Dodaj do ulubionych

warka_strong, chodź na piwo, przyjacielu!

30.09.04, 14:07
Czy urbanofil napiłby się piwa z rydzykofilem???
Obserwuj wątek
    • warka_strong Re: warka_strong, chodź na piwo, przyjacielu! 30.09.04, 14:11
      yossarian18 napisał:

> Czy urbanofil napiłby się piwa z rydzykofilem???
      >
      ===
      Przy takiej pogodzie jak dzisiaj, pilibyśmy raczej grzane.

Powiedz mi, czemu "urbanofil" miałby nie wypić piwa z "rydzykofilem". Poza tym,
      że mamy inne poglądy niewiele nas różni..
      • yossarian18 Re: warka_strong, chodź na piwo, przyjacielu! 30.09.04, 14:17
        Ja wolę nalewkę domowej roboty:))
        Ludzie są różni, więc czasme poglądy polityczne mogą przysłonić im całą resztę.
        • warka_strong Re: warka_strong, chodź na piwo, przyjacielu! 30.09.04, 14:19
          yossarian18 napisał:

>
          > Ludzie są różni, więc czasme poglądy polityczne mogą przysłonić im całą resztę.
          >
          ===
          Powyższe mozna zastosować jedynie do tych, dla których "polityka" i "poglądy" są
          niczym klapki na oczach.
          • yossarian18 Re: warka_strong, chodź na piwo, przyjacielu! 30.09.04, 14:22
            Takich ludzi można określić mianem fanatyków.
            • warka_strong Re: warka_strong, chodź na piwo, przyjacielu! 30.09.04, 14:24
              Dośc ciekawa kategoria: "fan polityki". Przecież to musi być koszmarnie nudne.
              • yossarian18 Re: warka_strong, chodź na piwo, przyjacielu! 30.09.04, 14:26
                Jak to mawiał Arystoteles człowiek jest zwierzęciem politycznym.
                • warka_strong Re: warka_strong, chodź na piwo, przyjacielu! 30.09.04, 14:30
                  Ciekawe, co powiedziałby dzisiaj?
                  • yossarian18 Re: warka_strong, chodź na piwo, przyjacielu! 30.09.04, 14:33
                    Powiedziałby: "chodź pójdziemy na piwo, nie będziemy o pierdołach gadać":)))
                    • warka_strong Re: warka_strong, chodź na piwo, przyjacielu! 30.09.04, 14:40
                      Propozycja miła, ale żeby "podszywać się" pod Arystotelesa? :))
                      • yossarian18 Re: warka_strong, chodź na piwo, przyjacielu! 30.09.04, 14:46
                        To tylko takie małe "political fiction".
    • Gość: Emeryt Re: Zaprosiłbym do Wrocławia na piasta IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.09.04, 15:28
      ale Carlsberg likwiduje browar piastowski jako nieopłacalny. Zabytkowe budowle
      pewnie wyburzą, a atrakcyjny plac w centrum miasta sprzedadzą. Nie zaproszę
      także na wrocławską "Żytnią" bo w Polmosie we Wrocławiu robią jakieś
      berbeluchy , a to już nie to. Babcia robi jakieś krople ze spirytusu z
      czosnkiem ale po ich spożyciu naszłaby nas chętka zapisania się Samoobrony, a w
      moim wieku blokada dróg jest nie wskazana. Pozdrawiam.
      • warka_strong Re: Zaprosiłbym do Wrocławia na piasta 30.09.04, 15:30
        Do diabła, złe wieści z samego rana.
        • Gość: Emeryt Re: Zaprosiłbym do Wrocławia na piasta IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.09.04, 16:08
          Sądzę, że już najwyższa pora na drugie śniadanie. Smacznego życzę.
          • elojka Re: Zaprosiłbym do Wrocławia na piasta 30.09.04, 16:21
            polecam miód pitny - rewelacja! ;)
            (powiedziała racząc się martini ;))) )
            • Gość: Emeryt Re: Zaprosiłbym do Wrocławia na piasta IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.09.04, 17:17
              Proszę tylko nie podawać kiwi, bo z tego się robi pastę do obuwia powiedzial
              laureat nagrody Nobla.
    • humbak Re: warka_strong, chodź na piwo, przyjacielu! 30.09.04, 17:28
      O, widzę, że zrobiło się siedlisko ekstremy:) Chłopaki, towarzysze Was wyklną
      za taką kolaborację:)
      • warka_strong Re: warka_strong, chodź na piwo, przyjacielu! 30.09.04, 17:36
        Wtedy zaśpiewamy:

Wyklęty powstań ludu ziemi...
        • humbak Re: warka_strong, chodź na piwo, przyjacielu! 30.09.04, 17:45
          Oj! Żebyście nie przesadzili z tymi Warkami:)
          • warka_strong Re: warka_strong, chodź na piwo, przyjacielu! 30.09.04, 17:47
            Bardziej się boję tej nalewki, co to mi yossarin proponował...
            • humbak Re: warka_strong, chodź na piwo, przyjacielu! 30.09.04, 17:51
              Nie psiocz;) Nie ma nic lepszego niż domowe nalewki i wina. Piłem ostatnio wino
              porzeczkowe- cud miód. A mam też obicane jakieś nalewki:) Na twoim miesjscu
              tylko bym się cieszył. A w knajpach piwo jest "święcone".
              • warka_strong Re: warka_strong, chodź na piwo, przyjacielu! 30.09.04, 17:53
                Nic zdrożnego na myśli nie miałem. Jeno, jak te procenty przemienią się w
                "Międzynarodówkę", to Ty wiesz jaki czad będzie...:)
                • humbak Re: warka_strong, chodź na piwo, przyjacielu! 30.09.04, 17:57
                  Jak Yoss to będzie śpiewał, to ja chce dostać nagranie:) Do użytku własnego
                  naturalnie, nie prześlę do wiadomej partii:)
                  • warka_strong Re: warka_strong, chodź na piwo, przyjacielu! 30.09.04, 18:00
                    Znaczy się kasetę audio masz na myśli? To Ty podejrzwasz, że ja na popijawę z
                    yossim z podsłuchem pójdę;)

Noo... nie... Ty masz dobry pomysł :)
                    • humbak Re: warka_strong, chodź na piwo, przyjacielu! 30.09.04, 18:04
                      A myślisz, że po co on chce na to piwo iść? Rydzykowcom nigdy nie ufaj;) Póki
                      żyją, puty kombinują:D
        • yossarian18 Re: warka_strong, chodź na piwo, przyjacielu! 01.10.04, 10:19
          Jak robotnicy na Wybrżeżu w 1970r.
    • indris Napiłbym się... 30.09.04, 18:01
      ...bo z yossarianem mogę się kłócić. Ale z SLD niesposób się kłocić, bo to nie
      jest opcja ideowa, nawet tak obrzydliwa, jak przedwojenna ONR czy NSDAP. SLD to
      jest towarzystwo, któremu chodzi TYLKO o stołki. Nie dotyczy to być może
      szeregowych członków, ale oni akurat najmniej mają do powiedzenia.
      • warka_strong Re: Napiłbym się... 30.09.04, 18:05
        A czy ty wiesz, jak ważne jest mieć dobry i wygodny STOŁEK w czasie popijawy?
      • humbak Może trochę ostrożniej 30.09.04, 18:05
        Bo w końcu wymyślicie jakiś zjazd forumowiczów, czy co?
        • warka_strong Re: Może trochę ostrożniej 30.09.04, 18:07
          humbak napisał:

> Bo w końcu wymyślicie jakiś zjazd forumowiczów, czy co?
          >
          ===
          Ty wiesz, że od pewnego czasu taka myśl chodzi mi po głowie...
          • humbak Re: Może trochę ostrożniej 30.09.04, 18:09
            Na Forum Muzyka kiedyś coś takiego było chyba:) Ale trzeba by uważać, żeby nie
            spotkały się pewne osoby:)
            • warka_strong Re: Może trochę ostrożniej 30.09.04, 18:11
              Może czas o tym pomyślec nieco poważniej?
              • humbak Re: Może trochę ostrożniej 30.09.04, 18:13
                A bo ja wiem. Pogadaj z jakimiś Stałymi bywalcami. Jakieś Jacki, Kataryny,
                Basie, Pielęgniarze, Leszki itp. Jak będzie odzew to można by pokombinować.
        • sanctum.officium w ten właśnie sposób komuchy urządziły okrągły... 30.09.04, 18:11
          stół...

wałęsa i michnik doszli do wniosku, że komuchy nie są tacy źli,
          więc warto się z nimi napić w magdalence, a wyniki jakie są każdy widzi...

Dalej pijcie panowie, a co tam!
          • warka_strong Re: w ten właśnie sposób komuchy urządziły okrągł 30.09.04, 18:12
            Żeby tylko o picie chodziło...
            • Gość: Emeryt Re: Już wiem dlaczego biedni głodni spać chodzą IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.09.04, 19:32
              Jak to pisał kiedys Załuski: "Wiadomo od Moskwy do La Mansza, że Polak nie je
              tylko zakansza". Teraz wiadom czemu nie ma odpadków z pańskich stołów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka