Dodaj do ulubionych

Prof.Jan Zimmermann z UJ przeprasza za A.Dudę

03.12.15, 15:00
13:44
– Andrzej Duda złamał Konstytucję RP przynajmniej trzy razy – twierdzi w rozmowie z IAR profesor Jan Zimmermann z Wydziału Prawa i Administracji Uniwersytetu Jagiellońskiego. Promotor pracy doktorskiej Andrzeja Dudy skrytykował postępowanie prezydenta wobec Trybunału Konstytucyjnego.

www.tvp.info/22906482/trybunal-konstytucyjny-oglasza-wyrok-trzech-sedziow-powolano-zgodnie-z-konstytucja-dwoch-niezgodnie

pbs.twimg.com/media/CVThRfaWUAABr7b.png:large
Obserwuj wątek
    • religijnych.uczuc.obraza Re: Prof.Jan Zimmermann z UJ przeprasza za A.Dudę 03.12.15, 15:01
      Feusette jak zwykle na straży czci i godności.
      • fiu-bzdziu2010 Re: Prof.Jan Zimmermann z UJ przeprasza za A.Dudę 03.12.15, 15:03
        no to tylko Nowy Tomyśl pozostaje
        • axyzaaa Re: Prof.Jan Zimmermann z UJ przeprasza za A.Dudę 03.12.15, 15:06
          fiu-bzdziu2010 napisała:

> no to tylko Nowy Tomyśl pozostaje

To że się za niego wstydzi to nie znaczy, że wywalił go z pracy. A znając narcyzm, głupotę i brak inteligencji emocjonalnej Bunita jestem pewna, że wróci tam biby nigdy nic.

Dzisiaj orędzie o 20.00 Będzie bunitował pełną gębą.
          • mn7 Re: Prof.Jan Zimmermann z UJ przeprasza za A.Dudę 03.12.15, 15:35
            Owszem znaczy. Wywalił. Pracodawcą jest jednak rektor a ni kierownik katedry, o czym się niestety często zapomina.
      • axyzaaa Re: Prof.Jan Zimmermann z UJ przeprasza za A.Dudę 03.12.15, 15:04
        religijnych.uczuc.obraza napisał:

> Feusette jak zwykle na straży czci i godności.

Nie chciałam go uwzględniać, ale załapał się na jeden obrazek z prof.Zimmermannem, a wycięcie go to dla mnie wyższa szkoła jazdy:-)
    • az43 Re: Prof.Jan Zimmermann z UJ przeprasza za A.Dudę 03.12.15, 15:05
      Czy przypadkiem prof.Zimmermann nie był promotorem doktoratu Maliniaka?
      • axyzaaa Re: Prof.Jan Zimmermann z UJ przeprasza za A.Dudę 03.12.15, 15:07
        az43 napisał:

> Czy przypadkiem prof.Zimmermann nie był promotorem doktoratu Maliniaka?
        >
        Nawet to pogrubiłam:-)
      • mn7 Re: Prof.Jan Zimmermann z UJ przeprasza za A.Dudę 03.12.15, 15:36
        Masz to pogrubione. I właśnie to jest szczególnie cenne w tej informacji (jak też i uchwała - jednoznaczna w swojej wymowie - odpowiedniej Rady Wydziału).
    • superspec Katol jaki czy co?:) 03.12.15, 15:08
      Moja wina moja wina moja bardzo wielka wina. Zdaję się mówić profesor.:)
    • 141288bs Re: Prof.Jan Zimmermann z UJ przeprasza za A.Dudę 03.12.15, 15:11
      POhejtujcie sobie poki czas,wkrotce TK bedzie mialo POzamiatane.
      • fiu-bzdziu2010 Re: Prof.Jan Zimmermann z UJ przeprasza za A.Dudę 03.12.15, 15:12
        a co zrobi Duduś????
    • kaczydud Re: Prof.Jan Zimmermann z UJ przeprasza za A.Dudę 03.12.15, 15:12
      to dlaczego naciągał mu stopnie?
      • axyzaaa Re: Prof.Jan Zimmermann z UJ przeprasza za A.Dudę 03.12.15, 15:36
        kaczydud napisał:

> to dlaczego naciągał mu stopnie?

Może się zapatrzył jak prof. Dzielska:-)
    • douglasmclloyd Lepiej niech go z roboty wywali nt 03.12.15, 15:44
      • mn7 Re: Lepiej niech go z roboty wywali nt 03.12.15, 15:46
        To nie zależy od niego. Już o tym była mowa powyżej.
    • 3kaczyjar Re: Prof.Jan Zimmermann z UJ przeprasza za A.Dudę 03.12.15, 15:59

xystos

Powiedział ci już ktoś że jesteś sqrvysynem?
    • axyzaaa Duda o Zimmermannie 03.12.15, 20:51
      "Miałem w życiu szczęście, bo spotykałem dobrych i uczciwych ludzi. Takim człowiekiem jest na pewno prof. Zimmermann"
      • pogromca_bzdury Re: Duda o Zimmermannie 03.12.15, 20:57
        Mówił to już po tym, jak Wydział starał się go zwolnić ale okazało się to niemożliwe, bo rektor kazał przedłużyć umowę.
      • aniechto.only Re: Duda o Zimmermannie 03.12.15, 20:59
        Prof. Zimmermann jak widać takiego szczęścia nie miał.
    • wariant_b Re: Prof.Jan Zimmermann z UJ przeprasza za A.Dudę 03.12.15, 21:11
      I właśnie dlatego kandydatem PiS do TK nie jest prof. Zimmermann
      tylko mecenas Pszczółkowski.
      • pogromca_bzdury Re: Prof.Jan Zimmermann z UJ przeprasza za A.Dudę 03.12.15, 21:16
        Nawiasem mówiąc prof. Zimmermann jest jednym z najwybitniejszych przedstawiecieli swojej dyscypliny w Polsce i sędzią NSA w stanie spoczynku. Ma więc bez wątpienia większe kompetencje do zasiadania w TK niż cała piątka pisowskich lże-sędziów razem wziętych :-)
        • marta596 Re: Prof.Jan Zimmermann z UJ przeprasza za A.Dudę 04.12.15, 02:38
          pogromca_bzdury napisał:

> Nawiasem mówiąc prof. Zimmermann jest jednym z najwybitniejszych przedstawiecie
          > li swojej dyscypliny w Polsce i sędzią NSA w stanie spoczynku. Ma więc bez wątp
          > ienia większe kompetencje do zasiadania w TK niż cała piątka pisowskich lże-sęd
          > ziów razem wziętych :-)

Ale nie wyznaje smoleńskiej religii, więc się nie nadaje.
    • lumpior Re: Prof.Jan Zimmermann z UJ przeprasza za A.Dudę 04.12.15, 07:12
      Po takiej opinii ktoś z honorem zrobiłby jedno:sepuku.
      • man_sapiens Re: Prof.Jan Zimmermann z UJ przeprasza za A.Dudę 04.12.15, 07:54
        Daj spokój, smród byłby nie do wytrzymania.
    • sverir Re: Prof.Jan Zimmermann z UJ przeprasza za A.Dudę 04.12.15, 08:05
      Jan Zimmermann z pewnością jest osobą niekompetentną, mającą niewielką wiedzę prawniczą i w dodatku na 100% jest żelaznym wyborcą PO, zatem jego stanowisko nie ma żadnej wartości w tym sporze. A pan prezydent nie zrobił doktoratu dzięki panu profesorowi, tylko pomimo pana profesora, bo z pewnością ów usiłował pana prezydenta uwalić na każdym kroku.
      • pogromca_bzdury Re: Prof.Jan Zimmermann z UJ przeprasza za A.Dudę 04.12.15, 17:13
        sverir napisał:

> tylko pomimo pana profesora, bo z pewnością ów usiłował pana
        > prezydenta uwalić na każdym kroku.

Coś musi być na rzeczy. Przecież PAD sam przyznał, że Zimmermann to bardzo uczciwy człowiek.
    • axyzaaa dwaj kolejni przepraszają,że głosowali na Dudę 04.12.15, 17:10
      witamy, witamy

natemat.pl/164139,znany-slaski-adwokat-pisze-list-do-dudy-wstyd-mi-za-pana
      natemat.pl/164119,buras-ostatnie-dzialania-prezydenta-zburzyly-moja-ufnosc-wspolpracownik-dudy-odchodzi-z-narodowej-rady-rozwoju
    • iza.bella.iza A śp prof. Lech Kaczyński w grobie się przewraca! 04.12.15, 19:26
      forum.gazeta.pl/forum/w,28,159503120,159503120,Lech_Kaczynski_w_grobie_sie_przewraca_.html
    • pol_2015 Re: Zgadnij gdzie Naród ma opinię jakiegoś Zimme coś tam coś tam? 04.12.15, 19:29
      itd.
      • aniechto.only Re: Zgadnij gdzie Naród ma opinię jakiegoś Zimme 04.12.15, 19:33
        Tam, gdzie opinię Lecha Kaczyńskiego?
      • iza.bella.iza Naród Wolski ma w dupie nawet Lecha Kaczyńskiego. 04.12.15, 19:38
        Za to kocha niejakiego Dubienieckiego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka