Dodaj do ulubionych

dobre imię

07.03.16, 06:55
Informacja Gazeta.PL:
Pod naszymi tekstami o wypadku prezydenta pojawiały się komentarze naruszające jego dobre imię.
Mój komentarz:mieć dobre imię to sztuka,stracić dobre imię to czasami tylko 100 dni.
Obserwuj wątek
    • adam.eu Re: dobre imię 07.03.16, 07:03
      A gdzie to jest?
      Mam na myśli informację Gazety.PL

O dobre imię Prezydenta na wszelki wypadek nie pytam.
      • az43 Re: dobre imię 07.03.16, 11:53
        wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,19727854,pr-owiec-andrzeja-dudy-byl-swiadkiem-wypadku-prezydenckiej-limuzyny.html#Czolka3Img
        "Pod naszymi tekstami o wypadku prezydenta pojawiały się komentarze naruszające jego dobre imię. Z tego względu zdecydowaliśmy, że wyłączymy możliwość komentowania pod niektórymi tekstami."
    • ave.duce Re: dobre imię 07.03.16, 07:44
      az43 napisał:

> Informacja Gazeta.PL:
      > Pod naszymi tekstami o wypadku prezydenta pojawiały się komentarze naruszające
      > jego dobre imię.
      > Mój komentarz:mieć dobre imię to sztuka,stracić dobre imię to czasami tylko 100
      > dni.

Stracić coś, czego się nie miało - to cud!
    • lionold Re: "stracić dobre imię to czasami tylko 100 dni." 07.03.16, 08:01
      A narozbrabiać w sto dni jak można?!!!!!! I wylądować potem na Helenie. Niestety świętej. Coś o tym wiem: Napoleon Buonaparte do cysorza kaczora.
      • xystos Re: "stracić dobre imię to czasami tylko 100 dni. 07.03.16, 13:40
        Noo ale na bylego prezydenta psioczyc
        niemozemy - on nic niezrobil.
        • az43 Re: "stracić dobre imię to czasami tylko 100 07.03.16, 16:23
          To fakt.Nie zrobił niczego nieprzyzwoitego,głupiego,nie złamał konstytucji.
        • zoil44elwer Re: "stracić dobre imię to czasami tylko 100 07.03.16, 16:49
          xystos napisał:

> Noo ale na bylego prezydenta psioczyc
          > niemozemy - on nic niezrobil.
          >
          Ale podczas drugiej kadencji zrobił by dużo a nawet cho cho wiencej!/5 lat Zero-10 lat 00.
    • czekam.na.lewice Re: dobre imię 07.03.16, 13:26
      az43 napisał:
      > Mój komentarz:mieć dobre imię to sztuka,stracić dobre imię to czasami tylko 100
      > dni.
      Zdaniem Bartoszewskiego jesteś człowiekiem nieprzyzwoitym :
      www.youtube.com/watch?v=TKrp4lJO1DQ
      • az43 Re: dobre imię 07.03.16, 14:06
        Odniosłem wrażenie,że poglądy mam spójne z poglądami p.Bartoszewskiego.
        • czekam.na.lewice Re: dobre imię 07.03.16, 15:39
          az43 napisał:

> Odniosłem wrażenie,że poglądy mam spójne z poglądami p.Bartoszewskiego.
          >
          No to Go nie zrozumiałeś. Wydawało Ci się. On to mówił jako ogólną zasadę do wszystkich a nie tylko do pisiorów. Wystarczy poczytać to forum i Ciebie aby to zrozumieć.
      • religijnych.uczuc.obraza Re: dobre imię 07.03.16, 15:42
        Dobre wpisy KODowcwó pod filmikiem, no nie, romek?
        Jakiś kodowiec napisał: Jak dobrze ze juz zdechl?, albo: a to ku... żydowska !!!!!!!!!!!!!!!!!?
        • czekam.na.lewice Re: dobre imię 07.03.16, 15:50
          religijnych.uczuc.obraza napisał:

> Dobre wpisy KODowcwó pod filmikiem, no nie, romek?
          > Jakiś kodowiec napisał: Jak dobrze ze juz zdechl?, albo: a to ku... żydowska !!
          > !!!!!!!!!!!!!!!?
          >
          To świr z przeciwnej do KODowców strony. Świry i psychole są nie tylko w KOD. Nie wiesz tego ?
          • religijnych.uczuc.obraza Re: dobre imię 07.03.16, 15:55
            Sądząc po tym jak zachowuja się aktualni moralizatorzy to oni tego nie wiedzą. Ciekawe co na tych wpisach sądzą siostry Karnowskie albo red. Jastrzębowski.
            • az43 Re: dobre imię 07.03.16, 16:28
              Z całą pewnością sądzą,że ubliżanie prezydentowi Komorowskiemu było dowodem obywatelskiej troski o dobro państwa.Nie zauważyłem nigdy u tego menelstwa żadnej refleksji nad własnym chamstwem.Obnosili się z nim pełni dumy.
              Teraz leją łzy nad losem biednego Maliniaka udającego,ze jest prezydentem.
              • zoil44elwer Re: dobre imię 07.03.16, 17:49
                Lech W o Lechu K:Durnia mamy za prezydenta.
                Lech Alek K o Lechu W:Analfabetę i Agenta mieliśmy za prezydenta.
                Tak toczyły sobie rozmowy prezydenckie głowy(z Solidarności)
                Lech W do Alka Lecha K:Wszedłeś jak do obory i ani A ani Be ani Me ni Kukuryku.Nie podam ci ręki,najwyżej nogę.
                Alek Lech K do Lecha W:C**j ci w żopu!
                10 lat ery Aleksandra Lecha K>Lecha Wu,ani mru mru.
                2005 i rezydent Lech K a właściwie Jego prezes JK mściwie zaczyna(kontynuuje) rozmowy na górze,tematy:agenturalność,analfabetyzm,analność,amoralność(mąż brata) itp.
                IV 2010-Bóg tak chciał? I rubaszny B(igos) K preziem
                :1 Wu Lech jak braci K .....T(roje) rzech!
                Po 5 latach żarcia,chlania i belwederowania giermek Jarka wykopsał Brąka ze stołka.Zapowiadali PiSowcy cuda ale że NN Duda może hrabiego BK ze prezydenckiego stolca wysiudać to się w pale nie mieści!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka