mara571
25.11.15, 06:03
Na celowniku tym razem Kukiz, bo on tez nie pasuje do wizji nowoczesnego Europejczyka. I co gorsza, ma wysokie notowania w rankingu zaufania spolecznego.
Anna Dabrowska szykowala sie do ataku na Kukiza za gest przy skladaniu slubowania poselskiego. Dziennikarka Polityki zadzwonila do posla uprzejmie do informujac o tym, ze te trzy palce to symbol Ku-Klux-Klanu.
Pawel Kukiz zareagowal szybko na Facebooku piszac:
"Bezczelność "dziennikarzy" tzw. lewicowej prasy nie zna granic. Właśnie rzuciłem słuchawką w trakcie rozmowy z panią Anną Dąbrowską z "Polityki". Zapytała mnie, czy świadomie podczas zaprzysiężenia na Wiejskiej położyłem na sercu palce układając je... w kształcie litery" K".
Czekam, aż kiedyś zadzwonią z pytaniem czy 4 psy i 6 kotów, które posiadam (o kanarkach nie wspomnę) to wynik moich preferencji seksualnych..."
Wszystko mozliwe Panie Pawle. Stare przyslowie powiada: Jak sie chce psa uderzyc, to kij sie zawsze znajdzie".
Ciekawe jest kto nastepny na liscie salonu.
PS Czy ktos juz wie, kto stanowi te grupe podpisana jako "Zespol TVP.info pod listem w obronie standartow Karoliny L. Chodzi mi o nazwiska.