej beda w niego slepo
                      zapatrzeni, jak w jakiego Dyzme.
                      • Gość: Hania Re: Obłudna katolewica IP: 195.217.253.* 12.04.02, 10:17
                        Gość portalu: brzytwa napisał(a):

> Gość portalu: snajper napisał(a):
                        >
                        > > Gość portalu: GMR napisał(a):
                        > >
                        > > > Tylko w jaki sposób wykorzystuje on tę wiedzę? On ją wykorzystuje do
                        > niszc
                        > > zenia
                        > > > Polski jej potencjału a nie do jej budowania
                        >
                        > Parlament, moj drogi. Dzieki spolecznemu przyzwoleniu. Balcerowicz
                        > pokazal swoja ekonomiczna klase w "drugiej turze", az wstyd.
                        > No ale cos mi sie jednak zdaje, ze niektorzy dalej beda w niego slepo
                        > zapatrzeni, jak w jakiego Dyzme.

Porownanie malo trafne, moj drogi.
                        • Gość: brzytwa Re: Obłudna katolewica IP: *.pcz.czest.pl 12.04.02, 10:19
                          Gość portalu: Hania napisał(a):

> Porownanie malo trafne, moj drogi.

Porownanie jest idealne Haniu.
                          • Gość: Hania Re: Obłudna katolewica IP: 195.217.253.* 12.04.02, 10:22

> Gość portalu: Hania napisał(a):
                            >
                            > > Porownanie malo trafne, moj drogi.
                            >
                            > Porownanie jest idealne Haniu.

Nikodem Dyzma nie skonczyl zadnej uczelni, a nawet z gimnazjum zostal wylany.
                            Cudze pomysly przedstawial jako wlasne. Nie znal jezykow obcych. Nie potrafil
                            poslugiwac sie nozem i widelcem, a jako wyjasnienie dla wczesniejszego
                            opuszczenia waznego zebrania podawal powod "musze przyjac pana Etranzera".
                            Teraz pokaz mi punkty wspolne. Mozesz nie lubic Balcerowicza, nie zgadzac sie z
                            nim - ale nie przesadzaj.
                            Chyba, ze nie czytales powiesci Dolegi-Mostowicza i bazujesz jedynie na wlasnie
                            wyswietlanym chlamie z Pazura w roli glownej.
                            • Gość: brzytwa Re: Obłudna katolewica IP: *.pcz.czest.pl 12.04.02, 10:36

> Chyba, ze nie czytales powiesci Dolegi-Mostowicza i bazujesz jedynie na wlasnie
                              >
                              > wyswietlanym chlamie z Pazura w roli glownej.

Rzeczywiscie nie czytalem powiesci, bo ponoc nie wypada czytac
                              Dolegi-Mostowicza ;). Bazuje jednak na
                              wczesniejszej wersji filmowej z R. Wilhelmim w roli glownej.
                              Co do Dyzmy i twoich przykladow, to dla mnie jedna rzecz jest istota,
                              niewspolmierna do rzeczywistych umiejetnosci ocena srodowiska.

P.S. Ja nie jestem odwiecznym wrogiem B. jak np. Lepper. Kiedys nawet
                              bylem, no moze nie entuzjasta, ale sympatykiem. Dzisiaj to dla mnie
                              skompromitowany facet. No coz, kiedys wszyscy wierzylismy, ze wolny
                              rynek to koncepcja B. Jestem za wolnym rynkiem, ale nie za Balcerowiczem.
              • Gość: Hania Re: Obłudna katolewica IP: 195.217.253.* 11.04.02, 19:29

> Balcerowicz ma o wiele większą władzę niz ks Rydzyk

Tak? Od kiedy to Balcerowicz sprawuje rzad dusz?
                • Gość: GMR Re: Obłudna katolewica IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 11.04.02, 20:06
                  Jak by Rydzyk maiał rząd dusz nad całym narodem jak sugerujesz to cały sejm 460
                  posłów należałoby do LPR
                  • Gość: Hania Re: Obłudna katolewica IP: 195.217.253.* 11.04.02, 20:13

> Jak by Rydzyk maiał rząd dusz nad całym narodem jak sugerujesz to cały sejm 460
                    >
                    > posłów należałoby do LPR

No jeszcze Pan Bog czuwa, zeby do takiego nieszczescia nie doszlo.
                    A poza tym, kochany GMeRku, nie pisalam nigdzie, ze Rydzyk ma rzad dusz nad calym
                    narodem, wiec nie przeinaczaj moich slow i nie przeprowadzaj nadinterpretacji.
                    • Gość: brzytwa Re: Obłudna katolewica IP: *.pcz.czest.pl 12.04.02, 09:57

> A poza tym, kochany GMeRku, nie pisalam nigdzie, ze Rydzyk ma rzad dusz nad cal
                      > ym
                      > narodem, wiec nie przeinaczaj moich slow i nie przeprowadzaj nadinterpretacji.

No to skad pewnosc, ze "rzad dusz" o. Rydzyka jest wiekszy, niz
                      "rzad dusz" Balcera?

• kimmjiki Moralnosc Kalego po raz kolejny 11.04.02, 20:19
      Jak Palestynczycy mordowali Zydow w atakach terrorystycznych, to pies z kulawa
      noga nie raczyl tego potepic, a jak Izrael powiedzial "oko za oko", to od razu
      wyrazy potepienia plyna z prawej strony nad wyraz obficie... Ale wiadomo, co
      wolno aryjczykom, to nie Zydom. Owszem, trudno nie miec zastrzezen do dzialan
      Izraela, ale prosze o odrobine obiektywizmu, bo nie moge patrzec na te brednie
      o dobrych Palestynczykach i zlych Zydach.
      • Gość: brzytwa Re: Moralnosc Kalego po raz kolejny IP: *.pcz.czest.pl 12.04.02, 10:00
        kimmjiki napisał(a):

> Jak Palestynczycy mordowali Zydow w atakach terrorystycznych, to pies z kulawa
        > noga nie raczyl tego potepic, a jak Izrael powiedzial "oko za oko", to od razu
        > wyrazy potepienia plyna z prawej strony nad wyraz obficie... Ale wiadomo, co
        > wolno aryjczykom, to nie Zydom. Owszem, trudno nie miec zastrzezen do dzialan
        > Izraela, ale prosze o odrobine obiektywizmu, bo nie moge patrzec na te brednie
        > o dobrych Palestynczykach i zlych Zydach.

Ma sie rozumiec, ze wszystkiemu sa winni "palestynscy terrorysci". Zreszta
        co tu duzo gadac, kazdy Palestynczyk to "terrorysta", od niemowlaka do starca,
        wiec uzycie czolgow przeciwko "terrorystom" jest w pelni uzasadnione.

• kimmjiki Re: Moralnosc Kalego po raz kolejny 12.04.02, 11:47
          Nic takiego nie powiedzialem - domagalem sie jedynie OBIEKTYWIZMU! Gadanie, ze
          winni sa tylko i wylacznie Zydzi, nie ma z nim wiele wspolnego, a zapiekli
          antysemici placzacy nad losem Palestynczykow wzbudzaja we mnie odruch wymiotny.
          Nad losem Zydow ginacych w atakach terrorystycznych jakos nie plakali. Nie
          placza takze nad losem Kurdow, Czeczenow czy Berberow, ktorzy takze pragna
          niepodleglosci. Ale przeciez oni nie walcza z Zydami, wiec nie zasluguja na
          poparcie...
          • Gość: brzytwa Re: Moralnosc Kalego po raz kolejny IP: *.pcz.czest.pl 12.04.02, 11:57
            kimmjiki napisał(a):

> Nic takiego nie powiedzialem - domagalem sie jedynie OBIEKTYWIZMU! Gadanie, ze
            > winni sa tylko i wylacznie Zydzi, nie ma z nim wiele wspolnego, a zapiekli
            > antysemici placzacy nad losem Palestynczykow wzbudzaja we mnie odruch wymiotny.

Ma sie rozumiec, ze plakanie nad losem Palestynczykow to zelazny
            dowod na "zapiekly antysemityzm".

> Nad losem Zydow ginacych w atakach terrorystycznych jakos nie plakali.

Ze tez takiemu gen. Stroopowi z SS nie przyszlo do glowy aby "walczyc
            z terroryzmem". Gdyby "walczyl z terroryzmem" a nie "zamachami na
            niemieckie dzielo odbudowy", byc moze nie powieszono by go jako zbrodniarza
            wojennego.

Nie
            > placza takze nad losem Kurdow, Czeczenow czy Berberow, ktorzy takze pragna
            > niepodleglosci. Ale przeciez oni nie walcza z Zydami, wiec nie zasluguja na
            > poparcie...

Ktos tutaj wspominal o Kurdach, czy to w innym watku?

• kimmjiki Re: Moralnosc Kalego po raz kolejny 12.04.02, 23:27

> Ma sie rozumiec, ze plakanie nad losem Palestynczykow to zelazny
              > dowod na "zapiekly antysemityzm".

Znowu przypisujesz mi cos, czego nie powiedzialem. Chodzilo mi o to, ze ludzie
              znani na Forum z antysemityzmu sa teraz pierwsi w kolejce do plakania nad
              Palestynczykami - ciekawe dlaczego?

> > Nad losem Zydow ginacych w atakach terrorystycznych jakos nie plakali.
              >
              > Ze tez takiemu gen. Stroopowi z SS nie przyszlo do glowy aby "walczyc
              > z terroryzmem". Gdyby "walczyl z terroryzmem" a nie "zamachami na
              > niemieckie dzielo odbudowy", byc moze nie powieszono by go jako zbrodniarza
              > wojennego.

Zydzi w getcie nie mordowali niewinnych cywili, tylko walczyli z Wehrmachtem,
              analfabeto historyczny. A Palestynczykow nikt w Izraelu nie eksterminowal. Inna
              sprawa, ze nie mam nic przeciwko, zeby Szaron skonczyl podobnie.

> Ktos tutaj wspominal o Kurdach, czy to w innym watku?

W innym. Pod tytulem "wolny Kurdystan". Zalozonym przeze mnie w celu przemowienia
              niektorym do rozumu - jak widac, nieskutecznie. Tlumacze jeszcze raz: Nie
              popieram tej interwencji, nie bronie Szarona, nie mam nic przeciwko
              Palestynczykom. Protestuje tylko przeciw dzialaniom antysemitow, ktorzy robia z
              tej wojny alibi dla wyzywania sie na Zydach. Przypominam, ze Rosjanie robia w
              Czeczenii dokladnie to samo, co Zydzi w Palestynie, i to od paru lat. I co? Nic!
              Zero reakcji, zadnych wyrazow potepienia dla Putina, zadnych tekstow
              o "Holocauscie Czeczenow" czy "rosyjskich barbarzyncach". Dlaczego? Jaka jest
              roznica miedzy Palestyna i Czeczenia? Wedlug mnie tylko taka, ze Czeczenow nie
              tepia Zydzi. Jak masz lepsze wytlumaczenie, to chetnie sie z nim zapoznam.
        • Gość: Ania Re: Moralnosc Kalego po raz kolejny IP: *.upc.chello.be 12.04.02, 11:56

> kimmjiki napisał(a):
          >
          > > Jak Palestynczycy mordowali Zydow w atakach terrorystycznych, to pies z ku
          > lawa
          > > noga nie raczyl tego potepic, a jak Izrael powiedzial "oko za oko", to od
          > razu
          > > wyrazy potepienia plyna z prawej strony nad wyraz obficie... Ale wiadomo,
          > co
          > > wolno aryjczykom, to nie Zydom. Owszem, trudno nie miec zastrzezen do dzia
          > lan
          > > Izraela, ale prosze o odrobine obiektywizmu, bo nie moge patrzec na te bre
          > dnie
          > > o dobrych Palestynczykach i zlych Zydach.
          >
          > Ma sie rozumiec, ze wszystkiemu sa winni "palestynscy terrorysci". Zreszta
          > co tu duzo gadac, kazdy Palestynczyk to "terrorysta", od niemowlaka do starca,
          > wiec uzycie czolgow przeciwko "terrorystom" jest w pelni uzasadnione.
          >
          A uzycie samolotow przeciw terrorystom w Afganistanie Cie nie oburza no i udzial
          naszych zolniery to to jest cacy .
          • Gość: brzytwa Re: Moralnosc Kalego po raz kolejny IP: *.pcz.czest.pl 12.04.02, 12:00

> A uzycie samolotow przeciw terrorystom w Afganistanie Cie nie oburza no i udzia
            > l
            > naszych zolniery to to jest cacy .

Co do naszych zolnierzy, to niespecjalnie popieram.
            • Gość: Ania Re: Moralnosc Kalego po raz kolejny IP: *.upc.chello.be 12.04.02, 12:06

> Gość portalu: Ania napisał(a):
              >
              > > A uzycie samolotow przeciw terrorystom w Afganistanie Cie nie oburza no i
              > udzia
              > > l
              > > naszych zolniery to to jest cacy .
              >
              > Co do naszych zolnierzy, to niespecjalnie popieram.

Znowu sie migasz pytalam co sadzisz o amerykanskich bombardowaniach Afganistanu.
              • Gość: brzytwa Re: Moralnosc Kalego po raz kolejny IP: *.pcz.czest.pl 12.04.02, 12:41

> Znowu sie migasz pytalam co sadzisz o amerykanskich bombardowaniach Afganistanu

Niespecjalnie popieram jakiekolwiek bombardowania. Nie chce sie jednak
                narazic na zarzut popierania "chomeinizacji zycia publicznego" (ach ci
                Talibowie), ani antysemityzmu (w koncu do kogo nalezal WTC).
      • Gość: Skin Re: Moralnosc Kalego po raz kolejny IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 12.04.02, 10:58
        Kimmicek! Jakt jest że wszędzie gdzie się pojawicie tam zaraz wybuchaja
        problemy? Wypierdolili was z Europy zachodniej wypierdolili was z ZSRR z Polski
        gdzie się nie pojawicie tam zaraz macie problemy z miejscowymi. Przybieracie
        pozę niewiniątka czy klasowej sierotki która skarży się że nikt jej nie lubi
        że wszyscy ją biją i nie wiadomo zaco. wszyscy są be tylko ona jedna cacy. A
        prawda jest taka czepiają się silniejszych a potem trąbią na cały świat że
        krzywda im się dzieje. Bez pwowodu nikt nikogo nie zaczepia. Żydzi prowokują
        bo chcą być męczennikami a nic tak nie spaja narodu jak przelana w imię jekiejś
        idelogii krew...
        • kimmjiki Re: Moralnosc Kalego po raz kolejny 12.04.02, 11:50
          Skad wniosek, ze jestem Zydem? Nie baw sie w jasnowidza, bo nie potrafisz. A co
          do "prowokacji" - przypominam, ze to Palestynczycy zaczeli. Reszte sobie
          dospiewaj, jesli umiesz.
          • Gość: Skin Re: Moralnosc Kalego po raz kolejny IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 12.04.02, 20:48
            Ariel był pierwszy po chuja on się łądopwał do świętego miejsca muzułmanów! Od
            niego sie to wszystko zaczęło na nowo! A był już tam taki spokój... jebane
            żydowskie jastrzębie. Nie na darmo nadano mu imię takie samo jakie nosi jeden z
            proszków do prania. Poza praniem Palestyńczyków ten żydowski idiota nic innego
            nie potrafi!
        • Gość: Hania Re: Moralnosc Kalego po raz kolejny IP: 195.217.253.* 12.04.02, 11:52
          Skinie, dzisiaj piatek - pomoglbys mamie przed weekendem: przebiegl sie do
          sklepu po zakupy, posprzatal mieszkanie, zamiast sie produkowac na forum. Wielu
          forumowiczow byloby Ci niezmiernie wdziecznych, a mama uszczesliwiona.

• Gość: snajper Moralność Skina IP: 2.4.STABLE* / 10.1.1.* 12.04.02, 14:54

> Kimmicek! Fakt jest że wszędzie gdzie się pojawicie tam zaraz wybuchaja
          > problemy? Wypierdolili was z Europy zachodniej wypierdolili was z ZSRR z Polski
          > gdzie się nie pojawicie tam zaraz macie problemy z miejscowymi. Przybieracie
          > pozę niewiniątka czy klasowej sierotki która skarży się że nikt jej nie lubi
          > że wszyscy ją biją i nie wiadomo za co. Wszyscy są be tylko ona jedna cacy. A
          > prawda jest taka czepiają się silniejszych a potem trąbią na cały świat że
          > krzywda im się dzieje. Bez pwowodu nikt nikogo nie zaczepia.

Z taką >filozofią< bandyty można się spotkać często na salach sądowych. Tak
          wysoki sądzie, zgwałciłem, ale ona mnie sprowokowała. Mogła w spodniach chodzić,
          a założyła sukienkę. Wysoki sądzie, zabiłem, ale on mnie sprowokował. Miał tylko
          dwa złote, a ja na piwo potrzebowałem. Gdyby miał pięć, to bym się nie
          zdenerwował i tylko po ryju by zarobił. Brawo Skinie. Tak trzymać !!!

> Żydzi prowokują
          > bo chcą być męczennikami a nic tak nie spaja narodu jak przelana w imię jekiejś
          > idelogii krew...

• Gość: ZEBU LPR TO JUZ JAWNA SCHIZMA W POLSKIM KOSCIELE !!! IP: *.proxy.aol.com 11.04.02, 20:44
      Prawokatolica jak widac juz bez zenady zwalcz kosciol Polski i usiluje do tego
      pozyskac jak najwieksza liczbe zwolennikow.Pomyliles tylko adres biedny
      Oszolomie. Na kupienie glosow trzeba bedzie wydac troche szmalu w zapadlych
      wioskach i w domach starcow.
      WSTYD !! PAPIEZ POWINIEN EKSKOMUNIKOWAC WSZYSTKICH SCHIZMATYKOW SPOD SZTANDARU
      RM I LPR.
      • Gość: Oszołom Re: LPR TO JUZ JAWNA SCHIZMA W POLSKIM KOSCIELE !!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 12.04.02, 10:14
        Schizmą jest katolewica która elementy katolickie usiłuje łączyć z liberalnymi.
        dziedzictwo rewolucji francuskiej próbuje się połączyć z dwoma tys lat
        chrześcijaństwa. To jak by łączyć ogień z wodą!
        • Gość: Ed Re: LPR TO JUZ JAWNA SCHIZMA W POLSKIM KOSCIELE !!! IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 17.04.02, 21:51

> Schizmą jest katolewica która elementy katolickie usiłuje łączyć z liberalnymi.
          > dziedzictwo rewolucji francuskiej próbuje się połączyć z dwoma tys lat
          > chrześcijaństwa. To jak by łączyć ogień z wodą!

To weź d... w troki i pokaż, jaki z ciebie prawdziwy Polak, a nie wysługuj się
          jakąś tam katolewicą. Przy okazji i katoprawica mogła by podwinąć kiecki.

• Gość: Filip JAKIM PRAWEM OSZOLOM BIERZE SIE ZA POLAKA ?? IP: *.proxy.aol.com 11.04.02, 21:36
      Biedny czlowieku to twoje LPR szkodzi Polsce swoimi sredniowiecznymi pogladami
      i rasizmem. Mam nadzieje, ze wkrotce znajdzie sie jakis odwazny prokurator,
      ktory wami sie ostatecznie zajnie.
      • Gość: Oszołom Re: JAKIM PRAWEM OSZOLOM BIERZE SIE ZA POLAKA ?? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 12.04.02, 10:52
        Gość portalu: Filip napisał(a):

> Biedny czlowieku to twoje LPR szkodzi Polsce swoimi sredniowiecznymi pogladami
        > i rasizmem. Mam nadzieje, ze wkrotce znajdzie sie jakis odwazny prokurator,
        > ktory wami sie ostatecznie zajnie.

- a tobą psychiatra!
    • Gość: paul Re: Obłudna katolewica IP: 193.0.117.* 12.04.02, 12:03
      Niech Papa pierwszy oglosi krucjate - slina mu z ust juz cieknie (zapewne jest to
      jego jad), i odbierze Jerozolime z rak niewiernych. A moze papa sam jest
      katolewicki?
      • Gość: Zgred Re: Obłudna katolewica IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 12.04.02, 20:51
        Papa nie panuje już nad kościołem..rządzą tam koterie które się wzajemnoie
        zwalczają
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka