Dodaj do ulubionych

za PiSu nawet na olimpiadzie trza się wstydzić,...

10.08.16, 20:15
...nie wiem, co ta swołocz ma takiego, że wszystko spieprzy, zepsuje i ośmieszy, a zwłaszcza splugawia barwy narodowe. Takie ma hobby.

Wystarczy zresztą spojrzeć na to, co te sowieckie gnidy, wszy i pluskwy z PiSu (włączając oczywiście peerelowskiego pupila władzy towarzysza Pietrzaka) robią z Biało-Czerwoną w czasie złazów tłuszczy smoleńskiej przed oblicze enkawudowsko-starachowickiego bękarta, tawariszcza prezessimusa Poputczyków i Sprzedawczyków.
Obserwuj wątek
    • taniarada Re: za PiSu nawet na olimpiadzie trza się wstydzi 10.08.16, 20:32
      Co ma PIS do tego poszarpańcu ?Nędza w sporcie .Jeden medal .Pani Szewińska może być dumna .Cała nadzieja w lekkoatletyce .Bo jeden medal Majki to mało.Gdzie pływacy ? Gdzie szermierze i judocy .Zapaśnicy.Wybudowało się Orliki i wytarło się mordę sportem.
      • piq PiS to kult klęski i osobowość ofiary dla Polaków, 10.08.16, 22:06
        ...takie mentalne goovvienko Poputczycy i Sprzedawczycy chcą wtłoczyć Polakom w głowy. Nie ma sukcesu bez pewności siebie i przekonania, że jest się niezłomnym.

A PiSia swołocz ciągle: przegrane i głupie powstanie warszawskie i jakieś 150 tys. ofiar, przegrani i głupi "żołnierze wyklęci", którzy nie wykonali rozkazu zaprzestania beznadziejnej walki; a na końcu "zamach" smoleński (dokonany oczywiście przez wszechpotężne i niezwyciężone służby rosyjskie, to taki smaczek poddańczej propagandy PiSu) i 100 osób zabitych przez głupotę i niekompetencję.

Reagan przywrócił Amerykanom przekonanie o tym, że są genetycznymi zwycięzcami (po Wietnamie kapitulanctwo mentalne w USA było normą) i zamordował CCCP z pomocą swojego odnowionego narodu. Rosjanie są przekonani, że są wielkim imperianym mocarstwem. Nastawienie mentalne jest kluczowe dla sukcesów.

Tusk dość wprawdzie głupawo i nieporadnie, ale mówił Polakom, że są narodem sukcesu. Wszystko jedno, czy dla własnej korzyści, czy nie. Natomiast ruskie popychadło Kaczyński mówi Polakom odwrotnie i stawia im wzorce, o których marzą ruscy: idźcie, zgińcie i przegrajcie, a będziecie wielcy.

Polaków sowiecko-rosyjska PiSowska agentura spycha w otchłań przekonania o własnej stałej roli bycia pomiatanym i zabijanym. To jest dla Narodu zabójcze i wskazuje, jak bardzo PiS realizuje rosyjskie interesy.
        • taniarada Towarzyszu Pig 10.08.16, 22:21
          Nie srajcie ogniem .To jedyne pozytywne wiadomości o naszych sportowcach co przygotowywali się do olimpiady pod dowództwem naczelnego wodza ,który haratał w gałe.Bo innych sportów nie uważał.
          • piq akurat program rozwoju rzutów w LA,... 10.08.16, 22:51
            ...Taniu, datuje się na czasy tow. Donka. Tawariszcz oberzdrajca Jarosław Kaczyński w życiu nie ruszył dupska ze stołka. Lepszy Donek niż Jarek. Po pierwsze bo Donek uprawiał jakieś sporty w ogóle, a Jarek nigdy żadnego (stąd też różnica w wyglądzie - Donek wygląda do dzisiaj jak człowiek, a Jarek jak larwa muchy plujki). Po drugie lepszy jest polski złodziej niż rosyjski agent.

Możesz teraz iść się rozpłakać, Taniu.
            • taniarada Re: akurat program rozwoju rzutów w LA,... 10.08.16, 23:06
              Mój nie drogi biedny piqu .Czekam na deszcz medali z LA.Nie będziesz wciskał swojej bezwstydnej agitki rodem z Putina ,że to wina Jarka.W ośrodku bezprawia jakim się stał wyciągający własne smrody PZPC. Ja bym napisał sowiecki .Bo metody rodem z Rosji.Wciąganie nosem szprycy.Za Platformy i wieśniaków z PSL sporty narodowe siadły.Ostała tylko piłka nożna .Ale ta dlatego że wszyscy wyjechali zagranicę .Tusk na to pozwolił.Bo ta krajowa to zwykle haratanie w gałe.
              • piq a jakie to są sporty narodowe, Taniusza?... 10.08.16, 23:11
                ...palenie kukieł? rozdawanie licencji na paliwo? czy może kradzież 100 mln zł ze zbiórki na stocznię?

Dzięki za kolejne podbicie wątku.
                • taniarada Mój niedrogi piqu 10.08.16, 23:35
                  Dobrze wiem ,że masz w zanadrzu parę nicków ukrytych .Jako naczelne oszołomstwo tych forów traktujecie to jako swoiste stosowanie dopalaczy.Wpisujesz wątek ,a następnie wciągasz go nosem przed napisaniem .Ja uwielbiam dopaść żuczka i sobie pohasać .Sport narodowy polski ? Jasna niedola dopadłeś mnie .Polacy nie gęsi .to głupie .Chlanie alkoholu .To ruskie .Polska? Michał napisał tak:

A my jesteśmy mistrzami świata w byciu w sportowej dupie.A kto to zapytasz?Zainspirowany wymianą zdań na Twitterze z Michałem Respondem, dziennikarzem serwisu Wyprzedź Mnie.
                  • piq doskonale wiesz, że mam dwa niki:... 11.08.16, 00:21
                    ...pieluchy-i-sliniaczki (po zamordowaniu przez adMO jana_zizki) do zakładania wątków, oraz mój stary zasłużony piq.

Polskim sportem narodowym może być cokolwiek - bo jesteśmy narodem zdolnym i pracowitym. Niestety, mamy umysłowość "stanu traumy pourazowej", jak to trafnie określił Ziemkiewicz.

Nam jest potrzebne przekonanie o własnej fajności i mentalność zwycięzców, a nie notoryczna żałoba. Bo zginiemy jako naród. Jak to jest ważne, było widać po ME w piłce nożnej: ci sami piłkarze, którzy obrywali po dupie od wszystkich prawie w Europie, a przed silniejszymi ekipami kładli się na boisku, nagle grali nie bojąc się nikogo. Przemyśl to. W czyim interesie jest wojna behawioralna z Narodem polskim, prowadzona przy okazji smoleńskiej, z przekazem: "ruscy mogą nam zrobić co chcą" oraz "znowu zostaliśmy zamordowani i ponieśliśmy klęskę".

Między wojnami, gdy odbudowywaliśmy państwo od stanu znacznie gorszego niż po 2.w.ś. (poziom gospodarczy z roku 1913 ziemie Polski osiągnęły dopiero w roku 1938), mieliśmy mentalność zwycięzców. Nawet przegrawszy kampanię wrześniową byliśmy zwycięzcami. Najlepszy dowód: w opisach polskich żołnierzy pod Monte Cassino, spod brytyjskich piór, nie wyłaniał się obraz stosów trupów. Wręcz przeciwnie, ci ludzie byli afirmacją życia. Cytuję z pamięci "przyjechali Polacy, palący papierosy w srebrnych cygarniczkach i natychmiast podbili wszystkie miejscowe kobiety swoją rycerskością."

Mentalność zwycięzców i pewność siebie czynią cuda. Cierpiętniczość odbiera człowiekowi godność i zamienia go w skuczące nad własną "krzywdą" bydlę.
            • x2468 Re: akurat program rozwoju rzutów w LA,... 10.08.16, 23:18
              Jak to?! Przecież Kaczynski całe życie uprawia kieszonkowego cymbergaja. To też sport. Ponadto kiedyś palił "Sporty".
          • czekam.na.lewice Re: Towarzyszu Pig 11.08.16, 05:56
            taniarada napisał(a):

> Nie srajcie ogniem .To jedyne pozytywne wiadomości o naszych sportowcach co prz
            > ygotowywali się do olimpiady pod dowództwem naczelnego wodza ,który haratał w g
            > ałe.Bo innych sportów nie uważał.
            PiQ stoi w szeregu z innymi trollami , które próbują wywołać wrażenie, że przeciwko PiS są przeważnie śiry i niezrównoważeni a to nie jest prawdą.
      • x2468 Re: za PiSu nawet na olimpiadzie trza się wstydzi 10.08.16, 22:22
        Wychowankiem Orlików jest Kapustka i na tym zdaje się będzie koniec. Pis właśnie morduje program "Orlik".
      • ukos A to nie wujek tych koksiarzy? 11.08.16, 11:51
        taniarada napisał(a):

> Co ma PIS do tego poszarpańcu ?
    • ayran I tak mamy postęp.... 10.08.16, 20:39
      ... za poprzedniego rządu PiS ministrem sportu był facio, który w czasach kariery sportowej był zdyskwalifikowany za doping. I którego jedną z pierwszych decyzji było wywalenie z posady człowieka, który go na tym dopingu przyłapał. Obecnie, ten ostatni wciąż pozostaje na czele komisji antydopingowej, ale podejrzewam, że jego dni są policzone.
      • x2468 Re: I tak mamy postęp.... 10.08.16, 22:14
        Tak było. Dobrze że ten fakt przypomniałeś.
      • ave.duce Re: I tak mamy postęp.... 10.08.16, 22:19
        Pewnie już lustrują prof. Smorawińskiego.
      • piq Poputczycy i Sprzedawczycy to nawykowi koksiarze, 10.08.16, 22:58
        ...i oszuści, jak widać, bo dzisiaj przyjęli za swoje, rozwijają i kontynuują dzieło towarzysza oszusta Lipca, tyle że na wszystkich frontach. Zwłaszcza walki prop-ideologicznej. Obejrzałem przypadkie wywiad Kartofleńca, pardą, Ziemca z jakimiś ludźmi i ten pajac zadając pytania dyktował im, co mają mówić. "Kto jest najgorszym wrogiem Polski i dlaczego jest to właśnie rozpadająca się PO?" Żenada.
        • taniarada Towarzyszu piq 10.08.16, 23:20
          Nie bicie piany .Kiedy był Lipiec ?Dwie kadencje strzelającego żółwiki z Putinem powinno to zmienić.Ale sowiecka agentura w PZPC umocniła się pod tymi żółwikami .A braterska wymiana koksu ,bez którego nie ma wyników umocniła tę władzę .Towarzyszu w tym temacie jesteście niedoinformowani .Sport dla was to tabu.W koksie nie powiem .Mocarz .Jak tanie wino dla amatorów w tym sporcie.
          • piq wyjaśnijcie-no mi zatem, co znaczy słowo "tabu",.. 11.08.16, 00:28
            ...bo zdaje się, że macie z tym problem. A państwo nie może zmieniać szefów autonomicznych związków sportowych, bo tego zakazują przepisy międzynarodowe i zasady państwa wolnych ludzi. Mogą co najwyżej obcinać dotacje i ścigać przestępstwa.
            • matigrypl Re: wyjaśnijcie-no mi zatem, co znaczy słowo "tab 11.08.16, 05:54
              A ja myślałem że totalna głupota w połączenie z totalną opozycją poniesie porażkę? Wszak sport to jest to co łączy ludzi na całym świecie. A tu się okazuje że jest grupka dupków którzy przeczą takiemu rozumowaniu. Fakt ze wyjatki potwierdzają regułe i jak się jest wrednym pełowcem to nawet w tej kwestii nie da się znaleźć wspólnego mianownika. Świat po pełowski trudno sobie wyobrazić bo oni nie mają pojęcia co oznacza termin; król jest nagi.
              • piq chłopczyku, FK nie jest od jednoczenia ludzi... 11.08.16, 11:49
                ...i sportu; od czasu pojawienia się szachermachera i płatnych trolli to pole bitwy (patrz ruskie ekipy z Sawuszkina/Ołgino). Nie ma już dyskusji, jest wojna.

A ponieważ mamy atak na Polskę rosyjskiej agentury z PiSu, biorę udział w wojnie obronnej Narodu polskiego przed targowicą pisią. Taki też jest ten wątek, chłopcze. Albowiem zawsze lepsi są złodzieje od agentów i sprzedawczyków. Jeszcze się o tym przekonamy, niestety.

Akurat, chłopcze, nie jestem pełowcem, raczej sierotą po pierwotnej wersji Polski Razem, którą popierałem czynnie, póki dupek Gowin nie sprzedał jej rosyjskim agentom Poputczykom i Sprzedawczykom i nie przyłączył się do smoleńszczyków. Co wyklucza go z grona ludzi rozumnych i przyzwoitych. Oraz po dawnym KoLibrze.
    • czekam.na.lewice Re: za PiSu nawet na olimpiadzie trza się wstydzi 11.08.16, 05:57
      Oni byli szkoleni w większości swojej kariery sportowej za Tuska :)
      Są więc wychowani na zasadzie : nieważne metody, ważna wygrana.
      • piq pokaż mi, matole, który z obecnych reprezentantów 11.08.16, 11:54
        ...nie był szkolony za Tuska. Platfusi byli przy władzy przez 10 lat. Ale to PiS miał ministra sportu dopingowicza i złodzieja.
        • czekam.na.lewice Re: pokaż mi, matole, który z obecnych reprezenta 11.08.16, 12:08
          piq napisał:

> ...nie był szkolony za Tuska. Platfusi byli przy władzy przez 10 lat. Ale to Pi
          > S miał ministra sportu dopingowicza i złodzieja.
          Ironizuję z tamtego durnia, durniu. To kpina dzieciaku albo zdziecinniały oszołomie :)
    • rirei Re: za PiSu nawet na olimpiadzie trza się wstydzi 11.08.16, 11:07
      wszystko zniszczą, nawet sportowców
      • czekam.na.lewice Re: za PiSu nawet na olimpiadzie trza się wstydzi 11.08.16, 12:09
        rirei napisał(a):

> wszystko zniszczą, nawet sportowców
        Przecież Oni , sportowcy, wychowywali się za Tuska.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka