25.11.16, 12:34
Wiele razy zastanawialismy sie co Macior ma na Prezesa. To, ze musi miec na niego jakis potworny HAK to jest wiecej niz pewne.
Chcialbym abysmy porozmawiali o tym skad Macierewicz ma haki na Jara i innych. Hipotez jest wiele, na jedna z nich zwrocila "Polityka". Wydaje mi sie, ze jest to najlepsze wyjasnienie bo od tej nocy wzeszla na firmamencie gwiazda Macierewicza.

Sprawę opisuje „Polityka”, przypominając pytanie Jacka Kurskiego: Czemu wracał? I odpowiedź Macierewicza, że bał się penetracji archiwów BBN. „Polityka” pisze o tym, jak w 2007 r. funkcjonariusze Macierewicza kopiowali bazy danych Służby Kontrwywiadu Wojskowego: „Zupełnie jak w filmach szpiegowskich, ale z niższej półki. Funkcjonariusze wnieśli komputer z dwoma dyskami, tak rozpoczęły się co najmniej dwa wieczory kopiowania tajnych danych”.
Obserwuj wątek
    • l_zaraza_l Re: Haki 25.11.16, 12:38
      Już trochę pisaliśmy o tym:
      forum.gazeta.pl/forum/w,28,162828569,162828569,Wielkie_kopiowanie_w_SKW_haki_tuz_przed_wyborami.html
      • pies_na_czarnych Re: Haki 25.11.16, 13:03
        OK. Nie chcialo mi sie szukac. Mimo wszystko uwazam, ze ten temat nadal zasluguje na uwage :)
        • l_zaraza_l Re: Haki 25.11.16, 13:23
          Nie wklejałam z pretensjami tylko po to aby scalić oba wątki. Bo tez uważam, że temat jest istotny.
      • pies_na_czarnych Re: Haki 25.11.16, 13:05
        Jeszcze jedno. Wyglada na to, ze on wczesniej wszystko skopiowal, ale nie zniszczyl, moze niektore ukryl. Dziwne, ze PO tego nie wykorzystała. :(
    • krwawy.zadzior A ja jaj. Ale się wysilacie. 25.11.16, 13:14
      Grzebiecie już tyle lat a tu ni ch.ja.
      :) :)
      A grzebcie sobie do woli.
      :) :) :)
      Powodzenia.
      • krwawy.zadzior Dodatek 25.11.16, 13:19
        "Tygodnik przypomina, że pięć osób - zamieszanych w nadużycia w SKW - było podejrzanych o działanie na szkodę interesu publicznego. W przypadku Macierewicza jednak, nie wystarczyło determinacji, by postawić mu zarzuty."
        Nawet za PO, POstwo drżało przed Macierewiczem.
        I chyba mieli rację.

• lionold Re:"Nawet za PO POstwo drżało przed Macierewiczem" 25.11.16, 16:38
          Nie zachłystuj się: przed Dzierżynskim też drżeli, przed Berią takoż. Żadne drżenie im nie pomogło. Tak to jest w mafii. C'e la vie! Przyszła kryska na Matyska i już - krwawy zbirze.
          • krwawy.zadzior No widzisz. No widzisz. 25.11.16, 17:30
            Czarna przyszłość was czeka.
            Sam już to widzisz.
        • pies_na_czarnych Re: Dodatek 25.11.16, 17:24
          Na zasadzie: gowna nie ruszać"". Teraz wszyscy jednak widza, że wartobyło się ubabrać.
          • krwawy.zadzior Ha, ha, haaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! 25.11.16, 17:31

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka