Dodaj do ulubionych

Nie wiem, czy to mnie się śniło, czy czytałem, że

22.06.16, 08:58
będą kolejne wykopki ofiar katastrofy smoleńskiej.
Pytanie, czy mój sen był tak głupi, czy sekta smoleńska oszalała po raz kolejny?
Obserwuj wątek
    • m.c.hrabia Re: Nie wiem, czy to mnie się śniło, czy czytałem 22.06.16, 09:00
      forum.gazeta.pl/forum/w,28,161835910,161835910,Nektofilia_oblakanego_Antoniego_sie_rozwija_.html
    • czekam.na.lewice Re: Nie wiem, czy to mnie się śniło, czy czytałem 22.06.16, 09:11
      ryj_zapijaczony.sponiewierany napisał(a):

> będą kolejne wykopki ofiar katastrofy smoleńskiej.
      > Pytanie, czy mój sen był tak głupi, czy sekta smoleńska oszalała po raz kolejny
      > ?
      Jest wiadomym, że totalne świry nie odróżniają realu od snów, rzeczywistości od własnych rojeń.
      • zapijaczony_ryj Re: Nie wiem, czy to mnie się śniło, czy czytałem 22.06.16, 09:15
        Totalne świry zawsze atakują autora jak nie mają nic do powiedzenia w temacie!
    • karfioza Re: Nie wiem, czy to mnie się śniło, czy czytałem 22.06.16, 09:33
      To jest już znany powszechnie twój problem.
      Sen z jawą zawsze ci się już pie... od bardzo dawna non-stop.
      Nie wiem czy, ktoś ci będzie jeszcze w stanie pomóc.
      My tu na forum to już pogodziliśmy się z faktem, że ty powinieneś poddać się intensywnemu leczeniu.
      Ale jak widać ty tego nie chcesz zauważyć.
      Dla ciebie ekshumacje zwłok to są wykopki.
      Nie potrafisz zrozumieć tego, że przynajmniej niektórzy z bliskich ofiar katastrofy smoleńskiej chcą się upewnić, czy z całą pewnością odwiedzają groby swoich bliskich.
      Ty ich wcale nawet nie potrafisz zrozumieć, ponieważ dla ciebie to, nie miałoby żadnego znaczenia.
      Ruska dusza z ciebie wyłazi.
      W Polsce istnieje tradycja kultu zmarłych i zwłoki swoich bliskich się szanuje i nie tylko swoich bliskich.
      Dla ciebie zwłoki ludzkie to tylko kupa niepotrzebna nikomu i sprawiająca tylko kłopot kupa mięcha.
      Widać to u ciebie jak na dłoni gdy mówisz o wykopkach.
      Przyjrzyj się polskim cmentarzom.
      Zadbanie i wręcz wypieszczone a pojedź do Rosji na cmentarze.
      Na takie przeciętne.
      Większość grobów opuszczone zarośnięte wręcz.
      • belphegor-pisu Re: Nie wiem, czy to mnie się śniło, czy czytałem 22.06.16, 09:35
        Sam te gupoty wymyślasz?
        • karfioza Re: Nie wiem, czy to mnie się śniło, czy czytałem 22.06.16, 09:44
          Aha!
          Też jak ryj_zapijaczony.sponiewierany uważasz, że zwłoki ludzkie to tylko kupa niepotrzebna nikomu i sprawiająca tylko kłopot kupa mięcha i powinny być utylizowane w spalarniach śmieci?
          • belphegor-pisu Re: Nie wiem, czy to mnie się śniło, czy czytałem 22.06.16, 09:50
            Słyszałeś już kiedyś o takim wyrażeniu jak: profanacja zwłok?
            • karfioza Re: Nie wiem, czy to mnie się śniło, czy czytałem 22.06.16, 10:01
              Tak.
              Ja już nazwanie ekshumacji zwłok wykopkami, nazwałbym psychiczną profanacją zwłok.

"Profanacja (łac. profanatio = zbezczeszczenie, znieważenie) ? pojęcie odnoszące się do naruszania sfery sacrum, powodujące pozbawienie poświęconych rzeczy lub konsekrowanych miejsc wartości kultowej oraz potraktowania bez należytego szacunku rzeczy, wartości otoczonych powszechnie czcią.
              W szczególności może to być zbezczeszczenie przedmiotów i miejsc praktyk religijnych (łac. sacrilegium). W szerszym znaczeniu, profanacja to także znieważenie przedmiotów i wartości powszechnie szanowanych.
              Na przykład muzułmanie uważają za profanację wejście w butach do meczetu."

Bez komentarza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              • belphegor-pisu Re: Nie wiem, czy to mnie się śniło, czy czytałem 22.06.16, 10:21
                Kiedy składa się kogoś do grobu, ksiądz wypowiada słowa: Spoczywaj w pokoju. Dlaczego ofiary tej katastrofy nie mogą zaznać spokoju?

sjp.pwn.pl/poradnia/haslo/Spoczywaj-w-spokoju;15356.html
                • karfioza Re: Nie wiem, czy to mnie się śniło, czy czytałem 22.06.16, 16:33
                  Ksiądz mówi do duszy a nie do ciała, które i tak w proch się ma zamienić.
                  Nic nie rozumiesz człowieku.
                  A jak ktoś spopieli zwłoki, to ksiądz do prochów w urnie mówi?
                  Człowieku myśl czasem to na prawdę nic nie boli.
                  Zapewniam.
                  • belphegor-pisu Re: Nie wiem, czy to mnie się śniło, czy czytałem 22.06.16, 20:18
                    Twoja wiedza o tym w co katolicy wierzą jest bardzo nikła, dlatego ci się wydaje, że wiesz dużo. Dusza, wg katolików jest nieśmiertelna, to ciało ma spoczywać w spokoju.
                • zapijaczony_ryj Re: Nie wiem, czy to mnie się śniło, czy czytałem 23.06.16, 09:17
                  Bo PiSi mają ich spokój w d...Ważniejszy jest rozgłos i kolejna awantura polityczna
            • zapijaczony_ryj Re: Nie wiem, czy to mnie się śniło, czy czytałem 22.06.16, 20:14
              TAk i dlatego jestem przeciw profanacji PiS_dzielców!!
          • zapijaczony_ryj Re: Nie wiem, czy to mnie się śniło, czy czytałem 22.06.16, 20:08
            Wręcz przeciwnie, uważam, że należy je zostawić w spokoju!!!
        • erka-4 Re: Nie wiem, czy to mnie się śniło, czy czytałem 22.06.16, 13:23
          belphegor-pisu napisał:

> Sam te gupoty wymyślasz?

- a ty to ten zachlany ryj w innym wcieleniu ?
          • zapijaczony_ryj Re: Nie wiem, czy to mnie się śniło, czy czytałem 22.06.16, 20:15
            NIe, To POmysł MAierewicza i Świrów smoleńskich!!!
        • zapijaczony_ryj Re: Nie wiem, czy to mnie się śniło, czy czytałem 22.06.16, 17:40
          Do kgo pijesz, bo po reformie FK jest to nieczytelne!
        • zapijaczony_ryj Re: Nie wiem, czy to mnie się śniło, czy czytałem 23.06.16, 18:40
          tak
      • zapijaczony_ryj Re: Nie wiem, czy to mnie się śniło, czy czytałem 22.06.16, 09:40
        Słusznie prawisz, że w Polsce istnieje tradycja kultu zmarłych. Niestety ona istniała, ale PiS ją zniszcył taj jak wszystko do czego się dotknie. Wystarczy pooglądać jak się zachowywało PiSie bydło na cmentarzach wobec członków poprzednich władz w czasie oficjalnych uroczystości. Bydło, buczało, gwizdało i pie_rdziało!!!
        A teraz bezcześci te itak już umęczone włoki kolejnymi wykopkami.
        Wy z PiSu jesteście nekrofilami!!!
        • karfioza Re: Nie wiem, czy to mnie się śniło, czy czytałem 22.06.16, 09:52
          Aha!
          Konsekwentny jesteś.
          Wykopkami.
          Przede wszystkim wtedy na cmentarzu to nie PIS buczał a narodowcy.
          Po drugie ja tego nigdy nie popierałem a wręcz przeciwnie.
          Narodowcy buczeli nie na zmarłych a na hipokrytów, ponieważ wg nich to wyglądało tak jakby Hitler składał kwiaty przed krematorium w Oświęcimiu.
          I z tym oni nie mogli się pogodzić.
          Wiele w tym przesady było ale oni tak to widzą.
          Więc nawet nie próbuj mną manipulować.
        • karfioza Re: Nie wiem, czy to mnie się śniło, czy czytałem 22.06.16, 16:23
          Ty zapijaczony_ryju temat zwłok ludzkich kojarzysz zawsze z seksem.
          Myślę, że oprócz do psychiatry powinieneś udać się do seksuologa.
          Wzwody w chwili myśli o ludzkich zwłokach moim bardzo skromnym zdaniem uważam za bardzo niezdrowy objaw.
          Poza tym jak pamiętam, nekrofilia jest w naszym kraju zabroniona.
          Nie wiem czy ty zdajesz sobie z tego sprawę, że jej propagowanie jest również zabronione.
          Nie wiem również, czy ja akurat teraz nie popełniam przestępstwa nie zgłaszając informacji o twoich ciągotkach odpowiednim instytucjom.
          Być może gdybym to zgłosił otrzymałbyś na koszt państwa darmową opiekę, która być może doprowadziłaby cię do stanu normalności.
    • szwampuch58 Re: Nie wiem, czy to mnie się śniło, czy czytałem 22.06.16, 09:44
      Tego generala z Gibraltaru Instytut Prawicowej Nienawisci wygrzebal po 50 latach ....co przy tym marne 6 lat dla nich ......scierwojadow.
      • m.c.hrabia Re: Nie wiem, czy to mnie się śniło, czy czytałem 22.06.16, 09:48
        Tego generala z Gibraltaru Instytut Prawicowej Nienawisci wygrzebal po 50 latach

i oczywiście dowiedli( na razie tajnie) ,że to był zamach ruskich.
      • zapijaczony_ryj Re: Nie wiem, czy to mnie się śniło, czy czytałem 22.06.16, 15:53
        Instytut Prawicowej Nienawiści-trafne określenie!
    • mariner4 Nie śniło Ci się 22.06.16, 10:46
      To padlinożercy w akcji.
      Tak im dopomóż Bóg, czy coś tam podobnego.
      M,.
    • kota7 Re: Nie wiem, czy to mnie się śniło, czy czytałem 22.06.16, 12:13
      będą kolejne wykopki

na Wawelu też ?
      • m.c.hrabia Re: Nie wiem, czy to mnie się śniło, czy czytałem 22.06.16, 12:15
        podobno też ,
    • mariner4 Konstytucja mówi, że należy szanoiwać odmienne 22.06.16, 17:24
      poglądy. Może oni są wąchacze padliby? Kto wie, jakie mają preferencje seksualne?
      M.
    • j-k kogo to k... obchodzi ? 22.06.16, 17:34
      poza paroma Oszolomami ?

- po co bijesz piane ?
      • yoma Re: kogo to k... obchodzi ? 23.06.16, 09:23
        Dlaczego nazywasz rodziny smoleńskie oszołomami?
        • mariner4 On dzieli ofiary na "poległych" i tych 23.06.16, 09:42
          co dobrze im tak. Typowy pisior.
          M.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka