damakier1 18.11.15, 13:01 wygłosiła nam premier Beata Szydło: Zbudujemy Nową Polskę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pies_na_czarnych Re: Piękne ekspose 18.11.15, 13:14 "A ty maszeruj, maszeruj głośno krzycz. Niech żyje nam Władimir Iljicz.... Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Piękne ekspose 18.11.15, 13:18 pies_na_czarnych napisała: > "A ty maszeruj, maszeruj głośno krzycz. > Niech żyje nam Władimir Iljicz.... "A ty maszeruj, maszeruj głośno krzycz. Niech żyje nam Władimir Władimirowicz.... Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Piękne ekspose 18.11.15, 13:47 My na obozach po paru winkach śpiewaliśmy zawsze Wołodia Iljicz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Piękne ekspose 18.11.15, 14:04 pies_na_czarnych napisała: > My na obozach po paru winkach śpiewaliśmy zawsze Wołodia Iljicz ;) Podałam wersję uaktualnioną do śpiewania na obozach Pi$ ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Siem wzruszyłem! 18.11.15, 13:18 I czekam kiedy (zgodnie z obietnicami) podwyższa mi pensję do 2.5 średniej krajowej. Tak jak obiecał pan Gowin. Odpowiedz Link Zgłoś
magdolot Re: Siem wzruszyłem! 18.11.15, 13:43 A nie dodał jeszcze warunku, że trza słyszeć płacz wybuchających zarodków, żeby tę podwyżkę dostać? To tak ZA NIC mają dawać? Zupełnie za nic?! Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Re: Siem wzruszyłem! 18.11.15, 13:48 Myślę, że trzeba będzie złożyć Przysięgę Smioleńską. Z inwokacja do Nieomylnego Symulanta Biniendy (tego od symulacji komputerowych). Odpowiedz Link Zgłoś
magdolot Re: Siem wzruszyłem! 19.11.15, 15:41 Może słusznie obstawiasz, że krzyk pękających w Red Bullu parówek rulez. A może trza słyszeć oba? Nadzieję budzi nowy prezes PAN, co może ustoi na nogach. Prof. Kleiber ostatnio sekundował prezydentowi Dudzie w tworzeniu modelu dumnej i podmiotowej polskiej ofiary na historyczny użytek biednych dziatek. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Zbudujemy Nową Polskę? 18.11.15, 13:41 - Będziemy zaczynać od zera? - Od wielu zer... S. Odpowiedz Link Zgłoś
smutas13 Re: Zbudujemy Nową Polskę? 19.11.15, 08:28 - Będziemy zaczynać od zera? Jedno zero wśród siebie już mają. Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Prezes dyskretnie ociera łzę wzruszenia... 18.11.15, 13:41 Oj, nasłuchał się tego w kołysce, nasłuchał... Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Zaskakuje milczenie PiSklaków 18.11.15, 13:47 ani chybi nie było jeszcze przekazu dnia, co bredzić o wyjściu Szydła z wora Odpowiedz Link Zgłoś
damakier1 Re: Zaskakuje milczenie PiSklaków 18.11.15, 13:48 Oniemieli z zachwytu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rozbawiony78 Re: Piękne ekspose 18.11.15, 13:55 Ależ to , erte2, boli:))) NIKT, ale to NIKT w Polsce nie zwaca już na wasz margines , lewaki, uwagi. Komórki milczą, na maile nikt nie odpowiada, budżety na przyszły rok puściutkie, zero odpowiedzi na żebracze prośby o kasę na naukę dzieci w przedszkolu trzymania pajacyka, jak to pięknie dupetek podsumował(o). Wyjcie, wyjcie do księżyca bezrobotni hejterzy i hejterki wykopanej kopaczowej, palikota i millera. I jutro też tak będzie. I za rok też... Warto było poczekać na wasz gromadny, nic już nie znaczący jęk. Za tydzień, dwa, nawet niemiecka socjalistyczna prasa zapomni waszych telefonów, targowico lewacka:))))). Lodzio, miodzio!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Re: Piękne ekspose 18.11.15, 13:58 To znaczy że dostanę moje 2.5 średniej krajowej, jak pan minister Gowin obiecał? Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: Piękne ekspose 28.11.15, 17:26 Za 4 lata znów dostaniesz jedynie w d... i pozostanie ci jedynie ten dzisiejszy skowyt :-) Jest jednak alternatywa co zauważył byla pierwsza dama - emigracja tez jest szansą :-) Odpowiedz Link Zgłoś
damakier1 Re: Piękne ekspose 18.11.15, 14:02 rozbawiony78 napisał(a): nt Spowiedz kretyna Odpowiedz Link Zgłoś
rozbawiony78 Re: Piękne ekspose 18.11.15, 14:17 I koniec kasy za plagiaty, tfffurcy:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Piękne ekspose 18.11.15, 14:06 Jesteś głupszy niż pisie normy przewidują. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Piękne ekspose 19.11.15, 08:02 Sugerujesz rozdziewiczony że w psiej Polsce jest dyskryminacja ze względu na poglądy? Odpowiedz Link Zgłoś
rozbawiony78 Re: Piękne ekspose 19.11.15, 08:19 Psia Polska? Szybko wam zdrada przychodzi, coraz szybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Piękne ekspose 19.11.15, 08:33 Psia czy pisia to jeden pies. Znaczy do dupy. Odpowiedz Link Zgłoś
vagabunda66 Ja przewiduję następujący rozwój sytuacji 18.11.15, 14:10 Kupa ogólników i brak realnych źródeł finansowania. I PiS ma taką opcję> Albo paść dosyć szybko, albo ograniczyć demokrację i zastosować siłę. Na jedno PiS na pewno nie ma wpływu. Na zachowanie kapitału. Tak jak w Z Rosji on wypływa, pomimo reżimu Putina, po wydatkach na zbrojenia nie mających pokrycia w PKB, tak wypłynie z Polski, także po wydatkach bez pokrycia. Kapitał nie ma serca, tylko ma głowę. Nie kieruje się sympatiami, tylko patrzy: Winien-ma. Początkowo PiS może liczyć na poparcie gawiedzi, która lubi jak się dowala ludziom sukcesu, przedsiębiorcom i tym podobnym. Ale król szybko okaże się nagi. A wtedy co? Albo klęska, albo zamordyzm. Jak w czasie pamiętnego protestu pielęgniarek. Wątła granica akceptowanego deficytu, z trudem osiągnięta, pęknie. Wątpię, żeby UE dała pieniądze na socjal. Oni dają na rozwój. NATO też będzie się przyglądać z uwagą na nas. Wątpię bardzo, czy nasze służby i MON dostaną jakieś poważne tajemnice. Będziemy 2 ligą, wobec nadal istniejącego zagrożenia ze wschodu. Zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
damakier1 Re: Ja przewiduję następujący rozwój sytuacji 18.11.15, 16:06 Będziemy 2 ligą, wobec nadal istniejącego zagrożenia ze wschodu. Zobaczymy Drugą? Ja aż tak optymistyczna nie jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce No to teraz: 18.11.15, 14:15 Spośród zgliszcz i gruzów wstał, jak szczęścia świat, Świt jasnych tęsknot i w przyszłość idących lat. Do Roboty Hej, junacy - ej, chłopcy, dziewczęta, Do roboty! do roboty! Jedno hasło jak rozkaz pamiętaj: Do roboty! do roboty! Za młoty, hej, ojczyzny wolne dzieci, dzielne dzieci, Do roboty! - serca w górę, myślą świecić! Odpowiedz Link Zgłoś
maszmi piękna Beata, piękna brocha 18.11.15, 14:15 piękną katastrofę nam szykuje Odpowiedz Link Zgłoś
wagonetka dzięki za streszczenie 18.11.15, 14:24 czy "każdemu wedle potrzeb" też było? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: dzięki za streszczenie 19.11.15, 07:53 wagonetka napisał(a): > czy "każdemu wedle potrzeb" też było? > Jeżeli nawet nie było, to na pewno będzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: Piękne ekspose 18.11.15, 16:10 jakbym jednoczesnie sluchat Tow.Wieslawa i Edwarda oraz Sw.Jana Pawla II Nadchodza dobre dla Polakow czasy. Modlmy sie oto. Amen ZEN Odpowiedz Link Zgłoś
az43 Re: Piękne ekspose 19.11.15, 08:00 Beatka wygłosiła ale nie zapominajmy o autorze-to napisał Jarek. Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: Piękne ekspose 19.11.15, 08:14 A kto podsxepnol Komorowskiemu "..z wyrazami bulu" ZEN Odpowiedz Link Zgłoś
smutas13 Re: Piękne ekspose 19.11.15, 08:38 Pani premier wygłosiła przemówienie "Kampania wyborcza II". Odpowiedz Link Zgłoś
kaczydud Re: Piękne ekspose 19.11.15, 10:10 gadała, gadała a nic nie powiedziała Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Piękne ekspose 19.11.15, 15:27 Za to K. Jarosław ocdn.eu/images/pulscms/NDI7MDQsMCwwLGIxMCw2Mzk7MDYsMzE0LDFiYzswYywxNDBiMWNmZTdmMGFjNTJlZGMwMTBkNzA5NzhlODRiZSwxLDEsNiww/5a24f35aea7d41f6296f6384dca57aeb.jpg ćwiczy padanie ... ciekawe przed kim? Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Piękne ekspose 19.11.15, 15:45 Wg Sławomira Sierakowskiego expose Beaty Szydło obietnicami stało. Publicysta "Krytyki Politycznej" wyliczył, że nowa premier złożyła 43 obietnice. I tym samym miła pobić wszelkie rekordy. - Idę o zakład, to najwięcej ze wszystkich expose w Polsce i na świecie. Proszę mi pokazać, expose z większą liczbą złożonych obietnic, to odszczekam - deklarował Sierakowski w "Poranku Radia TOK FM". Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Piękne ekspose 19.11.15, 18:05 Tą konstatacją Sierakowski Ameryki nie odkrył. Odpowiedz Link Zgłoś
maszmi Re: Piękne ekspose 28.11.15, 14:41 ekspose piękne, Beatka Broszka też elegancka, że hej Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: Piękne ekspose 28.11.15, 17:29 Jak ty przeżyjesz te 4 lata ? :-) , a potem kolejne 4 ;-) Michnik już nic nie znaczy nad Wisłą, ba już w lewackich redakcjach na zachodzie Europy nie mają dla niego czasu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kaczaduda Re: Piękne ekspose 29.11.15, 10:32 wysublimowana elegancja burmistrzowej Brzeszcz Odpowiedz Link Zgłoś