adam.eu 12.03.16, 18:48 Jak nie wiecie o czym pisać, to proszę obejrzeć nowy spot tych, na których się wzorujecie. wiadomosci.dziennik.pl/polityka/artykuly/515435,spot-pis-najnowszy-spot-pis-tk.html Czekam na nowe posty wspomagające rząd:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wilk_z_wolfow Re: Pomóżcie propagandzie PIS, zwolennicy PISu 12.03.16, 18:56 Jeszcze nie dostali wytycznych z Biura Politycznego KC PZPR, tfu... KC PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice tu pozytywny incydent 12.03.16, 19:40 wilk_z_wolfow napisał: > Jeszcze nie dostali wytycznych z Biura Politycznego KC PZPR, tfu... KC PiS. wiadomosci.onet.pl/kraj/apel-na-manifestacji-opozycji-i-kod-prosze-sciagnac-ten-transparent/hyzzzy?utm_source=fb&utm_medium=fb_detal&utm_campaign=podziel_sie Szacunek i jestem bardzo mile zaskoczony. Tak trzymać ! Odpowiedz Link Zgłoś
wilk_z_wolfow Re: tu pozytywny incydent 12.03.16, 20:31 czekam.na.lewice napisał(a): > wilk_z_wolfow napisał: > > > Jeszcze nie dostali wytycznych z Biura Politycznego KC PZPR, tfu... KC P > iS. > wiadomosci.onet.pl/kraj/apel-na-manifestacji-opozycji-i-kod-prosze-sciagnac-ten-transparent/hyzzzy?utm_source=fb&utm_medium=fb_detal&utm_campaign=podziel_sie > Szacunek i jestem bardzo mile zaskoczony. Tak trzymać ! Też tak uważam , szacun dla nich . Odpowiedz Link Zgłoś
marta596 Re: Pomóżcie propagandzie PIS, zwolennicy PISu 12.03.16, 19:25 adam.eu napisał: > Czekam na nowe posty wspomagające rząd:-) Słusznie, wspomagajmy nasz rząd. :D T DZIENNIK TELEWIZYJNY = #9 = KATASTROFA DUDY = MILIONY RYDZYKA = ANTYDYPLOMACJA Odpowiedz Link Zgłoś
wilk_z_wolfow Re: Pomóżcie propagandzie PIS, zwolennicy PISu 12.03.16, 19:31 Mam podejrzenie że, na Nowogrodzkiej panuje atmosfera podobna do "Hitler kaputt" Odpowiedz Link Zgłoś
silencius Re: Pomóżcie propagandzie PIS, zwolennicy PISu 12.03.16, 20:37 % dni przed Kaput Hitler wziął ślub - jest więc pewność że jeszcze tydzień się utrzymają Odpowiedz Link Zgłoś
silencius Re: Pomóżcie propagandzie PIS, zwolennicy PISu 12.03.16, 20:38 miało być 5 a nie % Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Pomóżcie propagandzie PIS, zwolennicy PISu 12.03.16, 20:49 Jarek się żeni? :) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Pomóżcie propagandzie PIS, zwolennicy PISu 12.03.16, 20:49 Jarek się żeni? :) Odpowiedz Link Zgłoś
marta596 Re: Pomóżcie propagandzie PIS, zwolennicy PISu 12.03.16, 21:46 Kot go pogania, a nawet grozi: scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtp1/v/t1.0-9/12832380_1742260502674637_4316478490276877256_n.png?oh=6460cae1136ace5e793a6c8e79d11fb7&oe=575D0B74 :D Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: Pomóżcie propagandzie PIS, zwolennicy PISu 12.03.16, 20:54 "Jesteśmy otwarci na współpracę i kompromis. Prawo i Sprawiedliwość" Bezczelnie kłamiemy o współpracy i kompromisie. Prawo i Sprawiedliwość. Spot jest dla pisidiotów. Kupują każde nasze kłamstwo. Prawo i Sprawiedliwość. Obiecanki cacanki, a głupiemu wyborcy PiS radość. Prawo i Sprawiedliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
marta596 Re: Pomóżcie propagandzie PIS, zwolennicy PISu 13.03.16, 02:40 Jeżeli chcesz być oddanym zwolennikiem PiS, czyli prawdziwym patriotą, uczciwym, głęboko moralnym obywatelem, wzorowym katolikiem, a także dobrze płatnym prezesem czegoś, na czym się kompletnie nie znasz, powinieneś pamiętać i przy każdej okazji powtarzać, że: 1. Trwa zmasowany atak całego świata na Polskę. 2. Świat boi się Polski, bo nabroił, i teraz, gdy Polska wstała z kolan, może światu przyłożyć. 3. Komisja Macierewicza bezstronnie i fachowo dojdzie do prawdy, tzn. ogłosi, ile dokładnie bomb podłożył Tusk. 4. Trybunał Konstytucyjny już dawno próbował zabrać po 500 zł każdemu dziecku, nie tylko drugiemu, i za te pieniądze jeździć po Chinach. 5. Trybunał Konstytucyjny zniszczyła Platforma Obywatelska, ale szczęśliwie udało się to naprawić. Żadnego problemu już nie ma. Komisja Wenecka i Parlament Europejski idą na pasku agresorów (patrz pkt. 1.), ale my im pokażemy. 6. Protesty KOD się kończą. 7. Protesty KOD są opłacane z zagranicy i mają niewielką liczbę uczestników. Co to znaczy masowa demonstracja, pokaże dopiero nasz marsz poparcia dla rządu, gdy wyprowadzimy na ulice milion oceniony przez policję na pięć milionów. 8. Polacy mają prawo poznać prawdę o swojej historii. Porozumienia Sierpniowe 1980 r. podpisywali założyciele Solidarności, tzn. Lech Kaczyński z bratem. Niestety agent SB Lech Wałęsa zniszczył ich dorobek przy Okrągłym Stole, zakładając esbecko-niemiecko-rosyjskie kondominium pod mylącą nazwą III RP. Na szczęście zrywem wyborczym 25 października 2015 r. Naród skruszył kajdany i Polska odzyskała niepodległość. 9. Unia Europejska nas wydoiła. 10. Głosowanie w Sejmie inaczej, niż głosuje PiS, jest podważaniem wyników demokratycznych wyborów. 11. Wszystko, co robią politycy opozycji, wynika z żalu za korytem, od którego zostali oderwani. (Uwaga! Na czas sprawowania rządów przez PiS koryto przestaje być korytem, staje się miejscem bezinteresownego działania dla dobra Narodu. Miejsce to wróci do nazwy koryto zaraz po przejęciu władzy przez opozycję). 12. Ale to czysta teoria. Do przejęcia władzy przez opozycję Naród nie dopuści. Wola Narodu stoi ponad prawem. Wolę skasowania wyborów Naród wyrazi we właściwym czasie ustami Jarosława Kaczyńskiego. Uwaga! Jest jeszcze pkt 13., ale należy go na razie jedynie zapamiętać. Jego wygłaszanie rozpoczniemy dopiero wtedy, gdy uda się nam już na dobre wyrwać Polskę z łap Unii Europejskiej. 13. Ten Putin jest całkiem sympatyczny. Autor: Jacek Federowicz Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Pomóżcie propagandzie PIS, zwolennicy PISu 13.03.16, 18:10 Anwad coś takiego już dawno temu naPiSała. Poradnik aktywisty/działacza czy jakoś tak. -- Sztandar PiS dumnie powiewa - © xyz_xyz1, "Krótka historia PiS(b)". PiS(b) jak ВКП(б). Пyтин этo нaше вcё!! – © ПиС(б) - PiS(b). Odpowiedz Link Zgłoś
j-k chcielibysmy, ale nie mozemy. 12.03.16, 21:14 GW zamknela nam limit czytelnictwa i nie wiemy o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
wilk_z_wolfow Re: chcielibysmy, ale nie mozemy. 12.03.16, 21:19 j-k napisał: > GW zamknela nam limit czytelnictwa i nie wiemy o co chodzi. Uważaj żeby UE nie zamknęła drzwi episkopatowi. Bedzie baaardzo bolało. Odpowiedz Link Zgłoś
ric-ard Re: Ale PiS ma się świetnie 12.03.16, 21:55 Ja chcę pomóc KODowcom pytając o wrażenia z pochodu i ni cholery nie mogę się niczego dowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
wilk_z_wolfow Re: Ale PiS ma się świetnie 12.03.16, 22:03 ric-ard napisał: > Ja chcę pomóc KODowcom pytając o wrażenia z pochodu i ni cholery nie mogę się n > iczego dowiedzieć. Zapytaj Slazakow jak ci wrazic idioto . Odpowiedz Link Zgłoś
ric-ard Re: Ale PiS ma się świetnie 12.03.16, 22:06 oj sądząc po nastroju chyba nie był to najlepszy dzień rewolucjonistów z KOD Odpowiedz Link Zgłoś
wilk_z_wolfow Re: Ale PiS ma się świetnie 12.03.16, 22:22 ric-ard napisał: > oj sądząc po nastroju chyba nie był to najlepszy dzień rewolucjonistów z KOD > Cieszę się z twojego zadowolenia . Naprawdę jestem w świetnym nastroju . Kupiłem maryche od S. Piotrowicza on to lubi. Dzieki reformie rolnej PiS, zamiast żyta i pszenicy ,rolnicy przerzucaja się na hodowlę konpi . Ponoć przewodniczący rady państwa , niejaki Duda Andrzej , nie wjedzie na stok , bez zaciągnięcia się marycha , szef was wszystkich jest cały czas pod działaniem tej wyjątkowo szlachetnej rośliny w stanie wysuszonym . Ponoc marycha ma wyprzeć kadzidlo , ale Rydzyk ma coś przeciwko temu . Odpowiedz Link Zgłoś
marta596 Re: Ale PiS ma się świetnie 12.03.16, 22:19 Zapytaj lepiej PiSdenta, dlaczego ukrywa się przed Polakami, których tak bezczelnie z Kurduplem poniżają? :D scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/v/t1.0-9/12803199_1742598032640884_8459333848695346556_n.png?oh=657a6c018a0c86d40075bff288d24380&oe=575D459C Odpowiedz Link Zgłoś