czekam.na.lewice 08.11.16, 13:31 www.tvn24.pl/impreza-za-1-5-mln-zl-z-bohaterem-afery,690173,s.html Klasyka w działaniach tej złodziejskiej kloakolicji. A jakie dobre towarzystwo wykladalo w Izraelu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tw_wielgus Re: Tak się nawi, tak się bawi PSL i PO 08.11.16, 13:36 No fajny geszefcik. Ale zaraz się rozlegnie ujadanie, że Kaczyński, że willa na Żoliborzu, że jesteś jakimś pieprzonym antysemitom, który nie daje legalnie działającym w Polsce przedsiębiorcom z Izraela zaspakajać potrzeby ( dymać) ludności tubylczej. Zobaczysz jak Ci się oberwie. Ty pisiorze ty....!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Tak się nawi, tak się bawi PSL i PO 08.11.16, 18:10 To Kaczyński już nie ma willi na Żoliborzu? Ja słyszałam że mu się cudownie rozmnożyła i teraz ma 3 wille. "Tak muwio". Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Tak się nawi, tak się bawi PSL i PO 08.11.16, 13:46 Znowu szczal w kolano. Polityczna zagrywka oczywiscie :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Tak się nawi, tak się bawi PSL i PO 08.11.16, 13:48 Tak za rządów PiSu kwitną geszefty... Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Re: Tak się nawi, tak się bawi PSL i PO 08.11.16, 13:51 Ale - maja autorow z tradycjami w zawodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Tak się nawi, tak się bawi PSL i PO 08.11.16, 13:53 Sprzyja im atmosfera przyzwolenia na przekręty, jaka jest za rządów aktualnej ekipy władzowej. Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Re: Tak się nawi, tak się bawi PSL i PO 08.11.16, 13:56 Taka atmosfera jest "nie pamietam juz od kiedy" ewentualnie - "najstarsi gorale nie pamietaja". Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Tak się nawi, tak się bawi PSL i PO 08.11.16, 14:21 Ale za PiSu zawsze jest najlepsza. Aż 10 lat temu trzeba było CBA zakładać. Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Re: Tak się nawi, tak się bawi PSL i PO 08.11.16, 14:23 Dla "niepoznaki". Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Tak się nawi, tak się bawi PSL i PO 08.11.16, 15:48 nazimno napisał: Taka atmosfera jest "nie pamietam juz od kiedy" ewentualnie - "najstarsi gorale nie pamietaja". Masz na myśli tych z "goralevolk"? Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Re: Tak się nawi, tak się bawi PSL i PO 08.11.16, 15:50 Jesli do tego okresu "pijesz", to znaczy, ze nia masz nic do powiedzenia, poza gledzeniem zakompleksionego dziada. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Tak się nawi, tak się bawi PSL i PO 08.11.16, 13:51 Mogą się tak bawić. I tak zostaną ułaskawieni przez prezydenta gdyż prokuratury i sądy powinny być uwolnione od takich politycznych spraw. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Tak się nawi, tak się bawi PSL i PO 08.11.16, 14:09 Spokojnie, poczekamy na ujawnienie listy, bo parę niespodzianek może jeszcze być. Mam nadzieję, że się za bardzo nie podkręciłeś, bo ci od KUKIZa też są dość sprawni w te klocki:) Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: Tak się nawi, tak się bawi PSL i PO 08.11.16, 14:54 boblebowsky napisał: > Spokojnie, poczekamy na ujawnienie listy, bo parę niespodzianek może jeszcze by > ć. > Mam nadzieję, że się za bardzo nie podkręciłeś, bo ci od KUKIZa też są dość spr > awni w te klocki:) > Owszem. Zobaczymy. Poczekajmy. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: kolejny zloty Mercedes.. 08.11.16, 14:24 a wyśledził go ułaskawiony bandyta. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Tak się nawi, tak się bawi PSL i PO 08.11.16, 14:34 A już myślałem ,że to lotnisko bohatera esbeków Wałęsy.Wydawanie pieniędzy POsitwy i PSLu na cele bankietowe było nagminne.Sikorski miał nawet ksywkę u borowców "Pizza hot dog " Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Tak się nawi, tak się bawi PSL i PO 08.11.16, 15:59 taniarada napisał(a): ....Wydawanie pieniędzy......... na cele bankietowe było nagminne.Sikorski miał nawet ksywkę u borowców "Pizza hot dog " No rzeczywiście porażające. Jakiż to musiał być wystawny i ekskluzywny bankiet - z pizzą, hot-dogami i colą; może nawet był Sprite i hamburgery. Nie to co teraz - pierogi (obowiązkowo ruskie albo leniwe), bigos i pasztetowa. No, może jeszcze parę małpek (jeśli coś zostało po wypitnym). Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Wy też się nie różnicie 08.11.16, 16:21 taniarada napisał(a): > A już myślałem ,że to lotnisko bohatera esbeków Wałęsy.Wydawanie pieniędzy POsi > twy i PSLu na cele bankietowe było nagminne.Sikorski miał nawet ksywkę u borowc > ów "Pizza hot dog " Viceminister MSW w latach 2005-2007 z kolei był "Wieś Mac". Wy się nie różnicie specjalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Wy też się nie różnicie 08.11.16, 16:32 czekam.na.lewice napisał: > Viceminister MSW w latach 2005-2007 z kolei był "Wieś Mac". Wy się nie różnicie > specjalnie. Wieś Mac trochę droższy od hot doga :) Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Wy też się nie różnicie 08.11.16, 16:34 jureek napisał: > czekam.na.lewice napisał: > > > Viceminister MSW w latach 2005-2007 z kolei był "Wieś Mac". Wy się nie ró > żnicie > > specjalnie. > Juro spoko gonzales .My ciągle w opozycji.I tu są jaja wielkanocne bo PIS rządzi. > Wieś Mac trochę droższy od hot doga :) Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: Wy też się nie różnicie 08.11.16, 17:08 jureek napisał: > czekam.na.lewice napisał: > > > Viceminister MSW w latach 2005-2007 z kolei był "Wieś Mac". Wy się nie ró > żnicie > > specjalnie. > > Wieś Mac trochę droższy od hot doga :) Porównywalne ale autor afery "Wieś Mac", fuchę już w tej kadencji PiS, od koleżanki, której policja autem służbowym dowoziła dwa wieś maci, już dostał. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Balangę w hotelu Hyatt 08.11.16, 16:54 Z okazji urodzin Jaruzelskiego to do tej pory pamiętają portierzy tego hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Balangę w hotelu Hyatt 08.11.16, 17:44 A dlaczego ją pamiętacie? Co się tam wydarzyło? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Tak się nawi, tak się bawi PSL i PO 08.11.16, 14:49 Zlotego Merca nie znalezli. Musza sie wykazac bo inaczej na bruk. Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Tak się nawi, tak się bawi PSL i PO 08.11.16, 16:00 pies_na_czarnych napisała: Zlotego Merca nie znalezli. Musza sie wykazac bo inaczej na bruk. Znaleźli za to złotego Maybacha, ale boją się ujawnić czyj on jest. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Cosik mało głosów "krytyków PiSu" 08.11.16, 15:38 Czekają na wytyczne, a tych nie zatwierdził jeszcze Schetyna? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus A zarząd PL który podjął decyzję o finansowaniu 08.11.16, 17:04 jednego z najbardziej rozpoznawalnych aferzystów ( nie licząc PO) składa się z....? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: A zarząd PL który podjął decyzję o finansowan 08.11.16, 17:09 Oczkujemy większego dynamizmu w funkcjonowaniu spółki. Port musi się rozwijać, uruchamiać nowe połączenia, znajdować nowych parterów biznesowych - tłumaczyła Beata Krzyżanowska, rzeczniczka prezydenta Lublina. To ratusz jest większościowym udziałowcem PLL. " Port musi się rozwijać, uruchamiać nowe połączenia, znajdować nowych parterów biznesowych" No to już wiemy dlaczego. Lemingi zanotować w kajecikach i won do roboty na forach bronionych przez trzecią erpę, sił ostatkiem.... Czytaj więcej: www.kurierlubelski.pl/artykul/886668,grzegorz-muszynski-prezes-lubelskiego-lotniska-odwolany,id,t.html Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: A zarząd PL który podjął decyzję o finansowan 08.11.16, 17:12 Port wspierał prężnie rozwijający się prywatny biznes. www.dziennikwschodni.pl/lublin/cba-donosi-na-wladze-lubelskiego-lotniska-chodzi-o-800-tys-euro,n,1000185511.html Z czego wniosek, że nie tylko gdański establishment może pochwalić się ciąganiem samolotów po płycie lotniska. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: A zarząd PL który podjął decyzję o finansowan 08.11.16, 17:17 A prezydentem w lublinie jest p. Żuk z PO, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
mara571 dzieki, teraz rozumiem dlaczego prezydent Zuk 08.11.16, 17:27 od kilku dni placze w mediach, ze zdejma go z urzedu. Tak na poczatek. Odpowiedz Link Zgłoś
p.a.d.a.l.c.o.w.a prezydent Zuk 08.11.16, 17:34 Wielgus zapytał - udaje głupszego, niż jest.... A prezydentem w lublinie jest p. Żuk z PO, tak? ----------- Prezydent nie jest członkiem samorządu, tylko wykonuje jego uchwały. Do Izraela polecieli samorządowcy. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: prezydent Zuk 08.11.16, 17:39 Czytałem ten komentarz pod artykułem toteż gdybyś posiadała elementarną przyzwoitość ubrałabyś go w cudzysłów żeby podkreślić, że to cytat. "Ratusz jest większościowym udziałowcem PLL" - szach, mat! Następny proszę. Może być po zawodówce.... Odpowiedz Link Zgłoś
mara571 Re: prezydent Zuk 08.11.16, 17:44 Krzysztof Żuk, byl jeszcze w KLD. Wybory wygral jako czlonek PO. Ja wiem, ze do Izraela polecieli samorzadowcy, ale to jest uderzenie CBA w lubelski uklad. W koncu prezesem jest Krzysztof Wojtowicz: www.kurierlubelski.pl/artykul/500883,krzysztof-wojtowicz-nowym-czlonkiem-zarzadu-portu-lotniczego,id,t.html Odpowiedz Link Zgłoś
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: prezydent Zuk 08.11.16, 17:45 tw_wielgus 08.11.16, 17:39 Czytałem ten komentarz pod artykułem toteż gdybyś posiadała elementarną przyzwoitość ubrałabyś go w cudzysłów żeby podkreślić, że to cytat. "Ratusz jest większościowym udziałowcem PLL" - szach, mat! Następny proszę. Może być po zawodówce.... ---- szach, mat! ja wiem, kogo zacytowałam, cudzysłów był zbędny . Nie tylko Ty masz kilka loginów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: prezydent Zuk 08.11.16, 17:52 Pudło! To nie o Tobie kochaniuka a w aproposie do stwierdzenia, że mam wiecej niż jeden nick. Odpowiedz Link Zgłoś