jola.iza1 09.03.16, 16:31 Pisiaki raz na zawsze ! I nauczcie swoich przedstawicieli typu Jarosław Kaczyński Ziobro jest z Solidarnej Polski, Gowin z Polski Razem. ZMularczyk zapomina Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
freies_man Re: PARTIA PiS nie wygrała wyborów,zapamiętajci 09.03.16, 16:34 To kto wygrał wybory? - zielone ludziki? Marysia Kiszczak czy "kudłaty"? Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: PARTIA PiS nie wygrała wyborów,zapamiętajci 09.03.16, 17:22 freies_man napisał: > To kto wygrał wybory? - zielone ludziki? Marysia Kiszczak czy "kudłaty"? Wybory 2015..... PiS-17%. PO-24%. Kukiz 15-9%. Petru 7,6%. PSL 7,5%. Opozycyjna totalnie koalicja PO-PSL-N=39%/Rządzący totalnie i fatalnie PiS 17% z cichym poparciem Kukiza=26%! Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: PARTIA PiS nie wygrała wyborów,zapamiętajci 09.03.16, 16:37 Wybory wygrała koalicja PO-PSL+N? Ponoć głosowało na nią 83% wyborców(100%-17% PiS=83%) Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Tobie podpowiem :) 09.03.16, 16:41 zMularczyk tyż nie jest z partii PiS :) Odpowiedz Link Zgłoś
wagonetka to jest niewidzialna koalicja :-) 09.03.16, 16:45 oczywiście, ze PiS nie wygrał wyborów trzeba prostować kłamstwa na każdym kroku Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Ty to wiesz, ja to wiem, a oni z uporem maniaka 09.03.16, 17:01 "PARTIA, która wygrała wybory" Nie jestem rzecznikiem Putina moderacja forum o moderacji jest mało wiarygodna skroc.pl/b37f5 Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: to jest niewidzialna koalicja :-) 09.03.16, 17:06 wagonetka napisał(a): > oczywiście, ze PiS nie wygrał wyborów > > trzeba prostować kłamstwa na każdym kroku > > Oczywiście że NIE!! Zdobyli tylko 17% głosów wyborczych,z Ku-Kiz-Klanem mają 28%!/PO-PSL-N 72%/ Odpowiedz Link Zgłoś
freies_man Re: to jest niewidzialna koalicja :-) 09.03.16, 17:24 > Oczywiście że NIE!! Zdobyli tylko 17% głosów wyborczych,z Ku-Kiz-Klanem mają 28%!/PO-PSL-N 72%/ Jesus Maryja aż tyle ma łopozycja? Co na to Rysiek Petru? Jeszcze nie przekroczył Rubikonu na swoim "Rubikoniu"? Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: to jest niewidzialna koalicja :-) 09.03.16, 17:30 Noo too dopiero teraz Rycho zacznie Cyganic,konferencje prasowe zwola ..z Springerem na czele Odpowiedz Link Zgłoś
freies_man Re: to jest niewidzialna koalicja :-) 09.03.16, 17:08 wagonetka napisał(a): > oczywiście, ze PiS nie wygrał wyborów > > trzeba prostować kłamstwa na każdym kroku > Kto wygrał? - nieśmiało zapytam. Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: to jest niewidzialna koalicja :-) 13.03.16, 04:32 wagonetka napisał(a): > oczywiście, ze PiS nie wygrał wyborów > > trzeba prostować kłamstwa na każdym kroku Ale odjazd ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
j-k ale PO przegrała wybory, zapamiętaj 09.03.16, 17:10 tak ze na korytko mozesz teraz popatrzec tylko przez szybe. www.bydlet.cz/poradna-zahradniho-architekta/dendotaz-udelal-jsem-si-velke-drevene-dlabane-koryto-nekdo-by/ Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: ale PO przegrała wybory, zapamiętaj 09.03.16, 17:24 Dzieki heit'owi PO&PSL PiS ma zagwarantowane conajmniej.dwie kadencje teraz nalezy archiwowac wszystkie pyskowki opozycji by politycy po przefarbowaniu z innej listy do Sejmu sie niedostali Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: ale PO przegrała wybory, zapamiętaj 09.03.16, 17:25 Maksyma liberałów-aferałów:Coryto ergo sum! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: PARTIA PiS nie wygrała wyborów,zapamiętajci 09.03.16, 17:29 Wybory wygrala 500+ Odpowiedz Link Zgłoś
freies_man Re: PARTIA PiS nie wygrała wyborów,zapamiętajci 09.03.16, 17:30 pies_na_czarnych napisała: > Wybory wygrala 500+ > Nareszcie jakiś rozsądny głos. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: PARTIA PiS nie wygrała wyborów,zapamiętajci 09.03.16, 17:47 No i w efekcie w budżecie na ten rok wydatki dosłownie eksplodowały. W stosunku do tych z budżetu na 2015 r., sprzed nowelizacji, urosły o przeszło 10 proc. Co prawda wyborcom 500+ to wisi ale jak kaczyniaki chcOm "utrzymac" te panstwo ? Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Wygrał Komitet Wyborczy PiS 09.03.16, 17:34 wytłumaczyć, co to jest "komitet wyborczy"? Odpowiedz Link Zgłoś
freies_man Re: Wygrał Komitet Wyborczy PiS 09.03.16, 17:36 indeed4 napisał: > > wytłumaczyć, co to jest "komitet wyborczy"? Nie ma potrzeby, ja się doskonale bawię w tym wątku czytując platfusie lamenty. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Wygrał Komitet Wyborczy PiS 09.03.16, 17:40 Zaraz się okaże, że Gowin czy Ziobro startowali pod swoimi barwami ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Wygrał Komitet Wyborczy PiS 09.03.16, 17:48 ndeed4 napisał: > > Zaraz się okaże, że Gowin czy Ziobro startowali pod swoimi barwami ;-) Nie startowali, a Ty zaraz udowodnisz, że należą do partii, tylko której ? Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Wygrał Komitet Wyborczy PiS 09.03.16, 17:52 Czego nie zrozumiałaś z tego, co napisałem? EOT. Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re:Ja? 09.03.16, 18:38 indeed4 napisał: > Czego nie zrozumiałaś z tego, co napisałem? Jeśli już, to nic nie zrozumieli : Kaczyński, Ziobro, Gowin, Kurski, i kilku innych. Żaden z nich nie jest z partii PiS, marnie to widzę . > Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: Wygrał Komitet Wyborczy PiS 09.03.16, 17:40 To taki komitet WYBORCZEJ zsrzadzajacy Forum GW Odpowiedz Link Zgłoś
freies_man Re: Komu chcesz tłumaczyć ? 09.03.16, 17:48 jola.iza1 napisała: > I co chcesz tłumaczyć ? A Ty Jola co? - oczadziała...a? Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: PARTIA PiS nie wygrała wyborów,zapamiętajci 09.03.16, 18:50 W zasadzie nie popieram demokracji, której korzenie sięgają gilotyny, rewolucji i morza krwi, a moją jedyną władzą jest Kościół Katolicki i mój biskup, a nie złodzieje w masońskim parlamencie.. Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: a co na to Biblia ? 09.03.16, 18:57 qwardian napisał: > > W zasadzie nie popieram demokracji, której korzenie sięgają gilotyny, rewolucji > i morza krwi, a moją jedyną władzą jest Kościół Katolicki i mój biskup, I Bóg, i Chrystus ? Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: a co na to Biblia ? 09.03.16, 19:04 Biblia w ogóle nie wypowiada się na temat równie dziwnego zjawiska jak demokracja, która przypomnę nie miała miejsca w światłej Grecji (połowę stanowili niewolnicy), ani w kapitalistycznej korporacji, motorze obecnej cywilizacji... Odpowiedz Link Zgłoś
hansii Owszem Demokracja w dawnej Grecji byla 09.03.16, 19:47 qwardian napisał: Biblia w ogóle nie wypowiada się na temat równie dziwnego zjawiska jak demokracja, która przypomnę nie miała miejsca w światłej Grecji (połowę stanowili niewolnicy), Alez oczywiscie , ze miala miejsce.. Tylko DEMOS - to nie dzisiejszy LUD . Demos - to jedynie dorosli WOLNI obywatele, plci meskiej. - a bylo ich wszystkiego moze 25 % populacji. Ale tylko oni mogli stanowic PRAWO. Podobnie jak Szlachta (ale tez tylko mezczyzni) w Dawnej Rzeczpospolitej. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Owszem Demokracja w dawnej Grecji byla 12.03.16, 15:18 hansii napisał: > qwardian napisał: > Biblia w ogóle nie wypowiada się na temat równie dziwnego zjawiska jak demokra > cja, > która przypomnę nie miała miejsca w światłej Grecji (połowę stanowili niewolnic > y), > > Alez oczywiscie , ze miala miejsce.. > Tylko DEMOS - to nie dzisiejszy LUD . > > Demos - to jedynie dorosli WOLNI obywatele, plci meskiej. > - a bylo ich wszystkiego moze 25 % populacji. > Ale tylko oni mogli stanowic PRAWO. > > Podobnie jak Szlachta (ale tez tylko mezczyzni) w Dawnej Rzeczpospolitej. Demokracja to obrona mniejszości przed dyktatem większości. Np obrona homo'seksualistów przed atakami heteros,leniwego przed ochoczym,bogatego przed biednym.... Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: a na temat biskupów, i kościoła katolickiego ? 09.03.16, 22:01 qwardian napisał: > > Biblia w ogóle nie wypowiada się na temat równie dziwnego zjawiska jak demokrac > ja, która przypomnę nie miała miejsca w światłej Grecji (połowę stanowili niewo > lnicy), ani w kapitalistycznej korporacji, motorze obecnej cywilizacji... Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: a na temat biskupów, i kościoła katolickiego 10.03.16, 01:46 To władza na tej planecie, którą sam sobie wybieram, a nie inni. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: a na temat biskupów, i kościoła katolickiego 12.03.16, 18:39 Na Ziemi,tej ziemi możliwy jeszcze jest wybór Boga(ów) Od Allaha do ZeUSA. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Może i nie wygrała formalnie, ale 13.03.16, 21:58 wszyscy z ZP są mentalnymi Pi$owcami. Wystarczy posłuchać/poczytać, np., Gowina. ps. na forum pełno takich ... Odpowiedz Link Zgłoś