Dodaj do ulubionych

To jest koniec PiS.

23.09.16, 00:24
PiS ma jeszcze tylko do zaproponowania społeczeństwu wojnę aborcyjną.
Kasy nie ma i będzie jeszcze mniej, a to jest koniec PiS i zastępczy temat w postaci wojny aborcyjnej już nie pomoże.
Nie z nami te numery Prezesie!
Obserwuj wątek
    • wsk175 Re: To jest koniec PiS. 23.09.16, 00:50
      W planach jeszcze igrzyska dla zgłodniałej sensacji pisiej trzody-wykopki smoleńskie.
    • pies_na_czarnych Re: To jest koniec PiS. 23.09.16, 00:53
      Czas zacząć stawiać latarnie. Dużo latarni.
      • podskakiwacz A stawiajcie. 23.09.16, 07:20
        Zadyndacie na nich.
        • czekam.na.lewice POPiS rozmawia o Polsce 23.09.16, 08:28
          podskakiwacz napisał:

> Zadyndacie na nich.
          Podskakujący i Pies licytują się kto pierwszy ogo powiesi i ile latarni potrzeba.
          Socjopaci z POPiSu.
    • czekam.na.lewice Re: To jest koniec PiS. 23.09.16, 05:37
      Napisz, bo jestem ciekawy i zainteresowany, kiedy ten koniec nastąpi i kto obejmie władzuchnę po PiS. Nie ukrywaj niczego w tajemnicy.
      • matigrypl Re: To jest koniec PiS. 23.09.16, 06:06
        Zawsze istnieli przeróżni wieszczkowie i wróżyli na potegę. Zawsze można było sobie wybierać z pośród milionów wyroczni. Czasem ktoś się wstrzelił i trafił ale nigdy nie byli to pełowcy! Po za tym wszem i wobec jest wiadome iż peło kłamstwo ma w genach i nie jest w stanie nic z tym zrobić. Jedyne co można zrobić to olać ich przepowiednie i nie zawracać sobie nimi głowy. Za złudzenia płaci się rzeczywistością.
        • czekam.na.lewice Re: To jest koniec PiS. 23.09.16, 06:14
          matigrypl napisał(a):

>Po za tym wszem i wobec jest wiadome iż peło kłamstwo ma w genach i nie jest w stanie >nic z tym zrobić.
          Niewiele tu się różnią PO od PiS. Są w zakłamaniu nawet POPiSowo podobni.
          • jantoni.jajcorz Re: To jest koniec PiS. 23.09.16, 07:18
            > matigrypl napisał(a):
            > ... Niewiele tu się różnią PO od PiS. Są w zakłamaniu nawet POPiSowo podobni.

Różnią się stylem:?
            PO było bardziej finezyjne, a PiS działa "na chama", jakby się spieszyli do ...
            • czekam.na.lewice Re: To jest koniec PiS. 23.09.16, 08:29
              jantoni.jajcorz napisał:

> > matigrypl napisał(a):
              > > ... Niewiele tu się różnią PO od PiS. Są w zakłamaniu nawet POPiSo
              > wo podobni.
              >
              > Różnią się stylem:?
              > PO było bardziej finezyjne, a PiS działa "na chama", jakby się spieszyli do ...
              Szczególnie stylowy był Niesiołowski z PO :)
              • jantoni.jajcorz Re: To jest koniec PiS. 23.09.16, 10:15
                W statystyce skrajności się odrzuca :/
                • czekam.na.lewice Re: To jest koniec PiS. 23.09.16, 11:47
                  jantoni.jajcorz napisał:

> W statystyce skrajności się odrzuca :/
                  >
                  No własnie ! Brawo !
      • 141288bs Re: To jest koniec PiS. 23.09.16, 07:07
        Najwiekszy ekonomista wszechczasow, juz sie szykuje na stolek premiera, ajego myszki juz rozdzielaja miedzy soba ministerstwa.
        • czekam.na.lewice Re: To jest koniec PiS. 23.09.16, 07:11
          Petru powinien uruchomić, jak obejmie władzę, nowe ministerstwo....Ministerstwo Głupich Kroków bo sam ma kwalifikacje i ma wielu aktywistów posiadających kwalifikacje na takie ministerstwo:
          youtu.be/OgV4iBQVNyU?t=5
    • man_sapiens Re: To jest koniec PiS. 23.09.16, 06:34
      Zgłodniałeś?
    • podskakiwacz Koniec PISu to już był mnóstwo razy głupku. 23.09.16, 07:19
      Ale pomarzyć to sobie możesz.
      To przecież nic nie kosztuje.
      :) :) :) :) :)
    • taniarada Re: To jest koniec PiS. 23.09.16, 08:31
      Przy takich hajterach i przy takiej opozycji 100 lat rządzenia PIS. "A na jesień zamiast liści będą wisieć komuniści.Nie ma zgody na aborcję.Tylko szczególne przypadki.
      • erte2 Re: To jest koniec PiS. 23.09.16, 10:40
        taniarada napisał(a):
        A na jesień zamiast liści będą wisieć komuniści.

Ojej, to chcesz wieszać piotrowicza, czabańskiego, pietrzaka, jasińskiego...... ?
        Bez przesady, kary śmierci w Polsce już nie ma, a poza tym to są tylko drobne żuczki.
        Wystarczy parę Trybunałów Stanu i przyzwoity wyrok dla głównego sprawcy tej "dobrej zmiany".
        • dystans4 Re: To jest koniec PiS. 23.09.16, 12:14
          To właśnie ten sPiSek, którego tak poszukuje Biuro Polityczne PiS. Spiskowcy chcą ich powiesić, a komuniści z jaczejki się bronią.

--
          UWAGA: bądź czujny i zachowaj ostrożność: Anwad patrzy na ciebie - Obraza.uczuć.religijnych
      • baabeczka Re: To jest koniec PiS. 23.09.16, 19:27
        Tanarada...to polowę Pisu powiesisz,tylu tych twoich kmnistow zasila twoja ulubiona sektę...
    • xystos Re: To jest koniec PiS. 23.09.16, 08:45
      niepoprawny z ciebie marzyciel przyjacielu,cofnijmy sie o kilka decenni;

polacy w kraju swym jak w NS Lagrze
      trzymani sa-niema wolnosci podrozy,
      zaczynaja podrozowac palcem po mapie I ich frustracja ma swe odbicie
      w ich wydajnosci pracy-kraj na rowni pochylej w dół,nastepnie bardziej lub
      mniej krwawe strajki ..caly ten czas
      "trybuny tzw.wolnego swiata" via radio piora mózgi polakom jak to na zachodzie dobrze.
      No I przyszla transformacja,prywatny kapital (Zydowski) wykupil za bezcen wszystko to co mozna bylo sprzedac I zarobic na tym,wykupywali kamienice a mieszkajacym w nich polakom dawano opcje-wiekszy czynsz albo bruk.
      Uwolnieni juz od komunizmu I pracy
      polacy zaczeli podrozowac w realu-na saxy I na zmywaki,okolo cztery miljony polakow wyemigrowo,pozostawione przez nich dobro stale przejmoja zydzi wykupujac je za dlugi podatkowe polskich wlascicieli.
      Zydzi opanowali wszystkie polskie partie polityczne istali sie pewniejsi w swych nowych rolach panow,drugi garnitur juz im niewystarcza
      • xystos Re: To jest koniec PiS. 23.09.16, 08:56
        cd

..niechca sobie Zydzi przypomniec skad
        do polski w XIV wieku przybyli I dlaczego

z Angli I calej reszty zachodniej europy
        przed pogromami uciekali,nikt poza
        Kazimierzem Wielkim nienadal Zydom
        tak wielu praw,ani w owym czasie ani
        nigdy puzniej.
        obecnie bardzo dochodowy zawod;
        "rodzic zastepczy" tzn dziecko slowianskie polskie a tzw.rodzic z reguly zyd

niepokonano by St.Inqwizycji bez czegos wielkiego,w naszych czasach
        tym nadchodzacym wielkim wydarzeniem jest oczekiwany wielki
        konflikt,jak myslicie jewreje?uda sie
        wam uciec przed sprawiedliwa zemsta?
        wszyscy jestescie zkataligizowani
        od politykow poprzez konowalow do
        kramarzy.

niezegnam sie z wami gdyz do tego
        samego Piekla zmierzam.

ZEN
      • erte2 Re: To jest koniec PiS. 23.09.16, 10:47
        xystos
        Ty takim idiotą byłeś zawsze czy dopiero niedawno ci odbiło?
        • p.a.d.a.l.c.o.w.a Zen -Ty idiotą byłeś zawsze czy dopiero ci odbiło 23.09.16, 11:27
          erte2 napisał:
          xystos
          Ty takim idiotą byłeś zawsze czy dopiero niedawno ci odbiło?

Uważam, że nienawiść do Żydów zdegradowała mu resztki kom. mózgowych.
          Nawiasem mówiąc znam kilka osób o korzeniach żydowskich ( na moim kierunku studiów był b. znaczny procent Żydów ) które organicznie nienawidzą i szkalują swych przodków. Szczęśliwie nie było takich wielu, ale byli.
          Objawiało się to dość podobnie jak u tutejszego zen-Xystos'a...
          Każdy temat, nawet taki, który zupełnie nie kojarzył się z kwestią tego narodu - zawsze sprowadzali do szkalowania i swoich wstępnych i całego narodu.
          Dlaczego tak było i tak jest ? nie wiem, nie jestem psychologiem, ale chętnie bym dowiedziała się, dlaczego tak było i - jak wdać jest w 99% wpisów Xystos'a - nadal niektórzy tak mają.
        • xystos Re: To jest koniec PiS. 23.09.16, 11:54
          od dawna od czasow gdy z pieluch
          wyroslszy historia Twego Narodu na
          powaznie zaczolem sie interesowac,

nieobawiaj sie czegos fizycznego z
          mojej strony-ja bardzo spokojnym
          facetem jestem ..I sprawiedliwym

chce zapewnic ob.polski zydowskiego pochodzenia
          adekwatna do ich liczebnosci
          reprezentacje w polskim zyciu
          spolecznym ..I nic wiecej.

Shalom Alehem
    • zapijaczony_ryj Re: To jest koniec PiS. 23.09.16, 08:52
      E tam, jeszcze tyle wojenek przed PiSem:
      Trybunał
      sądy
      samorządy...
      jeszcze tysiące MIsiewiczów czeka na dorwanie się do żłoba...
      • x2468 Re: To jest koniec PiS. 23.09.16, 10:40
        6000 Misiewiczów koryta dostało teraz będą ich odganiać aby zrobić miejsce dla następnych 6000 jeszcze głupszych(choć tutaj mam wątpliwości).
        Hofman zaczyna straszyć.
        • erte2 Re: To jest koniec PiS. 23.09.16, 11:21
          x2468 napisał:
          Hofman zaczyna straszyć.

I to jest prawdziwy problem PiS-u (ale działający na korzyść Polski) - haki. Bo cały ten ścisły krąg, ta "partia wewnętrzna" oparte są na takim dość specyficznym zaufaniu, na zasadzie: "Musisz mi zaufać że nie ujawnię tego co mam na ciebie, ale również ja ci ufam że nikomu nie powiesz o tym co masz na mnie".
          Wyjątkowa pozycja macierewicza ewidentnie świadczy o wiedzy jaką on posiada na temat braci, ich przekrętów i innych brudnych sprawek; wysoka i niczym nieuzasadniona pozycja glapińskiego, wszechwładny brudziński...
          hofman, jako onegdaj bliski współpracownik kaczyńskiego siłą rzeczy musi znać wiele tajemnic i brudnych sprawek pisowskich prominentów. Onegdaj zgodził się na odstrzał, ale jako wyjątkowo cwana szuja domaga się dziś rekompensaty za milczenie.

Bez specjalnych kosztów mogli posunąć nieszczęsnego misiewicza, bo to jest taki mało rozgarnięty półgłówek, dość bezczelny ale niezbyt cwany. Z hofmanem sprawa jest inna - jest to całkiem inteligentny facet posiadający dużo brudnej wiedzy, za to bez jakichkolwiek skrupułów i zahamowań gotowy do każdej podłości która może mu przynieść korzyść. I tak się to wszystko trzyma.

Ale kiedyś ktoś nie wytrzyma i to wszysko pęknie. Zaczną jeden przez drugiego "nadawać" na siebie, po kolei ujawniać wszystkie brudy i całe to szambo będące ich naturalnym środowiskiem. I to będzie prawdziwy koniec tej mafii; miejmy nadzieję ze juz niedługo nastąpi.

Niezapomniany Kornel Makuszyński podał kiedyś taką definicję miasta (cytat z pamięci, więc może się trochę różnić od oryginału):

"Miasto jest to kupa ludzi którzy kiedyś zeszli się ze sobą z wielkiej miłość, a teraz nie mogą się rozstać bo tak się nienawidzą" [K. Makuszyński, "Przyjaciel wesołego diabła"]

Gdyby zastąpić "Miasto" PiS-em to wypisz-wymaluj.
    • x2468 Re: To jest koniec PiS. 23.09.16, 10:35
      Dajom 500+ i przebierajom płetwami aby odbiorcy darowizny pożyczyli im na następne 500+. To siem musi wykopyrtnąć.
      • wsk175 Re: To jest koniec PiS. 23.09.16, 11:03
        To się nazywa piramida finansowa. Kiedyś to pie...ie.
        • jantoni.jajcorz Re: To jest koniec PiS. 23.09.16, 11:18
          Ale to nam/społeczeństwu na łeb zleci, ...ać i spółka :?
          • erte2 Re: To jest koniec PiS. 23.09.16, 11:25
            jantoni.jajcorz
            I to jest problem. Bo to wszystko co zniszczą i zepsują (a już jest tego niemało) trzeba będzie z mozołem odbudowywać, odkręcać, prostować i naprawiać. I to zarówno w sferze materialnej (gospodarka), jak i w imponderabiliach (jak choćby odbudowa pozycji Polski w świecie).
            Będzie co robić.
            • jantoni.jajcorz Re: To jest koniec PiS. 23.09.16, 11:40
              erte2 napisał:
              > I to jest problem. Bo to wszystko co zniszczą i zepsują (a już jest tego niemało) trzeba będzie z mozołem odbudowywać, odkręcać, prostować i naprawiać.

Ja się boję, że potężni sąsiedzi (patrz historia) nie będą się długo certolić z kraikiem zarządzanym przez przygłupów. Nastąpi IV rozbiór Polski, a polaczki będą tanią/niewolniczą siłą roboczą.
              Z uwagi na PESEL, ja już tego nie zobaczę (szukam dobrej strony w tym nieszczęściu).
              • matigrypl Re: To jest koniec PiS. 23.09.16, 12:16
                Całkiem piękna seria przepowiedni. Przy okazji różnym szwabom, ukraińcom czy żydom słoma z butów wylazła! Zawsze można zaczynać od nowa; nic dziwnego że tylu ludzi drepce w kółko.
                • jantoni.jajcorz Re: To jest koniec PiS. 23.09.16, 12:21
                  Mati, o co siem ciebie rozchodzi? Coś niejasno fanzolisz ...
                  • matigrypl Re: To jest koniec PiS. 23.09.16, 12:32
                    W tych postach jak na dłoni widać stosunek do wyimaginowanego wroga czyli reszty społeczeństwa po za peło a do tego bardzo widoczna jest działalność tzw V-tych kolumn których zadaniem jest mieszanie w głowach i atomizacja narodu.
                • erte2 Re: To jest koniec PiS. 23.09.16, 12:36
                  matigrypl
                  Dobry człowieku, ależ ponoć wszyscy jesteśmy Żydami; przynajmniej wg kreacjonistów opierających swoje przekonania na Biblii. Bo wg niej Adam i Ewa od których wywodzi się cała ludzkość* byli właśnie Żydami - czyli patrz wyżej. Czyli ty też!

*Gnębi mnie zawsze problem kazirodztwa. Bo jeśli przyjąć że wszyscy wywodzimy się od tych bibijnych pierwszych rodziców to znaczy że ich dzieci musiały się parzyć między sobą. A przecież kazirodztwo to jeden z najcięższych grzechów w praktycznie wszystkich religiach świata. No więc?
    • czuk1 Re: To jest koniec PiS. 23.09.16, 12:34
      znak-wodny napisał(a): PiS ma jeszcze tylko do zaproponowania społeczeństwu wojnę aborcyjną.
      > Kasy nie ma i będzie jeszcze mniej, a to jest koniec PiS i zastępczy temat w po
      > staci wojny aborcyjnej już nie pomoże.
      > Nie z nami te numery Prezesie!

Nie wiadomo czy to koniec PiS, czy przypadkiem nie "nowi elektorzy".
      Ciemnota w narodzie jest skrajna. Dziadkowie - którzy nie głosowali - zagłosują za 3 lata za za PiS.... bo babki i księża im każą.
      • erte2 Re: To jest koniec PiS. 23.09.16, 12:40
        czuk1
        Nie wrzucaj wszystkich dziadków do jednego worka. Sam jestem dziadkiem już od 16. lat; znam także wielu ludzi w moim wieku którzy patrzą trzeźwo na świat i dokładnie wiedzą kto to jest kaczyński i dokąd usiłuje nas zaprowadzić. Może dlatego że przeżyliśmy jedną bolszewię i absolutnie nie chcemy drugiej.
        • czuk1 Re: To jest koniec PiS. 23.09.16, 19:13
          erte2 napisał: czuk1 Nie wrzucaj wszystkich dziadków do jednego worka. Sam jestem dziadkiem już od 16. lat; znam także wielu ludzi w moim wieku którzy patrzą trzeźwo na świat i .... Nie wrzucam "wszystkich dziadków do jednego worka" .
          Przecież napisałem - "[b]Dziadkowie - którzy nie głosowali - zagłosują za 3 lata za za PiS.... bo babki i księża im każą." Nie wiem dlaczego więc wciskasz mi słowa nie wypowiedziane. Chyba się nie rozumiemy[/b]. Dodatkowo więc wyjaśniam. Ustawa o aborcji (wg mnie) przysporzy Polsce same kłopoty i straty a Polakom splendoru w świecie nie przyniesie.To wcale nie znaczy, że z tego powodu PiS straci część swojego poparcia. Przewiduję, że zwolennicy aborcji (a są to głownie ludzie starsi i niektórzy -oszołomi katolicy) będą zadowoleni z ustawy karzącej z aborcję. Zachowają się aktywnie i będą przyciągać na stronę PiS (bazując na tej ustawie) do głosowania za PiS swoich mężów/żony, członków rodziny. A to w sumie zwiększy powszechne poparcie dla PiS a nie (jak tu jest głoszone) , wywoła koniec PiS. .

• matigrypl Re: To jest koniec PiS. 23.09.16, 21:06
          Cześć erte! Naprzód piszesz ponoć a potem na podstawie tego ponoć autorytatywnie stwierdzasz że ja jestem żydem? Ciekawe, nie? Jest to maniera propagandystów którzy naprzód wymyślają jakiś "fakt" a potem go traktują tak jakby był rzeczywisty. Zacznij myśleć! To naprawdę nie boli. D twojej prywatnej wiadomości; mam poglądy uważane za krystalicznie materialne a dowodzenie czegokolwiek za pomocą biblii uważam za niepoważne na równi z dowodzeniami nawiedzonych pełowców.
    • koniecpisu W Polsce bedzie jak w Wenezueli 23.09.16, 21:09
      bo Kaczynski to polski Chavez.
      • dystans4 Re: W Polsce bedzie jak w Wenezueli 23.09.16, 23:47
        Miejmy nadzieję, że nie "uda się" im aż tak bardzo i drugiej Wenezueli nie będzie. Agent JAR nie rozdaje takich łapówek i nie ma takiego poparcia w narodzie, jak jego wenezuelski prawzór (jeszcze może Kim, też pasuje).
        Ale tą drogą (wenezuelską) idziemy, niestety, to prawda.

--
        Opozytura to bardzo ładne słowo, bo zawiera i działanie PiS w charakterze ekspozytury - Magdolot.
        • matigrypl Re: W Polsce bedzie jak w Wenezueli 24.09.16, 06:33
          Jesteśmy otoczeni krajami o wyższym dobrobycie. Jedynie od wschodu mamy niższy dobrobyt. Sądząc po wpisach nawiedzonych powinniśmy równać do wschodu bo w przeciwnym razie grozi nam jakiś armagedon? Czy wy jesteście poważni? Co wami powoduje? Czy macie choć minimalne szanse na upowszechnienie tych debilizmów? Sądząc z odkrywczości takich rewelacji na odpowiedź nie ma co liczyć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka