freies_man 10.03.16, 16:25 Tak nie może być, ja protestuję. Sondaż CBOS: PiS ma poparcie większe niż PO i Nowoczesna razem wzięte wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,19747820,sondaz-cbos-pis-37-proc-po-18-a-nowoczesna-17.html#MTstream Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mao111 Re: To niesprawiedliwe 10.03.16, 16:31 Sam podkręciłem im wyniki. Jak mieliśmy wysłać te bzdury do gazet to dodałem na początku trójkę. Niech się pisowcy cieszą, a co mi tam. Odpowiedz Link Zgłoś
cossa.nostra Dorzynanie PO 10.03.16, 16:35 R.I.P. PO. Kaczyński to geniusz polityczny. Odpowiedz Link Zgłoś
mao111 Re: Dorzynanie PO 10.03.16, 16:38 W CBOS przed wyborami PO miało 30 kilka procent... :-) Tera PiS w CBOS rządzi. :-) A Kaczyński to może być geniusz dla takich jak ty. Dla mnie to koleś bez podstawowej wiedzy o świecie. Kolokwialnie mówiąc gó...e widział i gó... wie. Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice PO dorzyna się samo 10.03.16, 16:40 Tłumaczę to tutaj od lat. Zapijaczony,Hrabia, Religijna Obraza, Ayran, PiesNaCzarnych , Snajper i jeszcze kilku innych dorzynają PO na tym forum tylko biedacy nie rozumieją tego :) Odpowiedz Link Zgłoś
west-side-story Re: PO dorzyna się samo 10.03.16, 17:06 Ja w kwesii formalnej: Skoro robią to na forum od wielu lat, to możemy tu mówić jedynie o dożynaniu. Za to gdyby robili to w tej chwili, raz a dobrze, to wówczas możemy mówić o dorzynaniu. To jak to w końcu jest, macie na myśli dożynanie czy dorzynanie ? Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice tak mówił Czerepach 10.03.16, 17:04 cossa.nostra napisał(a): > > R.I.P. PO. Kaczyński to geniusz polityczny. Tak w serialu Ranczo mówił o sołtysie/senatorze Kożle niejaki Czerepach:) Odpowiedz Link Zgłoś
freies_man Re: To niesprawiedliwe 10.03.16, 16:37 mao111 napisał: > Sam podkręciłem im wyniki. Jak mieliśmy wysłać te bzdury do gazet to dodałem na > początku trójkę. Niech się pisowcy cieszą, a co mi tam. Wiesz co? Wiesz co mnie cieszy? wcale nie wynik PiS, tylko to, że najwięksi pracoholicy PO i Petru na tym forum są po prostu w d...ie. Ty również. Taka mała satysfakcja z pogromu głupków, którzy zanieczyszczają to forum swoimi bzdetami. Tak trzymać, następny wynik PiS będzie oscylował w okolicach 50%. Ludzie maja w dupie TK,kudłatego,Petru i Schetynę wraz z KOD i jego przywódcą nie płacącego alimentów. Odpowiedz Link Zgłoś
mao111 Re: To niesprawiedliwe 10.03.16, 16:39 Tak, tak. Wiosna. Pozmieniaj jeszcze nicki. :-) Najlepiej na kompromitacja. Odpowiedz Link Zgłoś
freies_man Re: To niesprawiedliwe 10.03.16, 16:41 mao111 napisał: > Tak, tak. Wiosna. Pozmieniaj jeszcze nicki. :-) Najlepiej na kompromitacja. Nazywasz mnie wiosna? Wiosenne przesilenie? Odpowiedz Link Zgłoś
freies_man Re: To niesprawiedliwe 10.03.16, 16:47 mao111 napisał: > Tak. Przesilenie wieloncikowcu. Ha,ha,ha - brakuje argumentów, zaczynają się wycieczki osobiste? Pofolguj sobie.Masz moje "błogosławieństwo". Odpowiedz Link Zgłoś
mao111 Re: To niesprawiedliwe 10.03.16, 16:49 Jakich zmów argumentów wielonikowcu? O niczym konkretnym z tobą nie dyskutuję, więc i argumentów mi nie potrzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
freies_man Re: To niesprawiedliwe 10.03.16, 16:51 mao111 napisał: > Jakich zmów argumentów wielonikowcu? O niczym konkretnym z tobą nie dyskutuję, > więc i argumentów mi nie potrzeba. Tak, tak jednonikowcu. Tak jak napisałem, pofolguj sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
mao111 Re: To niesprawiedliwe 10.03.16, 16:54 Dziecinko i do kogo ta mowa? Napisz mi coś o kudłatym. Pośmieję się. No i jeszcze o tym jak nie kochasz PiSu, a czekasz na lewice :-) Odpowiedz Link Zgłoś
freies_man Re: To niesprawiedliwe 10.03.16, 17:01 mao111 napisał: > Dziecinko i do kogo ta mowa? Napisz mi coś o kudłatym. Pośmieję się. No i jeszc > ze o tym jak nie kochasz PiSu, a czekasz na lewice :-) Musielibyśmy ustalić w jakim jesteś wieku, że mówisz do mnie dziecinko. Pochwalisz się? Odpowiedz Link Zgłoś
matylda1001 Re: To niesprawiedliwe 10.03.16, 16:56 freies_man napisał: > Tak trzymać, następny wynik PiS będzie oscylował w okolicach 50%.< Teraz powinno być 50% a następny jeszcze więcej. Wszak nad rzetelnością badań w CBOS czuwa Rada CBOS, w której skład wchodzą mi. przedstawiciele Sejmu, Senatu, Prezydenta RP i Premiera. Żeby tylko fantazja ich nie poniosła, i żeby kiedyś nie powiedzieli, że pis ma 101% poparcia, bo wtedy cały misterny plan pójdzie się bujać :) >Ludzie maja w dupie TK,kudłatego,Petru i Schetynę wraz z KOD i jego przywódcą nie płacącego alimentów.< Projekcja Twoich marzeń? No to Ci przypomnę, ze komuniści kiedyś w podobny sposób nie docenili "Solidarności" i to był ich koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
freies_man Re: To niesprawiedliwe 10.03.16, 17:00 Projekcja Twoich marzeń? No to Ci przypomnę, ze komuniści kiedyś w podobny sposób nie docenili "Solidarności" i to był ich koniec. Niewiele wiesz z historii najnowszej. To nie był absolutnie koniec komunistów, to był koniec milionów prostych,szarych ludzi, którzy wstąpili do Solidarności. Tłuste koty Wałęsa,Frasyniuk i inni obłowili się podobnie jak komuniści. Odpowiedz Link Zgłoś
mao111 Re: To niesprawiedliwe 10.03.16, 17:06 Teraz już wiem, że jesteś dzieciną, bo o PRL to nie masz najmniejszego pojęci, albo demencja cię wykańcza. Odpowiedz Link Zgłoś
freies_man Re: To niesprawiedliwe 10.03.16, 17:13 mao111 napisał: > Teraz już wiem, że jesteś dzieciną, bo o PRL to nie masz najmniejszego pojęci, > albo demencja cię wykańcza. Tylko nie zapluj sobie monitora, bo nie będziesz wiedział co piszesz. Ale swojego wieku nie zdradzisz? Powiedz mi czy w podstawówce chodziłeś na lekcjach w plener by walczyć ze stonkami, które spuścili na nasz kraj jankesi. Odpowiedz Link Zgłoś
mao111 Re: To niesprawiedliwe 10.03.16, 17:24 Jej, jeju. Mam 78 lat, nie 59, a może 20. Wybierz sobie. Na szczęście ominęły mnie te przyjemności. Ale w tym twoim kochanym PRL jako magister musiałem chodzić sprzątać po robocie biura. Tak było super. Odpowiedz Link Zgłoś
mao111 Re: To niesprawiedliwe 10.03.16, 17:44 Biografię moją piszesz? Nie zarobisz na niej za wiele. Nic ciekawego. Zwykłe życie. Odpowiedz Link Zgłoś
freies_man Re: To niesprawiedliwe 10.03.16, 18:12 mao111 napisał: > Jej, jeju. Mam 78 lat, nie 59, a może 20. Wybierz sobie. > Na szczęście ominęły mnie te przyjemności. Ale w tym twoim kochanym PRL jako ma > gister musiałem chodzić sprzątać po robocie biura. Tak było super. No, to jedno już wiem, że to ja mogę mówić do ciebie dziecino, nie odwrotnie. Szacunek do starszych ja, np.wyssałem z mlekiem matki. Odpowiedz Link Zgłoś