Dodaj do ulubionych

hasła pod oknem

27.07.16, 21:21
apele pod oknem na Franciszkańskiej 3
1991 - Polacy skandują do Papieża: zostań z nami
2003- Polacy skandują do Papieża: zabierz nas ze sobą
2016- chrzescijanie z całej EU skandują do Polaków :Polacy pozwólcie nam zostać w Polsce!!!!
Obserwuj wątek
    • mara571 Re: hasła pod oknem 27.07.16, 21:27
      w ilu krajach premier rzadu moze jeszcze stac w tlumie w towarzystwie 2,3 borowikow?
      • fajnydamm Re: hasła pod oknem 27.07.16, 21:33
        wir sind ein Wunder!!!
      • lionold Re: hasła pod oknem 27.07.16, 21:35
        Nic nowego - jesteś głupia jak broszka odpustowa
      • pies_na_czarnych Re: hasła pod oknem 27.07.16, 21:36
        U mnie chodzi bez obstawy. Czesto go widzialem na wywiadowce w szkole. Jego syn chodzil z moja corka do ogolniaka. :) Na miescie tez go spotykalem jego obstawa to byla jego zona :)
        • cogito50 Re: hasła pod oknem 27.07.16, 21:55
          Muszę zadać pytanie co to za pielgrzymka argentyńskiego księdza do Polski ? Wszelkie miejsca święte w których Jezus urodził się. i wysrał to obecny Izrael stolica swiatowej żydowskości. Dlaczego Franio nie pielgrzymuje tam tylko do nas, gdzie wtedy nawet nie było analfabetów tylko ludzie w skórach. Pewnie woli analfabetów niż braci Jezusa czyli Żydów? A może nie chcą tam widzieć hipokryty?
      • snajper55 Re: hasła pod oknem 27.07.16, 21:50
        mara571 napisała:

> w ilu krajach premier rzadu moze jeszcze stac w tlumie w towarzystwie 2,3 borow
        > ikow?

A ten tłum to z kogo się składał?

S.
        • pies_na_czarnych Re: hasła pod oknem 28.07.16, 02:33
          snajper55 napisał:

> mara571 napisała:
          >
          > > w ilu krajach premier rzadu moze jeszcze stac w tlumie w towarzystwie 2,3
          > borow
          > > ikow?
          >
          > A ten tłum to z kogo się składał?
          >
          > S.

Podobno 40 000 tajniakow zartrudnili.
      • m.c.hrabia Re: hasła pod oknem 27.07.16, 21:54
        w ilu krajach zwykłego posła ochrania 40 ochroniarzy dzień i noc, nawet w kiblu.
        • cogito50 Re: hasła pod oknem 27.07.16, 22:27
          Kto normalny modli się do okna? Panie Błaszczak kaftany bezpieczeństwa i do roboty. A ja myślałem , ze Polska to jakby madrzy. . Zlodzieje wyjechali do Angli i Irlandii i spadła przestępczość. Ale głupota nie wyjechala. i to widać.
      • sverir Re: hasła pod oknem 28.07.16, 10:06
        Pytasz o przypadkowy tłum, niesprawdzony przez wzmożone organy ochrony? Taki spontaniczny? Myślę, że w krajach skandynawskich. W PL na pewno nie. Nie chodzi o panią premier, ta na pewno ma pakt z Janem Pawłem (z obydwoma). Ale BOR nie pozwoliłby na taki spontan.
    • mao111 Re: hasła pod oknem 27.07.16, 22:41
      A co? Chcą dostać w mordę od prawdziwych Polaków?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka