Dodaj do ulubionych

Co ta PO chce od Piotrowicza?

09.12.16, 17:10
Jak chcą go odwołać to niech wygrają wybory i wtedy sobie go odwołają.
Demokracja im się nie podoba? Procedur demokratycznych nie znają?

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • czekam.na.lewice Re: Co ta PO chce od Piotrowicza? 09.12.16, 17:14
      qqazz napisał:

> Jak chcą go odwołać to niech wygrają wybory i wtedy sobie go odwołają.
      > Demokracja im się nie podoba? Procedur demokratycznych nie znają?
      >
      > pozdrawiam
      Identycznie prawiły tu lemingi kilka lat temu.
      Ja nie jestem z PO a osoba takiego obłudnika i kłamczucha jako szefa komisji sprawiedliwości stanowczo mi przeszkadza.
      • qqazz Re: Co ta PO chce od Piotrowicza? 09.12.16, 17:33
        No właśnie o to chodzi, że nie tylko lemingi. Takie było oficjalne, regularnie powtarzane opozycji stanowisko PO, sam Tusk tak odpowiadał na propozycje czy zastrzeżenia co do polityki rządu, nowych ustaw czy spraw kadrowych. Więc tym bardziej nie rozumiem obecnych działań PO ws Piotrowicza.

pozdrawiam
        • czekam.na.lewice Re: Co ta PO chce od Piotrowicza? 10.12.16, 06:45
          qqazz napisał:

> No właśnie o to chodzi, że nie tylko lemingi. Takie było oficjalne, regularnie
          > powtarzane opozycji stanowisko PO, sam Tusk tak odpowiadał na propozycje czy za
          > strzeżenia co do polityki rządu, nowych ustaw czy spraw kadrowych. Więc tym bar
          > dziej nie rozumiem obecnych działań PO ws Piotrowicza.
          PO jest zakłamane ale ja nie jestem z PO i Piotrowicz po tych ewidentnych kłamstwach, zresztą nie tylko swoich ale również jego partnerów partyjnych, nie powinien wg mnie pełnić funkcji szefa komisji sprawiedliwości.
          >
          > pozdrawiam
          >
          • qqazz Re: Co ta PO chce od Piotrowicza? 10.12.16, 19:44
            To jest twoje zdanie, Pan Prezes ma inne a to On decyduje.

pozdrawiam;)
            • czekam.na.lewice Re: Co ta PO chce od Piotrowicza? 12.12.16, 05:55
              qqazz napisał:

> To jest twoje zdanie, Pan Prezes ma inne a to On decyduje.
              A Ty zgadzasz się z prezesem czy ze mną ?
              • qqazz Re: Co ta PO chce od Piotrowicza? 12.12.16, 11:33
                Mnie sie ta opinia podoba, zaznaczam ze ja byłem pierwszy:
                korwin-mikke.blog.onet.pl/2016/12/11/prawo-jest-prawem-mozna-je-lamac-ale-trzeba-liczyc-sie-z-tym-ze-sie-za-to-zaplaci/
                Niemniej tłumaczenie Piotrowicza faktycznie niesmaczne, choć kto wie czy nie mają drugiego dna. Był prokuratorem był, oskarżał oskarżał i tyle.

pozdrawiam
      • taniarada Re: Co ta PO chce od Piotrowicza? 09.12.16, 23:03
        czekam.na.lewice napisał:

> qqazz napisał:
        >
        > > Jak chcą go odwołać to niech wygrają wybory i wtedy sobie go odwołają.
        > > Demokracja im się nie podoba? Procedur demokratycznych nie znają?
        > >
        > > pozdrawiam
        > Identycznie prawiły tu lemingi kilka lat temu.
        > Ja nie jestem z PO a osoba takiego obłudnika i kłamczucha jako szefa komisji sp
        > rawiedliwości stanowczo mi przeszkadza.
        Rozumiem ze rozum walczy z przekonaniami .Wygrywa przekonanie bo widzę że rozum padł już dawno.
    • szwampuch58 Re: Co ta PO chce od Piotrowicza? 09.12.16, 17:36
      Niczego nie rozumiesz Wolaku ale to norma u was
      www.tokfm.pl/Tokfm/7,103454,21093679,lis-grzechem-piotrowicza-nie-jest-przeszlosc-tylko-to-ze.html#BoxNewsLink
      • qqazz Re: Co ta PO chce od Piotrowicza? 09.12.16, 17:59
        Lis jako doświadczony praktyk wie co mówi. Tyle, że to nie na temat a około tematu.

pozdrawiam
    • boblebowsky Przecież tu nie chodzi o Piotrowicza 09.12.16, 17:39
      Tylko o hipokryzję rządzących. Jakbyś nie wiedział.

qqazz napisał:

>
      > pozdrawiam
      • buldog2 Re: Przecież tu nie chodzi o Piotrowicza 09.12.16, 17:47
        Nie tylko o hipokryzję, o kanalię Piotrowicza też. De facto PiS przyznał, że to sku...el i kanalia, ale z PiSu. I co, ma mi się to podobać?

--
        Sztandar PiS dumnie powiewa - xyz_xyz1
        • boblebowsky Re: Przecież tu nie chodzi o Piotrowicza 09.12.16, 18:07
          buldog2 napisał:

> Nie tylko o hipokryzję, o kanalię Piotrowicza też. De facto PiS przyznał, że to
          > sku...el i kanalia, ale z PiSu. I co, ma mi się to podobać?

W tym sensie nie chodzi o Piotrowicza, że jest on tylko narzędziem, zrobi swoje i pewnie zniknie, tak samo jak Kryże. Za to zostaną ci którzy teraz tak dobrze umocowali.
      • qqazz Re: Przecież tu nie chodzi o Piotrowicza 09.12.16, 17:49
        Jak sami ja uprawiali to wszystko było w porządku a na wołanie o zmiany proponowali opozycji żeby wygrała wybory.
        Ale masz rację tu nie chodzi o Piotrowicza tylko o to żeby robić z siebie głupków oraz większych hipokrytów niż ci których się krytykuje.

pozdrawiam
        • boblebowsky Re: Przecież tu nie chodzi o Piotrowicza 09.12.16, 18:04
          qqazz napisał:

> Jak sami ja uprawiali to wszystko było w porządku a na wołanie o zmiany propono
          > wali opozycji żeby wygrała wybory.
          > Ale masz rację tu nie chodzi o Piotrowicza tylko o to żeby robić z siebie głupk
          > ów oraz większych hipokrytów niż ci których się krytykuje.

Wielu jest zakłamanych polityków i to w każdej opcji. Tu jednak mamy do czynienia z kwestiami dość fundamentalnymi. Mówimy o wiarygodności rządzącej partii, której głównym spoiwem i podstawową ideologią od zawsze była walka z komuną i jej pogrobowcami.
          W krytykowaniu go żadnej hipokryzji żadnej nie widzę.
          • qqazz Re: Przecież tu nie chodzi o Piotrowicza 09.12.16, 18:09
            Zależy kto krytykuje.

pozdrawiam
            • boblebowsky Re: Przecież tu nie chodzi o Piotrowicza 09.12.16, 19:18
              qqazz napisał:

> Zależy kto krytykuje.
              >

A co, chciałbyś komuś to prawo odebrać?
              • qqazz Re: Przecież tu nie chodzi o Piotrowicza 09.12.16, 19:25
                W ustach kogoś o mentalności Kalego taka krytyka brzmi co najmniej śmiesznie.
                Zresztą właśnie o tym jest ten wątek.

pozdrawiam
                • boblebowsky Re: Przecież tu nie chodzi o Piotrowicza 09.12.16, 22:49
                  qqazz napisał:

> W ustach kogoś o mentalności Kalego taka krytyka brzmi co najmniej śmiesznie.
                  > Zresztą właśnie o tym jest ten wątek.
                  >

Mentalność Kalego zaprezentował dziś Sasin, mówiąc o tym że nie powinno się ludziom grzebać w życiorysach. I jest to i tak dość delikatne określenie na tę zakłamaną mendę, która nie raz do przeszłości i rodziny swoich przeciwników politycznych się odwoływała.
                  • qqazz Re: Przecież tu nie chodzi o Piotrowicza 09.12.16, 22:51
                    To nic a nic nie zmienia innych faktów i kalistowskiej postawy innych polityków.

pozdrawiam
                    • boblebowsky Re: Przecież tu nie chodzi o Piotrowicza 09.12.16, 23:05
                      qqazz napisał:

> To nic a nic nie zmienia innych faktów i kalistowskiej postawy innych polityków
                      > .

Brzmi jak usprawiedliwienie.
                      • qqazz Re: Przecież tu nie chodzi o Piotrowicza 10.12.16, 00:20
                        Jest taki dowcip:
                        Przychodzi facet do psychiatry
                        F: Panie doktorze wszyscy wokół mówia mi ze jestem seksoholikiem i wszystko kojarzy mi się z gołymi babami a to nieprawda.
                        L: Dobrze sprawdzimy
                        Po czy lekarz narysował koło i pokazał pacjentowi
                        L: Co pan tu widzi?
                        F: Gołą babę
                        Lekarz narysował kwadrat
                        L: A teraz co pan widzi?
                        Lekarz narysował trójkąt
                        L: A teraz?
                        L: Niestety obserwacje i opinia pańskiego otoczenia są prawdziwe jest pan seksoholikiem i wszędzie widzi pan gołe baby
                        F: Tak? A kto mi te wszystkie gołe baby tutaj rysował?

pozdrawiam
    • adam.eu Re: Co ta PO chce od Piotrowicza? 09.12.16, 17:44
      Nie jestem z PO ale myślę, że nie tylko PO i PIS ma prawo głosu.
      Na eksponowane stanowiska w żadnym przypadku nie powinny być obsadzane przez wyjątkowo kontrowersyjne osoby. Chociaż raczej Piotrowicz nie jest kontrowersyjny, dla mnie w sposób jednoznaczny powinien zostać usunięty w głęboki cień. Również z powodu wyjątkowego chamstwa wobec dzieci. Człowieku, czy zdajesz sobie sprawę, że dzięki takim "Piotrowiczom" więcej dzieci może być molestowanych????
      • qqazz Re: Co ta PO chce od Piotrowicza? 09.12.16, 17:51
        Zdaję sobie sprawę, ze zaczynasz odjeżdżać, ale czy Ty sobie również zdajesz z tego sprawę?
        Jak byś nie zauważył to napisałeś kompletnie nie na temat a około tematu.

pozdrawiam
        • adam.eu Re: Co ta PO chce od Piotrowicza? 09.12.16, 18:02
          qqazz napisał:

> Zdaję sobie sprawę, ze zaczynasz odjeżdżać, ale czy Ty sobie również zdajesz z
          > tego sprawę?
          > Jak byś nie zauważył to napisałeś kompletnie nie na temat a około tematu.

Do mojego poprzedniego postu dodaj sobie wprost słowa:

Piotrowicz przewodniczącym komisji sprawiedliwości i praw człowieka.
          I pamiętaj o tytule, który Ty nadałeś.
    • buldog2 Re: Co ta PO chce od Piotrowicza? 09.12.16, 17:49
      Tak, PiS wygrał wybory i może sobie wybierać najgorsze kanalie i sku...eli. Takich jakich sobie zamarzy. Ale nam nie musi się to podobać.

--
      • qqazz Re: Co ta PO chce od Piotrowicza? 09.12.16, 17:53
        Tak samo jak to robiła PO i gdzieś miała krytykę z zewnątrz. Jak komuś to wtedy nie przeszkadzało to teraz musi mu się to podobać. Jak PO chce to zmieniać niech sobie wygra wybory.

pozdrawiam
        • moralny_karzel Re: Co ta PO chce od Piotrowicza? 09.12.16, 18:00
          qqazz napisał:

> Tak samo jak to robiła PO i gdzieś miała krytykę z zewnątrz. Jak komuś to wtedy
          > nie przeszkadzało to teraz musi mu się to podobać. Jak PO chce to zmieniać nie
          > ch sobie wygra wybory.
          >
          >
          > pozdrawiam
          >

PO ma w swoich szeregach tyle samo a może więcej byłych członków PZPR w swoich szeregach- patrz lista Kukiza.
        • mariner4 Re: Co ta PO chce od Piotrowicza? 12.12.16, 09:26
          Który więc z ludzi PO tropił i skazywał opzycjonistów za PRL?
          Możesz wymienić?
      • wagonetka Re: Co ta PO chce od Piotrowicza? 09.12.16, 17:55
        "Tak, PiS wygrał wybory i może sobie wybierać najgorsze kanalie i sku...eli"

ja myślę, że jeśli ktoś nie widzi nic złego w tym, że kanalia i sku...el jest twarzą ładu konstytucyjnego i szefem komisji praw człowieka to nie zobaczy pomimo najmądrzejszych objasnień
        • moralny_karzel Re: Co ta PO chce od Piotrowicza? 09.12.16, 18:03
          wagonetka napisał(a):

