douglasmclloyd 04.12.15, 20:46 Hahahaha, jak w tym kawale o prezydentach USA i ZSRR. Kacap zajął zaszczytne drugie miejsce a prezydent USA był przedostatni. fakty.interia.pl/polska/news-andrzej-duda-liderem-rankingu-zaufania,nId,1933766 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
witek.bis A więc "miażdży" Komorowskiego... 04.12.15, 20:52 ... któremu w grudniu 2010 ufało "tylko" 67%... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: A więc "miażdży" Komorowskiego... 04.12.15, 20:54 witek.bis napisał: > ... któremu w grudniu 2010 ufało "tylko" 67%... :-) Pisdudzie nie ufa tylko 62%. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Ciekawe czy wśród tych 62% byli 05.12.15, 10:45 ci którzy na niego głosowali? Być może wśród tych co na niego głosowali ufa mu pełne 100% Inna sprawa że ostatnio kolega w pracy stwierdził że ten PAD to straszny szaleniec. Ja mu na to że przecież go popierałeś. Po prawdzie był przeciw Komorowskiemu czy głosował na Dudę tego nie wiem. Muszę się spytać Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Aż 38 proc. badanych ufa urzędującemu prezyde 04.12.15, 21:04 douglasmclloyd kubuś, jeśli po trzech miesiącach od wyborów dupkowi ufa "aż" 38% wyborców, to należy przypuszczać że za pół roku będzie ich "aż" 28%, za rok ok. 10% itd. I jak po drodze nie będzie impeachmentu to najpóźniej za pięć lat duduś Trybunał Stanu ma jak w banku. No chyba zę zgarnie jakąś dużą kasę (np. za ułaskawienia) i spie.rdoli na Kajmany albo iine Galapagos Odpowiedz Link Zgłoś
dancio.k Re: Aż 38 proc. badanych ufa urzędującemu prezyde 04.12.15, 21:06 nie będzie mniej niż 30% - 30% to naturalny elektorat PISu, który zawsze będzie z partią niezależnie od tego co partia zrobi Odpowiedz Link Zgłoś
ketepud Re: Aż 38 proc. badanych ufa urzędującemu prezyde 04.12.15, 21:08 Żelazny elektorat PiS w momencie mobilizacji, to 20 - 25%. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Aż 38 proc. badanych ufa urzędującemu prezyde 04.12.15, 21:20 erte2 napisał: > douglasmclloyd > kubuś, jeśli po trzech miesiącach od wyborów dupkowi ufa "aż" 38% wyborców, to > należy przypuszczać że za pół roku będzie ich "aż" 28%, za rok ok. 10% itd. > I jak po drodze nie będzie impeachmentu to najpóźniej za pięć lat duduś Trybuna > ł Stanu ma jak w banku. > No chyba zę zgarnie jakąś dużą kasę (np. za ułaskawienia) i spie.rdoli na Kajma > ny albo iine Galapagos Ja wiem, to "aż 38%", to chyba w interii ze ździwienia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ketepud Re: Aż 38 proc. badanych ufa urzędującemu prezyde 04.12.15, 21:09 Szybko się obsuwa słupek PAD-a:) Odpowiedz Link Zgłoś
az43 Re: Aż 38 proc. badanych ufa urzędującemu prezyde 04.12.15, 21:09 A to dopiero początek! Odpowiedz Link Zgłoś
cronny 54% uważa, ze Duda jest zależny od Kaczyńskiego 05.12.15, 00:01 Istotę jednego z aspektów tej zależności tak opisuje Sławomir Sierakowski: "To jest niesamowite, jak prezes PiS upokorzył prezydenta. Nie ma dziś bardziej wystraszonego człowieka w Polsce. Autoryzuje jak automat to, co partia rządząca mu każe. Już do końca świata będzie jej zakładnikiem, ponieważ dobrze wie, że przed Trybunałem Stanu może go uratować tylko Kaczyński." Jest to (moim zdaniem) obserwacja w znacznej mierze trafna, choć jednostronna i przez to niekompletna. Pomija niestabilność emocjonalną Kaczyńskiego, jego podejrzliwość i tak chętnie stosowaną przez niego instytucję 'kozła ofiarnego', gdy coś zaczyna iść nie po jego myśli. Iluż to już "wybrańców" musiało pożegnać się z pełnioną funkcją i - choć w istocie byli jedynie 'słupami' - przyjąć na swój grzbiet ciężar tej odpowiedzialności, która - w gruncie rzeczy - powinna obciążyć Kaczyńskiego, jako osobę de facto podejmującą decyzje i manipulującą tymi marionetkami. A to znaczy, że Kaczyński może równie dobrze Dudę ratować przed Trybunałem Stanu, jak go "zdemaskować" obwieścić, że "się na nim zawiódł" i, dla ratowania własnego tyłka, rzucić gawiedzi na pożarcie. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Cześć IVI:) 05.12.15, 00:15 To jest więcej niż pewne, że Szydło i Duda zostaną przez I sekretarza rzuceni na pożarcie gawiedzi. Problem w tym, że gawiedź chce te pińcet na bachora i jak go nie dostanie, to i po sekretarza sięgnie:) Buziaki :-) p.s. 13.12.2015 spotykamy się na Żoliborzu:) forum.gazeta.pl/forum/w,28,159499210,159499210,13_grudnia_2015.html Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: 54% uważa, ze Duda jest zależny od Kaczyńskie 05.12.15, 00:26 Sierakowski się myli.To nie strach przed Trybunałem lecz prokuratorem. Dud się boi kwitów jakie ma na niego Kaczyński. W każdej chwili mogą "wyciec" materiały opisujące jego służby dla Biereckiego, Nowego Tomyśla, firmy ułaskawieniowej i diabli wiedza czego tam jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
wolo Re: Aż 38 proc. badanych ufa urzędującemu prezyde 04.12.15, 23:41 .... w ankiecie opublikowanej przez ABW, poinformował koordynator ds. służb specjalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Uff, znowu ten Duda w telewizji 05.12.15, 00:32 powiedziało 38% ankietowanych. Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Aż 38 proc. badanych ufa urzędującemu prezyde 05.12.15, 11:29 Według pisiorów wola narodu (pardon, Narodu) i dobro Narodu są ważniejsze od prawa. Z tego wynika, że prokuratura powinna zamknąć Dudę w areszcie i przywrócić do urzędu Komorowskiego :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś