luci-c 20.12.16, 14:11 Zasieki,beton,żelazo,bariery,policja - tak wygląda Sejm IV RP. Ameryka Płd.,Afryka,Azja...? Bananowa Polska PiS! Z pierwszego sortu w Europie staliśmy się trzecim sortem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rumcajs.ja Re: Twierdza Sejm!! 20.12.16, 14:12 Trzecim... hm.. ktoś napisał że raczej Balastem i chyba miał racje Odpowiedz Link Zgłoś
luci-c Re: Twierdza Sejm!! 20.12.16, 19:42 Prezesa niebawem zaczną konwojować wozy pancerne i myśliwce Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Twierdza Sejm!! 20.12.16, 19:46 raczej karetki pancerne ,jak Breżniewa. trzeba podtrzymać to truchło przy żuciu. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k sugerujesz, ze Prezes ratuje sie Marycha ? 28.12.16, 14:48 m.c.hrabia napisał: > trzeba podtrzymać to truchło przy żuciu. sugerujesz, ze Prezes ratuje sie żuciem Marychy ? Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: Twierdza Sejm!! 28.12.16, 15:46 Myśliwce? Niemożliwe, wszystkie trzy sprawne są w tej chwili w Syrii. Odpowiedz Link Zgłoś
wsk175 Re: Twierdza Sejm!! 20.12.16, 15:30 Obsrany pis obawia się wcoorwu suwerena. Odpowiedz Link Zgłoś
kucyk_trojanski Re: Twierdza Sejm!! 21.12.16, 16:43 Podobno w wigilię piS ma kopać przed Sejmem transzeje Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Twierdza Sejm!! 21.12.16, 21:03 Po co transzeje? Przeniosa sie do bunkra pod Sejmem. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Twierdza Sejm!! 28.12.16, 17:37 Ja tez tak twierdze i ide jeszcze dalej; a obroncy twierdzy zostana...wyrzuceni na smietnik. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Twierdza Sejm!! 21.12.16, 16:47 Zaorać sejm i senat.Potrzebne to jak ratownikowi wodnemu majtki.Kodziarzy wysłać na Sybir ,a opozycję raz z Platformą na Madagaskar. Odpowiedz Link Zgłoś
kucyk_trojanski Re: Twierdza Sejm!! 21.12.16, 20:49 Do taniarada,czy taniejrady? Oj,oj,to co Ty proponujesz,to prawie to co Adolf zrobił z Reichstagem Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Twierdza Sejm!! 21.12.16, 21:02 Jeszcze nigdy nie widziałam ratownika bez majtek. Odpowiedz Link Zgłoś
danillko Na drugi raz niech Totalna Opozycja lepiej się... 21.12.16, 20:59 ... przygotuje do polskiego Majdanu. Gdyby potrzebowała instruktażu, to na Ukrainie są tacy fajni chłopcy z UNA-UNSO (obecnie Prawy Sektor), którzy im pomogą. Problemów z barierą językową na pewno nie będzie, część z nich szkoliła się właśnie u nas, a finanse dla "Projektu Polska" to chyba też nie problem? luci-c napisał: > Zasieki,beton,żelazo,bariery,policja - tak wygląda Sejm IV RP. > Ameryka Płd.,Afryka,Azja...? > Bananowa Polska PiS! > Z pierwszego sortu w Europie staliśmy się trzecim sortem. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Na drugi raz niech Totalna Opozycja lepiej si 21.12.16, 21:04 danillko napisał(a): > ... przygotuje do polskiego Majdanu. Przypomnij sobie, przygłupie z pisdzielni, czym skończył się ukraiński Majdan. Odpowiedz Link Zgłoś
danillko Re: Na drugi raz niech Totalna Opozycja lepiej si 21.12.16, 21:09 iza.bella.iza napisała: > danillko napisał(a): > > > ... przygotuje do polskiego Majdanu. > > Przypomnij sobie, przygłupie z pisdzielni, czym skończył się ukraiński Majdan. No, właśnie Jaśnie Oświecona Platfusko, zanim podpalisz kraj i ściągniesz nam onucki na kark, dobrze się nad tym zastanów... Być może Ty razem z zasr.nymi elytami z Warszawy zdążysz spierd@lić za granicę, jak 39' Beck i Śmigły, ale co z resztą? Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Na drugi raz niech Totalna Opozycja lepiej si 21.12.16, 21:20 Gadasz jak Jaruzelski 13.12.1981 r. i nawet tego nie widzisz, żałosny pisuarze :( EOT - a po polsku: sp....j Odpowiedz Link Zgłoś
danillko Re: Na drugi raz niech Totalna Opozycja lepiej si 21.12.16, 21:27 "zmień mózg, debilu!" - Śmigły też obiecywał, że nie oddamy nawet guzika... iza.bella.iza napisała: > Gadasz jak Jaruzelski 13.12.1981 r. i nawet tego nie widzisz, żałosny pisuarze > :( > > EOT - a po polsku: sp....j > Odpowiedz Link Zgłoś
kucyk_trojanski Re: Na drugi raz niech Totalna Opozycja lepiej si 21.12.16, 22:06 ojej,takie brzydkie słowa,poprawcie się ludzie,bo nawet koń tak się nie wyraża Odpowiedz Link Zgłoś
danillko Przepraszam, ale nawet koń by się uśmiał... 22.12.16, 07:40 ... słysząc takie austriackie gadanie jak powyżej... kucyk_trojanski napisał: > ojej,takie brzydkie słowa,poprawcie się ludzie,bo nawet koń tak się nie wyraża Odpowiedz Link Zgłoś
luci-c Re: Na drugi raz niech Totalna Opozycja lepiej si 28.12.16, 13:27 Majdan jest symbolem patriotycznego zrywu Ukraińców;był dramat ale również przegonioono Janukowicza Odpowiedz Link Zgłoś
luci-c Jestem z twierdzą 24.12.16, 12:49 Jestem z duchowo oblężonymi posłami nowoczesnej i PO w święta i po świętach, oni bronią również moich praw i moich wartości Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Jestem z twierdzą 28.12.16, 14:53 luci-c napisał: > Jestem z duchowo oblężonymi posłami nowoczesnej i PO w święta i po świętach, > oni bronią również moich praw i moich wartości Ja też .niepoprawni.pl/sites/default/files/galerie/9967-zbyszek%20nieweglowski/zablokowany_sejm.gif Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: Twierdza Sejm!! 28.12.16, 15:43 To dla dobra polskiego parlamentaryzmu. Dziennikarze tylko niepotrzebnie pokazywali głupotę posłów i psuli w ten sposob autorytet władzy. BTW PIS się sam nie wybrał, ktoś mna to głosował. Odpowiedz Link Zgłoś
luci-c Re: Twierdza Sejm!! 28.12.16, 19:48 PiS się sam wyżywi,z głodu nie umrze chociaż prezes ma wizje Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: Twierdza Sejm!! 28.12.16, 19:54 Dobrze że tylko wizje, gorzej jak będzie miałe też fonie. Odpowiedz Link Zgłoś