ryj_zapijaczony.sponiewierany 22.02.16, 07:50 ŚWINIA! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czekam.na.lewice Kto był w eSBe to był złym człowiekiem 22.02.16, 07:57 ...tak przed chwilą w TVP wypowiedział się POPiSowiec Siemoniak. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Kto był w eSBe to był złym człowiekiem 22.02.16, 08:04 NIestety nie ogladałem, bo tVP nie da ię oglądać , tam 24 godziny na dobę onanizują się tymi teczkami. Ja wątek założyłem nie przed chwilą, a 13 minut temu. Ale jesli, to co napisałeś jest prawdą, to bardzo mnie to cieszy, bo świadczy o tym, ze nie jestem w swojej opinii osamotniony Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: Kto był w eSBe to był złym człowiekiem 22.02.16, 15:30 zapijaczony_ryj napisał: > NIestety nie ogladałem, bo tVP nie da ię oglądać , tam 24 godziny na dobę onani > zują się tymi teczkami. > Ja wątek założyłem nie przed chwilą, a 13 minut temu. > Ale jesli, to co napisałeś jest prawdą, to bardzo mnie to cieszy, bo świadczy o > tym, ze nie jestem w swojej opinii osamotniony > To musisz wybrać a nie siedzieć okrakiem na barykadzie. Siemoniak twierdzi, że Ci co pracowali w eSBe to byli żli ludzie a Wałęsa z kolei twierdził, że tam byli też dobrzy , szlachetni i patriotyczni ludzie, Zdecyduj się :) ! Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Kto był w eSBe to był złym człowiekiem 22.02.16, 09:05 UOPki to byli dobrzy ludzie,tylko trochę gorsi od WSIoków. Odpowiedz Link Zgłoś
ryj_zapijaczony.sponiewierany Re: Kto był w eSBe to był złym człowiekiem 22.02.16, 15:16 Teczki WSioków jaro uż ma w pIwnicy Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Krótko o Kiszczaku 22.02.16, 15:29 Oczywiscie, że tak, dla byłych kolegów z Bezpieki zdecydowanie tak! Jak na to wpadłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: Krótko o Kiszczaku 22.02.16, 15:31 zapijaczony_ryj napisał: > Oczywiscie, że tak, dla byłych kolegów z Bezpieki zdecydowanie tak! > Jak na to wpadłeś? > To redaktor Michnik pracował w bezpiece ? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Krótko o Kiszczaku 22.02.16, 15:49 No to odpowiedz. "Czy Michnik pracował w bezpiece"? Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Krótko o Kiszczaku 22.02.16, 17:50 A skąd ja mogę to wiedzieć, ty opowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: Krótko o Kiszczaku 22.02.16, 16:40 zapijaczony_ryj napisał: > Odpowiadałem Wielgusowi > A ja pytałem Ciebie ;) Nadrabiasz (brak argumentów) kiepską erystyką ? Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: I tu się mylisz Ryju :) 22.02.16, 16:21 Cała milicja, i esbecja nie lubiła Kiszczaka, on przyszedł z wojska, był cudzy. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Krótko o Kiszczaku 22.02.16, 15:37 Nie przewidział, że za wcześnie te papiery ujrzą światło dzienne. Prosił o pięć lat po swojej śmierci. Oczywiście jak mógł przewidzieć, że naród wyprany wybierze PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Re: Krótko o Kiszczaku 22.02.16, 15:55 Przeciez to jego wlasna zona tam zaniosla... Czyzby nie przeczytala tresci zyczenia dotyczacego tych 5 lat? I wierz tu kobiecie... Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Krótko o Kiszczaku 22.02.16, 16:02 Nie chwal dnia za poranku. Kobiety za życia. ;) Nie jestem całkiem pewny czy to była jej inicjatywa. Odpowiedz Link Zgłoś