Gość: dffgg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.04, 00:22 NA STOS Z NIM !!! LUDOŻERKA CHCE CUKIERKA !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: filmmaker Re: Telewizja Polska: Pacławski zawieszony IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.04, 00:28 BRAWO! Czemu tak pozno? Zostali jeszcze: Terentiew, Bilinska, Pienkowska i paru innych wiernych rezimowi. Po ich scieciu moze kiedys zaczniemy ogladac normalna telewizje. Tak trzymac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elvis Wynocha do Polsatu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 08:03 Razem z Gembarowskim oraz innymi dyspozycyjnymi wobec SLD redaktorami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwejk! Ze Skórzyńskim ma Pacławski absolutną rację!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 29.09.04, 16:53 Nie ma większej trąby i marudy wśród warszawskich żurnalistów, jak Skórzyński. Dla niego Telewizja? I do tego Wiadomości? Kompletna pomyłka! A do tego jest na 100% pewne, że nie gwarantowałby on MINIMUM obiektywizmu. No chyba, że chodzi prezesowi Dworakowi i jego pieskom o realizowanie Zasady Petera- "Każdy dąży do osiągnięcia szczebla swojej NIEKOMPETENCJI". Zaznaczam, że pan Pacławski jest j osobiście nieznany i duchowo oraz ideologicznie obcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czesława Re: Wynocha do Polsatu. IP: 80.51.243.* 29.09.04, 17:04 Odejdzie dyspozycyjny wobec SLD, przyjdzie dyspozycyjny wobec PO albo innego PSL. Nic się nie zmieniło i nie zmieni. Z wyjątkiem osób, oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryszard Re: Telewizja Polska: Pacławski zawieszony IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.09.04, 13:58 I co ja teraz zrobie ? Odpowiedz Link Zgłoś
strajker Re: Telewizja Polska: Pacławski zawieszony 29.09.04, 01:09 żeby przypadkiem nie odwołali rozpędem też Dworaka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojojoj Re: Telewizja Polska: Pacławski zawieszony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 19:59 A wiesz że to bylłby pomysł. Zastanów się. SKAD on się tam wzial? Myślisz, ze nie zatrudnił znajomków?Zrobił to, bo jest taki sam, jak wcześniejsi.Szyld zmieniony, ale "Polska kolesiow" jaknajbardziej dziala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emerytka zRzeszowa Owoce polityki Waniek IP: *.chello.pl 29.09.04, 01:10 A więc odwołanie... Czemu teraz? Dlaczego tak nagle? Bez konsultacji z nikim? Tak hop-siup? Czy właśnie w ten sposób działa Rada? Porażające, że w ciągu JEDNEGO dnia Pilot, Sellin, Kowalski, Knittel i Pawłowicz zdążyli się skontaktować z centralami swoich pięciu partii: PO, PiS, PSL i UW by skonsultować z nimi zmianę. Lewica nie pierwszy raz powinna sie uczyć od Solidarności. Pocieszam się, że to tylko zawieszenie, a nie odwołanie, ale to takie austriackie gadanie... po wyborach 2005 prawicowy minister mianuje przecież swojego człowieka do Rady i szala się przeważy. Pacławski zostanie odwołany jak amen w pacierzu, jeszcze go do pierdla wsadzą za członkostwo. Pytam się, czy pani Waniek dysponuje jakimś planem awaryjnym na ten wypadek? Czas już wreszcie przestać celebrować przyjaźń z Braunem, Michnikiem i prawicą, prawić sobie dusery z prezydentem Kwaniewskim i zacząć przechodzić do ofensywy, bo czasu naprawdę jest mało. Co w tej sprawie do powiedzenie ma SLD? Chciałabym widzieć jutro posiedzenie klubu parlamentarnego. No, wariatka jestem:) Nieuchronnie zbliza się dzień, w którym siadając w papuciach i lokówkach przed telewizorkiem zastanę tam tylko mszę św. przekładaną programami panów Żakowskiego i Pospieszalskiego. Leninie i Partio - uchowaj! W takim wypadku to już lepiej od razu położyć się do grobu. Co i tak uczynię, gdy do władzy dojdą Rokita z Kaczorem. Dlatego myślę intensywnie nad epitafium na moim grobie [pod swym adresem elektronicznym przyjmuję propozycje]. --- za zgodność z oryginałem - emerytka z Rzeszowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnosecinny [...] IP: *.dip0.t-ipconnect.de 29.09.04, 01:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleXXX Re: Owoce polityki Waniek IP: *.proxy.aol.com 29.09.04, 02:00 Msza przyda Ci sie bardzo bo juz na wszystko jest zapozno.Mozesz jeszce liczyc na lagodne zejscie czego Ci niniejszym zycze.Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rzeszowiak Hanba dla Rzeszowa IP: *.rb2.lax.centurytel.net 29.09.04, 03:16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Owoce polityki Waniek IP: *.z064220066.chi-il.dsl.cnc.net 29.09.04, 03:44 Tu lezy ten co siedzial przed telewizorem i uwierzyl ze Michnik jest dla niego wzorem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdrowie Re: Owoce polityki Waniek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 08:56 emerytka zRzeszowa napisał(a) > No, wariatka jestem:) Nic ująć, tylko dodać: stara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej.A Re: Owoce polityki Waniek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 09:05 Pani się myli, ani Braun ani tym bardziej Michnik nie są prawicą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hh Re: Owoce polityki Waniek IP: *.toya.net.pl 29.09.04, 11:09 Tu leży komunistka stara która z życia nic nie zrozumiała Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Owoce braku poczucia humoru:) 29.09.04, 12:15 Gość portalu: Hh napisał(a): > Tu leży komunistka stara > która z życia nic nie zrozumiała Czy naprawdę nie pokapowaliście, że emerytka robi sobie tzw. jaja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emerytka zRzeszowa Nie spisujcie mnie jeszcze na straty:) IP: *.chello.pl 29.09.04, 12:54 Basiu-Basiu, bardzo sobie cenię Twoje wypowiedzi. Niestety ta powyżej jest nieprawdziwa. Ja jeszcze pokażę wam wszystkim, co to znaczy budować front ludowy. "Naprawdę ten system upadnie, chodzo tylko o to kiedy i jak" - jak zauważył jeden z tutejszych internautów (o poglądach kubek w kubek jak ja). A Kwiatkowski i Skoczek muszą wrócić, bo ich telewizja była nie tylko lewicowa, ale i po prostu dobra, i to musicie przyznać, nawet jeśliście zwolennikami prawicy. Wycofano niezależnych polityków z programu 'Forum". Mnie coraz bardziej brakuje "Tygodnika Politycznego Jedynki". Zamiast tego - debata. W jednym z pierwszych odcinków wyśmienity skład: prawosławny ksiądz, katolicki profesor, ewangelicka teolożka, jakiś muzułmanin itd. itp. No, proszę państwa, my naprawdę nie żyjemy w państwie wyznaniowym! Ludzie zresztą powoli zaczynają to zauważać: nawet mój syn cierpiący na prawicowe odchylenie (UW) był wściekły, że dworakowe towarzystwo zrezygnowało z transmitowania meczów polskich. Bąknął coś nawet na ten temat Kwiatkoś u pana Naisztuba. Czy mężczyźni nie zasługują już na kawałek kobiecej piersi ani na mecz, tylko na ciągłe oglądanie Pospieszalskiego, Grosfelda i Skórzyńskiego. --- za zgodność z oryginałem - emerytka z Rzeszowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Owoce polityki Waniek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 13:51 trudno na leczenie za późno! Tak umiera komuna, pamięć po zbrodniach zostanie!!! Czego tu żałować? Stanu wojennego i ich zbrodni, babo opamiętaj się!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanadol Re: Owoce polityki Waniek IP: *.sympatico.ca 29.09.04, 13:52 Taka Ty Jestes emerytka z Wroclawia jak ja swiety turecki czerwona wywloko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Owoce polityki Waniek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 14:19 Kobieto może masz i rację ale to nie KRRiT i Waniek/no może pośrednio/ a Rada Nadzorcza TVP.To dwa różne organy.Ci z KRRiT są przecież w randze m i n i s t r ó w!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Telewizja Polska: Pacławski zawieszony IP: *.acn.waw.pl 29.09.04, 03:49 A oto byly Naczelnik ZHP :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Telewizja Polska: Pacławski zawieszony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.04, 04:30 w Australii jak wlasciciel nie posprzata to sie delikatnie zwraca uwage ofiarujac playstykowa torbe. W parkach na napisach prosza o sptrzatanie za wlasnym psem i tez zachecaja do sprzatania innych jak sie znajdzie. Nikt sie nie smieje jak ktos wdepnie, bo to nie jest smieszne tylko bardzo przykre dla tej osoby.Takiej osobie sie wspolczuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Telewizja Polska: Pacławski zawieszony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.04, 04:31 to powyzej to w zlym watku wpisalam :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sulim Re: Telewizja Polska: Pacławski zawieszony IP: 81.210.117.* 29.09.04, 06:33 To jest powód????!!! Czyście poszaleli? "To Pacławski odpowiada za brak nowej scenografii w Progamie I TVP i "Wiadomościach" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stanislaw Telewizja powinna byc lewicowa IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 29.09.04, 06:47 CO jak co ale telewizja powinna byc w rekach towarzyszy z SLD. To jest wymóg Unii Europejskiej i Panstwa Prawa. Lewica po prostu robi lepsza telewizje - np. Magda Molek zarabia 60000 zl miesiecznie. Poza tym telewizja powinna promowac wartosci europejskie które sa lewicowe - np. malzenstwa gejów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G8 Re: Telewizja Polska: Pacławski zawieszony IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 29.09.04, 07:14 A czy ten harcerz rozliczył się z tego co rokradziono ZHP kiedy o wszystkim decydował?Dlaczego w naszym kraju tacy ludzie dostają jeszcze tak ekponowane stanowiska?Prządzący notable,skoro zabrakło wam partyjnych kadr sięgnijcie w koońcu po szarych uczciwych obywateli często lepiej wykształconych niż wasi skompromitoani koledzy parytyjni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jankop znowu zmiana scenografi? za nasz abonament. IP: *.chello.pl 29.09.04, 07:26 dopiero zrobiono za miliony idiotyczna szklaną menażerię, a teraz znowu jakiś żyd artysta z namaszczenia prezesa ma zarobić wielką kasę? zlikwidować abonament. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anovum Jak to przed północą IP: *.uz.zgora.pl 29.09.04, 07:28 przecież onitam pracuja od 7 do 7-15 wiec jak mogli być do północy obiboki jedne i darmozjady. Chyba jakas balanga byla i popili. a jak sie spili to i zawiesili bidulka pacławskiego bo za malo kradl. Odpowiedz Link Zgłoś
anwb Re: Telewizja Polska: Pacławski zawieszony 29.09.04, 07:41 Jedyna zmiana jak zauwazylem jest podwojenie programow koscielnych. Zatem zamienic TVP na Telewizja Maryja. Acha! I wtedy bedzie niezalezna. Tak jak teraz... Nie dosyc, ze z moich podakow placa kosciolowi na jakos fundusz koscielny, to abonament RTV tez przechodzi do nich. A przykazanie: nie kradnij? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARET. Re: Telewizja Polska: Pacławski zawieszony IP: *.aster.pl 29.09.04, 07:44 No i dobrze.Czekam na zmiany zwłaszcza w dwojce.Sa tam osoby których po prostu nie trawię,zwłaszcza Terentiew i Młynarską.Starczy juz ;;drogie;; panie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakub Re: Telewizja Polska: Pacławski zawieszony IP: 213.225.101.* 29.09.04, 07:49 No to czekaj - juz niedlugo katolokaje Dworaka zalatwia ci durna tv w stylu Pospieszalskiego. Najlepszy przyklad prawicowej sprawiedliwosci, rzetelnosci i obiektywizmu - cos w stylu Holoty Wszechpolskiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czesław Przecież Wiesiek Walendziak musi zarobić IP: *.novartis.com 29.09.04, 08:07 Przecież Wiesiek Walendziak musi zarobić na budowaniu nadajników cyfrowych dla TVP. Nie będzie tu jakiś lewus brużdził. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: moim zdaniem to skandal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 08:11 Czy Pacławski działał na szkodę spółki? Hamulcowy reform, odpowiada za brak nowej scenografii - co za bełkot. Może Pacławski ma prawo sprzeciwaić się tym "reformom". Na naszych oczach dokonuje się czystka a jednocześnie sam Dworak przyznał, że mianowany przez niego szef TVP 1 nie ma wyższego wykształcenia, choć w ogłoszonym konkursie na to stanowisko był to jeden z wymogów. I to jest prawdziwy skandal a nie że wiceprezes TVP miał inną jej wizję, nie jest powiedziane że gorszą. Pacławski nie jest moim idolem, ale jestem przeciwny temu co się dizje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hobbit Re: moim zdaniem to skandal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 08:25 NORMALKA! Wyrzyna sie wszystkich , ktorzy nie sa z tzw. slusznej linii - vide Kwiatkowski i programy : Co pani na to ? , Tygodnik poliyczny jedynki itp, - i zastepuje miernotami w stylu Pospieszalski , Wildstein , Zaremba , Ziemkiewicz itp. zionacych kliniczna nienawiscia do wszystkiego , co nie jest zgodne z ich ideologia, calkowicie podporzadkowana pluciu na tzw. komune i przerobieniu telewizji publicznej na wzor TV puls i TV Trwam. Chyba przestane placic abonament !!!! Nie rozumiem tylko roli p. Waniek. Czyzby obiecano jej "grzechow odpuszczenie i wieczne zbawienie" ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hood Re: Telewizja Polska: Pacławski zawieszony IP: *.kom / *.kom-net.pl 29.09.04, 08:09 ciekawe kiedy tv zdecyduje się, co zrobić z ieobsadzonymi stanowiskami dyrektorów ośrodków reginalnych. bo są na nich ci, którzy nie zostali zatwierdzeni przez radę (np. we Wrocławiu) i ciepłe posadki pełnią jako po. biorą pieniążki nie podejmując żadnych decyzji, nic ich nie obchodzi. Fajna posadka. ciekawe jak długo jeszcze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Re: Telewizja Polska: Pacławski zawieszony IP: *.elartnet.pl / 62.233.208.* 29.09.04, 08:22 Widać chciał zeby członek Zarządu TVP nijaki Gaweł odpowiedział jak to było gdy poprzednio robił w TVP i co z tym raportem pokontrolnym i z tymi pieniążkami które "wyszły". No bo w przypadkun Pilota to sprawa zrozumiała - głosuje jak mu Dworak z Gawłem podpowiedzą - nie po to córeczka dostała posadkę w TVP za 14000 PLN miesięcznie bez konkursów i tym podobnych dupereli zaraz po głosowaniu w którym Pilot "zmienił" zdanie i przeważył szalę. Knitel - to już było , wystarczy pogrzebać w papierach okresu Walendziaka. "TO CI SAMI LUDZIE.........." PS. Jak Pacławski ma niby za coś odpowiadać w Jedynce gdy dyrektora nijakiego Grzywaczewskiego nie ma nawet odpowiedniego wykształcenia "wsadził " mu bezpośrednio Dworak - bez konkursu itp. bo w regulaminie jest wymóg posiadania wyższego wykształcenia , nie wspominając o doświadczeniu. ITD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Telewizja Polska: Pacławski zawieszony IP: *.dip.t-dialin.net 29.09.04, 10:21 A jakie doswiadczenie i wyksztalcenie ma Paclawski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TERKA Re: Telewizja Polska: Pacławski zawieszony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 08:41 Skandalem jest taka taktyka p. Dworaka wobec p.PACŁAWSKIEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
toja3003 zlikwidowac abonament RTV! 29.09.04, 08:42 Po co w ogole media tzw. publiczne? Ilez w nich marnotrawstwa podatniczych pieniedzy nie mowiac juz o nonsensownosci abonamentu radiowo-telewizyjnego. Przeciez media papierowe (prasa, ksiazki) znakomicie sobie radza bez wtracania sie panstwa. Czy rzad ma zaczac drukowac publiczne gazety, publiczne ksiazki i sciagac za to abonament prasowo-ksiazkowy? A coz takiego jest w RTV publicznym czego nie ma na kanalach prywatnych? Na ekranie ten sam Rambo tu i tam biega z karabinem a w radio leca te same "hity z satelity". Szczytem kuriozalnosci jest utrzymywanie telewizji "Polonia". Proponuje: zlikwidowac abonament RTV i zredukowac liczbe panstwowych kanalow radiowych do 1-go, telewizyjnych do 1-go i oplacac to z budzetu; zamiast dotychczasowego profilu TV Polonia (odgrzewane kotlety z innych kanalow) nadawac profesjonalny program w obcych jezykach promujacy Polske. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej, Re: zlikwidowac bezrobocie, a ... IP: *.z064220066.okc-ok.dsl.cnc.net 29.09.04, 14:48 Zostawic TV Polonia. Kilka milionow Polakow pracuje poza granicami kraju i oni ogladaja Tv Polonia. Odpowiedz Link Zgłoś
toja3003 alez niech ogladaja ale po co dublowac programy? 29.09.04, 16:27 1. Konkretnie: mowisz, ze TV Polonia jest dla Polakow za granica. Tak, ale sam wiesz, ze ta stacja nie ma w praktyce wartosociowych, wlasnych programow tylko nadaje odgrzewane kotlety innych stacji wzglednie rownolegle to samo. Po co takie dublowanie, pytam? Przeciez ludzie za granica moga sobie obejrzec na satelicie takze inne programy publiczne i skoro masz dostep do TV1 czy 2 to po co jeszcze TV Polonia? 2. I teraz promocja naszego kraju. Przeciez to zenada robic to po polsku. Dla kogo ta promocja? Dla Polakow za granica? Oni tego nie potrzebuja a jesli juz to patrz punkt 1. Natomiast dla swiata to powinien istniec profesjonalny program TV glownie po angielsku i dodatkowo po niemiecku, francusku, hiszpansku i rosyjsku. Takie serwisy maja inne kraje i tym sie promuja. Tylko prosze o profesjonalizm, bo to co prezentuja spikerzy PR5 czyli Radia Polonia jest zenujace: jakies jakanie sie ze szkolnym, polskim akcentem. Brac przyklad z holenderskiego Hilversum czy rozglosni skandynawskich albo Deutsche Welle: oni mowia normalnym angielskim, nawet Chinczycy juz to potrafia (CCTV). Powtarzam: w tym kszalcie TV Polonia nie ma sensu. Szkoda na to naszych podatniczych pieniedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raison Re: alez niech ogladaja ale po co dublowac progra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 18:32 nt. satelitów - wiedza naprawdę expercka. Gratuluję! To - powiadasz - jedynkę i dwójkę mogą sobie w Ameryce pooglądać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menuet no i......o to chodziło.... IP: *.com / *.swiebodzin.net 29.09.04, 08:49 ....prawicy.Samodzielna władza kusi ale czesto prowadzi na szafot.Wielu juz sie przekonalo. Teraz kolej na PO [Platforma Obywatelska]. Tak przy okazji . GW stosuje ciekawa metodę deprecjacji faktów, np. 'Milewska głosila wniosek o odwołanie Dworaka' , ale....uwaga... ona była zwiazana z Kwiatkowskim i z Ordynacka. Dla czytelnika to 'ale' ma miec duze znaczenie. Jakoś GW nie obchodzi ,ze Dworak swoje pomysły realizuje na siłę i bez dostatecznego uzasadnienia.[dlaczego na moj koszt ma sie zmienic scenografia?] BBC od lat nie zmienia niczego i prawde mowiac chetniej abonament zaplacilbym dla niej!! Cos m sie wydaje ,ze poprawny byłby model TV Rządowej i Prywatnej.Rzad powinien miec narzedzia realizacji zamierzen a opozycja niech w TVprywatnych przedstawia swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: no i......o to chodziło.... IP: *.dip.t-dialin.net 29.09.04, 10:24 BBC jest takie (jak slusznie zauwazyles)poniewaz nigdy tam nie rzadzili Kwiatkowski,Milewska,Halber,ordynacka i im podobni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Folwark Dworaka Re: Telewizja Polska: Pacławski zawieszony IP: *.bait.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.04, 08:50 Gartuluję niezależnym mediom. Prezes Dworak łamie wszelkie reguły, w myśl zasady "sami swoi". Patrz pseudo konkurs na dyrektora programu 1. narzucił osobę, która z przyczyn formalnych nie mogła uczestniczyć w konkursie - brak wyższego wykształcenia. "Niezależne" media milczą. Swoim wszystko wolno? To już chyba NIE TYLKO OBŁUDA.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: Telewizja Polska: Pacławski zawieszony IP: *.dip0.t-ipconnect.de 29.09.04, 09:58 boj to jest ich ostatni..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PRECZ Z TVP RATUNKU!!!!!!!!! POPRZYJCIE MNIE ! IP: 193.151.96.* 29.09.04, 10:00 TO JA MAM PŁACIC ABONAMENT , ZEBY BYŁO Z NIEGO NA PENSJĘ DLA JAKIEGOŚ TZW. PACŁAWSKIEGO, KTÓRY DECYZJA RADY NADZORCZEJ TVP ZOSTAŁ ZAWIESZONY W CZYNNOŚCIACH SŁUŻBOWYCH ? [ ZAWIESZONY - TZN. NIE PRZYCHODZI DO PRACY ALE PENSJE DOSTAJE ] PROSZĘ PAŃSTWA ! TO SKANDAL !!!!!!!!!! . UTWIERDZIŁO MNIE TO W PRZEKONANIU , ZE ABONAMENT JEST ZBYTECZNY . OSWIADCZAM , ZE OD DZIŚ NIE PŁACĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PRECZ Z TVP I KRRiTV Z WAŃKOWA I CZARZASTYM NA CZELE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia Re: RATUNKU!!!!!!!!! POPRZYJCIE MNIE ! IP: 193.151.96.* 29.09.04, 10:14 masz racje , ja juz nie płace abonamentu i jest mi dobrze , jestem zdrowsza , bo nie oglądam zakazanych ryjów w TVP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franka Re: RATUNKU!!!!!!!!! POPRZYJCIE MNIE ! IP: 193.151.96.* 29.09.04, 10:24 popieram, a ja mam nawet w d....TVP, abonament to ja moge płacić na Polskie Radio , bo to jest instytucja godna zaufania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasztetowa Re: RATUNKU!!!!!!!!! POPRZYJCIE MNIE ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 12:26 > abonament to ja moge płacić na Polskie > Radio , bo to jest instytucja godna zaufania Ufff, ufff!!!! ja Ci też zaufałem:-)) Toż w PR takie same układy i układziki działają, aczkolwiek i tu i tam są osoby godne zaufania i mendoweszki - czasem te same. Odpowiedz Link Zgłoś
marektomek Rozumiem... 29.09.04, 11:22 ...twój żal. Też jestem zdania, że powinno sie go po prostu zwolnić. Tylko, że na pewno zawarł z TVP kontrakt, dzięki któremu nawet zwolniony będzie brał kasę z Telewizji. Scyzoryk się w kieszeni otwiera... A tak na marginesie to ja mam przyjemność pracować w TVP i mam przyjemność również płacić abonament. Tak, wszyscy pracownicy TVP powinni płacić abonament. Wszyscy niezależnie od zarobków. A są one naprawne różne: od ok. 1000 na rękę do... wiadomo ilu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opadający listek Re: RATUNKU!!!!!!!!! POPRZYJCIE MNIE ! IP: 193.151.96.* 29.09.04, 14:28 a ja cię nie popieram , bo nie chce aby TVP rozwiazano , bo ja kocham takie "korpulentne " [grubawe]] baby tam pracujace , m.innymi panią Ninę Terentiew , a jeszcze więcej kocham pania Waniek z KRRiTV . żeby mi sie te "baby " o mnie nie pokłóciły . hihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihih Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Demokrata(SD) Re: Telewizja Polska: Pacławski zawieszony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.04, 10:04 Nie wnikając w zasadność decyzji - podjętej demokratycznie większością głosów - o zawieszeniu przez Radę Nadzorczą TVP jednego z członków Zarządu, mnie jako podatnika interesuje bardziej jak długo trzeba będzie płacić wynagrodzenie za okres "zawieszenia" tego członka. W ślad za zawieszeniem powinno nastąpić powołanie nowego członka Zarządu w miejsce dotychczasowego oraz wypowiedzenie umowy o pracę, by miesiącami a może i latami nie ponosić kosztów z tytułu świadczeń na rzecz zawieszonego członka Zarządu.W takiej atmosferze skłócenia członka Zarządu d/s Programowych z Prezesem Zarządu nie można bedzie spodziewać się konstruktywnych zmian w I programie TVP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Telewizja Polska: Pacławski zawieszony IP: *.dip.t-dialin.net 29.09.04, 10:28 Slusznie.Nalezy go odwolac, i podziekowac ordynackiej z Kwsniewskim na czele ze pana pacana do rady wsadzili. Ps.Przy okazji.Dlaczego dotuje sie SD ktore niczego,poza czerpaniem zyskow z (prawem kaduka),posiadanego majatku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IrMa Re: Telewizja Polska: Pacławski zawieszony IP: *.elartnet.pl / 62.233.196.* 29.09.04, 10:42 Co to jest SD? Bo jeżeli masz na myśli jakąś partię, to dotuje się tak samo wszystkie partie te z prawej, jak i z lewej. Podobno Platformę Obywatelską się nie dotuje, bo to partia "dorobionych", mają forsy jak żaba mułu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emerytka zRzeszowa To SD jeszcze działa a Telewizji? IP: *.chello.pl 29.09.04, 13:02 Napiszcie co tam u was słychac? Czy nie potrzeba przypadkiem papieru, atramentu, kartonów - no, w ogóle jakiejś protekcji, bo jako członkini 'wielkiego brata' SD mogłabym to załatwić. Teraz za Dworaka pewnie chłód i głód, życie wam utrudniają, ale to się zmieni, już są pierwsze jaskółki. Pozdrawiam Stronnictwo Demokratyczne, bo... to naprawdę dobra i liberalna partia, nie taka monetarystyczna podróba jak UW i PO. Tylko startujcie w przyszłym roku z naszych list, bo u Tuska i Frasyniuka nie macie czego szukać. Zjedzą was! A u nas - żart, wspomnienie, dobre słowo, czasem grochówka ze schabowym na festynie i wódeczka na rozgrzewkę:) A ktoś powiedział, że takie 'drobne rzeczy' się właśnie liczą. No, pa, bywajcie! --- za zgodność z oryginałem emerytka z Rzeszowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowopartyjny [...] IP: *.dip0.t-ipconnect.de 29.09.04, 13:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IrMa Re: To SD jeszcze działa a Telewizji? IP: *.elartnet.pl / 62.233.196.* 29.09.04, 13:54 Partia może i nowa, teraz tego dostatek, ale "ideologia" pozostała ta sama o czym twoje słownictwo świadczy dobitnie. Miłego dnia, nowopartyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia z sld to ta przeklęta KRRiTV mataczy IP: 193.151.96.* 29.09.04, 10:31 a ja mam nawet w d.... TVP. ale za to bardzo szanuję Polskie Radio i na nie mogła bym jeszcze ten abonament płacic , a wogóle to nie płacę juz od roku !!!!!! hihihihihih Odpowiedz Link Zgłoś
marektomek No to teraz się zacznie... 29.09.04, 10:47 ...nastepna czystka w TVP. Nie sądzę aby oparto się pokusie i pozostawiono w spokoju tzw. ludzi Pana K. - poprzedniego Prezesa TVP. W praktyce oznacza to, że każdy "niewygodny" może zacząć szukać sobie roboty. Na miejsce tych niewygodnych Pan G. - członek Zarządu TVP, zaraz ściągnie swoich kolesi i już niedługo wszystkie programy nadawane przez TVP będą wyglądać jak "Warto romawiać". A jest okazja aby wszystko uporządkować. Zarówno anteny jak i zaplecze. Ale to chyba bardziej moje fantazje, bo przecież jak zmienił się zarząd też była okazja do zrobienia porządku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: No to teraz się zacznie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 14:25 No a czy to coś nowego.Tak jest w naszej Polsce.Pytanie jest tylko jedno kiedy to się skończy.A tak a propos co ten Dworak zrobił do tej pory/Trzyma nadal te wszystkie miernoty męczące nas z okienka!Ważne,że kasę biorą i to ogromną,a potem kasa z abonamentu nie starcza na nic!@ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IrMa Re: Telewizja Polska: Pacławski zawieszony IP: *.elartnet.pl / 62.233.196.* 29.09.04, 10:59 Pewnie P.Dworak szykuje posadkę dla Wiesia Walendziaka. Oni tak lubią "bez znieczulenia". Można będzie zrobić fuzję z Puls-em i Trwam. To dopiero będzie jazda! Talibowie przy nich to cienkie bolki, bo działają głównie w realu. Nasi mają do dyspozycji coraz szersze spektrum medialne, nikt im NIE PODSKOCZY. Waniek będzie następna. Niech się nie łudzi, że serwilizmem coś zdziała. Pan Prezydent myślał, że podlizując się prawicy uniknie ich ataków. Pomylił się, a rozbita lewica może tylko popłakiwać po kątach. Odpowiedz Link Zgłoś