pies_na_czarnych 31.07.16, 19:43 Papiez odleciał. Jutro w TV znowu gadające głowy :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lumpior Re: Papiez odleciał 31.07.16, 19:50 No to czas na odloty polityczne PiSu. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Nie wiem co gorsze... 31.07.16, 19:53 pies_na_czarnych napisała: > Papiez odleciał. Jutro w TV znowu gadające głowy :( Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Papiez odleciał 31.07.16, 20:39 nic dziwnego ,pewnie prosto do nieba Odpowiedz Link Zgłoś
romullos Pani premier wycałowała pierścień 31.07.16, 20:51 papieski, chyba z kilkanaście razy. Ale, czy nauki papieża wzięła sobie do serca? Okaże się za kilka dni, hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Pani premier wycałowała pierścień 31.07.16, 20:53 Ale najważniejszy jest PrezesPan. Odpowiedz Link Zgłoś
romullos Re: Pani premier wycałowała pierścień 31.07.16, 20:57 lumpior napisał: > Ale najważniejszy jest PrezesPan. Hehe! No tak. Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Papiez odleciał 31.07.16, 20:56 Szkoda. Miło było słuchać mądrego i dobrego człowieka, który miał coś do powiedzenia i mówił to ładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
romullos Re: Papiez odleciał 31.07.16, 20:58 man_sapiens napisał: > Szkoda. Miło było słuchać mądrego i dobrego człowieka, który miał coś do powied > zenia i mówił to ładnie. O tak. :) Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Papiez odleciał 31.07.16, 21:20 man_sapiens napisał: > Szkoda. Miło było słuchać mądrego i dobrego człowieka, który miał coś do powied > zenia i mówił to ładnie. Od jutra gadajace glowy beda ci tlumaczyc co mial na mysli. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Papiez odleciał 31.07.16, 20:58 Pozegnanie jak po wygranym meczu :)))) "We are the champions" www.tvn24.pl/wideo/z-anteny/papiez-franciszek-zegnany-przez-prezydenta-andrzeja-dude-na-lotnisku,1547304.html?playlist_id=19934 Odpowiedz Link Zgłoś
bardzolysapala Re: Papiez odleciał 31.07.16, 21:15 Odlatuje to czarownica na miotle. Papież po wykupieniu biletu last mninute zajął miejsce w awionetce i został odwieziony do swojej celi z Rzymie.. Po drodze spożył dietetyczną bezglutenową owsiankę na odtłuszczonym mleku lam andyjskich. Taki to prawdziwy człowiek ludu. Ochrona zeżarla 50 golonek i wypiła 100 butelek dietetycznego alkoholu. Tak mi się wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Papiez odleciał 31.07.16, 21:22 Pierwdzielisz! Ta awionetke to dwa Jaszczombie Macierewicza odprowadzily do Radomia. :o Odpowiedz Link Zgłoś
zofijkamyjka Re: Papiez odleciał 31.07.16, 21:17 a długi pozostały. Ile to wszystko kosztowało? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Papiez odleciał 31.07.16, 21:24 a dlugi wzrosly i jak z kazdego wzrostu rowniez z tego nalezy sie cieszyc. :) Odpowiedz Link Zgłoś
bardzolysapala Re: Papiez odleciał 31.07.16, 21:51 Za chwilę wychodzę na balkon i powiem: kochajcie się. Pokój jest najważniejszy i kilka podobnych prawd zwanych głupotami Pewnie na syrenach odwiozą mnie do psychiatryka. Już zakładam białe prześcieradło i biały berecik oraz stare buty { bo innych nie mam} i zapakuje drobiazgi do starej teczki znalezionej na smietniku. Dokumentow się pozbyłem. Przyjałem ksywke Franek. Odpowiedz Link Zgłoś