Dodaj do ulubionych

Czy Niesiołowski POtwierdził swoje predysPOzycje:

30.05.16, 11:13
"Czy Niesiołowski POtwierdził swoje predysPOzycje do bycia bardzo żarliwym członkiem PO?????"

"W 2015 r. w śledztwie dotyczącym korupcji w armii, służby wojskowe w ramach działań operacyjnych nagrywały rozpracowywane osoby. Na jednym z materiałów wideo wykonanych w ramach śledztwa znalazł się m.in. Stefan Niesiołowski, który rozmawia z przedsiębiorcą podejrzewanym o korupcję. Widać, że poseł Platformy Obywatelskiej otrzymuje zawiniętą reklamówkę" – ustaliła „Gazeta Polska Codziennie”. WIĘCEJ JUTRO W GAZECIE POLSKIEJ CODZIENNIE

Śledczy nagrali Niesiołowskiego! Księgowa zleciła wypłatę, a co zrobi prokuratura?

Nawiasem mówiąc, gdyby to byłoby prawdą to wcale bym się nie zdziwił, ponieważ taka to ich natura.

No! Ale gdyby na takim czymś przyłapano by posła lub senatora PISu to bardzo, bardzo, bardzo bym się zdziwił, ponieważ jak wszyscy bardzo wiemy to nie jest naturą PISu i to właśnie dlatego PIS notorycznie ma bardzo, bardzo słabe poparcie w zakładach karnych i aresztach śledczych.

Ciekawe czy będzie dzisiaj coś o tym w TVN24?
Czy zdążą dzisiaj tam narady na ten temat zakończyć.
Ale chyba nie zdążą bo sprawa jest bardzo, bardzo śmierdząca do tego stopnia, że bardzo możne ucieszyć PIS a jeszcze bardziej .Nowoczesną.
Jedno jest tylko pewne, że nawet gdyby okazało się, że Niesiołowski jest niewinny to straszliwy niesmak POzostanie.
Obserwuj wątek
    • mao111 Re: Czy Niesiołowski POtwierdził swoje predysPOzy 30.05.16, 11:17
      Buhahaha. Naprawdę? Otrzymał reklamówkę? Może były tam słoiki z pomidorową. :-)
      • karfioza Re: Czy Niesiołowski POtwierdził swoje predysPOzy 30.05.16, 11:32
        Zgoda.
        Ale ktoś tam z tej firmy PObrał w tym dniu dwa przelewy gotówkowe po 20 000 i nie potrafi przypomnieć sobie co się z tą kasą stało.
        Ale przypomni sobie. :::::::)))))))))))))
        A i tak niesmak POzostanie albo nie tylko niesmak.
        Sprawa jest rozwojowa.
      • czekam.na.lewice Re: Czy Niesiołowski POtwierdził swoje predysPOzy 30.05.16, 12:29
        mao111 napisał:

> Buhahaha. Naprawdę? Otrzymał reklamówkę? Może były tam słoiki z pomidorową. :-)
        ...albo szczaw.
    • szwampuch58 Re: GPC czyli 30.05.16, 11:19
      Gooooowno Prawda Paranoikow.....jak tam NASA, kartofel ,z budowa makiety Tutki?
      • mao111 Re: GPC czyli 30.05.16, 11:21
        NASA ma zbadać Antka. Po prostu się im coś popieprzyło.
      • karfioza Re: GPC czyli 30.05.16, 11:33
        Wątki chyba ci się POmyliły. :::::::))))))))))))))
      • karfioza Re: GPC czyli 30.05.16, 11:35
        Wielkie dzięki za bardzo merytoryczną wypowiedź !!!!!!!!!!!!!
      • czekam.na.lewice Re: GPC czyli 30.05.16, 12:30
        szwampuch58 napisał:

> Gooooowno Prawda Paranoikow.....jak tam NASA, kartofel ,z budowa makiety Tutki
        > ?
        A teraz się zastanów co byś napisał w identycznej sytuacji gdyby tę reklamówkę ze słoikami z pomidorową odbierał np. Macierewicz.
        • mao111 Re: GPC czyli 30.05.16, 12:39
          Odbierałby reklamówkę z lekami.
          • czekam.na.lewice Re: GPC czyli 30.05.16, 12:41
            mao111 napisał:

> Odbierałby reklamówkę z lekami.
            czyli to samo co Niesiołowski.
            • mao111 Re: GPC czyli 30.05.16, 12:50
              Nie. Niesioł nie ma problemów z rzeczywistością, po prostu nie lubi Kaczyńskiego. Ale może powiedzieć: "Kaczyński? Tak był w opozycji. Może był trzeciorzędną opozycją, ale walczył". A teraz pisior: "Niesiołowski. To stary komuch i ubek.", :-)
              • czekam.na.lewice Re: GPC czyli 30.05.16, 13:37
                mao111 napisał:

> Nie. Niesioł nie ma problemów z rzeczywistością,
                Oszołomy z PiS twierdzą, że Macierewicz nie ma takich problemów a oszołomy z lewactwa , tutaj Ty, twierdzą, że Niesiołowski nie ma :)
                • mao111 Re: GPC czyli 30.05.16, 13:43
                  Nie wiem co tam sobie twierdzisz. Wiem za to, że Antek bada tutkę w NASA.
    • wtop.ek Re: Czy Niesiołowski POtwierdził swoje predysPOzy 30.05.16, 11:27
      karfioza napisał:
      masz coś nie tak z capslockiem, ciapku?
      • karfioza Re: Czy Niesiołowski POtwierdził swoje predysPOzy 30.05.16, 11:39
        Wielkie dzięki za uwagę ale z capslokiem moim jest wszystko bardzo, bardzo OK.
        Dzięki również za ciapka. :::::))))))))))
        To było bardzo, bardzo wzruszające. :::::)))))))))
        • wtop.ek Re: Czy Niesiołowski POtwierdził swoje predysPOzy 30.05.16, 11:47
          karfioza napisał:

> Wielkie dzięki za uwagę ale z capslokiem moim jest wszystko bardzo, bardzo OK.
          > Dzięki również za ciapka. :::::))))))))))
          > To było bardzo, bardzo wzruszające. :::::)))))))))
          >

chyba jednak, nie tak, ciapku

a może to taki zabieg stylistyczny, mający dowieść twojej zayeebistości?
          • karfioza Re: Czy Niesiołowski POtwierdził swoje predysPOzy 30.05.16, 11:57
            Ja cię bardzo, bardzo przepraszam za to, że nie jestem gejem, ale ten ciapek jest bardzo wzruszający.
            Kiedyś moja dziewczyna tak na mnie żartobliwie mówiła.
            Śmieliśmy się z tego razem.
            Stąd to takie silne moje wzruszenie.
            • wtop.ek Re: Czy Niesiołowski POtwierdził swoje predysPOzy 30.05.16, 12:11
              karfioza napisał:

> Ja cię bardzo, bardzo przepraszam za to, że nie jestem gejem, ale ten ciapek je
              > st bardzo wzruszający.
              > Kiedyś moja dziewczyna tak na mnie żartobliwie mówiła.
              > Śmieliśmy się z tego razem.
              > Stąd to takie silne moje wzruszenie.
              >

nie wiem skąd te wtręty o gejowatości, ciapku

tak więc sprawdź sobie klawiaturę

• karfioza Re: Czy Niesiołowski POtwierdził swoje predysPOzy 30.05.16, 12:29
                Dobrze!!! Dobrze!!!
                Ty wiesz o co chodzi. :)
                Inaczej nie byłbyś taki miły przecież.
                • wtop.ek Re: Czy Niesiołowski POtwierdził swoje predysPOzy 30.05.16, 12:45
                  karfioza napisał:

> Dobrze!!! Dobrze!!!
                  > Ty wiesz o co chodzi. :)
                  > Inaczej nie byłbyś taki miły przecież.
                  >

dużo czasu spędzasz na forum
                  • karfioza Re: Czy Niesiołowski POtwierdził swoje predysPOzy 30.05.16, 13:06
                    Tak. Na różnych forach sobie siedzę w ramach walki z nudą.
                    Mam ostatnio bardzo dużo wolnego czasu i tak już zostanie.
    • belphegor-pisu Re: Czy Niesiołowski POtwierdził swoje predysPOzy 30.05.16, 11:51
      Gazeta Pisowska Codziennie głupsza.
      • karfioza Re: Czy Niesiołowski POtwierdził swoje predysPOzy 30.05.16, 11:58
        A dużo głupsza jest od GW czy tylko troszeczkę?
        • belphegor-pisu Re: Czy Niesiołowski POtwierdził swoje predysPOzy 30.05.16, 12:24
          Spójrz na swoje wPiSy i poszukaj odpowiedzi, czytelniku GP Codziennie głupszej.
          • karfioza Re: Czy Niesiołowski POtwierdził swoje predysPOzy 30.05.16, 12:33
            Swoje wpisy pamiętam jeszcze a tych dwóch gazet w papierze nie czytam.
            Wydania internetowe bardzo, bardzo rzadko i tylko wtedy jak mi w google wyskoczą.
            • belphegor-pisu Re: Czy Niesiołowski POtwierdził swoje predysPOzy 30.05.16, 12:44
              To ty w ogóle cuś czytasz oprócz pisowskich agitek?
              • karfioza Re: Czy Niesiołowski POtwierdził swoje predysPOzy 30.05.16, 12:49
                Oglądam mon-stop TVN24 i TVPinfo.
                Również ale rzadziej Polsat i Naszą Stację.
    • yoma Re: Czy Niesiołowski POtwierdził swoje predysPOzy 30.05.16, 12:16
      Moja babcia jest w szpitalu i rodzina podrzuca jej wałówę. W reklamówkach. Kartofel, donoś natychmiast.
      • karfioza Re: Czy Niesiołowski POtwierdził swoje predysPOzy 30.05.16, 12:45
        Ale to spotkanie nie odbyło się w szpitalu!!!!!!
        Coś ci się tradycyjnie zresztą POmyliło. ::::::)))))))))
        Ale nie wiem dlaczego Niesiołowskiemu jakaś firma podrzucała wałówkę?????????
        Być może musiał wyglądać akurat wtedy na bardzo niedożywionego???
        Ciekawe jest również skąd ta firma wiedziała, że Niesiołowski POjawi się tam słaniając się na nogach z niedożywienia i od razu przyszli tam z żarciem ratującym życie Niesiołowskiego?
        No pytań jest bardzo, bardzo wiele i sprawa jest rozwojowa dopiero, ponieważ Niezależna Prokuratura Wojskowa za czasów PO jakoś nie miała czasu zająć się tym filmem.
        Ale obecna prokuratura jakimś cudem znalazła na to czas.
        • karfioza Re: Czy Niesiołowski POtwierdził swoje predysPOzy 30.05.16, 13:01
          Kurdę za dużo chyba oglądam 13 ULICĘ!!!!!!!!
          Przyszło mi do głowy i to akurat teraz pytanie czy POpitkę też mu POdżucili?
          Ponieważ z całą pewnością POżarł wszystko w mgnieniu oka a bez POpitki nie byłoby to chyba możliwe.
          Na filmie, który z pewnością kiedyś zobaczymy, gdy się okaże, że POżarł Niesiołowski wszystko to będzie ten fakt przemawiał tylko na jego korzyść.
    • karfioza Ziemkiewicz gotów odszczekać,że Niesioł 30.05.16, 13:21
      Ziemkiewicz gotów odszczekać,że Niesiołowski jest uczciwym wariatem.
      Czy szykuje się totalna POrażka Ziemkiewicza w ocenie Niesiołowskiego czy nie????????????????
      "Jestem gotów odszczekać to, że Stefan Niesiołowski jest uczciwym wariatem"

Link Jestem gotów odszczekać to, że Stefan Niesiołowski jest uczciwym wariatem

1.Profesor Rzepliński ma zawsze rację.
      2.A jeżeli Profesor Rzepliński nie ma racji to patrz pkt. 1
      • karfioza Uzupełnienie. Ziemkiewicz może się wycofać!!! 30.05.16, 13:36
        Czy to możliwe???????!!!!!!!!!!
        Nie słyszałem jeszcze aby jakiś redaktor mógł się się tak oficjalnie przyznać do tak kardynalnego błędu!!
        Ciekawe czy będzie w stanie przeprosić Niesiołowskiego???????
        Ale na odpowiedź będziemy musieli jeszcze POczekać?
        Być może Ziemkiewicz nie będzie musiał przepraszać Niesiołowskiego i to by było bardzo dobre dla Polski, ponieważ jak wszyscy wiemy wizerunek naszego kraju jest dla nas wszystkich bardzo, bardzo ważny.

• szwampuch58 Re: 30 z tego 14 kwa-kwa-kwa 30.05.16, 13:34
      Za podbijanie "opluwania" Niesiola masz kartofel dzisiaj dodatkowa premie?
      • karfioza Re: 30 z tego 14 kwa-kwa-kwa 30.05.16, 13:50
        Po tym ciosie to już chyba nigdy się nie POdniosę.
    • bzdziagwa.a Re: Czy Niesiołowski POtwierdził swoje predysPOzy 30.05.16, 14:06
      trzeba iść tropem szczawiu i mirabelek w tej reklamówce
      • x2468 Re: Czy Niesiołowski POtwierdził swoje predysPOzy 30.05.16, 14:34
        Czy rolnik Ziemkiewicz a może prokuratura wyjaśnili co znajdowało się w tej reklamówce?
        ocdn.eu/images/pulscms/ODA7MDMsMCwyMjYsMSwx/b806d2916c70a7cb47d463b04ec2c5f2.jpg
        • karfioza Re: Czy Niesiołowski POtwierdził swoje predysPOzy 30.05.16, 14:57
          Proponuję to zgłosić do prokuratury.

TVN24 i Polsat News w sprawie reklamówki dla Niesiołowskiego jeszcze trzymają wodę w ustach.
          Ciekawe jak długo z tą wodą w ustach wytrzymają.
          Żeby jakieś glony im się tam nie pojawiły.
          • karfioza Re: Czy Niesiołowski POtwierdził swoje predysPOzy 30.05.16, 18:39
            W najbardziej POprawnych mediach dalej nic na ten temat nie ma.
      • karfioza Re: Czy Niesiołowski POtwierdził swoje predysPOzy 30.05.16, 14:50
        Wiesz co.
        Kurdę. Wcale o tym nie pomyślałem.
        To może być bardzo właściwy trop.
    • 0szolomm-z-radia-maryja Niesołowski wziął w łapę! 30.05.16, 14:13

- no to go mamy tego chama, już nam sie nie wymknie! To przez niego schamiało nam polskie życie publiczne. To On był w latach 90tych wzorcem polskiego oszołomstwa. Jego odejście z polityki to będzie prawdziwa dobra zmiana!
      • x2468 Re: Niesołowski wziął w łapę! 30.05.16, 14:35
        To zero na początku nicka wyjątkowo ci pasuje. Nawet Rydzyk lepiej by nie wymyślił.
        • karfioza Re: Niesołowski wziął w łapę! 30.05.16, 14:52
          Ale żeś wyczaił!!!!!!!!!!
          Zajebisty jesteś.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka