Dodaj do ulubionych

Jeden z głównych oficerów PiS okazał się bydlakiem

07.12.16, 17:09
My name is Piotrowicz...do usług.
natemat.pl/84341,oskarzanie-opozycjonisty-to-nie-jedyna-plama-na-zyciorysie-posla-piotrowicza-jako-prokuratur-uniewinnil-ksiedza-pedofila-z-tylaw
A bydlakiem nazwałem go za tę sprawę :
Bo, jak relacjonował "TP", choć proboszcz z Tylawy przyznał podczas śledztwa, że niejednokrotnie nocował dziewczynki, kąpał je i "masował brzuszki", Piotrowicz dopatrzył się w tym rzekomych "zdolności bioenergoterapeutycznych księdza" oraz chęci "porządnego umycia" małych parafianek. "Ksiądz traktował to w ten sposób, że dzieci przychodząc do niego na plebanię to tak jakby szły nocować np. do wujka czy kogoś bliskiego. Dzieci się bardzo z tego cieszyły" – tłumaczył prokurator.

– Pamiętam, że to była kwestia oceny wiarygodności zeznań. Prokurator posiłkował się opinią psychologa, który nie ocenił tej wiarygodności pozytywnie. Na końcu prokurator dał po prostu wiarę księdzu – wspomina w rozmowie z naTemat Janusz Ohar, rzecznik krośnieńskiej Prokuratury Okręgowej. Dodaje, że Piotrowicz argumentował, iż ksiądz Michał M. nie molestował dzieci, a jedynie brał je na kolana i całował.

PS redaktorze Sekielski, tradycyjnie szacunek.
Obserwuj wątek
    • religijnych.uczuc.obraza Re: Jeden z głównych oficerów PiS okazał się bydl 07.12.16, 17:13
      Ty romek to masz refleks.
    • wsk175 Re: Jeden z głównych oficerów PiS okazał się bydl 07.12.16, 17:15
      Koniec świata. Zgadzam się z przedmówcą.
      Z tym, że nie "jeden z ...." bo takich tam więcej.
      • boblebowsky Re: Jeden z głównych oficerów PiS okazał się bydl 07.12.16, 17:17
        wsk175 napisał:

> Koniec świata. Zgadzam się z przedmówcą.

Nie świruj, to przecież tylko kolejna próba uwiarygodnienia się jako bezstronnego dyskutanta.
    • szwampuch58 Re: Jeden z głównych oficerów PiS okazał się bydl 07.12.16, 17:17
      Neeeeee,ukryty kartofel odkrywa Ameryke....Boskie
      forum.gazeta.pl/forum/w,28,162919369,162919369,Kazdy_nosi_swoj_krzyz.html
    • ave.duce czekam.na.lewice - kolejnym odkrywcą Hameryki! 07.12.16, 17:18
      Brawo!
      • tw_wielgus Re: czekam.na.lewice - kolejnym odkrywcą Hameryki 07.12.16, 17:26
        On (ksiądz z Tylawy) nie był pedofilem. Dopuścił się czynu, który przy określonej dawce złej woli mógł zostać zakwalifikowany jako czyn pedofilny.... :))))
        Przeceiż to bioenergoterapeuta.
      • czekam.na.lewice Re: czekam.na.lewice - kolejnym odkrywcą Hameryki 07.12.16, 17:28
        ave.duce napisała:

> Brawo!
        Są natomiast tacy jak ty , którzy umrą a Hameryki nie odkryją i nawet nie będą wiedzieli, że takowa istnieje.
        Wymieniłbym Ci takich bydlaków z innych opcji ale nie chcę być POsądzony o relatywizowanie.
        • ave.duce Re: czekam.na.lewice - kolejnym odkrywcą Hameryki 07.12.16, 18:44
          czekam.na.lewice napisał:

> ave.duce napisała:
          >
          > > Brawo!
          > Są natomiast tacy jak ty , którzy umrą a Hameryki nie odkryją i nawet nie będą
          > wiedzieli, że takowa istnieje.
          Nie ma potrzeby odkrywać Hameryki ktoś, kto bywał w Ameryce - trudno zatem było nie zauważyć jej istnienia.
          Nie wysilaj się, bo pękniesz i co wtedy zrobi bez takiego aktywisty FK i portal GW?

Miłego wieczoru, bye.
          • czekam.na.lewice Re: czekam.na.lewice - kolejnym odkrywcą Hameryki 07.12.16, 18:55
            ave.duce napisała:

> czekam.na.lewice napisał:
            >
            > > ave.duce napisała:
            > >
            > > > Brawo!
            > > Są natomiast tacy jak ty , którzy umrą a Hameryki nie odkryją i nawet nie
            > będą
            > > wiedzieli, że takowa istnieje.
            > Nie ma potrzeby odkrywać Hameryki ktoś, kto bywał w Ameryce - trudno zatem było
            > nie zauważyć jej istnienia.
            > Nie wysilaj się, bo pękniesz i co wtedy zrobi bez takiego aktywisty FK i portal
            > GW?
            >
            > Miłego wieczoru, bye.
            No to po co piszesz, że ja odkrywam Hamerykę ? Też tam bylem i gościlem.
            Więc nie napinaj się bo sama wchodzisz w slepą uliczkę.
    • tw_wielgus Re: Jeden z głównych oficerów PiS okazał się bydl 07.12.16, 17:31
      No...
      W 2001 roku rządził naszym Krajem premier Buzek, czyli kto wtedy wydawał polecenia Piotrowiczowi?
      • czekam.na.lewice Re: Jeden z głównych oficerów PiS okazał się bydl 07.12.16, 17:33
        tw_wielgus napisał:

> No...
        > W 2001 roku rządził naszym Krajem premier Buzek, czyli kto wtedy wydawał polece
        > nia Piotrowiczowi?
        >
        W sumie to nieważne komu ten bydlak służył.
        Powinien natychmiast zniknąć.
      • porannakawa01 Re: Jeden z głównych oficerów PiS okazał się bydl 07.12.16, 17:48
        tw_wielgus napisał:

> No...
        > W 2001 roku rządził naszym Krajem premier Buzek, czyli kto wtedy wydawał polece
        > nia Piotrowiczowi?
        >
        Kuria?
        Związani wzajemnymi węzłami zobowiązań i długiem wdzięczności?
        Reka rękę myje?
        • tw_wielgus Re: Jeden z głównych oficerów PiS okazał się bydl 07.12.16, 17:52
          Nie, ja sądzię, że przełożeni wymusili na Piotrowiczu tego typu działanie, sam by nie podjął ryzyka. Kto w tamtym okresie był prokuratorem generalnym i czy podobnie jak Piotrowicz służył w PZPR?
      • znak-wodny Ty tw_wielgus martw się o siebie, 07.12.16, 17:52
        bo dla takich jak ty niedługo cieżkie czasy nadejdą, a nawet bardzo ciężkie.
        • taniarada Re: Ty tw_wielgus martw się o siebie, 07.12.16, 18:01
          znak-wodny napisał(a):

> bo dla takich jak ty niedługo cieżkie czasy nadejdą, a nawet bardzo ciężkie.
          Będziesz strzelał z procy?
        • tw_wielgus Re: Ty tw_wielgus martw się o siebie, 07.12.16, 18:04
          :))) Ojej ale mnie zmartwiłeś, no mówię Ci.
      • x2468 Re: Jeden z głównych oficerów PiS okazał się bydl 07.12.16, 18:20
        Buzek rządził a ministrem sprawiedliwości był kto?
        • buldog2 Re: Jeden z głównych oficerów PiS okazał się bydl 07.12.16, 23:05
          To było ciut wcześniej. Wylano go chyba wcześniej. Ale może w 2001...
          W każdym razie nie miał nic przeciw Piotrowiczowi. Piotrowiczowi, Kryże, Wassermanowi i reszcie Co.

--
          Sztandar PiS dumnie powiewa - xyz_xyz1
    • czekam.na.lewice nie masz do tego kwalifikcji moralnych łajzo 07.12.16, 17:39
      wiadomosci.dziennik.pl/polityka/artykuly/537295,stanislaw-piotrowicz-atak-na-mnie-bo-jestem-twarza-zaprowadzania-ladu-konstytucyjnego.html
      Piotrowicz twierdzi, że to zemsta za to, że (!) :"wprowadza ład konstytucyjny".
      Ty łajzo. Służysz tylko swojemu nowemu panu a teraz kompromitujesz również pojęcie "ład konstytucyjny", który jak wiadomo jest "tylko głaskaniem dzieci po brzuszku".
      Tfu !
      • lumpior Re: nie masz do tego kwalifikcji moralnych łajzo 07.12.16, 17:44
        pl.wikipedia.org/wiki/Stanis%C5%82aw_Piotrowicz_(polityk) //
    • buldog2 Re: Jeden z głównych oficerów PiS okazał się bydl 07.12.16, 17:49
      Tak, teraz wiem, że wszystko obiektywnie, bezstronnie. Teraz i zawsze.
      Dodam, że "w odróżnieniu od PO, PiS" takie negatywne postępowania piętnuje, a nie systemowo nagradza. Trzeba było to powiedzieć, inaczej ktoś mógłby źle POmyśleć.
      Ale to uwaga ot tak, dla porządku.

--
      • czekam.na.lewice Re: Jeden z głównych oficerów PiS okazał się bydl 07.12.16, 17:51
        buldog2 napisał:

> Tak, teraz wiem, że wszystko obiektywnie, bezstronnie. Teraz i zawsze.
        > Dodam, że "w odróżnieniu od PO, PiS" takie negatywne postępowania piętnuje, a n
        > ie systemowo nagradza. Trzeba było to powiedzieć, inaczej ktoś mógłby źle POmyś
        > leć.
        > Ale to uwaga ot tak, dla porządku.
        >
        > --
        > Sztandar PiS dumnie powiewa - xyz_xyz1
        Masz partyjne klapki na oczach i tyle.
        • moralny_karzel Re: Jeden z głównych oficerów PiS okazał się bydl 07.12.16, 17:59
          Abstrahując od kwestii winy Piotrowicza, to sprawa tego "bioenergoterapeuty" z Tylawy jest znana od lat. Dlaczego dopiero teraz rozpoczęła się taka jazda przeciwko Piotrowiczowi.

'
          • czekam.na.lewice Re: Jeden z głównych oficerów PiS okazał się bydl 07.12.16, 18:05
            moralny_karzel napisał:

> Abstrahując od kwestii winy Piotrowicza, to sprawa tego "bioenergoterapeuty" z
            > Tylawy jest znana od lat.
            Ja jej, tej sprawy, nie znałem a na pedofilię itp. jestem uczulony. To zbrodnia a prokurator jest od ścigania zbrodni a nie umarzania. Gdyby nie był dzisiaj w PiSie to może bym tak nie zareagował i tu należy skorygować Twoje pytanie:
            Sprawa Tylawy jest znana od lat. Dlaczego więc znalazł się na liście wyborczej PiS ?
            • moralny_karzel Re: Jeden z głównych oficerów PiS okazał się bydl 07.12.16, 18:09

> moralny_karzel napisał:
              >
              > > Abstrahując od kwestii winy Piotrowicza, to sprawa tego "bioenergoterapeu
              > ty" z
              > > Tylawy jest znana od lat.
              > Ja jej, tej sprawy, nie znałem a na pedofilię itp. jestem uczulony. To zbrodn
              > ia a prokurator jest od ścigania zbrodni a nie umarzania. Gdyby nie był dzisiaj
              > w PiSie to może bym tak nie zareagował i tu należy skorygować Twoje pytanie:
              > Sprawa Tylawy jest znana od lat. Dlaczego więc znalazł się na liście wyborczej
              > PiS ?

Dlaczego się znalazł na listach PiS? - to nie jest pytanie dla mnie.
              Nie jestem sympatykiem PiS.
              • boblebowsky Re: Jeden z głównych oficerów PiS okazał się bydl 07.12.16, 18:17
                moralny_karzel napisał:

>
                > Dlaczego się znalazł na listach PiS? - to nie jest pytanie dla mnie.
                > Nie jestem sympatykiem PiS.

I tak oto spotkało się w jednym wątku dwóch antypisowców:)))
                • moralny_karzel Re: Jeden z głównych oficerów PiS okazał się bydl 07.12.16, 18:23
                  boblebowsky napisał:

>
                  > >
                  > > Dlaczego się znalazł na listach PiS? - to nie jest pytanie dla mnie.
                  > > Nie jestem sympatykiem PiS.
                  >
                  > I tak oto spotkało się w jednym wątku dwóch antypisowców:)))

Znowu się przyplątałeś hejterze? ...do budy !!
              • czekam.na.lewice Re: Jeden z głównych oficerów PiS okazał się bydl 07.12.16, 18:26
                moralny_karzel napisał:

>
                > > moralny_karzel napisał:
                >
                > Dlaczego się znalazł na listach PiS? - to nie jest pytanie dla mnie.
                > Nie jestem sympatykiem PiS.
                Nie twoerdzę, że jesteś zwolennikiem PiS. Rozmawiamy jednak o jednej z kluczowych postaci obecnego PiS.
                Sędzia Kryże , vceminister PiS znalazł się w tym rządzie ponieważ , tak sądzę, umorzył sprawę afery gospodarczej zakonu PC.
                • moralny_karzel Re: Jeden z głównych oficerów PiS okazał się bydl 07.12.16, 18:30

>
                  > > czekam.na.lewice napisał:
                  > >
                  > > > moralny_karzel napisał:
                  > >
                  > > Dlaczego się znalazł na listach PiS? - to nie jest pytanie dla mnie.
                  > > Nie jestem sympatykiem PiS.
                  > Nie twoerdzę, że jesteś zwolennikiem PiS. Rozmawiamy jednak o jednej z kluczowy
                  > ch postaci obecnego PiS.
                  > Sędzia Kryże , vceminister PiS znalazł się w tym rządzie ponieważ , tak sądzę,
                  > umorzył sprawę afery gospodarczej zakonu PC.

Po jednej i po drugiej stronie aż się roi od byłych członków PZPR.
                  Przecież PO i PiS to dzieci tej samej matki.
        • buldog2 Re: Jeden z głównych oficerów PiS okazał się bydl 07.12.16, 18:42
          Której partii klapki mam na oczach? - zapytam uprzejmie. Dodam, że póki co, nie jestem członkiem, niczyim.

--
    • znak-wodny Piotrowicz to gnida 07.12.16, 17:55
      nad gnidami.
      • taniarada Re: Piotrowicz to gnida 07.12.16, 18:00
        znak-wodny napisał(a):

> nad gnidami.
        Już byś się trolliku nie wysilał.
    • taniarada Ludzik vel lewica vel partia Razem 07.12.16, 17:59
      dostał nagle pomroczności jasnej.Ile dostajesz od Zandberga za każdy wklejony post o PIS ?Ile to srebrników płacą w tej partii.Tu cię nikt nie zaakceptuje po wcześniejszych wpisach z dawnych lat.Pozdrawiam i żal pl.
      • czekam.na.lewice Re: Ludzik vel lewica vel partia Razem 07.12.16, 18:08
        taniarada napisał(a):

> dostał nagle pomroczności jasnej.Ile dostajesz od Zandberga za każdy wklejony p
        > ost o PIS ?Ile to srebrników płacą w tej partii.Tu cię nikt nie zaakceptuje po
        > wcześniejszych wpisach z dawnych lat.Pozdrawiam i żal pl.
        Nie nudż, proszę. Wy POPiSowskie oszołomy jesteście do siebie podobne jak nie macie argumentów. Raz biorę pieniądze od Kaczyńskiego, raz od Zandberga :), reaz od bolszewii....daj spokój proszę.
        • moralny_karzel Re: Ludzik vel lewica vel partia Razem 07.12.16, 18:11

> > wcześniejszych wpisach z dawnych lat.Pozdrawiam i żal pl.
          > Nie nudż, proszę. Wy POPiSowskie oszołomy jesteście do siebie podobne jak nie m
          > acie argumentów. Raz biorę pieniądze od Kaczyńskiego, raz od Zandberga :), reaz
          > od bolszewii....daj spokój proszę.

Nie warto im nawet odpisywać- i tak wierzą w swoje urojenia.
        • taniarada Re: Ludzik vel lewica vel partia Razem 07.12.16, 18:23

> taniarada napisał(a):
          >
          > > dostał nagle pomroczności jasnej.Ile dostajesz od Zandberga za każdy wkle
          > jony p
          > > ost o PIS ?Ile to srebrników płacą w tej partii.Tu cię nikt nie zaakcept
          > uje po
          > > wcześniejszych wpisach z dawnych lat.Pozdrawiam i żal pl.
          > Nie nudż, proszę. Wy POPiSowskie oszołomy jesteście do siebie podobne jak nie m
          > acie argumentów. Raz biorę pieniądze od Kaczyńskiego, raz od Zandberga :), reaz
          > od bolszewii....daj spokój proszę.
          Pisząc takie posty dołączasz do grona znanych hejterów .Napisał ci karzeł czy jak mu tam .Sprawa jest znana od lat .A nagonka nastąpiła teraz.Są wyciągane najgorsze i obrzydliwe śmieci .I ty zaczynasz w nich przodować.Widzę że cię wciągnęło to forum urojone.Bo każdy może pisać co mu ślina na język przyniesie.Pozdrawiam i polecam www.doz.pl/apteka/p276-Melisa_tabletki_powlekane_30_szt.
          • czekam.na.lewice Re: Ludzik vel lewica vel partia Razem 07.12.16, 18:29
            taniarada napisał(a):

>
            > > taniarada napisał(a):
            .Sprawa jest znana od lat .A nagonka nastąpiła teraz.Są wyciągane najgorsze i obrzydliwe śmieci .I ty zaczynasz w nich przodować.Widzę że cię wciągnęło to forum urojone.Bo każdy może pisać co mu ślina na język przyniesie.Pozdrawiam i polecam www.doz.pl/apteka/p276-Melisa_tabletki_powlekane_30_szt.
            .....
            To Kaczynski tej sprawy nie znał? Jak znał i tak wysoko ustawił Piotrowicza to baaardzo źle to o Naczelniku Panstwa świadczy.
    • taniarada Nie dziwię się ciągłym atakom na Piotrowicza 07.12.16, 18:06
      Macierewicza i innych .Jak można powoływać się natemat Lisa i innej gadziny .wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Stanislaw-Piotrowicz-nie-prowadzilem-postepowania-ws-ksiedza-oskarzonego-o-molestowanie,wid,17987066,wiadomosc.html?ticaid=11838b
      • piq też jesteście pedofilem, towarzyszu zakonniku?... 07.12.16, 18:58
        ...Bo że rosyjskim Poputczykiem i Sprzedawczykiem polskiego interesu narodowego, tio już wiadomo.
    • wagonetka Wojciech Tochman "Bóg zapłać", książka 2008 07.12.16, 18:15
      Wojciech Tochman, Dyktatura Tylawy, 26 listopada 2015
      wyborcza.pl/1,75968,19239919,dyktatura-tylawy-tochman.html
      "Zanim zwymiotuję, muszę zanotować ku pamięci: na przewodniczącego sejmowej komisji sprawiedliwości i praw człowieka wybrano posła Stanisława Piotrowicza, który, pełniąc kiedyś (2001) funkcję szefa prokuratury rejonowej, usprawiedliwiał czyny księdza pedofila." - polecam cały reportaż

sprawa była znana i głośna lata temu, dziś jest głośna, ponieważ ktoś taki jak Piotrowicz odpowiada za prawa człowieka i ład konstytucyjny w Polsce

kogoś takiego prezes do tych spraw wyznaczył

dobrze, że, choć późno, ludzie dowiadują się tego, kim jest Piotrowicz
    • taniarada Pikul Antoni 07.12.16, 18:32
      tu jest wszystko:www.13grudnia81.pl/sip/index.php?opt=1&n=T&idS=3984&sprawa=5218
      • ave.duce Pikul Antoni przy "księdzu z Tylawy" 07.12.16, 18:37
        to pikuś. Choć trudno te sprawy porównywać. Obie świadczą o tym, jaka swołoczą jest Pi$prokurator Piotrowicz.
    • mariner4 Re: Jeden z głównych oficerów PiS okazał się bydl 07.12.16, 18:40
      Oświeciło cię?
      No proszę!
      I Ludzik to stworzenie boże.
      M.
    • taniarada Re: Jeden z głównych oficerów PiS okazał się bydl 07.12.16, 18:50
      Przeglądając teksty i komentarze poświęcone księdzu M z Tylawy w oczy rzuciło mi się święte oburzenie Gazety Wyborczej i ludzi o lewicowych poglądach. piętnujących Kościół Tej samej Gazety Wyborczej która ustawia w roli świeckiego świętego, autorytetu, przyjmuje i fetuje pana wspomnianego wyżej Cohn-Bendita. Ten człowiek w swoich pamiętnikach raczy nas opisem obleśnych praktyk ze swoim udziałem nazywając je „eksperymentem naukowym” przypomnę jeszcze, że ten człowiek był przez lata szefem frakcji zielonych i socjaldemokratów w Parlamencie Europejskim.www.fronda.pl/blogi/blog-grzesznika/proboszcz-z-tylawy-terlikowski-i-abpmichalik,34993.html
      • religijnych.uczuc.obraza Re: Jeden z głównych oficerów PiS okazał się bydl 07.12.16, 19:00
        Natomiast fladra wspominając o Cohn Bendicie zapomina o proboszczu z Tylawy.
    • czekam.na.lewice zapytajcie pana Pikula 07.12.16, 19:06
      Grzmiał poseł PiS z trybuny sejmowej .....no i zapytano i .......kłamstwo.
      Nie ma mojego podpisu w tej sprawie mówił Piotrowicz .....no i znaleziono, noi jest podpis pod aktem oskarżenia.
      Nikogo nie oskarzałem ...a podpisał akt oskarzenia.
      Co za obłuda, co za zakłamanie !
      Dymisja !!!!!!!!
    • piq poprzysiągłem, że jeśli spotkam Piotrowicza,... 07.12.16, 19:08
      ...tę ubecką gnidę, moralne góvvno i oportunistycznego suczego syna, to publicznie go spoliczkuję jak JKM Boniego.

Mam do tego moralne prawo jako były opozycjonista, który podobno miał lepiej niż biedny tawariszcz Piotrowicz (jak on sam ośmielił się stwierdzić), który dostawał od ubeko-komuny mieszkanie, talony na auto, pralkę, lodówkę, meble oraz wszystko to, co niedostępne było dla "ludu", miał także dobrą kasę i prawa niedostępne dla "zwykłych ludzi".

Mnie wtedy oprócz kilku lat pudła groziła utrata mieszkania, w którym drukowaliśmy, i konfiskata "syrenki" ojca, którą woziliśmy samizdaty. Plus należyty wpjerdól w WUSW od kolegów tawariszcza Stanisława Piotrowicza. Nie miałem też żadnych przywilejów oprócz prawa do wykupienia kartek. Taka była między nami różnica.

Chronienie pedofila to tylko naturalna konsekwencja rozwoju moralnego formatu tej swołoczy.

Bardzo czekam na ten moment, gdy ta gnida będzie piła kawkę na Rynku w Krakowie i dostanie ode mnie w pysk.
    • mariner4 Re: Jeden z głównych oficerów PiS okazał się bydl 07.12.16, 20:10
      Ludzik.nie udawaj!
      M.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka