Dodaj do ulubionych

Licencja na chciwość

23.10.16, 15:50
wiadomosci.dziennik.pl/opinie/artykuly/533888,kredyty-pozyczki-wciska-sie-emerytom-ubezwlasnowolnionym-byla-dyrektor-banku-ujawnia-mechanizm-oszustw-rozmowa-wywiad.html jakie jest wyjście? Wg mnie wyjściem jest zamknięcie zawodu bankowca. Wprowadzić licencje i egzamin państwowy.
Obserwuj wątek
    • czekam.na.lewice Re: Licencja na chciwość 23.10.16, 16:17
      Czy ty to na poważnie napisałeś ? ...bo już nie wiem i nie chcę krytykować bo twój wniosek może jest żartem.
      • kfugktru23 Re: Licencja na chciwość 23.10.16, 16:21
        Dlaczego żartem? Dziś bankowiec bardziej boi się zwolnienia bo nie wyrobił normy niż zwolnienia bo sprzedał kredyt osobie ubezwłasnowolnionej. Utrata licencji a co za tym idzie praw do wykonywania zawodu udzielanej przez państwo a więc kogoś ponad szefem mogłaby zmotywować bankowców do lepszej pracy. Pamiętaj że to od banków zaczął się kryzys...
        • czekam.na.lewice Re: Licencja na chciwość 23.10.16, 16:30
          kfugktru23 napisał:

> Dlaczego żartem? Dziś bankowiec bardziej boi się zwolnienia bo nie wyrobił norm
          > y niż zwolnienia bo sprzedał kredyt osobie ubezwłasnowolnionej. Utrata licencji
          > a co za tym idzie praw do wykonywania zawodu udzielanej przez państwo a więc k
          > ogoś ponad szefem mogłaby zmotywować bankowców do lepszej pracy. Pamiętaj że to
          > od banków zaczął się kryzys...
          taka to nowoczesność :( miałem nadzieję , że żartowałeś ale niestety nie zawiodłeś mnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka