Dodaj do ulubionych

Nowy wróg PiSu, znajdźcie coś na niego,

15.07.16, 18:44
bo prezespan strzeli focha, Zbigniew Zborowski ośmielił się skomentować "demencję" ministry edukacji,
Pani nie wie, co wie na ten temat poseł Kaczyński, i w związku z tym co ma wiedzieć. Jak pani minister edukacji dowie się co ma na ten temat wiedzieć, wtedy będzie wiedziała co ma powiedzieć
I tak o to narodził się nowy wspaniały wróg, jak to piszą, "Szukajcie a znajdziecie"
Obserwuj wątek
    • czan-dra Re: Nowy wróg PiSu, znajdźcie coś na niego, 15.07.16, 18:45
      Co mi do łba przyszło z tym Zbigniewem, on ma na imię WIKTOR.
      Sorry.
    • lumpior Re: Nowy wróg PiSu, znajdźcie coś na niego, 15.07.16, 18:46
      IPNPiS już przegląda jego teczki.
    • witek.bis Re: Nowy wróg PiSu, znajdźcie coś na niego, 15.07.16, 18:53
      Wczuł się w rolę POdbipięty i puste łby pisurmańskie ścina? Mam nadzieję, że założył jakąś kewlarową kamizelkę, bo to nie film i zaraz prawdziwe strzały polecą.
    • taniarada Jest taki Zbigniew Zborowski 15.07.16, 19:11
      Nowy drapieżnik
      Autor: Zbigniew Zborowski
      A jeśli człowiek nie jest ostatnim ogniwem ewolucji? Jeśli pojawił się ktoś, dla kogo jesteśmy jedynie stadem oszalałych ze strachu owiec, na które poluje? Urodził się chory ,nieuleczalnie śmiertelnie chory.
      • don.kichote A kto to taki, ten taki Zbigniew Zborowski??? 15.07.16, 21:10

• ukos Przejrzą wszystkie jego teczki 15.07.16, 19:33
      Nawet saszetki i szkolne tornistry.
      • wsk175 Re: Przejrzą wszystkie jego teczki 15.07.16, 20:28
        Kolejny na indeksie pisiej trzody.
      • witek.bis Re: Przejrzą wszystkie jego teczki 15.07.16, 20:35
        A jesli znajdą tam kolorowe kredki, to będzie ugotowany...
        • matigrypl Re: Przejrzą wszystkie jego teczki 15.07.16, 21:40
          Czy ktoś z szanownych forumowiczów jest w stanie sobie wyobrazić cóś takiego; Budzimy się rano a wszystkie wiadomości są na temat cudu że peło zmądrzało? Wygrywają wybory i prowadzą kraj ku swietlanej przyszłości. Nie ma już ocipienia powyborczego, bełkot pełowski zamienia się w merytoryczne logiczne wywody, polityka nienawiści do wszystkiego co nie pochodzi od peło gdzieś przepadła a narcyzm pełowski nadany im przez boga szlag trafił. Potrafią wysłuchać innych i w razie potrzeby uwzględnić ich punkt widzenia. Rezygnują z wiary iż to bóg ich posłał na misję i tylko ich oświecił jak ma świat wygladać.

Ja bynajmniej na te pytania odpowiem tylko tak; Poważne i odpowiedzialne peło to ponury świat bez histerii, wrzasków i łamańców logicznych jest nic nie wart. To odpowiednik nieba gdzie tylko mozna się modlić i śpiewać psalmy ku uciesze boga. Mam wielką nadzieję i wierzę zapewnieniom pełowców że jako totalna opozycja nam tego nie zrobią.

Wszyscy pełowcy w ramach opozycji powinni walczyć o prawo przechodzenia przez ulicę na czerwonym świetle. Jak totalnie to totalnie! A co!!!
          • wsk175 Re: Przejrzą wszystkie jego teczki 15.07.16, 23:05
            Popie...ny ten matrix pisiorów.
            A smoki też występowały w tej historii?
            • taniarada Re: Przejrzą wszystkie jego teczki 15.07.16, 23:19
              wsk175 napisał:

> Popie...ny ten matrix pisiorów.
              > A smoki też występowały w tej historii?
              Zachowuj się kulturalnie .Szkoły podstawowej nie skończyłeś z wyróżnieniem .Praca robola w fabryce motocykli cię uszczęśliwiła .Trzymaj fason .
    • taniarada Re: Nowy wróg PiSu, znajdźcie coś na niego, 15.07.16, 23:13
      Już wiem to arcybiskup z serialu "Ranczo.To na niego święconą wodę .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka