yossarian18 30.09.04, 14:07 Czy urbanofil napiłby się piwa z rydzykofilem??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
warka_strong Re: warka_strong, chodź na piwo, przyjacielu! 30.09.04, 14:11 yossarian18 napisał: > Czy urbanofil napiłby się piwa z rydzykofilem??? > === Przy takiej pogodzie jak dzisiaj, pilibyśmy raczej grzane. Powiedz mi, czemu "urbanofil" miałby nie wypić piwa z "rydzykofilem". Poza tym, że mamy inne poglądy niewiele nas różni.. Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: warka_strong, chodź na piwo, przyjacielu! 30.09.04, 14:17 Ja wolę nalewkę domowej roboty:)) Ludzie są różni, więc czasme poglądy polityczne mogą przysłonić im całą resztę. Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Re: warka_strong, chodź na piwo, przyjacielu! 30.09.04, 14:19 yossarian18 napisał: > > Ludzie są różni, więc czasme poglądy polityczne mogą przysłonić im całą resztę. > === Powyższe mozna zastosować jedynie do tych, dla których "polityka" i "poglądy" są niczym klapki na oczach. Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: warka_strong, chodź na piwo, przyjacielu! 30.09.04, 14:22 Takich ludzi można określić mianem fanatyków. Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Re: warka_strong, chodź na piwo, przyjacielu! 30.09.04, 14:24 Dośc ciekawa kategoria: "fan polityki". Przecież to musi być koszmarnie nudne. Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: warka_strong, chodź na piwo, przyjacielu! 30.09.04, 14:26 Jak to mawiał Arystoteles człowiek jest zwierzęciem politycznym. Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Re: warka_strong, chodź na piwo, przyjacielu! 30.09.04, 14:30 Ciekawe, co powiedziałby dzisiaj? Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: warka_strong, chodź na piwo, przyjacielu! 30.09.04, 14:33 Powiedziałby: "chodź pójdziemy na piwo, nie będziemy o pierdołach gadać":))) Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Re: warka_strong, chodź na piwo, przyjacielu! 30.09.04, 14:40 Propozycja miła, ale żeby "podszywać się" pod Arystotelesa? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: warka_strong, chodź na piwo, przyjacielu! 30.09.04, 14:46 To tylko takie małe "political fiction". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: Zaprosiłbym do Wrocławia na piasta IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.09.04, 15:28 ale Carlsberg likwiduje browar piastowski jako nieopłacalny. Zabytkowe budowle pewnie wyburzą, a atrakcyjny plac w centrum miasta sprzedadzą. Nie zaproszę także na wrocławską "Żytnią" bo w Polmosie we Wrocławiu robią jakieś berbeluchy , a to już nie to. Babcia robi jakieś krople ze spirytusu z czosnkiem ale po ich spożyciu naszłaby nas chętka zapisania się Samoobrony, a w moim wieku blokada dróg jest nie wskazana. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Re: Zaprosiłbym do Wrocławia na piasta 30.09.04, 15:30 Do diabła, złe wieści z samego rana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: Zaprosiłbym do Wrocławia na piasta IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.09.04, 16:08 Sądzę, że już najwyższa pora na drugie śniadanie. Smacznego życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
elojka Re: Zaprosiłbym do Wrocławia na piasta 30.09.04, 16:21 polecam miód pitny - rewelacja! ;) (powiedziała racząc się martini ;))) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: Zaprosiłbym do Wrocławia na piasta IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.09.04, 17:17 Proszę tylko nie podawać kiwi, bo z tego się robi pastę do obuwia powiedzial laureat nagrody Nobla. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: warka_strong, chodź na piwo, przyjacielu! 30.09.04, 17:28 O, widzę, że zrobiło się siedlisko ekstremy:) Chłopaki, towarzysze Was wyklną za taką kolaborację:) Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Re: warka_strong, chodź na piwo, przyjacielu! 30.09.04, 17:36 Wtedy zaśpiewamy: Wyklęty powstań ludu ziemi... Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: warka_strong, chodź na piwo, przyjacielu! 30.09.04, 17:45 Oj! Żebyście nie przesadzili z tymi Warkami:) Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Re: warka_strong, chodź na piwo, przyjacielu! 30.09.04, 17:47 Bardziej się boję tej nalewki, co to mi yossarin proponował... Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: warka_strong, chodź na piwo, przyjacielu! 30.09.04, 17:51 Nie psiocz;) Nie ma nic lepszego niż domowe nalewki i wina. Piłem ostatnio wino porzeczkowe- cud miód. A mam też obicane jakieś nalewki:) Na twoim miesjscu tylko bym się cieszył. A w knajpach piwo jest "święcone". Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Re: warka_strong, chodź na piwo, przyjacielu! 30.09.04, 17:53 Nic zdrożnego na myśli nie miałem. Jeno, jak te procenty przemienią się w "Międzynarodówkę", to Ty wiesz jaki czad będzie...:) Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: warka_strong, chodź na piwo, przyjacielu! 30.09.04, 17:57 Jak Yoss to będzie śpiewał, to ja chce dostać nagranie:) Do użytku własnego naturalnie, nie prześlę do wiadomej partii:) Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Re: warka_strong, chodź na piwo, przyjacielu! 30.09.04, 18:00 Znaczy się kasetę audio masz na myśli? To Ty podejrzwasz, że ja na popijawę z yossim z podsłuchem pójdę;) Noo... nie... Ty masz dobry pomysł :) Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: warka_strong, chodź na piwo, przyjacielu! 30.09.04, 18:04 A myślisz, że po co on chce na to piwo iść? Rydzykowcom nigdy nie ufaj;) Póki żyją, puty kombinują:D Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: warka_strong, chodź na piwo, przyjacielu! 01.10.04, 10:19 Jak robotnicy na Wybrżeżu w 1970r. Odpowiedz Link Zgłoś
indris Napiłbym się... 30.09.04, 18:01 ...bo z yossarianem mogę się kłócić. Ale z SLD niesposób się kłocić, bo to nie jest opcja ideowa, nawet tak obrzydliwa, jak przedwojenna ONR czy NSDAP. SLD to jest towarzystwo, któremu chodzi TYLKO o stołki. Nie dotyczy to być może szeregowych członków, ale oni akurat najmniej mają do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Re: Napiłbym się... 30.09.04, 18:05 A czy ty wiesz, jak ważne jest mieć dobry i wygodny STOŁEK w czasie popijawy? Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Może trochę ostrożniej 30.09.04, 18:05 Bo w końcu wymyślicie jakiś zjazd forumowiczów, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Re: Może trochę ostrożniej 30.09.04, 18:07 humbak napisał: > Bo w końcu wymyślicie jakiś zjazd forumowiczów, czy co? > === Ty wiesz, że od pewnego czasu taka myśl chodzi mi po głowie... Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Może trochę ostrożniej 30.09.04, 18:09 Na Forum Muzyka kiedyś coś takiego było chyba:) Ale trzeba by uważać, żeby nie spotkały się pewne osoby:) Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Re: Może trochę ostrożniej 30.09.04, 18:11 Może czas o tym pomyślec nieco poważniej? Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Może trochę ostrożniej 30.09.04, 18:13 A bo ja wiem. Pogadaj z jakimiś Stałymi bywalcami. Jakieś Jacki, Kataryny, Basie, Pielęgniarze, Leszki itp. Jak będzie odzew to można by pokombinować. Odpowiedz Link Zgłoś
sanctum.officium w ten właśnie sposób komuchy urządziły okrągły... 30.09.04, 18:11 stół... wałęsa i michnik doszli do wniosku, że komuchy nie są tacy źli, więc warto się z nimi napić w magdalence, a wyniki jakie są każdy widzi... Dalej pijcie panowie, a co tam! Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Re: w ten właśnie sposób komuchy urządziły okrągł 30.09.04, 18:12 Żeby tylko o picie chodziło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: Już wiem dlaczego biedni głodni spać chodzą IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.09.04, 19:32 Jak to pisał kiedys Załuski: "Wiadomo od Moskwy do La Mansza, że Polak nie je tylko zakansza". Teraz wiadom czemu nie ma odpadków z pańskich stołów. Odpowiedz Link Zgłoś