Gość: Paweł IP: *.bielsko.dialog.net.pl 14.04.02, 18:29 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gwendal Re: Czy nie ma innych tematów niż IP: *.chello.pl 14.04.02, 18:42 Dokąd ludzie nie przestaną zakładać poświęconych mu wątków, dotąd trudno będzie dyskutować na jakikolwiek inny temat. Gwendal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Czy nie ma innych tematów niż IP: *.vic.bigpond.net.au 15.04.02, 05:08 Gość portalu: Gwendal napisał(a): > Dokąd ludzie nie przestaną zakładać poświęconych mu wątków, dotąd trudno będzie > > dyskutować na jakikolwiek inny temat. > > Gwendal K: Znakomita wiekszosc watkow o Kaganie jest zakladana przez nieprzyjaciol jego! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby Re: Czy nie ma innych tematów niż IP: *.dialsprint.net 15.04.02, 06:46 Przeciez miales sie juz nie wypowiadac z powodu wypelnienia proroctwa: "Powstana wtedy falszywe kagany." Najlepszego, Gatsby Gość portalu: Kagan napisał(a): > Gość portalu: Gwendal napisał(a): > > > Dokąd ludzie nie przestaną zakładać poświęconych mu wątków, dotąd trudno b > ędzie > > > > dyskutować na jakikolwiek inny temat. > > > > Gwendal > K: Znakomita wiekszosc watkow o Kaganie jest zakladana przez nieprzyjaciol jego > ! :) > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Czy nie ma innych tematów niż IP: *.tlsa.pl 15.04.02, 08:20 Kagan ma przyjaciół na forum. Tak mu się zdaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Czy nie ma innych tematów niż IP: *.upc.chello.be 15.04.02, 08:40 Nie ma innych tematow bo to jest forum Kagana.Wszystkich co chca pisac na inne tematy uprasza sie o zmiane forum!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Czy nie ma innych tematów niż IP: *.vic.bigpond.net.au 15.04.02, 08:41 Gość portalu: Ania napisał(a): > Nie ma innych tematow bo to jest forum Kagana.Wszystkich co chca pisac na inne > tematy uprasza sie o zmiane forum!!!!!!!! A ty co tu porabiasz? To jest FORUM KAGANSKIE, CZYLI ARYJSKIE! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Czy nie ma innych tematów niż IP: *.upc.chello.be 15.04.02, 09:09 Ty sie skarzyles do Maas moze i ja zapytam czy wolno mi jeszcze pisac czy to ty tu rzadzisz.Sporzadz liste komu wolno a komu nie wolno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Czy nie ma innych tematów niż IP: *.arts.monash.edu.au 16.04.02, 11:09 Gość portalu: Ania napisał(a): > Ty sie skarzyles do Maas moze i ja zapytam czy wolno mi jeszcze pisac czy to ty > tu rzadzisz.Sporzadz liste komu wolno a komu nie wolno. K: Wolno kazdemu, ale nie kazdy jest "welcome"... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Czy nie ma innych tematów niż IP: *.vic.bigpond.net.au 15.04.02, 08:43 Gość portalu: Kagan Flaszywy napisał(a) z adresu *.tlsa.pl : > Kagan ma przyjaciół na forum. Tak mu się zdaje. NA PEWNO NIE MA ICH POD ADRESEM *.tlsa.pl :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Czy nie ma innych tematów niż IP: *.tlsa.pl 15.04.02, 08:46 a może jednak ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan.au Falszywy Kagan IP: *.vic.bigpond.net.au 17.04.02, 13:52 FALSZYWYCH KAGANOW POZNACIE PO: 1. Pisaniu z Polski, tj. z adresu konczacego sie na "*.pl", np. "*.tlsa.pl" 2. Uzywaniu polskich liter (czcionek), np. "o" z kreska u gory itp. 3. Kradziezy cudzego nicka, np. nicka "Kagan" od prawdziwego, autralijskiego Kagana Pamietajcie, falszywy Kagan to KATOLIK, bo on kradnie nicki... :( No coz, tak natura katolika, ze bez kradziezy czy oszustwa dlugo nie pociagnie...:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan.au Kto uratuje Kagana ?!!! IP: *.tlsa.pl 17.04.02, 14:09 Ja juz nie wytrzymuje z tym zlodziejem nickow. Zydowska gnida z Australii albo z Polski uczepil sie. Poradzcie cos , bo odejde z tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan.au Re: Kto uratuje Kagana ?!!! IP: *.arts.monash.edu.au 18.04.02, 07:10 Gość portalu: Kagan FALSZYWY napisał z adresu *.tlsa.pl: > Ja juz nie wytrzymuje z tym zlodziejem nickow. Zydowska gnida z Australii albo > z Polski uczepil sie. Poradzcie cos , bo odejde z tego forum. Falszywego Kagana poznacie po: 1. Po pisaniu z Polski, tj. z adresu konczacego sie na "*.pl", np. *.tlsa.pl 2. Po uzywniu polskich liter, np "o" z kreska 3. Po kradziezy cudzego nicka, czyli nicka "Kagan" od prawdziwego, australijskiego Kagana Pamietajcie, prawdziwy Kagan to KATOLIK, bo on kradnie nicki... :( No coz, taka jest natura falszywego Kagana z Polski, ze bez kradziezy czy oszustwa dlugo nie pociagnie...:( Odpowiedz Link Zgłoś