szlachcic 27.02.16, 19:37 pisior Kurski bral nauki w tej ruskiej tubie propagandowej? czy dziennikarze TVP będą mieli honor i będą odchodzić czy tak jak w Russia Today robic to na żywo? Precz z pislamizmem!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bzdziagwa.a Re: TVP = Russia Today 27.02.16, 19:42 dobra zmiana - Kórski brał lekcje u Urbana Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: TVP = Russia Today 27.02.16, 19:42 szlachcic napisał: > pisior Kurski bral nauki w tej ruskiej tubie propagandowej? > czy dziennikarze TVP będą mieli honor i będą odchodzić czy tak jak w Russia Tod > ay robic to na żywo? Nie jestem pewny, czy masz rację. A co, jeżeli to tylko nauki pobierane w PRL? Albo wprowadzane w życie nauki pobierane od ekspertów w PRL? I co wtedy, przyznasz się do fałszywego oskarżenia PIS mediów? Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: TVP = Russia Today 27.02.16, 19:44 Ci co mieli honor zostali wyrzuceni. Ci z nowego poboru za honor uznają sliuzbę PiSowi. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k TVP = antymichnikowszczyzna 27.02.16, 19:51 > Ci co mieli honor zostali wyrzuceni. zawsze myslalem, ze jak sie ma honor, to sie samemu odchodzi - nie czekajac az wykidajlo wezmie sie do roboty ? Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: TVP = antymichnikowszczyzna 27.02.16, 19:58 j-k napisał: > zawsze myslalem, ze jak sie ma honor, to sie samemu odchodzi > - nie czekajac az wykidajlo wezmie sie do roboty ? I co powiedziałbyś o nich, gdyby sami odeszli? Ciekawy jestem. Bo coś mi się wydaje, że jesteś podobną lewicą jak "czekam.na.lewice". Masz honor i wyjaśnisz to? Odpowiedz Link Zgłoś
j-k nadal TVP = antymichnikowszczyzna 28.02.16, 14:59 adam.eu napisał: I co powiedziałbyś o nich, gdyby sami odeszli? - to ze moglbys ich wtedy nazywac ludzmi honoru. > Ciekawy jestem. > Bo coś mi się wydaje, że jesteś podobną lewicą jak "czekam.na.lewice". > Masz honor i wyjaśnisz to? Owszem, jestem , hloopcze: rozdzial kosciola od Panstwa i zabezpieczenia socjalne to chyba lewicowe poglady ? Ale nie walnujsa: Z przyjemnoscia patrze - jak PiS, czyli narodowa kato-lewica oklada sie po lbach ze zwolennikami PO, czy zwolennikami nieskrepowanego liberalnego-kapitalizmu... - jest sie z czego posmiac. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: nadal TVP = antymichnikowszczyzna 28.02.16, 21:01 Nie rozumiem Twoich intencji, dziennikarz, który uważa że jest dobry i rzetelny ma sam odchodzić? A tak w ogóle, jeżeli masz ochotę, mógłbyś przybliżyć Twoje postrzeganie lewicy? Czy głosujesz na kogoś? A jeżeli nie, to na jaką partię byś zagłosował? Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: TVP = antymichnikowszczyzna 27.02.16, 20:02 Widać naiwniacy myśleli ,że maja do czynienia z przyzwoitymi ludźmi a nie z wykidajłami. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: TVP = Russia Today 27.02.16, 19:50 Wychowal sie na sowieckim pisemku propagandowym "Krokodyl" i basniach narodow ZSRR i taka prpagande ciemnemu ludowi serwuje. www.antykwariat-bazar.pl/pub/produkty2/0/0/0/7/4/7/4/1/76021_big.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
silencius Re: TVP = Russia Today 27.02.16, 20:14 Uczeń przerósł mistrza. W RT robią to bo muszą, Kurski robi to bo chce - ostatecznie u nas jeszcze Czeczeńcy nie odstrzeliwują niepokornych prezesowi. Odpowiedz Link Zgłoś
szlachcic Re: TVP = Russia Today 27.02.16, 20:40 tu można dyskutować moim zdaniem pierwszy satrapa IVRP okreslil Kurskiemu dokładnie czego oczekuje a ten jest tylko chory na władze wiec będzie posluszny Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: TVP = Russia Today 27.02.16, 20:57 Dostał niezła posadkę nie dlatego ze nadaje się na to stanowisko i ma do tego odpowiednie kompetencje ale by stworzyć z tej telewizji tubę propagandową kaczyzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
szlachcic Re: TVP = Russia Today 28.02.16, 11:03 no i przede wszystkim Jarek wie ze Kurski za to stanowisko będzie slepo posluszny Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: TVP = Russia Today 27.02.16, 20:54 Napisz raczej Kadyrowcy.Znam świetnie Czeczenów,to tak jakbyś napisał,że Polacy rozwalają Trybunał Konstytucyjny.Niby prawda..... Odpowiedz Link Zgłoś
gorszysort Re: TVP = Russia Today 28.02.16, 14:52 Jarosław wywalczył putinizację Polski Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: TVP = Russia Today 28.02.16, 21:13 Kurski i cały PiS brał lekcje opluwania Wałęsy u Urbana. Jak zarządzać telewizją też się od Urbana nauczył. Odpowiedz Link Zgłoś