> "Tak, PiS wygrał wybory i może sobie wybierać najgorsze kanalie i sku...eli"
          >
          > ja myślę, że jeśli ktoś nie widzi nic złego w tym, że kanalia i sku...el jest t
          > warzą ładu konstytucyjnego i szefem komisji praw człowieka to nie zobaczy pomim
          > o najmądrzejszych objasnień
          >

Ja zaś myślę, że jeżeli nikt nie widzi, że kanalia i sku..el jest prezesem TK (Rzepliński) to niech lepiej czyta dalej "Kubusia Puchatka"
          • wagonetka Re: Co ta PO chce od Piotrowicza? 09.12.16, 18:06
            nie wiedziałam o tym, że Rzepliński również, jak Piotrowicz, oskarżał opozycjonistów w PRL a dziś na rympał idzie w zaparte oraz że bronił i usprawiedliwiał księdza pedofila

no ale przecież nie wiem wszystkiego
            • moralny_karzel Re: Co ta PO chce od Piotrowicza? 09.12.16, 18:13
              wagonetka napisał(a):

> nie wiedziałam o tym, że Rzepliński również, jak Piotrowicz, oskarżał opozycjon
              > istów w PRL a dziś na rympał idzie w zaparte oraz że bronił i usprawiedliwiał k
              > siędza pedofila
              >
              > no ale przecież nie wiem wszystkiego

Rzepliński nie był prokuratorem żeby mógł oskarżać, Piotrowicz był w czasie PRL prokuratorem i musiał podpisać akt oskarżenia jako prokurator.Sporządził go tak, że nawet ówczesny sąd ten akt oskarżenia oddalił. Mówi ci to coś?........
              • szwampuch58 Re: Co ta PO chce od Piotrowicza? 09.12.16, 18:22
                kartofel a nie prosciej "odstrzelic" tego sku...ela,gimastykuja sie wszyscy w pisuarze od Sasina po armie cyngli a efektow nie widac..... tylko smiech nad Wisla coraz wiekszy
                • moralny_karzel Re: Co ta PO chce od Piotrowicza? 09.12.16, 18:40
                  szwampuch58 napisał:

> kartofel a nie prosciej "odstrzelic" tego sku...ela,gimastykuja sie wszyscy w p
                  > isuarze od Sasina po armie cyngli a efektow nie widac..... tylko smiech nad Wis
                  > la coraz wiekszy
                  >

Kartofel szwampuch...nadajesz znad Wisły? czy za Odry?
              • mariner4 Re: Co ta PO chce od Piotrowicza? 12.12.16, 09:35
                Nie musiał. Mój znajomy odszedł wtedy do adwokatury. Nie wymagało to szczególnego bohaterstwa. Jego syn teraz teź to zrobił. Z tego samego powodu.
                Piotrowicz to typowy karirrowicz dający d..... kaźdej dyktaturze.
                M.
            • wagonetka Re: Co ta PO chce od Piotrowicza? 09.12.16, 18:15
              aha, w razie wątpliwości powtórzę

ja myślę, że jeśli ktoś nie widzi nic złego w tym, że kanalia i sku...el jest twarzą ładu konstytucyjnego i szefem komisji praw człowieka to nie zobaczy pomimo najmądrzejszych objasnień
              • moralny_karzel Re: Co ta PO chce od Piotrowicza? 09.12.16, 18:36
                wagonetka napisał(a):

> aha, w razie wątpliwości powtórzę
                >
                > ja myślę, że jeśli ktoś nie widzi nic złego w tym, że kanalia i sku...el jest t
                > warzą ładu konstytucyjnego i szefem komisji praw człowieka to nie zobaczy pomim
                >

Nie powtarzaj się, zwłaszcza, że dalej nic nie rozumiesz.
              • qqazz To nie ma w zasadzie znaczenia w obecnym systemie 09.12.16, 18:58
                politycznym.
                ---
                wagonetka napisał(a):
                > aha, w razie wątpliwości powtórzę
                ---
                Najważniejsza jest naszość, to że świnia, kłamca czy kanalia przestaje przeszkadzać kiedy jest to nasza świnia, nasza kanalia czy nasz kłamca, co pokazuje dotychczasowa historia III RP.

pozdrawiam
                • moralny_karzel Re: To nie ma w zasadzie znaczenia w obecnym syst 09.12.16, 19:24
                  qqazz napisał:

> politycznym.
                  > ---
                  > wagonetka napisał(a):
                  > > aha, w razie wątpliwości powtórzę
                  > > ja myślę, że jeśli ktoś nie widzi nic złego w tym, że kanalia i sku...el
                  > jest t
                  > > warzą ładu konstytucyjnego i szefem komisji praw człowieka to nie zobaczy
                  > pomim
                  > > o najmądrzejszych objasnień
                  > ---
                  > Najważniejsza jest naszość, to że świnia, kłamca czy kanalia przestaje przeszka
                  > dzaćkiedy jest to nasza świnia, nasza kanalia czy nasz kłamca, co pokazuje dot
                  > ychczasowa historia III RP.
                  >
                  >
                  > pozdrawiam

No...przecież o to tylko chodzi.
                  Jak Kali.......
          • buldog2 Re: Co ta PO chce od Piotrowicza? 09.12.16, 18:46
            Co takiego ma na sumieniu Rzepliński, co choćby na kilometr zbliżało go do podłości Piotrowicza i Kryże? NIC.
            Od kilku lat pisałem, że PO należy się w rządzeniu alternatywa. Ale nigdy nie postawiłbym znaku równości pomiędzy PO i PiS, także w temacie pamięci historycznej i ochrony agentów. To PiS w 2006 rękami PiS-prezydenta Lecha Kaczyńskiego ostatecznie uwalił lustrację, wszystko to co robi dziś, to zamiatanie prawdy pod dywan.

--
            • qqazz Re: Co ta PO chce od Piotrowicza? 11.12.16, 20:53
              Tak, tak, taż to Kaczyński pod rękę z Bolkiem uwalił lustrację zapoczątkowaną przez uchwałę lustracyjną posła JKM.

pozdrawiam
    • m.c.hrabia Re: Co ta PO chce od Piotrowicza? 09.12.16, 19:32
      nic, co od ścierwa można chcieć.
      • taniarada Re: Co ta PO chce od Piotrowicza? 09.12.16, 23:04
        m.c.hrabia napisał:

> nic, co od ścierwa można chcieć.
        Tradycyjnie nie pozdrawiam.
        • mariner4 Re: Co ta PO chce od Piotrowicza? 12.12.16, 09:28
          Pozdrowienia od ciebie to obciach.
          M
    • taniarada Re: Co ta PO chce od Piotrowicza? 09.12.16, 22:58
      Komuchy wyzywają się od komuchów .I który bardziej wyzywa to donosił do SB.Ot co cała prawda.
      • piq towarzyszko ubeczko, przyjdzie na was czas,... 10.12.16, 01:01
        ...choć tawariszcz Jar z bratem was chronili przed ujawnieniem niszcząc lustrację, dekomunizację i deubekizację, czyli Ustawę o IPN, za czasów swoich wszawych sowieckich rządów (2006/2007). Gdy ktoś otworzy ubeckie archiwa do wglądu, wszystko o was się wyda - tak samo jak o towarzyszce Jadwidze Kaczyńskiej, sługusce rosyjskiej bezpieki.
    • porannakawa01 Re: Co ta PO chce od Piotrowicza? 10.12.16, 20:38
      qqazz napisał:

>
      > pozdrawiam
      Pisióry są postawieni przez los w roli księdza pedofila, który właśnie przed chwilą - jak ten ksiądz z Tylawy broniony i chroniony przez Piotrowicza - pouczającego z ambony, że pedofilia jest obrazą boską.
      A było nie być tak zajadłymi lub.... stosować te ich zajadłość do komuchów i esbeków także do komuchów i esbeków pisiórowych.
      • porannakawa01 Re: Co ta PO chce od Piotrowicza? 10.12.16, 21:03
        Ksiądz Gil na Dominikanie masturbował ręką świętą chłopaczków a następnie odprawiał mszę i tą samą zawilgłą ręką komunię świadczył dla wiernej miejscowej ludności.
        Teraz pisiórki podobnie w Polsce się zachowują.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka